Dodaj do ulubionych

Nagroda dla filmowca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:36
Znamienne, ze bydgoszczan nagradzaja w Poznaniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Nagroda dla filmowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:50
      A jest to "chłopak z Londynka". Bydgoszczanie wiedzą co to znaczy.
      I stamtąd można się wybić. Ale trzeba chcieć...
      Moje GRATULACJE !!!
    • Gość: maciej Re: Nagroda dla filmowca IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 27.11.05, 22:53
      Doczytaj baranie do konca ten artykulik to dowiesz sie ze nie tylko w Poznaniu!
    • Gość: maciej Re: Nagroda dla filmowca IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 27.11.05, 22:55
      Znamienne, ze nagradzaja bydgoszczan w Londynie. To zapewne dzieki nowemu
      polczeniu lotniczemu!
      • Gość: Magda Re: Nagroda dla filmowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 23:19
        "Londynek", a nie nie Londyn baranie do kwadratu !
        • Gość: maciej Re: Nagroda dla filmowca IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 27.11.05, 23:22
          Jak nie czytasz to nie pisz oslico. Londynek to tak potocznie okreslana nazwa
          fragmentu śródmieścia w Bydgoszczy. Z tego co wiem to nie był tam organizowany
          jakikolwiek festiwal filmów. Smieszna Madziu!
          Cytat z Wyborczej "Zaledwie kilka dni temu film wywalczył I miejsce na
          Międzynarodowym Festiwalu Szkół Filmowych w Londynie". Ot i tyle oslico!
          • Gość: Oślica Re: Nagroda dla filmowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 23:30
            Ok Baranku ! Zgadza się ! Przyznaję Ci rację. Ja miałam na myśli rzeczywiście
            Londynek będący częścią ( najgorszą zresztą ) Śródmieścia. Bo tam M.S. się
            wychował. A to sztuka osiągać takie sukcesy mając takie korzenie. I za to go
            cenię !
            • Gość: maciej Re: Nagroda dla filmowca IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 27.11.05, 23:56
              Niestety to zawdzieczamy komunie! Londynek tzw. to przepiekne kamienice
              czynszowe o wielkich metrazach, komuna tam wprowadzila liczne rzesze meneli!
              • Gość: Magda Re: Nagroda dla filmowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 00:00
                Tu bym polemizowała. Ale nie chce mi się.
                Pozdrawiam i dobranoc !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka