Dodaj do ulubionych

Do sympatyków NetBiT-u

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 19:46
Serdecznie witam !
Z ogromną radością śledzę rozmowy sympatyków Torunia i Bydgoszczy, a dotyczące
powstania wspólnego Stowarzyszenia NetBiT.Zgłaszam KONKRETNY akces :na świeżo
powstałym portaliku www.fordonet.pl chętnie wprowadzę STRONĘ/DZIAŁ(?)
np.PRZYJACIELE NetBiT-u, w której -dzięki np.e-mailom i różnym "nasłuchom"
codziennie można by aktualizować wieści z "dwumiasta" T i B.
www.fordonet.pl to kompleksowa strona o bydgoskim Fordonie i z racji położenia
tej dzielnicy, z czasem zamierzam stronę przekształcić w swego rodzaju
PRZYJACIELSKI łącznik Bydgoszczy z Toruniem i vice versa.

Łaczę pozdrowienia
Ireneusz
igoart@fordonet.pl

P.S.
Oczywiście nie mam ambicji moderatora, tylko chęć aktywnego i konkretnego
włączenia się do WSPANIAŁEJ i bardzo potrzebnej inicjatywy NetBiT-u.
Ir.
Obserwuj wątek
    • Gość: debet Re: Do sympatyków NetBiT-u IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 21:16
      No proszę, kolejny konkret. Dzięki Ireneusz za chęci współpracy z NETBiT-em.
      Znowu muszę wypowiedzieć się w imieniu reszty towarzystwa - oczywiście jesteśmy
      zainteresowani Twoją propozycją. Musisz wiedzieć, że każda forma promocji
      naszego Stowarzyszenia jest mile widziana, żeby nie powiedzieć - niezbędna.
      Wszelkie informacje dotyczące NETBiT-u będą Ci dostarczane za pośrednictwem
      poczty elektronicznej. Pozdrawiam.
    • Gość: Ireneusz Re: Do sympatyków NetBiT-u IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 21:24
      Gość portalu: debet napisał(a):

> No proszę, kolejny konkret. Dzięki Ireneusz za chęci współpracy z NETBiT-em.
      > Znowu muszę wypowiedzieć się w imieniu reszty towarzystwa - oczywiście jesteśmy
      >
      > zainteresowani Twoją propozycją. Musisz wiedzieć, że każda forma promocji
      > naszego Stowarzyszenia jest mile widziana, żeby nie powiedzieć - niezbędna.
      > Wszelkie informacje dotyczące NETBiT-u będą Ci dostarczane za pośrednictwem
      > poczty elektronicznej. Pozdrawiam.

Witam Debet !
      Dzięki za miłe słowa.W Bydgoszczy właśnie odpowiedziałem Krotossowi za równie
      miły list.
      Słów dotrzymam !
      Pozdrawiam Ciebie i Twoich przyjaciół.
      Ireneusz
      igoart@fordonet.pl

• Gość: Jack Re: Do sympatyków NetBiT-u IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 00:46
      Jak najbardziej pochwalam.
      oceniamy miłą inicjatywę - takie apele-propozycje pomocy i wspólpracy z NETBiT
      są, poza tym iż b. miłe, probieżem wartości naszej inicjatywy. Dowodzą
      przychylności ze strony społeczności obu miast.
    • radca Re: Do sympatyków NetBiT-u 18.08.01, 01:19

> No proszę, kolejny konkret. Dzięki Ireneusz za chęci współpracy z NETBiT-em.
      > Znowu muszę wypowiedzieć się w imieniu reszty towarzystwa - oczywiście jesteśmy
      >
      > zainteresowani Twoją propozycją. Musisz wiedzieć, że każda forma promocji
      > naszego Stowarzyszenia jest mile widziana, żeby nie powiedzieć - niezbędna.
      > Wszelkie informacje dotyczące NETBiT-u będą Ci dostarczane za pośrednictwem
      > poczty elektronicznej. Pozdrawiam.

Witam.

Ja jednak,(jak pisalem na Forum Bydgoszcz) jestem zdania,ze na razie istniejemy
      na Forum GAZETY.To röwniez Redakcja Gazety nas docenila-jako pierwsza,za to co
      czynimy.Dlatego wszelkie informacje na temat NETBiT-u -sä zawarte na forum.
      To wlasnie tutaj jestesmy otwarci,naturalni i bez jakiej kolwiek obludy.
      Nic nie stoi na przeszkodzie,aby o nas pisac gdzies indziej.Lecz nie mozna
      doprowadzac do tego,ze bedä przesylane informacje röznego rodzaju w rözne miejsca.
      Powstanie w ten sposöb tylko haos.Nasz portal to GAZETA,tutaj znajduje sie -
      kolebka NETBiT-u.Niech tak pozostanie.

Ireneusz zawsze moze pozostac naszym sympatykiem,lub przyszlym czlonkiem
      Stowarzyszenia.Moze röwniez zglosic swä osobe,jako kandydata do zalozenia-
      STOWARZYSZENIA.Lecz jak sam odpowiedzial,woli tego na razie nie czynic.

Tu jestesmy i mam nadzieje,ze tu pozostaniemy.

pozdrawiam serdecznie
      radca

ps.wszelkie formy wspölpracy z NETBiT-em sä jak najbardziej mile widziane,lecz
      powinny byc uzgadniane z kolektywem.
    • Gość: debet Re: Do sympatyków NetBiT-u IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 09:05
      Czytałem Radco na bydgoskim forum Twów komentarz już wczoraj. Ja osobiście nie
      widzę przeszkód, aby kolega Ireneusz nie mógł pisać o NETBiT. Oczywiście
      pisałby to jako osoba prywatna, nie powiązana z naszym Stowarzyszeniem, a
      informacje mógłby uzyskiwać czytając forum obu miast. Oczywiście jesteśmy
      powiązani z Gazetą Wyborczą, ale nie oznacza to, że mamy odcinać się od innych
      mediów, a taki przecież też jest internet.
    • krotoss Re: Do sympatyków NetBiT-u 18.08.01, 10:56
      Oczywiscie post Radcy oceniam troszke za surowo,tamten portal juz i tak pisze o
      nas ze jestesmy itp. i mysle ze bardzo dobrze sie stalo iz ktos nas zauwaza.

KroTosS
    • radca Re: Do sympatyków NetBiT-u 18.08.01, 11:15

> Czytałem Radco na bydgoskim forum Twów komentarz już wczoraj. Ja osobiście nie
      > widzę przeszkód, aby kolega Ireneusz nie mógł pisać o NETBiT. Oczywiście
      > pisałby to jako osoba prywatna, nie powiązana z naszym Stowarzyszeniem, a
      > informacje mógłby uzyskiwać czytając forum obu miast. Oczywiście jesteśmy
      > powiązani z Gazetą Wyborczą, ale nie oznacza to, że mamy odcinać się od innych
      > mediów, a taki przecież też jest internet.

Tak,wlasnie o to mi chodzilo w mojej wypowiedzi.Mozna pisac,jako osoba prywatna.
      Lecz jak zrozumialem,niektörzy chcieli dostarczac informacji na emeile.
      MIalem na mysli,ze wszelkie informacje sä tu na Forum obu miast i to städ
      mozna czerpac je.Inne media röwniez,jesli bedä pragnely pisac-to siegnä do tych
      informacji.Jesli kazdy pragnälby z osobna -pisac na emeile do Ireneusza,aby mögl
      ukazywac o NETBICIE-to powstalby galimatias.Dlatego tak wazna jest funcja
      rzecznika.
      Jestem jak najbardzie za tym,aby pisal kolega Ireneusz-tak jak kazdy moze pisac.

Lecz zawsze siegajäc po informacje z Forum.

pozdrawiam
      radca
    • Gość: Jack Re: Do sympatyków NetBiT-u IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 11:49
      Sami widzicie, iż pojawiają się sprawy organizacyjne, które musimy dokładne
      ustalić, które wymagają wyjaśnienia i sprecyzowania. W trosce o ich
      uporządkowanie proponuję, po "skompletowaniu" ilości członków niezbędnych do
      rejestracji, spotkanie( i tak będzie one niezbędne przed rejestracją).
    • Gość: debet Re: Do sympatyków NetBiT-u IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 12:30
      Dobrze, że poruszasz sprawę spotkania. Trzeba o tym pomyśleć poważnie, bo czas
      płynie, a my żadnych zdecydownaych kroków jeszcze nie pojęliśmy. W
      wątku "NETBiT - spotanie, terminy" składajmy propozycje, kiedy ono mogłoby się
      odbyć.
      • radca Re: Do sympatyków NetBiT-u 18.08.01, 13:09
        Jack i Debet-macie racje.

radca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka