Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 10:11 borowski musi odejsc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: back off Re: kabaret w sejmie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 23:56 Borowski zostaje cały sejm musi odejść. Powinni tam spuścić wielką bombą i zacząć wszystko od nowa. Miłego dnia. Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: kabaret w sejmie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 13:53 Gość portalu: back off napisał(a): > Borowski zostaje cały sejm musi odejść. Powinni tam spuścić wielką bombą i > zacząć wszystko od nowa. > > Miłego dnia. > > Stasiu I co będzie jeszcze weselej? ,zoe Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: kabaret w sejmie 19.10.02, 15:17 W nowym sejmie 34% samoobrona Leppera 12% samoobrona innego Leppera 19% Liga 15% Druga Liga reszta LSD Ten scenariusz jak z 93 r po obaleniu Suchockiej - tylko o piętro bliżej dna... Odpowiedz Link Zgłoś
oti Re: kabaret w sejmie 19.10.02, 15:38 trzeba sobie zadać jednak pytanie, czy sejm ma być maskaradą przepełnioną ironicznym uśmiechem Millera, Kaczmarka i innych sprzedawczyków, dla których jedyną świętością jest UE i własne konto ?? Czy chcemy aby tam mowiono prawde... Bydgoszcz - jesteśmy najbiedniejszym miastem woj. i najbardziej zadłużonym - zasługa prezydenta pana Jasiakiewicza z SLD znanego z łapówkarstwa - w czasie kadencji zbudowal kilka domów, powstalo kilkanasie marketów w centrum miasta wlacznie. ten pan też jest przeciwny "warcholstwu" ma piękne garnitury i eleganckie krawaty, modne okulary. Wyraza się elokwentnie, ale co z tego. Wole ludzi którzy wygladaja byc moze na desperatów nie spełna rozumu, ale maja honor i są patriotami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back off Re: kabaret w sejmie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 18:19 Kabaret: Wystepuja: Klient - (np. jakiś mieszkaniec bydgoszczy) Sprzedawca - (np jakiś urzędnik lub prezydent miasta) KLIENT : Dzien dobry. Poprosze kurczaczka. SPRZEDAWCA: Co mi tu szklisz ty sieroto obrzygana! KLIENT : Co prosze? SPRZEDAWCA: Oto kurczaczek dla Pana. KLIENT : Dziekuje, ile place za kilogram, dobry czlowieku? SPRZEDAWCA: Za kilogram mieczaku zasliniony, cioto pedalska! KLIENT : Słucham? SPRZEDAWCA: 10 zł za kilogram. Prosze, jaki sliczny kurczaczek! KLIENT : Chciałbym też troche nadzienia... SPRZEDAWCA: Sam sie nadziej ty larwo poroniona! KLIENT : Co? SPRZEDAWCA: Prosze oto nadzienie KLIENT : Dziekuje! SPRZEDAWCA: "Dziekuje" powiedziala stara ciota dłubiac w nosie. KLIENT : Co prosze? SPRZEDAWCA: Jest Pan tu zawsze mile widziany! KLIENT : Przepraszam.... SPRZEDAWCA: Co znowu fiutku poderzniety! KLIENT : Odnosze wrażenie, że raz mnie Pan obraza, a raz jest dla mnie mily SPRZEDAWCA: Przykro mi to slyszec! KLIENT : Nie ma sprawy! SPRZEDAWCA: Lepiej byś nie podskakiwał zasyfiony dupku żolędny! Miłego dnia. Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore A.. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 13:58 oti napisał: > mie sie nie widzi twoj kabaret...A mnie się widzio, ze to Monty Python Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: kabaret w sejmie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 14:51 oti napisał: > trzeba sobie zadać jednak pytanie, czy sejm ma być maskaradą przepełnioną > ironicznym uśmiechem Millera, Kaczmarka i innych sprzedawczyków, dla których > jedyną świętością jest UE i własne konto ?? Czy chcemy aby tam mowiono > prawde... > Bydgoszcz - jesteśmy najbiedniejszym miastem woj. i najbardziej zadłużonym - > zasługa prezydenta pana Jasiakiewicza z SLD znanego z łapówkarstwa - w czasie > kadencji zbudowal kilka domów, powstalo kilkanasie marketów w centrum miasta > wlacznie. ten pan też jest przeciwny "warcholstwu" ma piękne garnitury i > eleganckie krawaty, modne okulary. Wyraza się elokwentnie, ale co z tego. Wole > ludzi którzy wygladaja byc moze na desperatów nie spełna rozumu, ale maja > honor i są patriotami... na twoim miejscu glosowalbym na jasiakiewicza bo jesli go nie wybiora bedzie mial duzo czasu a poniewaz jest prawnikiem moze ci sie dobrac do tylka za pomowienia mimo, ze nie jestem jego wielbicielem metoda opluwania mnie mierzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: kabaret w sejmie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 12:57 'rydzykiem' wasc zaciagasz a wiesz, ze: -pieniadze na rozruch pochodza od ruskiej mafii -kazal swojej kobiecie zrobic skrobanke -jest bi ponoc taka prawda, zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: kabaret w sejmie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 13:48 oti napisał: > nie chce mi sie z Toba gadac... ja o tadeuszu a ty o bogusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: kabaret w sejmie IP: *.bydg.pdi.net 28.10.02, 21:11 > > na twoim miejscu glosowalbym na jasiakiewicza bo jesli go nie wybiora bedzie > mial duzo czasu > a poniewaz jest prawnikiem moze ci sie dobrac do tylka za pomowienia > > mimo, ze nie jestem jego wielbicielem metoda opluwania mnie mierzi Przecież Ty jesteś jego zwolennikiem . Straszysz używając argumentu wielkich łap . Owszem , mogą to być pomówienia , ale podaj przypadek świadectwa , który nie jest pomówieniem . A wiesz dlaczego nie ma takich . Przeciez nie dlatego że u nas brakuje łapówkarzy . Ale dlatego że każda próba ujawnienia faktów została u nas zdefiniowna jako pomówienie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® lesnamberłan IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 10:28 swiadectwo-fakt świadczący o czymś; dowód czegoś sjp.pwn.pl/haslo.php?id=61383 pomowienie-przestępstwo polegające na przypisaniu określonej osobie, grupie osób lub instytucji, postępowania lub właściwości, które mogą je poniżyć w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania sjp.pwn.pl/haslo.php?id=46369 Odpowiedz Link Zgłoś
oti Re: lesnamberłan 30.10.02, 13:31 Ted wez lekcje dawaj swoim dzieciom jezeli bedziesz je mial kiedys albo masz, z Jasiem sie hajtnij jak ci tak go szkoda, a mi przestan ... zawracac bo zdania nie zmienie, poza tym forum jest miejscem gdzie mozna wymieniac poglady i informacje oraz dyskutowac o doniesieniach mniej lub bardziej oficjalnych, ale nie koniecznie nieprawdziwych probujesz zachowywac sie jak cenzura z czasow ktorych pewnie nie pamietasz, czasow swietnosci ekipy twojego idola. dlatego: Nie chece mi sie z toba gadac - wez to sobie do serca !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: lesnamberłan IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 13:52 oti=unsatisfied? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: lesnamberłan IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 09:45 oti napisał: > nic podobnego tak podejrzewalem;) wiec po co bylo to: "Nie chece mi sie z toba gadac - wez to sobie do serca !!" skoro post nie byl do ciebie? nie wiem jakiej jestes plci ale nie jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś