Dodaj do ulubionych

Rusza centrum rekreacji w Fordonie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 08:27
Cokolwiek w Fordonie to robia prywatni, bo duzo ludzi i im sie oplaca. A
kiedy zajmie sie Fordonem ratusz?
Kiedy Park? Kiedy rekonstrukcja plazy? Kiedy porzadna komunikacja, tramwaj?
Kiedy przestana zamykac szkoly?
Obserwuj wątek
    • ethanak Re: Rusza centrum rekreacji w Fordonie 09.12.05, 15:30
      A nie było czegoś takiego?Zawsze byłem przekonany że coś takiego już istnieje.W
      takim razie - dobrze że powstało...:)
    • Gość: maciej Re: Rusza centrum rekreacji w Fordonie IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 09.12.05, 18:02
      Moze tak kilka przykładów roboty tych prywatnych. Ciekaw jestem!
    • Gość: Zibi Re: Rusza centrum rekreacji w Fordonie IP: 82.146.246.* 09.12.05, 18:58
      cyt:"Pierwszy w regionie basen dla niemowląt i małych dzieci, jaskinia solna,
      sauna, salka gimnastyczna, czy masaże - te wszystkie atrakcje proponuje od
      poniedziałku nowe Centrum Rekreacji Rodzinnej "Bajka" w Fordonie"

Taaak, wszystko ładnie i pięknie, żeby tylko p.Wasilewska wypłaciła pracownicom
      zaległe świadczenia. Myślę, że tą sprawą też wartoby się zainteresować.
      • Gość: A nie placi? żeby tylko p.Wasilewska wypłaciła zaległe świadcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:39
        Gość portalu: Zibi napisał(a):
        > Taak, wszystko ładnie i pięknie, żeby tylko p.Wasilewska wypłaciła pracownicom
        > zaległe świadczenia. Myślę, że tą sprawą też wartoby się zainteresować.

A nie placi?
        • Gość: gosieńka Re: żeby tylko p.Wasilewska wypłaciła zaległe świ IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 09.12.05, 21:52
          a kim jest ta pani?
        • Gość: Zibi Re: żeby tylko p.Wasilewska wypłaciła zaległe świ IP: 82.146.246.* 10.12.05, 10:08
          Pewnie że nie płaci. Dardzo dobre nauczycielki odchodzą z pracy, bo nie
          wytrzymują atmosfery, a do tego dyrektorka (p.Wasilewska) nie wypłaca na czas
          naleznych świadczeń. Po prostu szkoda słów. Kiedyś to było bardzo dobre
          przedszkole, teraz się robi Centrum Rekreacji Rodzinnej, pod nowym szyldem
          stary bajzel.
    • coooler1 Re: Rusza centrum rekreacji w Fordonie 10.12.05, 02:19
      Dobra wiadomość.
      Bydgoszcz czeka teraz na lodowisko zadaszone koło Łuczniczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka