Dodaj do ulubionych

biskup umoczony

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 10:29
"W sporze z władzą rację ma zawsze lud"
Jan Paweł II
Dlaczego biskup Tyrawa nie podejmuje trudnych problemów Bydgoszczy, nie staje
po stronie ludu, a trzyma z prezydentem. Wygląda na to, że prezydent wie o
pewnych przekrętach finansowych biskupa (jeszcze we Wrocławiu) i trzyma go w
szachu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ŚLEDCZY ZAPISAC IP I WYTOCZYC PROCES O ZNIESŁAWIENIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 11:07
      A MOZE ZAPISAC IP AUTORA TEGO WĄTKU I WYTOCZYC PROCES O ZNIESŁAWIENIE?
      • Gość: mieszkaniec Bydg. Re: ZAPISAC IP I WYTOCZYC PROCES O ZNIESŁAWIENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 11:10
        popieram SLEDCZEGO.Dość tych bzdur na forum.
      • Gość: ????? Re: ZAPISAC IP I WYTOCZYC PROCES O ZNIESŁAWIENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:39
        Chcę zobaczyć jak z równym zapałem tropisz zniesławienia pod adresem np. SLD. Bo
        jak dotknie się czarnych, to zaraz krzyk. Na czerwonych można z mordy strzelać i
        gównem ich obrzucać.
    • Gość: s.holmes Re: biskup umoczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:51
      Cześć Stary Pryku, od 8 pokoleń psujący powietrze w Mojej Kochanej Bydzi.
      • Gość: do s.holmes Re: biskup umoczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 16:06
        umoczony w alkoholu to ma mózg autor tego tematu.
    • Gość: Możliwe to? Biskup maskuje przekręty prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 08:30
      Biskup maskuje przekręty prezydenta?
      Możliwe to?
    • Gość: proboszcz Re: biskup umoczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 13:07
      Bardzo możliwe. We Wrocku biskup miał jakiś przekręt.
      • Gość: do autora tematu Re:zobacz w czym ty jesteś umoczony ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 14:25
        biskup do Bydgoszczy przyszedł z Poznania.
        • Gość: proboszcz Re:zobacz w czym ty jesteś umoczony ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:21
          Coś ci się pochrzaniło.
    • Gość: rzecznik Re: biskup umoczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 11:42
      Możliwe, słyszałem, że z Wrocławia odszedł w niesławie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka