monika788 11.01.05, 17:01 po zainstalowaniu gry przy jej uruchomieniu wyskakuje mi komunikat że nie znaleziono karty graficznej pracującej w systemie DirectX9.0c Nie wiem co robić pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus14 Re: ratunku problem z DirectX9.09c 14.01.05, 17:41 Nie przypuszczam, że to może pomóc, ale co szkodzi spróbować. Wchodzimy w "panel sterowania". Klikamy na "ekran". Następnie "ustawienia" Poczym "zaawansowane" Teraz "rozwiązywanie problemów" Przesuwamy wskażnik na drugą stronę. Klikamy "ok". Odpowiedz Link Zgłoś
maksia23 Re: ratunku problem z DirectX9.09c 02.02.05, 15:21 Papirus14, aleś wymislil/a. Directa trzeba sciągnąc z sieci i zainstalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus14 Re: ratunku problem z DirectX9.09c 30.03.05, 18:26 Osoba zakładająca ten wątek posiada directa9, ale nie ma sterowników do karty, przecież jest napisane , że nie ma karty współpracującej z directem, co oznacza, że trzeba ściągnąć sterowniki. Jeśli karta graficzna to In vidia, to wejść na inwidia.pl i ściągać. No Maksia23, dużo mądrzejsza ode mnie nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
posay Re: ratunku problem z DirectX9.09c 11.08.05, 12:52 ja mam taki sam problem !!! wczesniej mialam xp home, teraz jest professional i wyswietla mi taka sama informacje jak poprzedniczce. Nie moge wejsc na strone www.inwidia.pl Gdzie jeszcze moge sciagnac ten sterownik??? Blagam pomozcie, bo tak strasznie tesknie za Simami!!! Odpowiedz Link Zgłoś