Gość: smieszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:46 No to ludzie pokazali jak ich interesują geje i lesbijki :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smieszek STOP PATOLOGII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:46 STOP PATOLOGII :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Re: Stop Pedalowaniu IP: 212.122.220.* 19.12.05, 07:58 Dlaczego my ludzie heteroseksualni nie obnosimy sie w ten sposob ze swoja seksualnoscia? Uwazam ze przesada jest organizowanie marszow aby zaznaczyc swoja innosc. Przeciez te sprawy i tak tak naprawde nie wykraczaja poza nasze sypialnie. Dzis oragnizowane sa marsze za chwile bede chcili mozliwosci adopcji. A na top powinnismy wyrazic swoje stanowcze NIE! Najgorsze jest to ze w sytuacji gdy ludzie wyrazaja swoja opinie ktora nie jest zgodna z polityczna poprawnoscia, szydzi sie z nich i okresla homofobami... Niedlugo nikt nie bedize mogl sie wyrazac negatywnie na temat homoseksualistow, ale z jakiej racji ?? Dlaczego tej grupie ma byc traktowana odmieniie... Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Stop Pedalowaniu 19.12.05, 08:17 a ten swoje.. <olaboga> swoja droga bydgoszcz jak zwykle spozniona, gdy caly szum upadl u nas ma miejsce heppening,ktory nikogo juz nie interesuje,ktoy zbiera kilkanascie osob i w efekcie przynosi wstyd..w kazdej sprawie zawsze bylo podobnie-to kolejny przejaw tego jak w bydgoszczy funkcjonuje sfera publiczna i jak sie mają inicjatywy oddolne, obywatelskie-nijak.. na tle kraju zenująco.. tak bylo z marszami przeciwko przemocy, tak bylo dawno temu z antynazistowskimi protestacjami,tak bylo ze zbiorkami pieniedzy dla powodzian-zawsze tydzien pozniej.. :I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abrakadabra Re: Bylo ok!!! IP: 80.51.243.* 19.12.05, 20:36 po pierwsze, zaden wstyd, bo udalo sie na placu zebrac ludzi, media, naglosnic problem, po drugie happening to nie demonstracja a organizatorzy mieli pozwolenie na max 20 osob, po trzecie akcja Poradnia planowana byla wlasnie na 17 grudnia, podczas gdy jeszcze nikt nie myslal w kraju o 19 listopada w Poznania. To sa fakty, uzywajac dziennikarskiej retoryki;-)) Nie dajcie sie oglupic takim nudnym malkontemctwem prezentowanym we wczesniejszej wypowiedzi!! Bylo ok, nawet w samej Warszawie na poradni byla polowa ludzi co u nas!! Glowa do gory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diderot Re: Stop Pedalowaniu IP: *.chello.pl 19.12.05, 20:23 du, du hast, du hast racja. bydgoszcz okazala sie calkiem poprawnym miastem, organizatorki happeningu sie osmieszyly; homofobii nie ma, kiedy nie ma prowokacji; to takie happeningi (niby wlasnie z homofobia walczace) wlasnie ja stwarzaja... nie obchodzi mnie kto z kim, jak, w jakiej konstelacji uprawia seks w swojej sypialni; nie wmawiajcie mi, ze mnie to obchodzi. zyj i pozwol zyc innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Happening przeciwko nietolerancji IP: *.atr.bydgoszcz.pl 19.12.05, 08:21 No cóż, kulturalne, otwarte miasto, każdy może demonstrować co chce. Bardzo mnie cieszy, że nie znaleźli się u nas bezmózgowcy (tak jak w innych miastach) i nikt w kibolskim stylu nie robił zadymy. Demonstrantom i dziennikarzom pewnie to nie w smak (nie ma rozgłosu, nie ma o czym pisać). Ale o mieszkańcach świadczy to jak najlepiej. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob A ja jstem homofobem tralalalala :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 08:41 A ja jestem homofobem i jestem z tego dumny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Najsmieszniejsze jest to ze kilka osob a w.halo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:12 Najsmiszniejsze a moza najsmutniejsze jest to ze tam bylo kilka kobiet a wielkie halo we wszystkich gazetach! Jak ja pojde z kilkoma kumplami manifestowac w jakiejs sprawie,tez pokaze to telewizja i napiszą wszystkie gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abrakadabra Re: Najsmieszniejsze jest to ze kilka osob a w.ha IP: 80.51.243.* 19.12.05, 20:42 Nie chce byc nadto zlosliwa ale musze. Przekaz spoleczny mowiący o poptrzebie tolerancji nijak sie ma do Waszych statystyk ilosci uzytych w tym celu gardel czy tub - ma w sobie moc tworzenia dyskusji spolecznej, bo dotyczy tego co tkwi w naszych nieszczesnych glowach: uprzedzen, kompleksow, strachu, niepewnosci nawet wobec wlasnej tozsamosci plciowej (!) To nie są abstrakcyjne problemy, one w nas żyją i tak pozostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebe Re: Happening przeciwko nietolerancji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 12:55 Rozbawili mnie. Dziadek gejek i dzieciaki- chorzy na pedalstwo i lesbijstwo- czy co tam jeszcze popieraja- beda wmaiwac, ze ktos jest chory na homofobie. ha haha.Lepiej miasto wysprzatac, smieciuchy zagrabic, ksiazki poczytac!- a nie manifestowac! Kogo to interesuja jak maja slabosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIEWCZYNAzOKLADKI wybila ostatnia godzina nietolerancji z Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:57 Poradnia w Bydgoszczy otwarta :) bardzo sie z tego ciesze. Niech wyleczy wszystkich homofobow i wszystkie homofobki miasta. Bydgoszcz zdrowe miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIEWCZYNAzOKLADKI wybila ostatnia godzina homofobii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:00 takze w Toruniu :) wczoraj na rynku otworzylismy Poradnie na rynku, pod pomnikiem najslynniejszej lesbijki miasta - Kopernika. Torun zdrowe od homofobii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abrakadabra Re: Happening przeciwko nietolerancji IP: 80.51.243.* 19.12.05, 20:45 Za to Ty rewelacyjnie odsloniles swoja slabość: glupote, arogancje i nienawisc! Jestes słaby i groteskowy w tej słabosci!! To prawda, ze Net radykalizuje takie slabosci, bo Ty nie mialbys odwagi powiedziec tego samego na happeningu, wiem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
kalator Re: Happening przeciwko nietolerancji 20.12.05, 11:47 Witaj, nurtuje mnie pytanie... Powiedzmy, że idę ulicą i natrafiam na Waszą akcję. Czym powinienem się wykazać, co powiedzieć abym nie był uznany za homofoba? Czego od nas, przechodniów, wymagacie, oczekujecie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIEWCZYNAzOKLADKI niech homofobia zniknie z Pomorza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:05 nie martwcie sie o zainteresowanie bydgoszczan akcja - wyleczylysmy WIELU homofobow z ich smutnej choroby i teraz sa wszyscy dzieki nam SZCZESLIWI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... oj, dziennikarze...studentka UMK a nie ukw!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 19.12.05, 18:24 Odpowiedz Link Zgłoś