Gość: anatol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:21 moze tak fotke - wstawic. ja mieszkam blisko i sobie podejde zobaczyc ale inni.. no coz.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefan Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 10:06 wo własnie! FOTKE! kto ma, niech da :) chetnie zobacze jak wyglądają nowe drzwi mojej byłej szkoły, a nie będę taki kawał z Osowej jechał specjalnie na Plac Wolności :P Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Oto i fotka drzwi do Jedynki... 21.12.05, 11:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=745&w=33800942 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A dotąd nie było? Wspaniala Informacja! Są drzwi W LO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:16 Wspaniala Informacja! Są drzwi W LO!! A dotąd nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Replika zabytkowych drzwi. 20.12.05, 13:20 Były ale zwyczajne...Teraz są wypaśne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diderot Re: Replika zabytkowych drzwi. IP: *.chello.pl 20.12.05, 21:19 40 tysiecy na drzwi... rozumiem, ze to zabytek, rzecz warta zachodu... ale... mysle, ze to jednak niewlasciwe priorytety w wydawaniu pieniedzy; stwierdzam to z zalem poniewaz sam uczeszczalem do jedynki; szkolom predzej brak sprzetu, niz zabytkowych drzwi... choc pewnie wyboru nie bylo; dawali pieniadze, to je brano; szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qla Re: Wspaniala Informacja! Są drzwi W LO! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.12.05, 14:49 no nie bylo drzwi tylko jakas tektura , w dodtaku nadal nie ma WEJSCIA tylko trzeba bokiem lub tylem wcchodzic, wg mnie powina sie zjawic straz pozarna i sprawdzic czy tak moze byc ze dla 1000 osob sa jedne male drzwi ;/, jak by byl pozar to ja skacze przez okno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JabLuszko~~ Re: Wspaniala Informacja! Są drzwi W LO! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 21.12.05, 14:50 Niestety, przez pewien czas drzwi nie było :) Były przybite (chyba) płyty pilśniowe i nie powiem, TROCHĘ wiało ;/ Teraz drzwi są i wszyscy liczymy że na parterze będzie trochę cieplej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:00 Może to i fajne, ale to kupa kasy wydana dla podłaskotania pupilków obecnej władzy. W innych szkołach ciekną rynny i odstrasza farba na korytarzach, a w szkole, która od dawne juz nie zalicza się do elity, stać nas na nowe drzwi. Dlaczego dyrektor nie wypracwuje własnych srodków, a podkrada je innym placówkom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:06 A kto sie teraz zalicza do elity? Pytam z ciekawosci - powiedz, bo nie wiem. Jesli jedynka sie nie lapie, to nie wiem, kto te elite tworzy. Wystarczy spojrzec na wyniki matur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Nowe drzwi w I LO IP: 82.146.247.* 21.12.05, 00:22 I to masa bogatych szajbusow... jedynie w II i VI LO 100% uczniow zdalo matury... przykro mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 09:24 Pieknie mnie okresliles, przyjacielu z ssc. Juz Ci pisalem, zebys nie probowal porownywac wynikow ostetniej matury, bo mozesz sie mocno zdziwic i rozczarowac. Ale pewnie sie nie znam, bo jestem bogatym szajbusem, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 09:29 To gratuluje absolwentom. Uwazaj tylko zebys w tym roku nie zawalil statystyki ;) Na ludzka zawisc nie ma lekarstwa. Nie chieli Cie w Jedynce, to teraz sie mscisz, dlatego rozumiem Twoja gorycz ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1lo_maturka Re: Nowe drzwi w I LO IP: 212.122.215.* 22.12.05, 22:18 To prawda, ze jest sporo glupiach dzieciaków, co kasy maja za duzo:P ale poziom jest najwyzszy w Bydzi... po probnych maturach widac... w mojej klasie z angola i z dojcza wyniki nie schodza ponizej 80% ... dobrze ktos sie wypowiedzial, ze moze to zazdrosc,ze nie dostal sie ktos do 1 ;] A jezeli chodzi o te drzwi to szkoda gadac.. ten koszt identyfikatorów (15zl;/), droga studiówka (310zl za 2 osoby) ;/ Nie komentuje, ale troche duzo co nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qla Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.12.05, 14:52 twoja wypowiedz zupelnie mnie bawi :] srodki nie pochodza od miasta, jedynka jest szkola biedna ! ciekna rynny , czlowieku wejdz do srodka i zobacz co sie dzieje ;/ a co do elity, ja uwazam ze chodzi tam wspaniala mlodziez, i ze lepszej szkoly mimo wszystko nie znajdziesz, w 6lo poziom nauki jest wyzszy ale atmosfera beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian A do tej pory nie było? To taki sukces by artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 09:41 A do tej pory nie było? To taki sukces by artykuł pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JabLuszko~~ Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 21.12.05, 14:41 Nie widzę sensu się kłócić czy 'Jedynka' jest elitą czy nie... Dyrektor uważa że tak, choć ja mam inne zdanie :) Jednakże uważam iż 40 tysięcy złotych na DRZWI to lekka przesada (Zgodnie z artykułem przeznaczono je na SAME drzwi, nie mówiąc już o odnowie wewnątrz, odkryciu malowideł i kolumn...) więc cena jeszcze rośnie. Te pieniądze można było przeznaczyć na zupełnie inne, ważniejsze rzeczy. A jak już ktoś tak koniecznie chciał je inwestować w szkołę to polecam raczej uszczelnienie okien, zwłaszcza 3cie piętro, przywrócenie sal do normy (tablica, podłoga) lub nawet taka ludzka rzecz jak ... ogrzanie szkoły. P.S. Czy wie ktoś może czy plany dyrekcji względem tych drzwi się zmieniły czy jest tak jak miało być kiedyś i tylko dyrekcja/nauczyciele/pracownicy/VIPy będą mogły nimi wchodzić, a uczniowie i tak na około będą lecieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.12.05, 14:42 po pierwsze : nie bylo finansowane z buzdetu miasta tylko z pieniedzy uczniow i ich rodzicow ! Przez 3 lata jak chdze do tej szkoly tylko wyciaga sie pieniadze na ta brednia jaka sa owe drzwi i cale wejscie, Nie ma pieniedzy na zajecia fakultatywne, jest zimno ale za to robi sie super wejscie ktore nie bedzie sluzyc tym co za to placa ;/ cos tu nie gra co ? Po drugie wejscie nie jest warte az tylu pieniedzy, koszt drzwi rowny 40 tys ? ktos upadl na glowe, nauczyciele pracuja w beznadziejnych warunkach, nie ma dobrych tablic w salach, jest zimno a ktos kupuje drzwi w cenie samochodu ? W ogole po co to komu ? przez to poprawi sie niski poziom ksztalcenia ? nie no nie mam sil juz tego komentowac... Dlaczego takich poczynan sie nie kontroluje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 20:00 A ja sie ciesze :) Uczniowie musza byc dumni ze szkoly. A jesli chodzi o wyciaganie pieniedzy... Brednie gadasz, bo komitetu ani niczego takiego NIE TRZEBA placic. To dobrowolne i wiem, ze osoby ktore nie placa, nie sa w zaden sposob pietnowane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Nowe drzwi w I LO 22.12.05, 02:08 Mi się podobają... Nie wiem jaka jest prawda i kto wyłożył na to pieniądze, ale ponarzekać zawsze można...Każda okazja jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JabLuszko~~ Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 22.12.05, 19:41 Czyli obaj uważacie iż drzwi były ważniejsze niż rozpadająca się podłoga w sali od informatyki, czy matematycznej? Czyli drzwi były ważniejsze od tablic po których da się normalnie pisać? Czyli drzwi były ważniejsze od uszczelnienia okien? Czyli drzwi były ważniejsze od ogrzewania szkoły? Jeśli uważacie iż uczniowie za to nie płacili to powiem wam że macie błędę informacje :) Identyfikator - 15 zł. Koszt wytworzenia około 5 złotych max. Gdzie '10 zł' zjadło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Nowe drzwi w I LO IP: 212.122.214.* 08.01.06, 18:52 Pytasz, gdzie 10 zł zjadło? Przecież pan dyrektor musi też trochę zarobić i skończyć remont swojego domu. Pan Durszewicz nigdy nie robi nic bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.chello.pl 09.01.06, 18:41 Ale ty głupi jesteś. prawie cało twoje IP widać więc bez problemu moża namierzyć miejsce gdzie napisałes pomówienia na dyrektora - teraz czekaj na pozew ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JabLuszko~~ Re: Nowe drzwi w I LO IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 09.01.06, 22:59 Zawsze pozostaje w miarę 'anonimowe' miejsce w stylu kafejka internetowa:) A tak przy okazji DRZWI ZNOWU NIE MA, gdzie je zabrali w piątek. I znowu jest zimno ~~ Odpowiedz Link Zgłoś