ethanak Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 03.01.06, 00:08 No , no - całkiem znana marka - nie wiedziałem że są z Bydgoszczy...Ach ta ekspansja bydgoskich firm... Odpowiedz Link Zgłoś
k.novoselic Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 03.01.06, 00:43 ethanak napisał: > No , no - całkiem znana marka - nie wiedziałem że są z Bydgoszczy...Ach ta > ekspansja bydgoskich firm... A ja wiedziałem, maja siedzibę vis a vis Makro (niedaleko mojego domu) :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 03.01.06, 00:45 ethanak napisał: > No , no - całkiem znana marka - nie wiedziałem że są z Bydgoszczy... a to, ze inna firma odziezowa - QUIOSQUE - jest z Bydgoszczy, to wiesz... ? :) www.quiosque.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 03.01.06, 00:50 > to wiesz... ? :) Ja niedawno się dowiedziałem. Za to, gdzie popularna na tym forum firma H&M szyje część swoich ubrań, to wiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 03.01.06, 00:51 a_weirdo napisał: > Za to, gdzie popularna na tym forum firma H&M szyje część swoich ubrań, to wiem... :) ja tez wiem ;) grunt to byc dobrze poinformowanym hehe Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 03.01.06, 00:57 > grunt to byc dobrze poinformowanym hehe Ale tego, co nie powiedział jeszcze publicznie pan prezes BPP - Grzegorz Dudziński, to wiesz, czy jeszcze nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 03.01.06, 01:00 a_weirdo napisał: > Ale tego, co nie powiedział jeszcze publicznie pan prezes BPP - Grzegorz Dudziń > ski, to wiesz, czy jeszcze > nie? ;) bez ironii poprosze ;) dla zepsucia nastroju proponuje wypowiedz pana dudzinskiego z 14. lipca ubieglego roku: "Na początku rozmów zastrzegły sobie (dwie wielkie firmy-mozilla) całkowitą dyskrecję do czasu podpisania umowy, dlatego nie powiem ani słowa". Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 03.01.06, 01:06 > dwie wielkie firmy-mozilla Chodzi pewnie o tą firmę z Niemiec i o tą z USA. :) > całkowitą dyskrecję do czasu podpisania umowy, Czyli do... ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 03.01.06, 01:07 a_weirdo napisał: > > dwie wielkie firmy-mozilla > > Chodzi pewnie o tą firmę z Niemiec i o tą z USA. :) internet za mały dla nas heh > całkowitą dyskrecję do czasu podpisania umowy, > > Czyli do... ;) hehe dzwonimy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki IP: *.brda.net 03.01.06, 12:12 a to ci niespodzianka :)...oby im sie wiodlo jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 10.01.06, 09:52 Mam nadzieję że częśc SSE w kuj-pom zostanie w związku z tym w BPP... Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 03.01.06, 02:54 To miła wiadomość. Niech im sie wiedzie. A ciuchy fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pecik Re: Volcano wchodzi na zagraniczne rynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 12:35 A ktos moze wie co sie stalo, ze nie ma na rynku papierosow "Camel"? Odpowiedz Link Zgłoś
architomek Volcano wchodzi na zagraniczne rynki 11.01.06, 08:12 Mmmh, a zna może ktos adres tej spółki? Nie mogę ani domowego, ani internetowego znaleść... Oj-joj-joj... Wielki deficyt... Odpowiedz Link Zgłoś