missmary 07.01.06, 15:09 szukam jakiejś fajnej piosenki na 1 taniec weselny! co mi doradzacie? tylko bardzo proszę już bez Farby i innych takich zupełnie oklepanych:) pomóżcie przyszłej mężatce:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: pierwszy taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:13 Banda i Wanda "Mój miły Panie ja go nie kocham taka jest prawda, Pan jest bohaterem moich snów"...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 I need a hero 07.01.06, 15:20 missmary napisała: > szukam jakiejś fajnej piosenki na 1 taniec weselny! co mi doradzacie? tylko > bardzo proszę już bez Farby i innych takich zupełnie oklepanych:) > pomóżcie przyszłej mężatce:) > pozdrawiam "I need a hero"- to powinno ruszyć wszystkich . coś dla starszych i wolniejszy to "yesterday once more" . z polskiego repertuaru niepowtarzalni są bracia Golec . górniak natomiast , którą również lubię , może być fatalna dla pań w starszym wieku - znakomita część nienawidzi tej pani i mogłaby dostać zawału gdy ja usłyszy . może to zazdrość ? dla takich bezpiczniej puścić Rodowicz . ta nawet jak się przebierze za obleśnego pawiana , nie budzi tak groźnych dla zdrowia reakcji . Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: pierwszy taniec 07.01.06, 17:09 The Ślub - Bydgoski Maj...polecam - piosenka wybitnie weselna , wprawia w dobry nastrój... Odpowiedz Link Zgłoś
kydex Re: pierwszy taniec 07.01.06, 17:44 "Master of puppets" Metallici na pewno wszystkich postawi na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: pierwszy taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 19:46 "Zakochani" De Mono; "Zakochani" Natalia Kukulska; "Have I told you lately, that I love you" Rod Steward; "I honestly love you" Olivia Newton- John; "Dreaming of you" Selena; " I could fall in love" Selena; "Wielka miłość" Seweryn Krajewski; "Zostańmy sami" De Mono; "When a man loves a woman" Michael Bolton; "When I need you" Rod Steward; Podczas wesela mojej koleżanki kamerzysta filmował każdego gościa, a potem zmontowałten fragment z piosenką "Magiczne słowa" Ziyo w tle. Rewelacja!!! Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam. Jeśli będziesz potrzebowała jeszcze innych piosenek, już takich na resztę weselnej nocy - pisz! Mam ich trochę :) Szczęścia i miłości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: pierwszy taniec IP: *.uni.opole.pl 08.01.06, 10:07 Moze Edyta Gorniak: "Slowa jak motyle", ze wzgledu na tekst: "I dobry Boże niech to trwa Otul czule mnie i lekko Jak cudowna mgła I nie chcę więcej, wszystko mam Uwierz kochać tak naprawdę Można tylko raz " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missmary Re: pierwszy taniec IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.06, 19:01 dzia za wsjo-tera ich poszukam w necie:) Odpowiedz Link Zgłoś