coooler1 09.01.06, 23:25 nie wiem jakimi kategoriami się podpierasz i dlaczego kasujesz moje wątki , które nie łamią regulaminu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swinia_oblesna Re: Do ka_zeta IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 10.01.06, 05:22 j.w nie lubisz mego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Kazet jest jak udzielny książę - jednych kasuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:36 Kazet jest jak udzielny książę - jednych kasuje innych zostawia. Radcy, coolera i mnie widac nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Kazet jest jak udzielny książę - jednych kasu 10.01.06, 08:48 Odpowiadasz na : Gość portalu: bart napisał(a): > Kazet jest jak udzielny książę - jednych kasuje innych zostawia. > Radcy, coolera i mnie widac nie lubi. za malo radcy na forum!!! krzyczmy razem! Odpowiedz Link Zgłoś
radca ka-zet nalezy do bardzo niesprawiedliwych 10.01.06, 19:37 Gość portalu: bart napisał(a): > Kazet jest jak udzielny książę - jednych kasuje innych zostawia. > Radcy, coolera i mnie widac nie lubi. - tak, masz racje... ma uczulenie na mnie...to wiem :}}} ale coz... ? jest to osoba z forum i ma swoje sympatie i antypatie z dawnych czasow.... ka-zet nalezy do bardzo niesprawiedliwych radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia klocia Re: ka-zet nalezy do bardzo niesprawiedliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 19:52 > ka-zet nalezy do bardzo niesprawiedliwych > > radca Rzekl-czując sie pokrzywdzonym- najwiekszy spamer forum Gazety Wyborczej. Nie troskaj się Andrzejku. Pomimo tego masz najwiecej wpisów w portalu całej Gazety!! Nadal istnieje swiadectwo Twojej mrowczej pracy!! Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak1 Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym temacie? 08.02.06, 08:47 Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym temacie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=33561154 oraz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=35086152 Nie lamie regulaminu, nie jest podbiciem (mniej niz 14 dni), dlaczego wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:09 fordoniak1 napisał: > Nie lamie regulaminu, nie jest podbiciem (mniej niz 14 dni), > dlaczego wiec? *ziew* Oczywiście, że jest podbiciem (ponad 14). Kalkulator polecam, jak ręcznie nie dajesz rady. Po drugie jeżeli ci się wydaje razem z darkiem445 i jeszcze paroma osobami że pisanie w wątku po 13 dniach to nie jest jego bezsensowne podbijanie, to tylko pogratulować. (jest, tylko zgodnie z przyjętymi i bezwzględnie wykorzystywanymi przez was do trollowania zasadami nie jest kasowane) Odpowiedz Link Zgłoś
darek445 Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:35 Prosze mnie nie łączyc, ka-zet z innym forumowiczem. Na jakiej podstawie tak robisz? Mysle, ze moderator jest od pilnowania porzadku a nie wymyślania zarzutów na innych forumowiczów? Jesli ja wpisze post łamiacy regulamin - zarzuć to mi, nie komus innemu. Z kolei nie zarzuacaj mi błedów innych! Przy okazji - czy można wykorzystywac regulamin inaczej niz bezwzgędnie - np. "względnie"? Na tym forum sosowana jest zasada - jesli pisze torunczyk = wycinać, a ewidentnie chemskie posty mańka czy napady balum - tolerujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
cycata.lusia Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:42 zadajmy sobie teraz pytanie czy ktos kaze ci sie tu meczyc? masz przeciez wolny wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:43 darek445 napisał: > Prosze mnie nie łączyc, ka-zet z innym forumowiczem. Na jakiej podstawie tak > robisz? Nie "łączę", tylko zauważam podobne zachowanie. > Mysle, ze moderator jest od pilnowania porzadku a nie wymyślania > zarzutów na innych forumowiczów? Ależ to nie jest zarzut. To jest stwierdzenie faktu. > Jesli ja wpisze post łamiacy regulamin - zarzuć to mi, nie komus innemu. Z > kolei nie zarzuacaj mi błedów innych! Ja ci nie zarzucam "błędu". Fordoniakowi zresztą też nie. > Przy okazji - czy można wykorzystywac regulamin inaczej niz bezwzgędnie - > np. "względnie"? Na tym forum sosowana jest zasada - jesli pisze torunczyk = > wycinać, a ewidentnie chemskie posty mańka czy napady balum - tolerujecie. Tak, tak, oczywiście. Przykłady jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
cycata.lusia Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:48 jak sie idzie do lokalu i nie pasuje obsluga barmana to sie wychodzi i nie wraca wiecej.szuka sie takiego gdzie obsluga pasuje. a ci maja masochistyczna przyjemnosc w wyplakiwaniu sie barmanowi jakie to krzywdy ich w zyciu spotkaly. wracaja codziennie i placza. dlaczego patrzysz na mnie podejrzliwie? juz mnie nie lubisz? wydaje mi sie ze krzywo na mnie patrzysz. dlaczego sie ze mnie smiejesz? zlamal mi sie paznokiec a ty masz to w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
darek445 Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:54 Zwracam uwage, ze nie ja tu wszedłem i zaczalem pisac, tylko wywołał mnie moderator z nazwy nicka. Tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
cycata.lusia Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 11:03 rek445 napisał: > Zwracam uwage, ze nie ja tu wszedłem i zaczalem pisac, tylko wywołał mnie > moderator z nazwy nicka. > Tak na marginesie. a wiec to tak? barman cie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
darek445 Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:57 ka_zet napisał: > Ależ to nie jest zarzut. To jest stwierdzenie faktu. Mylisz sie. "...bezsensowne", "...trollowanie" - to sa słowa nacechowane pejoratywnie. A nie stwierdzenie obiektywne. Poza tym samo pisanie jesli na temat - nie jest bezsensowne, tylko sensowne. Taki jest sens forum - własnie pisanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cycata.lusia Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 11:04 zmien lokal.zaloz swoj. po co sie meczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 11:13 darek445 napisał: > ka_zet napisał: > > Ależ to nie jest zarzut. To jest stwierdzenie faktu. > > Mylisz sie. "...bezsensowne", "...trollowanie" - to sa słowa nacechowane > pejoratywnie. A nie stwierdzenie obiektywne. Stwierdzeniem obiektywnym jest "piszecie co 13 dni w wątku". Reszta to tylko wnioski. > Poza tym samo pisanie jesli na temat - nie jest bezsensowne, tylko sensowne. > Taki jest sens forum - własnie pisanie. Nie mam zamiaru wywlekać ci szczegółowo tych wszystkich jednozdaniówek, które są teoretycznie "na temat", zresztą opinię o nich mam dość ugruntowaną. Jako forumowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 20:51 czerwoni aparatczykowie zawsze są w cenie dla czerwonego portalu brawo ka_zet tow. Dzierżyński byłby z ciebie dumny ! Odpowiedz Link Zgłoś
elfikt1 Re: A`propos lokali i wychodzenia.... 09.02.06, 18:30 Cycaty Luś napisał: jak sie idzie do lokalu i nie pasuje obsluga barmana to sie wychodzi i nie wraca wiecej.(...) Własnie, ty chyba mozesz na ten tamat cos więcej,nie? Powiedz Cycaty chłopcze jak to jest jak sie idzie do lokalu ,pije piwo i bezczelnie wychodzi przez okno w toalecie ,nie płacąc za rachunek???? Ktos kiedys opowiadał własnie taka zabawną historię o pewnym kolesiu o nicku atomski.Powiesz coś? Odpowiedz Link Zgłoś