Dodaj do ulubionych

Do ka_zeta

09.01.06, 23:25
nie wiem jakimi kategoriami się podpierasz i dlaczego kasujesz moje wątki ,
które nie łamią regulaminu !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: swinia_oblesna Re: Do ka_zeta IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 10.01.06, 05:22
      j.w

nie lubisz mego nicka?
    • Gość: bart Kazet jest jak udzielny książę - jednych kasuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:36
      Kazet jest jak udzielny książę - jednych kasuje innych zostawia.
      Radcy, coolera i mnie widac nie lubi.
      • tytt Re: Kazet jest jak udzielny książę - jednych kasu 10.01.06, 08:48
        Odpowiadasz na :
        Gość portalu: bart napisał(a):

> Kazet jest jak udzielny książę - jednych kasuje innych zostawia.
        > Radcy, coolera i mnie widac nie lubi.

za malo radcy na forum!!! krzyczmy razem!
      • radca ka-zet nalezy do bardzo niesprawiedliwych 10.01.06, 19:37
        Gość portalu: bart napisał(a):

> Kazet jest jak udzielny książę - jednych kasuje innych zostawia.
        > Radcy, coolera i mnie widac nie lubi.

- tak, masz racje... ma uczulenie na mnie...to wiem :}}}
        ale coz... ? jest to osoba z forum i ma swoje sympatie i antypatie z dawnych
        czasow....

ka-zet nalezy do bardzo niesprawiedliwych

radca
        • Gość: ciocia klocia Re: ka-zet nalezy do bardzo niesprawiedliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 19:52
          > ka-zet nalezy do bardzo niesprawiedliwych
          >
          > radca

Rzekl-czując sie pokrzywdzonym- najwiekszy spamer forum Gazety Wyborczej.
          Nie troskaj się Andrzejku. Pomimo tego masz najwiecej wpisów w portalu całej
          Gazety!! Nadal istnieje swiadectwo Twojej mrowczej pracy!!
    • fordoniak1 Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym temacie? 08.02.06, 08:47
      Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym temacie?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=33561154

oraz tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=35086152

Nie lamie regulaminu, nie jest podbiciem (mniej niz 14 dni),
      dlaczego wiec?
      • ka_zet Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:09
        fordoniak1 napisał:

> Nie lamie regulaminu, nie jest podbiciem (mniej niz 14 dni),
        > dlaczego wiec?

*ziew* Oczywiście, że jest podbiciem (ponad 14). Kalkulator polecam, jak ręcznie
        nie dajesz rady.

Po drugie jeżeli ci się wydaje razem z darkiem445 i jeszcze paroma osobami że
        pisanie w wątku po 13 dniach to nie jest jego bezsensowne podbijanie, to tylko
        pogratulować.

(jest, tylko zgodnie z przyjętymi i bezwzględnie wykorzystywanymi przez was do
        trollowania zasadami nie jest kasowane)
        • darek445 Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:35
          Prosze mnie nie łączyc, ka-zet z innym forumowiczem. Na jakiej podstawie tak
          robisz? Mysle, ze moderator jest od pilnowania porzadku a nie wymyślania
          zarzutów na innych forumowiczów?
          Jesli ja wpisze post łamiacy regulamin - zarzuć to mi, nie komus innemu. Z
          kolei nie zarzuacaj mi błedów innych!

Przy okazji - czy można wykorzystywac regulamin inaczej niz bezwzgędnie -
          np. "względnie"? Na tym forum sosowana jest zasada - jesli pisze torunczyk =
          wycinać, a ewidentnie chemskie posty mańka czy napady balum - tolerujecie.
          • cycata.lusia Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:42
            zadajmy sobie teraz pytanie czy ktos kaze ci sie tu meczyc?
            masz przeciez wolny wybor.
          • ka_zet Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:43
            darek445 napisał:

> Prosze mnie nie łączyc, ka-zet z innym forumowiczem. Na jakiej podstawie tak
            > robisz?

Nie "łączę", tylko zauważam podobne zachowanie.

> Mysle, ze moderator jest od pilnowania porzadku a nie wymyślania
            > zarzutów na innych forumowiczów?

Ależ to nie jest zarzut. To jest stwierdzenie faktu.

> Jesli ja wpisze post łamiacy regulamin - zarzuć to mi, nie komus innemu. Z
            > kolei nie zarzuacaj mi błedów innych!

Ja ci nie zarzucam "błędu". Fordoniakowi zresztą też nie.

> Przy okazji - czy można wykorzystywac regulamin inaczej niz bezwzgędnie -
            > np. "względnie"? Na tym forum sosowana jest zasada - jesli pisze torunczyk =
            > wycinać, a ewidentnie chemskie posty mańka czy napady balum - tolerujecie.

Tak, tak, oczywiście. Przykłady jakieś?
            • cycata.lusia Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:48
              jak sie idzie do lokalu i nie pasuje obsluga barmana to sie wychodzi i nie
              wraca wiecej.szuka sie takiego gdzie obsluga pasuje. a ci maja masochistyczna
              przyjemnosc w wyplakiwaniu sie barmanowi jakie to krzywdy ich w zyciu spotkaly.
              wracaja codziennie i placza. dlaczego patrzysz na mnie podejrzliwie? juz mnie
              nie lubisz? wydaje mi sie ze krzywo na mnie patrzysz. dlaczego sie ze mnie
              smiejesz? zlamal mi sie paznokiec a ty masz to w dupie.

• darek445 Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:54
                Zwracam uwage, ze nie ja tu wszedłem i zaczalem pisac, tylko wywołał mnie
                moderator z nazwy nicka.
                Tak na marginesie.
                • cycata.lusia Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 11:03
                  rek445 napisał:

> Zwracam uwage, ze nie ja tu wszedłem i zaczalem pisac, tylko wywołał mnie
                  > moderator z nazwy nicka.
                  > Tak na marginesie.

a wiec to tak?
                  barman cie zmusza.
            • darek445 Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 10:57
              ka_zet napisał:
              > Ależ to nie jest zarzut. To jest stwierdzenie faktu.

Mylisz sie. "...bezsensowne", "...trollowanie" - to sa słowa nacechowane
              pejoratywnie. A nie stwierdzenie obiektywne.
              Poza tym samo pisanie jesli na temat - nie jest bezsensowne, tylko sensowne.
              Taki jest sens forum - własnie pisanie.
              • cycata.lusia Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 11:04
                zmien lokal.zaloz swoj. po co sie meczyc?
              • ka_zet Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 11:13
                darek445 napisał:

> ka_zet napisał:
                > > Ależ to nie jest zarzut. To jest stwierdzenie faktu.
                >
                > Mylisz sie. "...bezsensowne", "...trollowanie" - to sa słowa nacechowane
                > pejoratywnie. A nie stwierdzenie obiektywne.

Stwierdzeniem obiektywnym jest "piszecie co 13 dni w wątku". Reszta to tylko
                wnioski.

> Poza tym samo pisanie jesli na temat - nie jest bezsensowne, tylko sensowne.
                > Taki jest sens forum - własnie pisanie.

Nie mam zamiaru wywlekać ci szczegółowo tych wszystkich jednozdaniówek, które są
                teoretycznie "na temat", zresztą opinię o nich mam dość ugruntowaną. Jako
                forumowicz.
                • t.king Re: Dlaczego wyrzucono moj wpis z 7.02 w tym tema 08.02.06, 20:51
                  czerwoni aparatczykowie zawsze są w cenie dla czerwonego portalu
                  brawo ka_zet tow. Dzierżyński byłby z ciebie dumny !
                  • elfikt1 Re: A`propos lokali i wychodzenia.... 09.02.06, 18:30
                    Cycaty Luś napisał:

jak sie idzie do lokalu i nie pasuje obsluga barmana to sie wychodzi i nie
                    wraca wiecej.(...)

Własnie, ty chyba mozesz na ten tamat cos więcej,nie?
                    Powiedz Cycaty chłopcze jak to jest jak sie idzie do lokalu ,pije piwo i
                    bezczelnie wychodzi przez okno w toalecie ,nie płacąc za rachunek????

Ktos kiedys opowiadał własnie taka zabawną historię o pewnym kolesiu o nicku
                    atomski.Powiesz coś?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka