grom3 15.01.06, 14:51 Jak sie ma moja Bydgoszcz i Bydgoszczanie w Nowym Roku,pozdrawia was rodak z Toronto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_weirdo Re: Co u was slychac 15.01.06, 15:00 Dziwimy się, czemu Rolling Stones zapomniało o Bydgoszczy w swoim European Tour... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Co u was slychac 15.01.06, 15:03 Co sie odwlecze to nie uciecze,oczekuje odpowiedzi od firmy z Inowroclawia organizujacej koncerty.Pozdrawiam ps ich przyjazd tylko przyspozy Bydgoszczy spledoru Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: Co u was slychac 15.01.06, 19:10 a mowili... ze tina....skonczyla sieeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: Co u was slychac 15.01.06, 19:14 Oooo! Niedoszły sponsor Zawiszy Bydgoszcz :D Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Co u was slychac 16.01.06, 14:37 Nie moja wina sa opoznienia w sadzie w Toronto mial rozpoczac sie proces w Pazdzierniku 2005 o defraudacje milionow dolarow,sedzina stwierdzila ze 5 dni rezerwowane na ta sprawe to za malo.Przelozono proces na polowe Maja 2006,chodzi o sprzedaz Polcan Bank w Warszawie nasza wlasnosc.Bank zostal sprzedany za 22 miliony dolarow wartosc jego byla 50 milionow,my do dzisiejszego dnia nie otrzymalismy centa.Dlatego ta sprawa jestem bardzo zajety,nie wspomne o kosztach adwokackich urosly do kilku milionow.Przy okazji spytaj sie Glempa jak bedzie w Bydgoszczy ile wzial pod stolem jak rowniez Waltz Gronkiewicz,mam juz dla nich przygotowany pozew do sadu,Archidiecezja Warszawska wziela lapowke 745 tys dolarow.Osobiscie jestem czlowiekiem co dotrzymuje slowa,i danego slowa dotrzymam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adamoski1 Re: Co u was slychac 16.01.06, 15:06 I bardzo dobrze!Jestem z Toba!Wkurza mnie to wszystko do okola! Batmani,zamiast zyc skromnie i w celibacie,lamia wszystkie zasady! nie dlugo bedziemy chodzic do proboszcza odrabiac panszczyzne-tak jak za dawnych lat!I kto sie cofa w rozwoju? My czy panstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: Co u was slychac 16.01.06, 19:59 nie, to raczej swiadczy o bagnie potocznie zwanym "polonia" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Co u was slychac 16.01.06, 14:25 Moge ciebie zapewnic Tina Turner sie nie skonczyla gdybys ja zobaczyl na koncercie,bys nie uwiezyl pelna temperamentu.Bylem zaproszony do kosciola Baptystow w Toronto dala koncert na czarity,pelna temperamentu i wdzieku. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Co u was slychac 16.01.06, 17:23 Co robisz na obiad mozna sie zalapac. Odpowiedz Link Zgłoś