Gość: unsatisfied IP: *.bydg.pdi.net 05.11.02, 20:26 Długie , ale warto przeczytać . wiretap.area.com/Gopher/Gov/Platform/insiders.txt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: unsatisfied Re: Teoria spiskowa? IP: *.bydg.pdi.net 06.11.02, 22:34 Nie ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Teoria spiskowa? IP: 198.138.227.* 07.11.02, 16:48 Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > Długie , ale warto przeczytać . > <a href="wiretap.area.com/Gopher/Gov/Platform/insiders.txt"target="_blan > k">wiretap.area.com/Gopher/Gov/Platform/insiders.txt</a> przeczytalem 20%, one must love politics to read it all, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Teoria spiskowa? IP: *.bydg.pdi.net 07.11.02, 19:53 20% to nieźle , szczerze . Też nie czytuję dlugich wywodów , chyba ,że szczegolnie mnie interesują . Ale jest coś polonus co może zainteresować wszystkich forumowiczów . Możesz mi wierzyć lub nie , ale lepiej sprawdź jak masz tę mozliwość . Otóż kiedyś przypadkowo czytałem artykuł w "American Opinion" z 1974 roku October . Wiesz co tam było . O historii Polski , ale nie w czasie przeszłym . Był to pełny scenariusz na lata od 1970 do czasów współczesnych . Scenariusz napisany przez ludzi wspomnianych w tym artykule ( głównie Brzeziński ) . I przeraziło mnie gdy prezydentem został wybrany Wałęsa . Dlaczego ? Moje pisanie nie będzie miało sensu , natomiast Ty możesz znaleźć ten artykuł - poproś w bibliotece . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Teoria spiskowa? IP: 198.138.227.* 08.11.02, 14:54 Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > Wiesz co tam było . O historii Polski , ale nie w czasie przeszłym . > Był to pełny scenariusz na lata od 1970 do czasów współczesnych . o Polsce jeszcze bym przebrnal ale konotacje amerykanskich prezydentow juz mniej wciagaja :( a polityka to wiadomo uklady brudy itp itd... Czy nie lepiej zjac sie czyms piekniejszym? Odpowiedz Link Zgłoś