Dodaj do ulubionych

LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:34
ale czad, tam jest super. mam 19 lat i poraz pierwszy tam bylem. to cos
niesamowitego! zaluje tylko tych lat, przez ktore tam nie chodzielm.
juz postanowiem, kupe sobie smoking, bo w skorze jakos idiotycznie sie tam
pokazywac. superrrrr koncerty!!!
co ja przez te lata robilem w dyskotece?
Obserwuj wątek
    • Gość: kola Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: 10.10.70.* 14.09.01, 17:40
      Na czym byłeś? Co Cię tak ujęło?
    • Gość: zamek Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.mnc.pl 15.09.01, 18:39
      Qrcze, albo facet się zgrywa, albo... ten świat JESZCZE NIE JEST STRACONY!
      Pozdrowienia spod Filharmonii Łódzkiej.
    • .weronika. Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE 15.09.01, 18:44
      Filharmonia to naprawde super miejsce>> super naglosnienie i w ogole. Mozna
      naprawde swietnie wczuc sie w klimat. A leci teraz cos dobrego?
      • krotoss Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE 15.09.01, 18:51
        A bylem raz za mlodu ale pamietam ze dosc fajnie bylo. Moze polecicie cos
        ciekawego co teraz leci w repertuarze...

KroTosS

ps.A garniak nie wystarczy??? musi byc smoking?
        • Gość: borys Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.dostep.pl 15.09.01, 20:15
          teraz tam jest festiwal muzyczny
          super wykonawcy - miedzy innymi mischa maisky, taki wiolonczelista, wyglada jak
          demon, a gra jak aniol. wlasniew rocilem z koncertu, ktory dedykowali
          amerykanom, prawie wszyscy wstali. nie bede mowil o toaletach, az przyjemnie
          zasiadac na tych tronach. bywalem kiedys w filharmonii narodowej, brod smrod
          i ... co ja bede gadal. pomorska jest chyba najwspanialsza. zobaczcie sami.
          maja tez swietna strone
          ja polecam
          z czystym sumieniem
          • krotoss Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE 15.09.01, 20:23
            Ok dzieki Borys tylko podaj URL tego www ich-mam nadzieje ze bedzie tam
            cennik...

KroTosS
            • Gość: Ted® Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 21:40
              jesli moge polecic cos lzejszego to zapraszam 1 pazdzierniaka na:
              piosenki z kabaretu starszych panow (umer, machalica mlodszy, zamachowski)

no i moze byc skora
            • Gość: borys Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 22:15
              www.musica.pl
              • krotoss Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE 15.09.01, 22:25
                Gość portalu: borys napisał(a):

> www.musica.pl

ok dzieki za URL wlasnie wchodze i b.ladna jest pod wzglede optycznym zobaczymy
                co dalej.

pozdrawiam

KroTosS
    • Gość: borys Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 22:21
      wiesz co, idiotycznie bym sie czuł w bedac w skorze w filharmonii. ja tam
      zawsze zakladam garnitur albo smoking, ale jak ktos nie potrafi nosic krawata
      albo muszki to niech sie do kina udaje.
    • Gość: Ted® Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 23:04
      alez borys ja tez nie chodze w skorze do FP
      ale jesli ktos ma wybor: skora czy koncert to ja wybieram koncert (nawet w
      skorze)
    • Gość: ad@m Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.psi-net.pl 16.09.01, 10:26
      No ładna ta strona Filharmonii!!!
      Ja już wybrałem sobie koncerty, idę na Maisky''ego - to jest rewelacja, byłem na
      jego koncercie w Londynie i do Bydgoszczy też się wybiorę. Ciekaw jestem tej
      nowyj mszy Kilara. Urszulę Kryger usłyszałem pierwszy raz w Monachium na
      konkursie ARD, który zresztą wygrała. Szkoda, że nie mogę się wybrać na
      I.Fliter, na konkursie chopinowskim świetna była!
      To co
      do zobaczenia w Filharmonii Pomorskiej
      • krotoss Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE 16.09.01, 11:06
        Tak naprawde ladna a najwazniejsze ze jest to co byc powinno-repertuar i ceny
        itd. dowiedzialem sie co chcialem i nawet widze ze dla bezrobotnych jest bilet
        po 5zł b.fajna inicjatywa, pierwszy raz co takiego widze naprawde pokazuja
        klase z tym. Ja oczywiscie na ulgi bede studenckie sie lapal choc pracy tez nie
        mam ale zarejestrowany nie jestem ;)))

KroTosS
        • Gość: vinc Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 18:57
          najbardziej wystawna, elegancka jest Filharmonia Narodowa, była jakiś czas temu
          i bardzo mi sie podobało
          • Gość: dora Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.dostep.pl 16.09.01, 20:42
            najbardziej w Filharmonii Narodowej podobały mi się śmierdzące kible
          • Gość: violin Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 09:36
            tak chwalisz tę Narodową, bo jesteś z Warszawy i pewnie nie byles nigdy w
            Filharmonii Pomorskiej, a warto przyjechać - może zmienisz zdanie (raczej
            napewno)
          • Gość: zuza Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 19:27
            a mnie się podobał sobonti koncert,
            było trochę smutno, świeczki i tak ogólnie było smutno, ale ładnie
            bo z klasą, tylko jak grali reqviem w hołdzie dla ameryki to nie wszyscy stali -
            buce jakies wyperfumowane albo nowobogaccy
    • Gość: vinc Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 19:20
      polecam strone www.filharmonia.pl
    • Gość: MAcias Re: LUDZIE DO FILHARMONIi a moze do OPOERY ? IP: 213.77.40.* 16.09.01, 20:47
      Wlasnie sie zastanawiam co by zrobila laska gdy bym ja do Opery zaprosil .
      Chyba urosne jej w oczach . Moze zdecyduje sie na ten krok ....
      Wiecie czy graja cos ciekawego w Operze ?
    • Gość: vinc Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE do borysa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 16:27
      Gość portalu: dora napisał(a):

> najbardziej w Filharmonii Narodowej podobały mi się śmierdzące kible

bo chyba nie byłeś albo byłeś w latach 80 tych
      ps.po co zmieniasz nicki ??? :)

• Gość: vinc Re: LUDZIE DO FILHARMONII CHODŹCIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 16:29
      Gość portalu: violin napisał(a):

> tak chwalisz tę Narodową, bo jesteś z Warszawy i pewnie nie byles nigdy w
      > Filharmonii Pomorskiej, a warto przyjechać - może zmienisz zdanie (raczej
      > napewno)

nie jestem z Wawy, ja tu pracuje i raczej zdania nie zmienie

• Gość: Fąfel Re: LUDZIE DO FILHARMONIi a moze do OPOERY ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 19:22
      Oj Gościu uważaj, w Operze stracić można życie! Nie dotykaj przypadkiem poręczy
      przy schodach, bo zlecisz ... i potem będziesz mógł zostać tam na zawsze...
      jako Upiór Opery
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka