mordkakofana 24.01.06, 00:34 Mam nadzieję że Zbyszek Bartel nie dogada się z Ciemniakową. Czas tej pani się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanko Re: Rozłam w bydgoskim SLD 24.01.06, 02:57 Czas tej Pani nigdy sie nie zaczal, wiec nie ma co sie konczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Stawiam na Gruszkę 24.01.06, 07:29 Zemke poważnie chory,Ciemniakowa ledwo dyszy!Stawiam na Gruszkę!Ponad rok daje sobie doskonale radę z prawem po swoim pijackim rajdzie po ulicach i parkach Bydgoszczy.Widać ma "poważanie i "siłę argumentacji".Przy pomocy marszałka Szopińskiego,wiernego druha i przyjaciela "utłuką" pozostałych kandydatów lewicy.Tworzą zgraną,silną parę zgodnie z partyjnym zawołaniem "towarzysze wszystkich krajów łączcie się".Ta LEWA formacja to przyszłość bydgoskich lewicowców.Reszta należy już do wyborców,którzy mam nadzieję na nich nie zagłosują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd "szanowany działacz SLD" 24.01.06, 08:29 :) jedno nazwisko poproszę takiego "szanowanego" działacza Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajca1 23.01.06 UMARŁA KOMUNA W BYDGOSZCZY 24.01.06, 08:48 Nareszcie czerwoni pokonali sami siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jackblackbmw Re: Rozłam w bydgoskim SLD 24.01.06, 11:22 CZY ONI NIE WIDZA ,ŻE SLD TO RELIKT I POWINNI SOBIE DAĆ SPOKÓJ Z POLITYKA , A JUZ WOGÓLE Z WYPOWIADANIEM SIE O TYM CO SIE DZIEJE W POLS, TOWARZYSZE MARSZ W KAPCIE I WNUKI NIAŃCZYĆ , ALE NIE PRZEINACZAJCIE HISTORII, BRYGADY PRACY JUŻ ODESZŁY, OHP PADŁO, SLD I INNE LEWICOWE PARTIE TO ZAWSZE BEDZIE NIEŁADNIE PACHNIEĆ, PO CO BRUDZIĆ POWIETRZE PANI KRZYŻACZKA POLECAM, FRYZJERA , TA FRYZURA TO JUZ PRZESZŁOŚC MOŻE POPERS, ALBO SKIN, ALBO NA ŁYSO JAK KARKI, LEPSZY EFEKT PANI OSIĄGNIE, CZY SKUTEK MEDIALNY PANOWIE Z SLD JUZ CZAS ODEJŚĆ POLECAM SIĘ ZASTANOWIĆ DOSYC KRWI NAPSULIŚCIE NARODOWI POLSKIEMU Odpowiedz Link Zgłoś
antek138 Re: Rozłam w bydgoskim SLD 24.01.06, 15:30 Nie ma co się cieszyć na zapas. Lewica ma to do siebie, że potrafi jak trzeba się skonsolidować. Pociąg do władzy, to ludzka sprawa, ale oszukanie, czy wykołowanie osób, które przyczyniły się do zajmowanej pozycji przez p. Krzyżanowską, czy Ciemniak zawsze będzie miało krótkie nogi. Szkoda, że tak postąpiły obie panie, zapewnie nie wygrają, chyba, że Ciemniek wystawi kandydata, który zakasuje wszystkich. W otoczeniu Ciemniak takiego nie ma. Nie wiem na co liczą. Postępowania Krzyżanowskiej nawet nie komentuję, sprawa Poloni jest dostatecznym argumentek, który powinien spowodować zatopienie tego okrętu. Jak to jednak do władzy ciągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
radca " wyciagnie sie konsekwencje wobec NIEWIERNYCH " ? 24.01.06, 18:33 .." Zbigniew Bartel zapowiada, że partia wyciągnie wobec niewiernych konsekwencje.." - jakos nigdy tradycje tej formacji nie kojarzyly mi sie z WIARA. Wrecz przeciwnie... nawet walczono z WIARA i WIERZACYMI.... a teraz " wyciagnie sie konsekwencje wobec NIEWIERNYCH " ? chyba,ze chodzi o wiare w czerwonego smoka ?:} spod czerwonej gwiazdy ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis czasami rozumiem tych, którzy mówią o tobie,że 24.01.06, 21:39 masz nierówno pod garem. Pod czarnym garem. Czarnym od uwędzenia w kadzidle. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czasami rozumiem tych, którzy mówią o tobie,ż 24.01.06, 21:47 piss_on_pis napisał: > masz nierówno pod garem. Pod czarnym garem. Czarnym od uwędzenia w kadzidle. - wesoly jestes, a tak poza tym... to z czym sie nie zgadzasz w moim poscie ? chetnie poczytam, byc moze ty znasz inne motywy i aspiracje ? i co tutaj ma wspolnego z tym kadzidlo ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis ironiczny też nie potrafisz być, bo nie sądzę żeby 24.01.06, 21:50 twój post miał charakter poważny. Jeżeli zaś tak, to bardzo mi przykro, Siddorowski jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ironiczny też nie potrafisz być, bo nie sądzę 24.01.06, 21:59 piss_on_pis napisał: > twój post miał charakter poważny. Jeżeli zaś tak, to bardzo mi przykro, > Siddorowski jestem. - bardzo mi przyjemnie, ale wcale nie musisz tego brac do siebie napisalem to ogolnie, ale nie wszyscy spod znaku proletariatu musza " byc po jednych pieniadzach " nie wszyscy tez z tzw. PRAWICY potrafia byc " bracmi "... mamy tego jasny i wyrazny dowod na forum nie potrzeba wiec daleko szukac pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 To trwa od dawna 24.01.06, 19:26 Żrą się już od wielu lat, tylko zawsze potrafili to trzymać pod dywanem. Zaraz ich Olejniczak pogoni i się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: To trwa od dawna 24.01.06, 19:33 kruder76 napisał: > Żrą się już od wielu lat, tylko zawsze potrafili to trzymać pod dywanem. Zaraz > ich Olejniczak pogoni i się skończy. - ja mysle,ze zra sie wszedzie... przeciez glownie to jest walka o wladze, profity i pieniadze... jak i pogon za korzysciami materialnymi gdyby placono marne grosze za poslowanie czy bycie np. radnym... to glowe daje,ze wiekszosc - {o ile nie wszyscy }pouciekala by i nawet by sie nie obejrzala za siebie. Wielka polityka - to wielkie pieniadze. Zra sie i wzajemnie zwalczaja praktycznie wszedzie.Jeden czeka na potkniecie drugiego. koryto ma tylko okreslone wymiary.... i jak sie wtedy do tego przepchac ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 dekomunizacja i totalna lustracja 24.01.06, 20:50 Wprowadzić dekomunizację i totalną lustrację,wtedy na pewno zrobi się porządek w SLD :D Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Zająbyś się swoimi kolegami : Mikietyńskim, 24.01.06, 21:36 Schreiberem, Mojzesowiczem, a wpierdzielał się tam gdzie nie masz nic do powiedzenia i cię nie proszą, pisuarowa wazelino. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re:piss-on-pis 25.01.06, 07:44 Bacz uważnie na pisane słowa,bo przypominam,że w pisuarze gnida się może utopić.A zianie nienawiścią do wszystkiego ,co prawe cechuje zgniłą lewicę! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Błysnąłeś elokwencją jak ordery na piersi 25.01.06, 23:01 Jankowskiego, wsiunie. Straszyć inkwizycją możesz swojego chomika, tylko go najpierw porządnie taśmą klejącą owiń, pisuarowa nadwazelino. Widzę trafiłem - czyżby sam Miki się odezwał? Uważnie piszę te słowa, wszarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak1 I rozliczyc SLD za afery w Bydgoszczy!!! 25.01.06, 08:51 I rozliczyc SLD za afery w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: I rozliczyc SLD za afery w Bydgoszczy!!! 25.01.06, 23:01 Gdzie jeszcze to wkleisz? Odpowiedz Link Zgłoś