izabela1976 14.02.06, 11:11 czy moglibyście podać mi nazwy dzienników lokalnych jakie ukazują się u Was? Pilnie tego potrzebuję, więc jesli możecie mi pomóc to będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weltire Re: Prośba o pomoc - dzienniki lokalne 14.02.06, 12:29 "Express Bydgoski" (lokalna) "Gazeta Wyborcza" (dodatek miejski) "Gazeta Pomorska" (regionalna) Odpowiedz Link Zgłoś
kamiro Re: Prośba o pomoc - dzienniki lokalne 14.02.06, 12:47 Czas Świecia Czas Chełmna czas Brodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
jan996 Jesli Torun - te same 3 co Bcz + 19 lokalnych 14.02.06, 12:54 Jesli interesuje cie Torun: Tea same 3 co w B-czy (GW, Pomorska, Nowosci=Express) oraz lokalne: Torunskie Vademecum Kultury - Wyd. Dworu Artusa Undergrunt Okej Ikar Pomorze i Kujawy - wyd: PTTK Biuletyn Informacji Kulturalnej Ilustrator - mies. kultur. Głos Uczelni PULS Torun Guide Goniec Toruński Biuletyn Informacyjny Immunitet Gazeta Anonse Giełda Samochodowa Światowiec - mag. studencki Rocznik Toruński TO-MI-TO Rynek - mies. reklamowy Niedziela (Oddział Torun) Odpowiedz Link Zgłoś
jan996 Re: jan996: Znasz definicję "dziennika"? (bt) 14.02.06, 12:59 Ok, masz racje, nie pomyslalem. Odpowiedz Link Zgłoś