radca 02.03.06, 12:02 wiele by na to wskazywalo radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: czy KA_ZET to moze byc IVICA ? 02.03.06, 12:07 Autor: ka_zet ☺ Data: 02.03.06, 11:56 No ba. Światowego spisku Czukczów, Syngalezów, maszynistów, cyklistów i wozaków. =========================================================================== Autor: ivica Data: 27.11.03, 11:34 a wszystko to robota światowego spisku masonów, mafii zydowskiej, cyklistów i George W. Busha Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 to niemożliwe 02.03.06, 12:08 radca napisał: > wiele by na to wskazywalo > > radca to niemożliwe - ivica jest teraz w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: to niemożliwe 02.03.06, 12:12 unsatisfied6 napisał: > radca napisał: > > > wiele by na to wskazywalo > > > > radca > > to niemożliwe - ivica jest teraz w pracy:) - wlasnie, jest w pracy :} radca ps. tearaz rozumiesz to co sie dzieje tutaj na forum ? Dlaczego jestes atakowany ? Dlaczego ja bylem atakowany ? Moze jeszcze dojdzesz skad to bylo sterowane ? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: to niemożliwe 02.03.06, 12:15 oj dziadku wez pigulke bo tracisz kolejny raz kontakt z realnym swiatem nawet mi sie nie chce zaprzeczac tym twoim idiotyzmom. Jesli chcesz wiedziec to ja jestem Michnik, Herold i Aładowicz w jednym no i jabbur Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 i nie jesteś w pracy 02.03.06, 12:17 ivica napisał: > oj dziadku wez pigulke bo tracisz kolejny raz kontakt z realnym swiatem > > nawet mi sie nie chce zaprzeczac tym twoim idiotyzmom. > i nie jesteś w pracy :) i piszesz tylko i wyłącznie w swoim imieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Miroslawie B. - IVICO... czekamy na odpowiedz 02.03.06, 12:22 ivica napisał: > oj dziadku wez pigulke bo tracisz kolejny raz kontakt z realnym swiatem > > nawet mi sie nie chce zaprzeczac tym twoim idiotyzmom. > > Jesli chcesz wiedziec to ja jestem Michnik, Herold i Aładowicz w jednym no i ja > bbur - czy URZEDNIKOWI URZEDU MIASTA przystoi OBRZUCAC BLOTEM NA FORUM INTERNETOWYM OSOBY ? CZY PRZYSTOI TO W WYKONYWANIU TEGO W CZASIE GODZIN PRACY ORAZ PRZY OKAZJI WYKONYWANIA PRACY ? CZY PRZYSTOI TOBIE MIRKU B.OBRZUCANIE BLOTEM NA FORUM INTERNETOWYM CZLONKOW RADY MIASTA ???? REPREZENTUJESZ MIRKU B. PREZYDENTA MIASTA - A ZACIEKLE OBRZUCASZ WYZWISKAMI CZLONKOW RADY MIASTA I INNE OSOBY NA FORUM MIROSLAWIE B. ??? czy masz ta ODWAGE CYWILNA I WYJASNISZ TUTAJ DLACZEGO TO CZYNISZ I KTO POKRYWA KOSZTY TYCH TWOICH ATAKOW NA FORUM ? MIROSLAWIE B. - IVICO..... CZEKAMY NA ODPOWIEDZ radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 02.03.06, 12:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Miroslawie Bartkowski 02.03.06, 12:33 samodzielne stanowisko ds. obsługi techniczno -organizacyjnej Sekretarza Miasta Mirosław Bartkowski ul. Jezuicka 1 pok.3 tel. (052) 58 58 855 fax. (052) 322 29 62 e-mail: miroslaw@ um.bydgoszcz.pl Do zakresu działania samodzielnego stanowiska ds. obsługi techniczno- organizacyjnej Sekretarza Miasta należy: 1) przygotowywanie organizacyjno-techniczne spotkań Prezydenta Miasta z mieszkańcami i uczniami szkół ponadpodstawowych oraz techniczna obsługa tych spotkań, 2) wykonywanie czynności technicznych związanych z pełnieniem przez Sekretarza Miasta funkcji Pełnomocnika Prezydenta ds. Jakości, 3) współudział w techniczno-organizacyjnym przygotowywaniu uroczystości i imprez, których Prezydent Miasta jest organizatorem lub patronem, 4) zbieranie i kompletowanie informacji i materiałów przekazanych przez Wydziały i jednostki dla potrzeb Sekretarza Miasta, 5) prowadzenie akt oraz obsługi technicznej stanowiska Sekretarza Miasta, 6) obsługa merytoryczna Ratuszowego Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 w zakresie obowiązków nie ma o pisaniu na forum :) 02.03.06, 12:37 radca napisał: > samodzielne stanowisko ds. obsługi techniczno -organizacyjnej Sekretarza > > > Do zakresu działania samodzielnego stanowiska ds. obsługi techniczno- > organizacyjnej Sekretarza Miasta należy: > > > 1) przygotowywanie organizacyjno-techniczne spotkań Prezydenta Miasta z > mieszkańcami i uczniami szkół > ponadpodstawowych oraz techniczna obsługa tych spotkań, > 2) wykonywanie czynności technicznych związanych z pełnieniem przez Sekretarza > Miasta > funkcji Pełnomocnika Prezydenta ds. Jakości, > 3) współudział w techniczno-organizacyjnym przygotowywaniu uroczystości i > imprez, których Prezydent Miasta > jest organizatorem lub patronem, > 4) zbieranie i kompletowanie informacji i materiałów przekazanych przez > Wydziały i jednostki > dla potrzeb Sekretarza Miasta, > 5) prowadzenie akt oraz obsługi technicznej stanowiska Sekretarza Miasta, > 6) obsługa merytoryczna Ratuszowego Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ivica - ty możesz powyższy wątek wyciąć ? 02.03.06, 12:39 unsatisfied6 napisał: > radca napisał: > > > samodzielne stanowisko ds. obsługi techniczno -organizacyjnej Sekretarza możesz wycinać wątki które krytykuja twoją osobę ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: ivica - ty możesz powyższy wątek wyciąć ? 02.03.06, 12:39 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > radca napisał: > > > > > samodzielne stanowisko ds. obsługi techniczno -organizacyjnej Sekre > tarza > > możesz wycinać wątki które krytykuja twoją osobę ? to są szczyty Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: ivica - ty możesz powyższy wątek wyciąć ? 02.03.06, 12:40 > > możesz wycinać wątki które krytykuja twoją osobę ? > > to są szczyty to zaledwie mala probka. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: ivica - ty możesz powyższy wątek wyciąć ? 02.03.06, 12:50 > to zaledwie mala probka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ivico - płenisz funkcje publiczne 02.03.06, 12:49 unsatisfied6 napisał: > radca napisał: > > > samodzielne stanowisko ds. obsługi techniczno -organizacyjnej Sekretarza i nie rozumiem dlaczego wyciąłeś informacje ogólnie dostępne dotyczace swojej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ivico - płenisz funkcje publiczne 02.03.06, 12:54 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > radca napisał: > > > > > samodzielne stanowisko ds. obsługi techniczno -organizacyjnej Sekre > tarza > > i nie rozumiem dlaczego wyciąłeś informacje ogólnie dostępne dotyczace > swojej osoby - te informacje sa zawarte w BIULETYNIE INFORMACJI PUBLICZNEJ... a wiec wycinanie tego mozna uznac za STRACH PRZED UJAWNIENIEM SIE NA FORUM - DLACZEGO URZEDNIK OBRZUCA STEKIEM WYZWISK CZLONKOW RADY MIASTA I PISZACYCH NA FORUM radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 to jest chore 02.03.06, 12:57 radca napisał: > - te informacje sa zawarte w BIULETYNIE INFORMACJI PUBLICZNEJ... a wiec > wycinanie tego mozna uznac za STRACH PRZED UJAWNIENIEM SIE NA FORUM - DLACZEGO > URZEDNIK OBRZUCA STEKIEM WYZWISK CZLONKOW RADY MIASTA I PISZACYCH NA FORUM > > radca a ten milczy i wycina ? to kpiny z prawa i zwyczajnej przyzwoitości . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 to nie jest odpowiedź - to obarcza ciebie winą 02.03.06, 12:31 ivica napisał: > to se czekaj nie gadam z psychopatami to nie jest odpowiedź - to obarcza ciebie winą , którą zarzuca ci radca :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: to niemożliwe 02.03.06, 12:15 > Moze jeszcze dojdzesz skad to bylo sterowane ? sterowal UKLAD, czyli powiazanie sluzb specjalnych, biznesu, politykow i przestepcow Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nastepny bezrobotny ? 02.03.06, 12:18 mozilla.org napisał: > > Moze jeszcze dojdzesz skad to bylo sterowane ? > > sterowal UKLAD, czyli powiazanie sluzb specjalnych, biznesu, politykow i przest > epcow następny bezrobotny forumowicz się pojawił ? Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: nastepny bezrobotny ? 02.03.06, 12:18 > następny bezrobotny forumowicz się pojawił ? twoje wnioskowanie jest godne podziwu! coz za bystrosc umyslu Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 mniej zarabiasz ? 02.03.06, 12:22 mozilla.org napisał: > > następny bezrobotny forumowicz się pojawił ? > > twoje wnioskowanie jest godne podziwu! coz za bystrosc umyslu dziękuję za komplement :) tobie tej bsytrości co ma ethanak trochę brak - mniej zarabiasz za swoją twórczość na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: mniej zarabiasz ? 02.03.06, 12:24 > dziękuję za komplement :) jaki komplement? czytaj ze zrozumieniem. > tobie tej bsytrości co ma ethanak trochę brak - mniej zarabiasz za swoją > twórczość na forum ? nie wiem ile zarabia ethanak. ja za pisanie na forum wyciagam kilka tysiecy miesiecznie. moglbym wiecej, ale czesto mnie to nudzi i czuje sie zniechecony. sadzac po ilosci postow ethanak musi zarabiac zdecydowanie wiecej ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: mniej zarabiasz ? 02.03.06, 12:40 > nie wiem ile zarabia ethanak. Całkiem sporo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: mniej zarabiasz ? 02.03.06, 12:42 a_weirdo napisał: > > nie wiem ile zarabia ethanak. > > Całkiem sporo. :) a ty ile wyciagasz z kasy spoldzielni? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: mniej zarabiasz ? 02.03.06, 12:43 > a ty ile wyciagasz z kasy spoldzielni? Tyle, że ciągle mam nadwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: to niemożliwe 02.03.06, 12:21 > sterowal UKLAD, Zapomniałeś o ethanaku. Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: to niemożliwe 02.03.06, 12:22 > > sterowal UKLAD, > > Zapomniałeś o ethanaku. nie zapomnialem. ethanak jest przedstawicielem ukladu. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 bez jaj 02.03.06, 12:27 mozilla.org napisał: > > > sterowal UKLAD, > > > > Zapomniałeś o ethanaku. > > nie zapomnialem. ethanak jest przedstawicielem ukladu. powiedźcie mi o swoich ukladach - z mojego punktu widzenia ethanak promował inicjatywy które były realizowane - wy bronicie ethanaka jakbyście mieli w dupie jakiekowliek konsekwencje swojego udziału w obronie praktyk ethanaka na forum- musicie mieć niezłe układziki , co ? Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: bez jaj 02.03.06, 12:28 > powiedźcie mi o swoich ukladach - z mojego punktu widzenia ethanak promował > inicjatywy które były realizowane - wy bronicie ethanaka jakbyście mieli > w dupie jakiekowliek konsekwencje swojego udziału w obronie > praktyk ethanaka na forum- musicie mieć niezłe układziki , co ? ja ethanaka nie bronie, nie ma takiej potrzeby. powiem tobie szczerze: nasze uklady sa calkiem niezle. nie sadze bys je przeniknal. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 widzę po efektach realizacji.. 02.03.06, 12:34 mozilla.org napisał: > > powiedźcie mi o swoich ukladach - z mojego punktu widzenia ethanak promow > ał > > inicjatywy które były realizowane - wy bronicie ethanaka jakbyście mieli > > w dupie jakiekowliek konsekwencje swojego udziału w obronie > > praktyk ethanaka na forum- musicie mieć niezłe układziki , co ? > > ja ethanaka nie bronie, nie ma takiej potrzeby. powiem tobie szczerze: nasze > uklady sa calkiem niezle. nie sadze bys je przeniknal. widzę po efektach realizacji incjatyw promowanych przez ethanaka i twoją nieskrępowaną niczym postawę obrony ethanaka . Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: widzę po efektach realizacji.. 02.03.06, 12:39 > widzę po efektach realizacji incjatyw promowanych przez ethanaka i > twoją nieskrępowaną niczym postawę obrony ethanaka . a w najblizszych miesiacach przezyjesz prawdziwy szok, gdy dowiesz sie do czego doprowadzi ethanak i UKLAD. "chwala nam i naszym kolegom!" Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nie udawaj kretyna 02.03.06, 12:41 mozilla.org napisał: > > widzę po efektach realizacji incjatyw promowanych przez ethanaka i > > twoją nieskrępowaną niczym postawę obrony ethanaka . > > a w najblizszych miesiacach przezyjesz prawdziwy szok, gdy dowiesz sie do czego > doprowadzi ethanak i UKLAD. > > "chwala nam i naszym kolegom!" dopiero co ivica powycianał wątki dotyczące krytyki jego osoby . to są szczyty a nie żadna merytoryczna dyskusja . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ale to przeicież byłaby jawna korupcja :) 02.03.06, 12:16 radca napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > radca napisał: > > > > > wiele by na to wskazywalo > > > > > > radca > > > > to niemożliwe - ivica jest teraz w pracy:) > > - wlasnie, jest w pracy :} > > radca > > ps. tearaz rozumiesz to co sie dzieje tutaj na forum ? Dlaczego jestes > atakowany ? Dlaczego ja bylem atakowany ? Moze jeszcze dojdzesz skad to byl > o > sterowane ? wiesz skąd jest to sterowane ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 02.03.06, 12:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
100_krota Kazet to nie jest ivica, radco. 02.03.06, 12:56 Kazet to nie jest ivica, radco. Moze niezrecznie mu sie bronić, wiec ja to zrobie. Generalnie śledzenie kto skąd jest, nie wydaje się właściwe na forum - i dotyczy to wszystkich nie tylko ciebie. Ty pracujesz tu i tu, ty jesteś z urzędu, a ty z Torunia albo skądś- tam - po co to? Piszmy merytorycznie. No i prośba: nie podawaj na forum danych osób, które nie są publiczne. Posługuj sie inicjałami, linkami, ale nie imiona i nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ja może źle doczytałem - bo szybko wykasowałeś 02.03.06, 13:02 100_krota napisał: > Kazet to nie jest ivica, radco. > Moze niezrecznie mu sie bronić, wiec ja to zrobie. Generalnie śledzenie kto > skąd jest, nie wydaje się właściwe na forum - i dotyczy to wszystkich nie tylko > > ciebie. Ty pracujesz tu i tu, ty jesteś z urzędu, a ty z Torunia albo skądś- > tam - po co to? Piszmy merytorycznie. > No i prośba: nie podawaj na forum danych osób, które nie są publiczne. Posługuj > > sie inicjałami, linkami, ale nie imiona i nazwiska. o czym ty piszesz ? osoba pracująca w urzędzie miasta może sobie na tym forum pisać w godzinach pracy i to wg ciebie zasługuje na obronę ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ivica promował likwidację szkoły na forum - co jes 02.03.06, 13:07 unsatisfied6 napisał: > 100_krota napisał: > > > Kazet to nie jest ivica, radco. > > Moze niezrecznie mu sie bronić, wiec ja to zrobie. Generalnie śledzenie k > to > > skąd jest, nie wydaje się właściwe na forum - i dotyczy to wszystkich nie > > tylko > > > > ciebie. Ty pracujesz tu i tu, ty jesteś z urzędu, a ty z Torunia albo ską > dś- > > tam - po co to? Piszmy merytorycznie. > > No i prośba: nie podawaj na forum danych osób, które nie są publiczne. > Posługuj > > > > sie inicjałami, linkami, ale nie imiona i nazwiska. > > o czym ty piszesz ? > > osoba pracująca w urzędzie miasta może sobie na tym forum > pisać w godzinach pracy i to wg ciebie zasługuje na obronę ? > > ivica promował likwidację szkoły na forum - co jeszcze ? sąd apelacyjny , który nie ma szans powstania w budynku zlikwodowanej szkoły - i to robił jako pracownik urzędu miasta a ty piszesz że on ma prawo do anonimowości ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 dyskutując z ivicą 02.03.06, 13:13 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > 100_krota napisał: > > > > > Kazet to nie jest ivica, radco. > > > Moze niezrecznie mu sie bronić, wiec ja to zrobie. Generalnie śledz > enie k > > to > > > skąd jest, nie wydaje się właściwe na forum - i dotyczy to wszystki > ch nie > > > > tylko > > > > > > ciebie. Ty pracujesz tu i tu, ty jesteś z urzędu, a ty z Torunia al > bo ską > > dś- > > > tam - po co to? Piszmy merytorycznie. > > > No i prośba: nie podawaj na forum danych osób, które nie są publicz > ne. > > Posługuj > > > > > > sie inicjałami, linkami, ale nie imiona i nazwiska. > > > > o czym ty piszesz ? > > > > osoba pracująca w urzędzie miasta może sobie na tym forum > > pisać w godzinach pracy i to wg ciebie zasługuje na obronę ? > > > > > ivica promował likwidację szkoły na forum - co jeszcze ? > > sąd apelacyjny , który nie ma szans powstania w budynku zlikwodowanej > szkoły - i to robił jako pracownik urzędu miasta a ty piszesz > że on ma prawo do anonimowości ? > > dyskutując z ivicą myślałem , że rozmawiam z mieszkańcem tego miasta a nie urzenikiem stosujacym argumenty i punkt widzenia urzedu miasta - ilu jeszcz jest takich "forumowiczów" na tym forum , którzy nie reprezentuja subiektwynego punktu widzenia różnych mieszkańców miasta a interes jakiś nieokreślonych elit - nie mamy prawa znać źródeł takich "postów" ? to nie jest sprzeczne z etyką tego forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: dyskutując z ivicą 02.03.06, 13:18 unsatisfied6 napisał: > dyskutując z ivicą myślałem , że rozmawiam z mieszkańcem tego miasta a nie > urzenikiem stosujacym argumenty i punkt widzenia urzedu miasta - ilu > jeszcz jest takich "forumowiczów" na tym forum , którzy nie reprezentuja > subiektwynego punktu widzenia różnych mieszkańców miasta a interes jakiś > nieokreślonych elit - nie mamy prawa znać źródeł takich "postów" ? > to nie jest sprzeczne z etyką tego forum ? - zgadzam sie z ta opinia radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 chciałbym to nazwać po imieniu 02.03.06, 13:21 radca napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > dyskutując z ivicą myślałem , że rozmawiam z mieszkańcem tego miasta a ni > e > > urzenikiem stosujacym argumenty i punkt widzenia urzedu miasta - ilu > > jeszcz jest takich "forumowiczów" na tym forum , którzy nie reprezentuja > > subiektwynego punktu widzenia różnych mieszkańców miasta a interes jakiś > > nieokreślonych elit - nie mamy prawa znać źródeł takich "postów" ? > > to nie jest sprzeczne z etyką tego forum ? > > > - zgadzam sie z ta opinia > > radca ale nie wiem czy w takim porządku jaki jest tutaj na forum , to mi nie zaszkodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 wytłumacz mi stokrotka jak to jest 02.03.06, 13:27 radca napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > dyskutując z ivicą myślałem , że rozmawiam z mieszkańcem tego miasta a ni > e > > urzenikiem stosujacym argumenty i punkt widzenia urzedu miasta - ilu > > jeszcz jest takich "forumowiczów" na tym forum , którzy nie reprezentuja > > subiektwynego punktu widzenia różnych mieszkańców miasta a interes jakiś > > nieokreślonych elit - nie mamy prawa znać źródeł takich "postów" ? > > to nie jest sprzeczne z etyką tego forum ? > > > - zgadzam sie z ta opinia > > radca wytłumacz mi stokrotka jak to jest w przypadku innych forumowiczów - radca subiektywnie wskazał ivicę - trafił jak w dziesiątkę - ja widzę że ethanak mataczy i przedstwia pkt widzenia , który nie jest opinią mieszkańca bydgoszczy - które promowanych przez niego inwestycji Bydgoszcz nie zrealizowała - co to za "dziwny mieszkaniec bydgoszczy" ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=37750804 Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka [...] 02.03.06, 13:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: dyskutując z ivicą 02.03.06, 13:30 > dyskutując z ivicą myślałem , Przestan dyskutowac i wez sie w koncu do roboty zamiast plodzic tu te swoja mantre potluczonego przez zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nie przez życie - ci potłuczeni przez życie 02.03.06, 13:33 zepsuta.lodowka napisał: > > dyskutując z ivicą myślałem , > > Przestan dyskutowac i wez sie w koncu do roboty zamiast plodzic tu te swoja > mantre potluczonego przez zycie. nie przez życie - ci potłuczeni przez życie deltalimo pracują u ciebie za niskie stawki i robią ci za darmo w nadgodzinach - ci głosu nie podnoszą . Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: nie przez życie - ci potłuczeni przez życie 02.03.06, 13:35 > nie przez życie - ci potłuczeni przez życie deltalimo pracują u ciebie za > niskie stawki i robią ci za darmo w nadgodzinach - ci głosu nie podnoszą . U lekarza powiedz jeszcze ze widzisz duchy. Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: ja może źle doczytałem - bo szybko wykasowałe 02.03.06, 13:26 unsatisfied6 napisał: > osoba pracująca w urzędzie miasta może sobie na tym forum > pisać w godzinach pracy i to wg ciebie zasługuje na obronę ? Na forum moga pisac tylko bezrobotni, wynudzeni socjopaci pokroju U6 dzielacy sie swoimi jedynie slusznymi przemysleniami i gadajacy sami ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 niekoniecznie 02.03.06, 13:30 zepsuta.lodowka napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > osoba pracująca w urzędzie miasta może sobie na tym forum > > pisać w godzinach pracy i to wg ciebie zasługuje na obronę ? > > Na forum moga pisac tylko bezrobotni, wynudzeni socjopaci pokroju U6 dzielacy > sie swoimi jedynie slusznymi przemysleniami i gadajacy sami ze soba. nie jestem socjopatą i nie mam ochoty na dyskusję z urzednikami na tym forum zwłaszcza w ich godzinach pracy i którzy skutecznie promują likwidację dobrej szkoły i karmią społeczeństwo mrzonkami o sądzie apelacyjnym . Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: niekoniecznie 02.03.06, 13:32 > nie jestem socjopatą i nie mam ochoty na dyskusję z urzednikami > na tym forum zwłaszcza w ich godzinach pracy i którzy skutecznie promują > likwidację dobrej szkoły i karmią społeczeństwo mrzonkami o sądzie apelacyjnym Jestes. Skopiuj swoje wpisy i zanies do lekarza. Zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 deltalimo drogi 02.03.06, 13:37 zepsuta.lodowka napisał: > Jestes. Skopiuj swoje wpisy i zanies do lekarza. Zobaczysz. już powiedziałem ci ile warta jest twoja opinia socjopato . Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: deltalimo drogi 02.03.06, 13:41 unsatisfied6 napisał: > zepsuta.lodowka napisał: > > > Jestes. Skopiuj swoje wpisy i zanies do lekarza. Zobaczysz. > > już powiedziałem ci ile warta jest twoja opinia socjopato . Do tego psychika dziecka. 5-letnie dziecko jak mu inne powie, ze jest glupie to odpowiada-ty jestes glupi. Dlaczego jestes taki infantylny jak tak swietnie ponoc wyksztalcony? Od dluzszego czasu mnie zastanwia dysonans. To co o swoich dokonaniach piszesz i w jaki sposob sie zachowujesz. Czy to juz zdziecinnienie starcze? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 kto pisze , że jesteś głupi ? 02.03.06, 13:44 zepsuta.lodowka napisał: ja piszę , że jesteś socjopatą . Odpowiedz Link Zgłoś
zepsuta.lodowka Re: kto pisze , że jesteś głupi ? 02.03.06, 13:49 unsatisfied6 napisał: > zepsuta.lodowka napisał: > > ja piszę , że jesteś socjopatą . Wiec twoim nadrzednym celem jest wygranie pyskowki? To nic,ze sie wychodzi na idiote zdziecinnialego udajacego ze nie rozumie co sie do niego pisze. Byle w swoim umysle moglo urodzic sie przeswiadczenie,ze sie wygralo pyskowke gdzies w internecie. Jest to cel godny dojrzalego mezczyzny. Ale jak sie spedza tyle czasu w wirtualnej rzeczywistosci to tak czesto bywa. Wypaczaja sie ambicje i priorytety. Na zdrowie U6! Wygrales kolejna pyskowke wirtualna. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 rozumiem deltalimo 02.03.06, 14:00 zepsuta.lodowka napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > zepsuta.lodowka napisał: > > > > ja piszę , że jesteś socjopatą . > > Wiec twoim nadrzednym celem jest wygranie pyskowki? To nic,ze sie wychodzi na > idiote zdziecinnialego udajacego ze nie rozumie co sie do niego pisze. rozumiem kto do mnie pisze i co pisze . > Ale jak sie spedza tyle czasu w wirtualnej rzeczywistosci to tak czesto bywa. > Wypaczaja sie ambicje i priorytety. ambicje i priorytety to miałem w usa - tutaj pozostała odrobina przyzwoitości która nie pozala na realizowanie swoich ambicji . > Na zdrowie U6! Wygrales kolejna pyskowke wirtualna. nie czuję się przegrany - choć tę pyskówkę wygrywają tacy jak ty - stosujesz tamat zastępczy wobec jawnego nieetycznego zachowania na forum . w realu wygrywają ci , co tutaj na forum tworzą wspólnie z tobą promocję inwestycji w imieniu mieszkańców bydgoszczy a okazuje się ewidentenie , że mogą być po prostu urzednikami - ale dla ciebie to nie powód do krytyki - wolisz mnie skrytykować za obojętnie co . Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kazet to nie jest ivica, radco. 02.03.06, 13:03 100_krota napisał: > Kazet to nie jest ivica, radco. > Moze niezrecznie mu sie bronić, wiec ja to zrobie. Generalnie śledzenie kto > skąd jest, nie wydaje się właściwe na forum - i dotyczy to wszystkich nie tylko > > ciebie. Ty pracujesz tu i tu, ty jesteś z urzędu, a ty z Torunia albo skądś- > tam - po co to? Piszmy merytorycznie. > No i prośba: nie podawaj na forum danych osób, które nie są publiczne. Posługuj > > sie inicjałami, linkami, ale nie imiona i nazwiska. - dziekuje za wyjasnienie. Tobie wierze, nie wiem dlaczego - ale WIERZE :} Jesli jestem atakowany przez kogos na forum - to jest to normalna sytuacja jak w kazdym forum dyskusyjnym.To wynika z anonimowosci, ale jesli to jest czynione np. z URZEDU MIASTA lub innych INSTYTUCJI np. i to bezposrednio od nich - to jest to WYKORZYSTYWANIE SWOICH FUNKCJI DO WALKI PRZECIWKO DRUGIEMU CZLOWIEKOWI. IVICA wykorzystywal i wykorzystuje nadal swoja funkcje i mozliwosci z nia zwiazane , aby WALCZYC PRZECIWKO INNYM LUDZIOM NA FORUM I POPRZEZ FORUM radca Odpowiedz Link Zgłoś
btz_fan Re: czy KA_ZET to moze byc IVICA ? 16.03.06, 08:50 Jezu jakie dochodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuczna_kobieta brutalny wierszyk w tej sprawie 16.03.06, 19:25 Z powagą przeczytałam na forum wypowiedz jednego z długoletnich forumowiczów: "np. z URZEDU MIASTA lub innych INSTYTUCJI np. i to bezposrednio od nich - to jest to WYKORZYSTYWANIE SWOICH FUNKCJI DO WALKI PRZECIWKO DRUGIEMU CZLOWIEKOWI. IVICA wykorzystywal i wykorzystuje nadal swoja funkcje i mozliwosci z nia zwiazane , aby WALCZYC PRZECIWKO INNYM LUDZIOM NA FORUM I POPRZEZ FORUM" sprawa nabrała rumieńców, i choć jestem mało znaną kobietką na tym forum, postanowiałm przenikliwość radcy opisać głupim wierszykiem, który jest tak idiotyczny, jak poniżej. buzi. ***IVICA*** człowiek z układu, wstrętny karzeł reakcji, zawziął się straszliwie i ruszył do akcji, dawkuje ivica truciznę obficie, podtruwa nam radcę, rujnuje jego życie, puszcza przez sieć smrodliwe opinie... ładunek zrobiony z siarkowodorku, ivica łapał te gazy od wtorku, puszczając w wannie, smrodliwe bączki, najpierw, delikatnie, łapał je do rączki, następnie - wrzucił je do kubeczka, aż sie nazbierała pełna bączków teczka, teraz je wtłacza protokołem IP, poprzez rutery z radcy sobie kpi, wygrywa na forum tę walkę nierówną, i juz niebawem zamieni forum w GÓWN0!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vertano [...] 27.03.06, 15:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś