Dodaj do ulubionych

i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ?

28.11.02, 18:11
Polonia

yebany chomiku( radco)
Autor: syn-luizy-w-ogrodzie@NOSPAM.gazeta.pl
Data: 28-11-2002 03:12

Kurwa zebraku, wydarles kasy ile mogles od ludzi z dobrym sercem, zlitowali
sie
nad toba i twoimi dzieciakami a ty co zydzie zrobiles?internet
podlaczyles.tak ,tak to najwazniejsze bez tego dzieci bylyby w dalszym ciagu
sierotami .pytanie co z reszta zrobiles????chuju zydowski!
--
syn luizy-w-ogrodzie
Obserwuj wątek
    • Gość: unsatisfied Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? IP: *.bydg.pdi.net 28.11.02, 18:51
      Zignorować
      • oti Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? 28.11.02, 21:41
        jedni maja serce i rozum, inni maja tylko rozum, jeszcze inni tylko serce,
        a niektorzy niestety nie maja nic - komus trzeba sie wyzalic - tylko jak tu
        cos madrego napisac jak nie ma rozumku...

dla mnie auto-prezentacja wlasnej glupoty
    • Gość: ochman Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? IP: 81.5.147.* 28.11.02, 23:46
      Radco

Chomik jest git - nie przejmuj sie
      Czekam na emalie.

o.
      • Gość: Ted® Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 19:59
        Gość portalu: ochman napisał(a):

> Radco
        >
        > Chomik jest git - nie przejmuj sie
        > Czekam na emalie.
        >
        > o.
        tatus pozwala takich wyrazow uzywac?
        powinienes powiedziec chomik jest kul, kofniazu
    • lisiczkaa Poza konkursem 29.11.02, 16:53
      Najlepsze życzenia imieninowe, Radco ;)(z datą 30. listopada 2002
      oczywiście ;))
      • radca Re: Poza konkursem - 29.11.02, 17:25
        lisiczkaa napisała:

> Najlepsze życzenia imieninowe, Radco ;)(z datą 30. listopada 2002
        > oczywiście ;))

:)))))))))))))

Dzieki serdeczne Lisiczko.

Pragne tutaj ukazac ciekawostke w tym temacie.
        Z racji tej,ze urodzilem sie na wiosne i otrzymalem na imie Andrzej - pierwsze
        "imieniny " ( czyt. dzien imienin ) przypadal na 16 maja " Andrzeja BOBOLI ".
        Tak tez bylo przez wiele lat. Lecz w pewnym okresie stalo sie tak,ze
        nalezalem do tych "andrzejkowych " solenizantow.Nie sposob sie bylo "wymowic
        od tego ". Tak wiec, ciesze z takiego "andrzejowego dnia " - dwa razy w roku.

Rodzinnie , jako DZIEN mego PATRONA - 16 MAJA ; ANDRZEJA BOBOLI.
        Tradycyjnie i tak bardziej "publicznie " - 30 LISTOPADA w "ANDRZEJKI "

Kazdy z tych dni jest dla mnie szczegolnym dniem.

Dziekuje z calego serca za zyczenia
        oraz pozdrawiam bardzo serdecznie

radca

• oti Re: Poza konkursem - 29.11.02, 20:18
          wypada sie dołączyć do inicjatywy lisiczki

Sto lat !
          I sukcesów w dociekaniu prawdy oraz trosce o slabszych.
          teraz jak i na wiosne
          • lisiczkaa ;) 30.11.02, 22:34
            No proszę ;) A tak ten wątek pesymistycznie się zaczął ;)

Pozdrawiam @ll
            • radca Re: ;) 30.11.02, 22:46
              lisiczkaa napisała:

> No proszę ;) A tak ten wątek pesymistycznie się zaczął ;)
              >
              > Pozdrawiam @ll

az sie chce zyc , po zlej pogodzie nastepuje przejasnienie i swieci
              sloneczko . Bywa,ze i tecza sie pojawia :)))

pozdrowienia
              radca
              • lisiczkaa A może? 30.11.02, 22:51
                "Ponoć najciemniej jest tuż przed wschodem słońca" ;)
                Radco, mam prośbę, a właściwie propozycję - może byś spróbował "zarazić" swoim
                podejściem do życia Jonka w wątq o "wieku średnim"? ;)
                Mój głos On niestety "przekreśla" z racji wieku ;( ;)

Pozdrawiam @ll, Radcę szczególnie z racji Jego Święta ;)
                • Gość: + Re: Zyczenia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 23:57
                  Najserdeczniejsze zyczenia imieninowe,wytrwałosci,zadziernosci,konsekwencji.
                  Krzyzak
                  • radca Re: Zyczenia 01.12.02, 00:19
                    Gość portalu: + napisał(a):

> Najserdeczniejsze zyczenia imieninowe,wytrwałosci,zadziernosci,konsekwencji.
                    > Krzyzak

Dzieki serdeczne :)))

pozdrowienia
                    radca
    • Gość: krzyjank Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 11:50
      Panie Radco spóźnione życzenia imieninowe ...a co do tego listu to niech Pan
      nie bierze tego do serca .... tacy ludzie są w sieci , anonimowość daje
      niektórym niespełnionym możliwości ...szkoda ,że tylko stać ich na to ....KJ
      • radca Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? 02.12.02, 17:11
        Gość portalu: krzyjank napisał(a):

> Panie Radco spóźnione życzenia imieninowe ...a co do tego listu to niech Pan
        > nie bierze tego do serca .... tacy ludzie są w sieci , anonimowość daje
        > niektórym niespełnionym możliwości ...szkoda ,że tylko stać ich na to ....KJ

dziekuje bardzo

pozdrawiam serdecznie
        radca
        • oti Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? 02.12.02, 18:02
          i tak bywa...
          życie...
          • radca Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? 12.12.02, 18:44
            Re: Wiezniowie rowniez maja PODAREK dla dzieci
            Autor: Gość: breslau:-((((( IP: proxy / *.s-dn.net
            Data: 11-12-2002 22:28

radco mam nadzieje, ze idioty nie znajdziesz, ktory ci zapelni kase. ogloszenia
            Twoje tkwia wszedzie. zerujesz na lufdzkiej naiwnosci. twoje dokonania -
            dotychczasowe sa tak beznadziejne, ze lepeiej sie nimi nie chwalic. bo
            musialbys przyznac, ze oszukales ludzi - a przynajmniej nie dales im
            jakiejkolwiek kasy - o ktora prosisz. nie wykorzystuj naiwnosci ludzi, dobrych
            ludzi.

breslau:-((((
            • radca Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? 12.12.02, 18:49
              Autor: Gość: zniesmaczony IP: *.internal
              Data: 11-12-2002 22:16 + dodaj do ulubionych wątków

radco; przestan zebrac. przestan w koncu zebrac o kase - bo wykorzystujesz
              naiwnosc ludzi. Ludzi przez duze "L", ktorzy w dobrej wierze chca przekazac
              pieniadze. piszesz na kazdych grupach, prosisz o pieniadze. powiedz jak sie
              rozliczyles z dotychchczas zebranej kasy? rozliczyles sie? nie!!!! wiec
              przestan prosic, przestan wykorzystyuwac uprzejmosc, dobroc, by zebrac kase.
              rozlicz sie publicznie z tego co zebrales i co wydale, ale rozlicz sie
              publicznie - a nie pomiedzy swoimi kolezkami. gdybys byl uczciwy - dawno to bys
              zrobil - tak mi sie wydaje.

zniesmaczony
              • radca Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? 12.12.02, 18:53
                Autor: Gość: zniesmaczony IP: 155.229.77.*
                Data: 11-12-2002 22:49

moze sie w koncu rozliczysz.

nie dzialaj na uczuciach. powiedz co zroibiles, ile kasy dzieki tobie dzieci
                dostaly. tylko powiedz tak, by mozna to bylo sprawdzic. bo jak dotychczas - to
                wydziwiasz takie glupoty, ze az boje sie o te dzieci.

radco tacy jak Ty naucvzyli mnie niewiary w ludzi. tacy jak ty dali mi
                mozliwosc uswiadomienia sobie, ze ludzie sa okrutni, ze potrafia bezwglednie
                wykorzystac naiwnosc innych. a to, ze Ty starasz sie na wszystkich grupach
                zebrac o kase - to swiadczy o pokroju takich ludzi jak ty. wstyd radco, wstyd.

zniesmaczony
                • radca Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? 12.12.02, 19:02
                  Autor: Gość: psotka IP: *.medgenix.com
                  Data: 11-12-2002 22:22 + dodaj do ulubionych wątków

szukasz idiotow? ktorzy ci napelnia kase? Twoje ogloszenia - debilne sa znane
                  juz we wszystkich portalach:-(((((( ze tez ludzie takim dupkom chca kase
                  placic:-9(((((

psotka
                  • radca Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? 12.12.02, 20:02
                    Autor: hiro@NOSPAM.gazeta.pl
                    Data: 11-12-2002 22:37

posłuchaj Radco.jakim Ty prawem piszesz,że więźniowie mają coś do przekazania?
                    napisz,że my płacący na nich mamy coś do przekazania!to my płatnicy płacimy na
                    utrzymanie tych śmieci i to my zapłacimy za ich zobowiązania !!!!!!!!
                    /na utrzymanie klawiszy też płacą podatnicy-mniej to na względzie!/
                    z całym szacunkiem dla radcy -hiro
                    /kiedy przestanę dostawać pocztę o Twoich machlojkach?/=-jak masz coś na
                    sumi3niu to wyjaśnij to ludziom-i po sprawie
                    • radca Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? 13.12.02, 06:10
                      chomik ( radca)
                      Data: 28-11-2002 03:14

TO ZLODZIEJ ZYDOWSKI!!!!GLUPIE CIULE POLSKIE DALISCIE SIE NABRAC!!!SKURWYSYN
                      SMIERDZACY CZOSNKIEM WAS WYJEBAL !DOBRZE WAM CIULE!
                      • Gość: adek Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 14:41
                        Po co to wszystko ????????

Pozdrawiam.
                        • Gość: komplekspolski Re: i takie posty sie zdarzaja - co zrobic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 16:14
                          Po co?Po to zeby zrobic z siebie meczennika
                        • radca dlaczego to ukazuje ? 13.12.02, 19:42
                          Gość portalu: adek napisał(a):

> Po co to wszystko ????????
                          >
                          > Pozdrawiam.

Napewno nie ukazuje,aby "robic z siebie meczennika " itd.Wiem.. to trudne byc
                          moze do zrozumienia - dlaczego to robie ?

Zawsze jest tak i moze byc,ze cokolwiek bysmy nie robili - mozna nam cos
                          zarzucic. Kiedy ukazywalem POZYTYWNE reakcje - to sugerowano,ze sie chwale itd.
                          Kiedy ukazuje te NEGATYWNE reakcje - to sugeruje sie,ze "robie z siebie
                          meczennika" itp.

Mnie osobiscie chodzi o cos innego. Chodzi mi o ukazanie REAKCJI roznych ludzi -
                          piszacych na FORUM.Wiem i zdaje sobie sprawe,ze wiekszosc - to ludzie mlodzi.
                          Internet i Forum dyskusyjne daje ta mozliwosc,ze mozna pisac do woli.
                          Mozna pisac - "co slina przyniesie na jezyk " lub " co palce stukna na
                          klawiature " lub tastature.Pisanie na FORUM dyskusyjnym - daje ANONIMOWOSC.
                          Nie widac twarzy,nie widac czlowieka.Jest PRZESTRZEN NIEWIDZIALNA i
                          mozna "wypluwac co sie chce ".Osobiscie cenie sobie stale i zalogowane nicki.
                          To sa forumowicze rozpoznawalni.Oczywiscie wsrod takich rowniez sie znajduja
                          "spokojni " i "niespokojni", ale przynajmniej widac ich.

Dlaczego ukazuje te NEGATYWNE i wypelnione wyzwiskami ? Otoz dlatego,aby
                          uswiadomic ze trafiaja sie i takie posty - czyli bez wzgledu co i jak bysmy
                          czynili - to zawsze mozemy " OBERWAC " i to rowno- " az kipi".

Napewno nie jest moja INTENCJA,aby sie z tego tylu UZALAC I USKARZAC - nie.

pozdrawiam
                          radca
                          • radca nawet "hiro" tak do mnie odpowiedzial i grozil 14.12.02, 23:36
                            "----
                            • radca Re: nawet 'hiro' tak do mnie odpowiedzial i gro 15.12.02, 02:19
                              Data: 15-12-2002 01:59 + odpowiedz na list

NIE PISZ TU WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!
                              PISZ DO PROROKA!!!!!!!!!!!!!!11
                              /CZYLI HAMIE DO PROKURATURY!!!!!!!!!!!/albo huj wie gdzie
                              oszuściie ty chyba jeden!!!!!!!!!
                              ty chyba jesteś największym naciągaczem w kraju- albo i nie.......
                              • radca Re: nawet 'hiro' tak do mnie odpowiedzial i gro 15.12.02, 02:21
                                Data: 15-12-2002 02:09

czyli nie wystarcza ci już nagrany rachunek ...............
                                pozastanie hamem to twoja dewiza!!!!
                                żal mi cie psie jak psa!!
                                porozsyłam to toto do wsiech forumowiczów!
                                złodzieju ty jeden!!!!!!!!!!
                                • radca i takie rowniez 15.12.02, 02:45
                                  Data: 15-12-2002 02:29

O co Tobie gosciu biega?Co sie rzucasz oszuscie?kto tam wie kim Ty naprawde
                                  jestes ?Kazdy moze "zalozyc" sobie chomika i szukac debili ...Spierdalaj bo
                                  smierdzi od Ciebie brudna kasa.
                            • hiro Re: nawet 'hiro' tak do mnie odpowiedzial i gro 15.12.02, 12:55
                              radca napisał:

> "----
                            • hiro Re: nawet 'hiro' tak do mnie odpowiedzial i gro 15.12.02, 16:50
                              radca napisał:

> "----
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka