balumbyd 03.03.06, 18:43 achramowicz w tvb teraz - - program szeroka - gdańska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sas50 Re: achramowicz w tvb teraz 03.03.06, 18:54 Super facet Super polityk Super marszałek. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: achramowicz w tvb teraz 03.03.06, 19:37 sas50 moze dla ciebie u niego bylo wszystko super dla mnie to pospolity tchorz,unikal rozmowy ze mna jak diabel swieconej wody po tym jak chcial zlikwidowac szpital dziecinny w Bydgoszczy nawet apelowalem z radia kto wie gdzie chowa sie Marszalek tchorz,interwencja u Kwasniewskiego pomogla nawet przyslal mi ladny list za ocean.Jak wy macie takich wszystkich politykow to lepiej sie powiesic. Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: achramowicz w tvb teraz 03.03.06, 19:15 wzmogły mu się tiki nerwowe. Najwyższy czas na zieloną łączkę. Swoją drogą to zastanawiające ,jak można z aparatczyka pzpr nagle przeobrazić się w europejczyka i zostać marszałkiem województwa. Takie rzeczy możliwe są tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
sas50 Re: achramowicz w tvb teraz 03.03.06, 19:51 kanton2 napisał: to zastanawiające ,jak można z aparatczyka pzpr nagle przeobrazić > się w europejczyka i zostać marszałkiem województwa. odrzucmy kewestie przynaleznosci do pzpr czy innych parti. U nas tak samo ich dużo ,a może i wiecej jak w Toruniu czy innych miastach. wzny dla mnie jest człowiek,który chce cos zrobic dla województwa. Czy jasiakowi tez patrzeliśmy na rece jak kradł? A przeciez Achram nie kradnie,załatwi to tu to tam.To nie jego wina ,ze ktoś w Bydgoszczy nie chciał SSE. A może sie mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: achramowicz w tvb teraz 03.03.06, 20:11 sas50 mysle ze bedziesz musial tego twojego Marszalka do mnie na szkolenie polroczne do Canady przyslac,po tym szkoleniu zapewniam ciebie wszyscy by jemu w pas sie klaniali. Odpowiedz Link Zgłoś
sas50 Re: achramowicz w tvb teraz 03.03.06, 21:58 jesli tylko opłacisz mu pobyt i przelot to nie ma sprawy.Juz każe mu sie pakowac Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: achramowicz w tvb teraz 03.03.06, 22:49 Wszystko jest do zalatwienia ale po koncu Maja gdyz rusza proces o defraudacje milionow dolarow po sprzedazy Polcan Bank w Warszawie Glemp tam mial lepkie palce. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: achramowicz w tvb teraz 03.03.06, 22:53 Bedziemy wszyscy siedzieli w sadzie i patrzyli jak pan Benedykt Gondek ujawnia zlodziejstwa kleru i rozjezdza najlepszych Kanadyjskich adwokatow z firmy Borden and Laden ktorych to wynajela strona zlodzieji czy koscielna. Odpowiedz Link Zgłoś