Dodaj do ulubionych

prof.TOMASIK

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 13:12
CZY TOMASIK Z AKADEMII BYDGOSKIEJ JEST CZŁOWIEKIEM GRUSZKI Z SLD CZY TO
PROF.TAK ZASŁUŻONY JAK O NIM JESTV NAPISANE W LUDZIACH BYDGOSZCZY
Obserwuj wątek
    • bator1 Re: prof.TOMASIK 06.12.02, 14:08
      Na szczęście to jeden z nielicznych prawdziwych profesorów na tej zabawnej
      uczelni. W końcu tylko jego zdumiały koleżeńskie kontakty prof. Nowaka z
      amerykańskimi uczonymi...
    • Gość: Johana Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 14:37
      Zapewniam wszystkich, ze prof. Tomasik to nie tylko wspanialy profesor, o
      bardzo duzej wiedzy i wrażliwości, ale także cudowny człowiek. Miałam
      przyjemność pisać u niego pracę magisterska 4 lata temu. To jedna z niewielu
      osób na AB, o której można powiedzieć: wielka osobowość. Myślę, ze ani trochę
      nie przesadziłam!!!
    • da.killa Re: prof.TOMASIK 06.12.02, 17:53
      Pozostaje mi tylko podpisać się pod wypowiedziami
      poprzedników. Prof. Tomasik to jeden z najlepszych
      naukowców jakich ma ta uczelnia.
    • Gość: GRZEGORZ Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 10:01
      NIE BĄDZCIE TACY PEWNI SWEGO PROFESORA WIELU WIE ŻE PRZYCZYNIŁ SIĘ DO DYMISJI
      PROFESORA NOWAKA I TO BZDURA CO POPRZEDNIK PISZE, ZAKULISOWE ROZGRYWKI DO NAS
      STUDENTÓW TEŻ DONOSZĄ I TO ŻE Z POSŁEM GRUSZKĄ TYM OD AFERY ROZPORKOWEJ JEST W
      BLISKIM KONTAKCIE NIE ŁUDŹCIE SIĘ GRUSZKA ROBI SMRÓD Z TOMASIKIEM W AKADEMII
      BYDGOSKIEJ, ŻAL MU ŻE PROFMARCINKOWSKI ZOSTAŁ REKTOREM , A NIE ON, WARTO SIĘ
      PRZYJRZEĆ JEGO MIŁOŚCIOM ZE STUDENTKAMI OKAŻE SIE ŻE ROMANSUJE I NIE TYLKO
      • da.killa Re: prof.TOMASIK 09.12.02, 10:33
        Jeśli już bełkoczesz, to mógłbyś chociaż nie krzyczeć.
      • Gość: Fore Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 10:58
        I kto wam, biednym studentom tak donosi?
        Jakaś bezsensowna dla mnie ta wypowiedź.
        Podzielam zdanie da killi.
        • bator1 Re: prof.TOMASIK 09.12.02, 11:33
          Ja wprawdzie ze studentkami nie romansuję i nawet nie wiem co to jest "nie
          tylko" ale także jest mi przykro, ze prof. Marcinkowski został rektorem :-)
          A Nowaka jakoś mi nie żal...
          • misiu11 Re: prof.TOMASIK 09.12.02, 14:36
            bator1 napisała:

> Ja wprawdzie ze studentkami nie romansuję i nawet nie wiem co to jest "nie
            > tylko" ale także jest mi przykro, ze prof. Marcinkowski został rektorem :-)
            > A Nowaka jakoś mi nie żal...
            Bator musisz zmienić miejsce pracy jak tak Ciebie ta uczelnia rozsmiesza,
            przykro Tobie ze rektorem zostal Marcinkowski? Moze lepszy byl de.....?
            • bator1 Re: prof.TOMASIK 09.12.02, 15:54
              Co ma moja praca do śmiesznosci d. WSP? (tym bardziej ze jedno z drugim nie ma
              nic wspólnego) Dlaczego jedyną alternatywą dla Mracinkowskiego miałby być de?
              Dlaczego nie miałbym wyrażać niepoprawnego politycznie poglądu nt. tzw uczelni,
              skoro przygladałem się z bliska jej działalności więcej lat niż osoby
              tutułujące się tutaj jej studentami łącznie?

Taaa, myślenia to już chyba tam przestali wymagać...
              I śmieszno, i straszno
              • Gość: Ispan Re: rektor vs. były rektor??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.12.02, 20:02
                Trochę jestem nie w temacie. Jaką generalnie mają opinię de Tchorzewski i Marcinkowski? Czy jest(był)
                w stanie dobrze kierować uczelnią i ją rozwinąć? Ciekawi mnie co się na ten temat mówi. słyszałem, że
                De na seminarium to niezły skurczybyk... Przez co wątpię w jego profesjonalność. Dobrze, że już odszedł
                czy nie???
                • Gość: laskę ? Re: Laska w lasku rektor vs. były rektor??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 12:33
                  czy ma on oby rozporek i co w nim
                  ( była i do końca wierna ) matylda c.
                • Gość: NO NIE JESTEŚ W TE NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWIERDZA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 12:38
                  NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWIERDZAJA TO STUDENCI I JA STUDENT
                  • Gość: ispan Re: NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWI IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.12.02, 16:59
                    Gość portalu: NO NIE JESTEŚ W TE napisał(a):

> NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWIERDZAJA TO STUDENCI I JA STUDENT
                    To się cieszę! skąd te krzyki???
                    Napisz mi jeszcze dopełniająco dlaczego, bo niestety nie znam jeszcze twoich argumentów.
                    • Gość: STUDENTKA Z DRUGIE [...] IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 08:58
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: studentka do prof.Tomasika IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 10:02
                        miałam niedwuznaczne propozycje jak chcecie to nie wierzcie
                  • Gość: andrew Re: NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWI IP: 213.77.40.* 11.12.02, 12:26
                    Gość portalu: NO NIE JESTEŚ W TE napisał(a):

> NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWIERDZAJA TO STUDENCI I JA STUDENT
                    Ty to potwierdzasz, to synku mało jeszcze wiesz!!! Jak bys poznal ex rektora od
                    innej strony to nie wiem czy bylbys taki euforystyczny!!!????
    • Gość: kiki50 Re: prof.TOMASIK IP: 212.122.207.* 11.12.02, 10:35
      POSTAĆ NIENAGANNA.BARDZO PRACOWITY NAUKOWIEC.BARDZO ODDANY WALCE O UTWORZENIE
      UNIWERSTYTETU W BYDGOSZCZY.W CZASACH LICEALNYCH
      OLIMPIJCZYK.RODZINNY.KONKRETNY.ZDECYDOWANY.NIEUGIĘTY.GODNOŚĆ I HONOR TO JEGO
      PODSTAWOWE ZALETY.ZNAM GO 30 LAT.TO ZASZCZYT DLA BYDGOSZCZY MIEĆ W TAKIM
      CZLOWIEKU SWOJEGO RZECZNIKA.NIE MA WAD.
      • Gość: wio z tomaso Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 09:45
        Gość portalu: kiki50 napisał(a):

> POSTAĆ NIENAGANNA.BARDZO PRACOWITY NAUKOWIEC.BARDZO ODDANY WALCE O UTWORZENIE
        > UNIWERSTYTETU W BYDGOSZCZY.W CZASACH LICEALNYCH
        > OLIMPIJCZYK.RODZINNY.KONKRETNY.ZDECYDOWANY.NIEUGIĘTY.GODNOŚĆ I HONOR TO JEGO
        > PODSTAWOWE ZALETY.ZNAM GO 30 LAT.TO ZASZCZYT DLA BYDGOSZCZY MIEĆ W TAKIM
        > CZLOWIEKU SWOJEGO RZECZNIKA.NIE MA WAD.
        ty chyba na łeb upadłes tomas robi co chce na uczelni i jest bardzo zawistny to
        jemu przypisuja większość zolnień w uczelni bo trzyma z gruszką zresztą jeszcze
        posłem , kto komu robi trzeba się ich spytac to człowiek nie na to stanowisko
        jest wielu bardziej zasłuzonych i mądrzejszych od prof. z nadania, ha tego nie
        wiedzieliście to teraz wiecie zależy mi żeby ciemnota nie kwitła w uczelni bo
        inaczej tacy jak tomasik do uniwersytetu nie poprowadzą nas pozatym kontakty
        jego z panienkami studeenteczkami dziewczyny nie bójcie sie odezwijciwe się
        jak to było opowiedźcie, heja
        • Gość: GRABINA Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 12:08
          TO JA BYŁAM STUDENTKĄ WIEM COŚ I MAM SWOJE ZDANIE O NIM ALE NIE CHCĘ JUŻ O TYM
          MÓWIĆ.
          • bator1 Re: prof.TOMASIK 30.12.02, 12:27
            Chyba byłem? Gadasz ze sobą kochany, aż echo niesie. A studia trudno skończyć z
            taką ortografią. Nawet na AB...
            • Gość: JAGUŚ Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 08:22
              ty przebrzydłu zomowczyku batorze bator czy inny pies to i tak pies smród z
              d... idzie i tak jak mu l..... to rób to dalej i kwita a od ich ortografii
              odpalantuj się bo jestes za głupkowaciaty
              • Gość: POPIERAM Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 08:23
                BRAWO POPIERAM JAGUSIA
                • bator1 Re: prof.TOMASIK 02.01.03, 11:45
                  Dlaczego tylko po dwa posty dopisujesz? Brakuje fantazji do wymyślania
                  kolejnych nicków? Jesteś dziś oburzonym STUDENTEM czy molestowaną STUDENTKĄ?
                  Dużo ci brakuje jeszcze do matury? Dlaczego nie wzywasz sam siebie do
                  popierania swoich majaków?
                  • Gość: Ted® Re: prof. bator IP: proxy / *.cable.net.co 02.01.03, 12:15
                    pojawily sie male litery, hurra
                    ;)
                    • Gość: dla batora Re: prof. bator IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 08:59
                      jak LUBISZ DUŻE TO MASZ JE SPOWROTEM
                      • bator1 Re: prof. bator 03.01.03, 09:50
                        Te, student i reszta bandy: wróćcie tu jak się już naumicie stawiania literów
                        wedle ortografii, a dochtór wycofa wam żółty papierek...
                      • Gość: Ted® Re: prof. bator IP: proxy / *.in-addr.btopenworld.com 03.01.03, 09:59
                        skonczylbys STUDENT najpierw szesciolatke, co?

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=47926
                        dodaj do ulubionych
                        • Gość: jasiu Re: prof. bator IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 10:26
                          małgosia czeka w przedszkolu to twój poziom , możesz wrócić, łóżeczko czeka i
                          papu
                          • Gość: Ted® korekta IP: proxy / *.cable.net.co 03.01.03, 10:42
                            Gość portalu: jasiu napisał(a):

> małgosia czeka w przedszkolu to twój poziom , możesz
                            wrócić, łóżeczko czeka i
                            > papu

jasiu! małgosia czeka w przedszkolu.
                            Możesz wrócić! czeka łóżeczko i papu.

slowniki.pwn.pl/zasady/629734_1.html
                            • Gość: miśku Re: korekta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 14:46
                              tedi masz coś jeszcze t się wysraj
          • Gość: MALWINKA Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 12:32
            TAK, POPIERAM, TAKIEJ ORTOGRAFII NAUCZYŁAM SIĘ OD PROFESORA TOMASIKA JAK
            KOLEŻANKA GRABINA
            • bator1 Re: prof.TOMASIK 30.12.02, 12:56
              Ty, BIG-CYC, GRABINA, MALWINA I GŁUPINA, takiego zgrywania tłumu to uczą w
              piaskownicy? Ty masz jakiś kompleks? Od kiedy Tomasik uczy głąbów ortografii?
              Dlaczego miałby podrywać niedouczonych chłopców?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka