Gość: mirek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 13:12 CZY TOMASIK Z AKADEMII BYDGOSKIEJ JEST CZŁOWIEKIEM GRUSZKI Z SLD CZY TO PROF.TAK ZASŁUŻONY JAK O NIM JESTV NAPISANE W LUDZIACH BYDGOSZCZY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bator1 Re: prof.TOMASIK 06.12.02, 14:08 Na szczęście to jeden z nielicznych prawdziwych profesorów na tej zabawnej uczelni. W końcu tylko jego zdumiały koleżeńskie kontakty prof. Nowaka z amerykańskimi uczonymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johana Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 14:37 Zapewniam wszystkich, ze prof. Tomasik to nie tylko wspanialy profesor, o bardzo duzej wiedzy i wrażliwości, ale także cudowny człowiek. Miałam przyjemność pisać u niego pracę magisterska 4 lata temu. To jedna z niewielu osób na AB, o której można powiedzieć: wielka osobowość. Myślę, ze ani trochę nie przesadziłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: prof.TOMASIK 06.12.02, 17:53 Pozostaje mi tylko podpisać się pod wypowiedziami poprzedników. Prof. Tomasik to jeden z najlepszych naukowców jakich ma ta uczelnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZEGORZ Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 10:01 NIE BĄDZCIE TACY PEWNI SWEGO PROFESORA WIELU WIE ŻE PRZYCZYNIŁ SIĘ DO DYMISJI PROFESORA NOWAKA I TO BZDURA CO POPRZEDNIK PISZE, ZAKULISOWE ROZGRYWKI DO NAS STUDENTÓW TEŻ DONOSZĄ I TO ŻE Z POSŁEM GRUSZKĄ TYM OD AFERY ROZPORKOWEJ JEST W BLISKIM KONTAKCIE NIE ŁUDŹCIE SIĘ GRUSZKA ROBI SMRÓD Z TOMASIKIEM W AKADEMII BYDGOSKIEJ, ŻAL MU ŻE PROFMARCINKOWSKI ZOSTAŁ REKTOREM , A NIE ON, WARTO SIĘ PRZYJRZEĆ JEGO MIŁOŚCIOM ZE STUDENTKAMI OKAŻE SIE ŻE ROMANSUJE I NIE TYLKO Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: prof.TOMASIK 09.12.02, 10:33 Jeśli już bełkoczesz, to mógłbyś chociaż nie krzyczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 10:58 I kto wam, biednym studentom tak donosi? Jakaś bezsensowna dla mnie ta wypowiedź. Podzielam zdanie da killi. Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: prof.TOMASIK 09.12.02, 11:33 Ja wprawdzie ze studentkami nie romansuję i nawet nie wiem co to jest "nie tylko" ale także jest mi przykro, ze prof. Marcinkowski został rektorem :-) A Nowaka jakoś mi nie żal... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu11 Re: prof.TOMASIK 09.12.02, 14:36 bator1 napisała: > Ja wprawdzie ze studentkami nie romansuję i nawet nie wiem co to jest "nie > tylko" ale także jest mi przykro, ze prof. Marcinkowski został rektorem :-) > A Nowaka jakoś mi nie żal... Bator musisz zmienić miejsce pracy jak tak Ciebie ta uczelnia rozsmiesza, przykro Tobie ze rektorem zostal Marcinkowski? Moze lepszy byl de.....? Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: prof.TOMASIK 09.12.02, 15:54 Co ma moja praca do śmiesznosci d. WSP? (tym bardziej ze jedno z drugim nie ma nic wspólnego) Dlaczego jedyną alternatywą dla Mracinkowskiego miałby być de? Dlaczego nie miałbym wyrażać niepoprawnego politycznie poglądu nt. tzw uczelni, skoro przygladałem się z bliska jej działalności więcej lat niż osoby tutułujące się tutaj jej studentami łącznie? Taaa, myślenia to już chyba tam przestali wymagać... I śmieszno, i straszno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ispan Re: rektor vs. były rektor??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.12.02, 20:02 Trochę jestem nie w temacie. Jaką generalnie mają opinię de Tchorzewski i Marcinkowski? Czy jest(był) w stanie dobrze kierować uczelnią i ją rozwinąć? Ciekawi mnie co się na ten temat mówi. słyszałem, że De na seminarium to niezły skurczybyk... Przez co wątpię w jego profesjonalność. Dobrze, że już odszedł czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laskę ? Re: Laska w lasku rektor vs. były rektor??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 12:33 czy ma on oby rozporek i co w nim ( była i do końca wierna ) matylda c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO NIE JESTEŚ W TE NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWIERDZA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 12:38 NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWIERDZAJA TO STUDENCI I JA STUDENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWI IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.12.02, 16:59 Gość portalu: NO NIE JESTEŚ W TE napisał(a): > NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWIERDZAJA TO STUDENCI I JA STUDENT To się cieszę! skąd te krzyki??? Napisz mi jeszcze dopełniająco dlaczego, bo niestety nie znam jeszcze twoich argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDENTKA Z DRUGIE [...] IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 08:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka do prof.Tomasika IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 10:02 miałam niedwuznaczne propozycje jak chcecie to nie wierzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWI IP: 213.77.40.* 11.12.02, 12:26 Gość portalu: NO NIE JESTEŚ W TE napisał(a): > NO NIE JESTES W TEMACIE BO DE BYŁ SUPER POTWIERDZAJA TO STUDENCI I JA STUDENT Ty to potwierdzasz, to synku mało jeszcze wiesz!!! Jak bys poznal ex rektora od innej strony to nie wiem czy bylbys taki euforystyczny!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki50 Re: prof.TOMASIK IP: 212.122.207.* 11.12.02, 10:35 POSTAĆ NIENAGANNA.BARDZO PRACOWITY NAUKOWIEC.BARDZO ODDANY WALCE O UTWORZENIE UNIWERSTYTETU W BYDGOSZCZY.W CZASACH LICEALNYCH OLIMPIJCZYK.RODZINNY.KONKRETNY.ZDECYDOWANY.NIEUGIĘTY.GODNOŚĆ I HONOR TO JEGO PODSTAWOWE ZALETY.ZNAM GO 30 LAT.TO ZASZCZYT DLA BYDGOSZCZY MIEĆ W TAKIM CZLOWIEKU SWOJEGO RZECZNIKA.NIE MA WAD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wio z tomaso Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 09:45 Gość portalu: kiki50 napisał(a): > POSTAĆ NIENAGANNA.BARDZO PRACOWITY NAUKOWIEC.BARDZO ODDANY WALCE O UTWORZENIE > UNIWERSTYTETU W BYDGOSZCZY.W CZASACH LICEALNYCH > OLIMPIJCZYK.RODZINNY.KONKRETNY.ZDECYDOWANY.NIEUGIĘTY.GODNOŚĆ I HONOR TO JEGO > PODSTAWOWE ZALETY.ZNAM GO 30 LAT.TO ZASZCZYT DLA BYDGOSZCZY MIEĆ W TAKIM > CZLOWIEKU SWOJEGO RZECZNIKA.NIE MA WAD. ty chyba na łeb upadłes tomas robi co chce na uczelni i jest bardzo zawistny to jemu przypisuja większość zolnień w uczelni bo trzyma z gruszką zresztą jeszcze posłem , kto komu robi trzeba się ich spytac to człowiek nie na to stanowisko jest wielu bardziej zasłuzonych i mądrzejszych od prof. z nadania, ha tego nie wiedzieliście to teraz wiecie zależy mi żeby ciemnota nie kwitła w uczelni bo inaczej tacy jak tomasik do uniwersytetu nie poprowadzą nas pozatym kontakty jego z panienkami studeenteczkami dziewczyny nie bójcie sie odezwijciwe się jak to było opowiedźcie, heja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRABINA Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 12:08 TO JA BYŁAM STUDENTKĄ WIEM COŚ I MAM SWOJE ZDANIE O NIM ALE NIE CHCĘ JUŻ O TYM MÓWIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: prof.TOMASIK 30.12.02, 12:27 Chyba byłem? Gadasz ze sobą kochany, aż echo niesie. A studia trudno skończyć z taką ortografią. Nawet na AB... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGUŚ Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 08:22 ty przebrzydłu zomowczyku batorze bator czy inny pies to i tak pies smród z d... idzie i tak jak mu l..... to rób to dalej i kwita a od ich ortografii odpalantuj się bo jestes za głupkowaciaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPIERAM Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 08:23 BRAWO POPIERAM JAGUSIA Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: prof.TOMASIK 02.01.03, 11:45 Dlaczego tylko po dwa posty dopisujesz? Brakuje fantazji do wymyślania kolejnych nicków? Jesteś dziś oburzonym STUDENTEM czy molestowaną STUDENTKĄ? Dużo ci brakuje jeszcze do matury? Dlaczego nie wzywasz sam siebie do popierania swoich majaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: prof. bator IP: proxy / *.cable.net.co 02.01.03, 12:15 pojawily sie male litery, hurra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla batora Re: prof. bator IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 08:59 jak LUBISZ DUŻE TO MASZ JE SPOWROTEM Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: prof. bator 03.01.03, 09:50 Te, student i reszta bandy: wróćcie tu jak się już naumicie stawiania literów wedle ortografii, a dochtór wycofa wam żółty papierek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: prof. bator IP: proxy / *.in-addr.btopenworld.com 03.01.03, 09:59 skonczylbys STUDENT najpierw szesciolatke, co? sjp.pwn.pl/haslo.php?id=47926 dodaj do ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: prof. bator IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 10:26 małgosia czeka w przedszkolu to twój poziom , możesz wrócić, łóżeczko czeka i papu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® korekta IP: proxy / *.cable.net.co 03.01.03, 10:42 Gość portalu: jasiu napisał(a): > małgosia czeka w przedszkolu to twój poziom , możesz wrócić, łóżeczko czeka i > papu jasiu! małgosia czeka w przedszkolu. Możesz wrócić! czeka łóżeczko i papu. slowniki.pwn.pl/zasady/629734_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśku Re: korekta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 14:46 tedi masz coś jeszcze t się wysraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALWINKA Re: prof.TOMASIK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 12:32 TAK, POPIERAM, TAKIEJ ORTOGRAFII NAUCZYŁAM SIĘ OD PROFESORA TOMASIKA JAK KOLEŻANKA GRABINA Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: prof.TOMASIK 30.12.02, 12:56 Ty, BIG-CYC, GRABINA, MALWINA I GŁUPINA, takiego zgrywania tłumu to uczą w piaskownicy? Ty masz jakiś kompleks? Od kiedy Tomasik uczy głąbów ortografii? Dlaczego miałby podrywać niedouczonych chłopców? Odpowiedz Link Zgłoś