Dodaj do ulubionych

Szanghai - Najlepsza restauracja Chimska w Polsce.

15.10.01, 23:04
Naprawde. Bylem juz w wielu w polsce, ale ta jest zdecydowanie najlepsza.
Miesci sie w palacyku przed mostem Bernandynskim za ul. Floriana. Bardzo
kulturalna obsluga, szybkie przygotowywanie dan, Ceny zroznicowane. Bardzo
dobre potrawy, wspaniale przyrzadzone, wspaniala cherbata po chinsku( caly
imbryk tylko 5 zlotych) i Najwspanialsze piwo jakie pilem w zyciu- CHINSKIE
(chocby dla niego warto tam pojsc). WspanialA atmosfera i chinska nastrojowa
muzyka. Wspaniale miejsce aby zjesc np. kolacje we dwoje, pelna intywnosc. I
nawet jesli przyjdziecie po czasie otwarcia( ja raz bylem po 22.30) przemili
chinczycy was obsluza. Ja i moja ukochana uwielbiamy tam chodzic, najlepsze
miejsce , zeby pojsc z ta jedyna w Bydgoszczy. Goraco polecam. SPROBUJCIE tego
CHINSKIEGO PIWA, JEST WYSMIENITE!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ochman Re: Szanghai - Najlepsza restauracja Chimska w Polsce. IP: *.ipt.aol.com 15.10.01, 23:54
      No nie wiem...
      Ja tam bylem wprawdzie tylko raz (i to dawno), natomiast zupelnie mi sie nie
      podobalo. Zwlaszcza jedzenie bylo, oglednie mowiac, srednie. No coz - od tego
      czasu cos moze sie zmienilo.
      Najlepsza Chinska knajpa w jakiej bylem w Polsce jest w Sopocie przy plazy. Z
      drugiej strony nie jest to miarodajna opinia - bylem tam tylko raz i to z moim
      koreanskim kumplem (ktory wyglada jak Chinczyk), wiec mogli sie bardzo starac...
      :-)
    • Gość: fin Re: Szanghai - Najlepsza restauracja Chimska w Polsce. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 16.10.01, 07:51
      rhemek napisał(a):
      > Naprawde. Bylem juz w wielu w polsce, ale ta jest zdecydowanie najlepsza.

Przyznam, że niesamowicie zdziwił mnie Twój list. Podobnie jak ochman byłem w tej restaturacji
      dawno (ja jakies 2 lata temu). Na nieszczęscie nie poszedłem tam sam, tylko zaprosiłem gosci.
      Myslałem, że wejdę pod stolik ze wstydu. WSZYSTKO (może oprócz wystroju sali) było
      beznadziejne (jedzenie zimne i niesmaczne, obsługa- powolna jak jak muchy w smole a do tego
      brudno).
      No cóż, może się poprawili.
    • Gość: Alt+F4 Re: Szanghai - Najlepsza restauracja Chimska w Polsce. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 16:29
      Ja tez tam bylem, i to niedawno, bo w lecie w porze obiadowej. Bylo pusto.
      Przez godzine bylem jedynym gosciem. Jedzenie przecietne. Chinskiego piwa nie
      bylo, byl Heweliusz.
    • hubar Re: Szanghai - Najlepsza restauracja Chimska w Polsce. 23.10.01, 17:58
      To zapraszam do Złotej Kaczki w Łodzi na Piotrkowskiej 79! Polecam

pozdrowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka