edytap1977 28.03.06, 12:40 czy ktoś bywa w saunie koło stadionu? wypowiedzcie się na ten temat, chcę się tam wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwinter Re: Sauna 28.03.06, 15:40 A ja z Wami! Żartowałem nie będe przeszkadzał. A o saunie nie wiedziałem nic. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Sauna 28.03.06, 17:01 gwinter napisał: > A ja z Wami! Żartowałem nie będe przeszkadzał. A o saunie nie wiedziałem nic. Każdy tak mówi, a jak przyjdzie co do czego to........., żartowałem tylko ale sauna dobra rzecz i można trochę kilogramów zgubić. Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior18 Re: Sauna 28.03.06, 19:28 Sauna na stadionie jest juz od ok. 6 lat. Nie wiem, czy obecnie jest sprawna, czy tam cos się dzieje. Ale może warto, aby nowy zarząd klubu rozreklamował usługę. Dla mieszkańców trochę przyjemności, a dla klubu parę złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
radziejowiak Re: Sauna 29.03.06, 10:03 sauna w pomieszczeniach gdzie znajduje sie klub Start jest juz od 6 lat zostala wybudowana tak dla pilkarzy jak i do mieszkancow miasta jednorazowo moze pomiescic 8-10 osob .Bylem widzialem korzystalem ...cos przefajnego .Sauna powstala dzieki poprzedniemu Burmistrzowi i Zarzadowi Klubu.Dzisaj nie wiem czy ona funkcjonuje ale mozna przedwonic do p.Czesia i sie dowiedziec . Odpowiedz Link Zgłoś
alco9 Re: Sauna 29.03.06, 10:46 Hehehe! Zwłaszcza dzięki poprzedniemu burmistrzowi!! Dzieki POPRZEDNIEMU nie bylo też sepsy i ptasiej grypy, a dzieki obecnemu JEST! @@ Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Sauna 29.03.06, 11:26 alco9 napisał: > Hehehe! > Zwłaszcza dzięki poprzedniemu burmistrzowi!! > Dzieki POPRZEDNIEMU nie bylo też sepsy i ptasiej grypy, a dzieki obecnemu JEST! > @@ A mojej bace najlepiej odpowiadały czasy za Piłsudckiego, był młoda i chłopaki stranie za nią szleli. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Sauna 29.03.06, 11:28 alco9 napisał: > Hehehe! > Zwłaszcza dzięki poprzedniemu burmistrzowi!! > Dzieki POPRZEDNIEMU nie bylo też sepsy i ptasiej grypy, a dzieki obecnemu JEST! > @@ A mojej babce najlepiej odpowiadały czasy za Piłsudckiego, była mloda i chłopaki za nią szaleli Odpowiedz Link Zgłoś
mlody19811 Re: Sauna 28.04.06, 19:05 wy wszyscy nie macie pojecia jak powstala sauna w radziejowie!i to nie nowy burmistrz trzymal reke nad nia!sauna w radziejowie jest okolo 6 lat i jest super!sauna zostala wykonana przez pracownikow RTBS, mieli tam swoja siedzibe,reke na pulsie trzymal Pan Jaworski!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolo964 Re: Sauna 29.04.06, 16:41 edytap1977 napisała: > czy ktoś bywa w saunie koło stadionu? wypowiedzcie się na ten temat, chcę się > tam wybrać. sauna w sumie kicha, ale na kacora jest dobra, zaglądam tam czasami promile wypocić. Zauważyłem Edytko że ktoś proponował Ci saune, i co wybraliście się razem? Odpowiedz Link Zgłoś