28.03.06, 12:40
czy ktoś bywa w saunie koło stadionu? wypowiedzcie się na ten temat, chcę się
tam wybrać.
Obserwuj wątek
    • pepek_trampek Re: Sauna 28.03.06, 15:34
      nie a tam cos jest ???? Moze razem ???
      • gwinter Re: Sauna 28.03.06, 15:40
        A ja z Wami! Żartowałem nie będe przeszkadzał. A o saunie nie wiedziałem nic.
        • sauber1 Re: Sauna 28.03.06, 17:01
          gwinter napisał:

> A ja z Wami! Żartowałem nie będe przeszkadzał. A o saunie nie wiedziałem nic.
          Każdy tak mówi, a jak przyjdzie co do czego to........., żartowałem tylko ale
          sauna dobra rzecz i można trochę kilogramów zgubić.
    • rocky20 Re: Sauna 28.03.06, 19:24
      Sauna super !!!
      • kalafior18 Re: Sauna 28.03.06, 19:28
        Sauna na stadionie jest juz od ok. 6 lat. Nie wiem, czy obecnie jest sprawna,
        czy tam cos się dzieje. Ale może warto, aby nowy zarząd klubu rozreklamował
        usługę. Dla mieszkańców trochę przyjemności, a dla klubu parę złotych.
    • radziejowiak Re: Sauna 29.03.06, 10:03
      sauna w pomieszczeniach gdzie znajduje sie klub Start jest juz od 6 lat zostala
      wybudowana tak dla pilkarzy jak i do mieszkancow miasta jednorazowo moze
      pomiescic 8-10 osob .Bylem widzialem korzystalem ...cos przefajnego .Sauna
      powstala dzieki poprzedniemu Burmistrzowi i Zarzadowi Klubu.Dzisaj nie wiem czy
      ona funkcjonuje ale mozna przedwonic do p.Czesia i sie dowiedziec .
      • alco9 Re: Sauna 29.03.06, 10:46
        Hehehe!
        Zwłaszcza dzięki poprzedniemu burmistrzowi!!
        Dzieki POPRZEDNIEMU nie bylo też sepsy i ptasiej grypy, a dzieki obecnemu JEST!
        @@
        • sauber1 Re: Sauna 29.03.06, 11:26
          alco9 napisał:

> Hehehe!
          > Zwłaszcza dzięki poprzedniemu burmistrzowi!!
          > Dzieki POPRZEDNIEMU nie bylo też sepsy i ptasiej grypy, a dzieki obecnemu JEST!
          > @@

A mojej bace najlepiej odpowiadały czasy za Piłsudckiego, był młoda i chłopaki
          stranie za nią szleli.
        • sauber1 Re: Sauna 29.03.06, 11:28
          alco9 napisał:

> Hehehe!
          > Zwłaszcza dzięki poprzedniemu burmistrzowi!!
          > Dzieki POPRZEDNIEMU nie bylo też sepsy i ptasiej grypy, a dzieki obecnemu JEST!
          > @@

A mojej babce najlepiej odpowiadały czasy za Piłsudckiego, była mloda i chłopaki
          za nią szaleli
          • mlody19811 Re: Sauna 28.04.06, 19:05
            wy wszyscy nie macie pojecia jak powstala sauna w radziejowie!i to nie nowy
            burmistrz trzymal reke nad nia!sauna w radziejowie jest okolo 6 lat i jest
            super!sauna zostala wykonana przez pracownikow RTBS, mieli tam swoja
            siedzibe,reke na pulsie trzymal Pan Jaworski!pozdrawiam
    • kolo964 Re: Sauna 29.04.06, 16:41
      edytap1977 napisała:

> czy ktoś bywa w saunie koło stadionu? wypowiedzcie się na ten temat, chcę się
      > tam wybrać.
      sauna w sumie kicha, ale na kacora jest dobra, zaglądam tam czasami promile
      wypocić. Zauważyłem Edytko że ktoś proponował Ci saune, i co wybraliście się razem?
    • lewus12 Re: Sauna 14.06.06, 20:00
      czy mozna kozystac z sauny ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka