marta_686 04.08.10, 22:17 Witam Czy któraś z Was używa kosmetyków i pedzli PC? Jaka jest ich jakość? Jaki kolor Natural Finish Foundation powinnam zamówic w próbkach? Teraz używam podkładu w kremie Clinique Super Moisture nr 6 Neutral... pzdr Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrie.p Re: Pixie Cosmetics pudry i pędzle... 05.08.10, 12:15 mogę odpowiedzieć tylko nt pędzli, bo takowe posiadam i uważam, że są świetne, nie wypadł z nich ani jeden włosek, nakładają minerały bardzo dobrze (a pudry zmajstrowałam sama, ze składników dostępnych na kolorówce www.kolorowka.com/ ) Poczytaj sobie na wizażu, jest tam wątek o Pixie www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397403 Odpowiedz Link Zgłoś
phenn Re: Pixie Cosmetics pudry i pędzle... 05.08.10, 16:27 Mam dwa identyczne flat topy - Pixie i Everyday Minerals. I o ile pędzel EDM trzyma się prawie rok dzielnie i ani jeden włosek się nie wysunął, to z Pixie używanego od 3 miesięcy co chwila pojedyncze włoski zaczynają wystawać a następnie wypadają. Ale w komforcie użytkowania nie widzę różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
phenn Re: Pixie Cosmetics pudry i pędzle... 05.08.10, 16:32 Jeśli chodzi o próbki, to napisz do sprzedającej maila i określ mniej więcej koloryt swojej cery i podaj jaki podkład (marka, odcień)obecnie używasz - otrzymasz poradę jakie próbki warto zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś