Dodaj do ulubionych

sprzedaję spacerówkę

31.03.06, 11:09
Mam do sprzedania spacerówkę Baby Dreams Sprint, półroczną, na gwarancji.
Kupowałam ją w Bobasie na Dworcowej. Z osłoną na nózki, bardzo wygodna,
regulowane oparcie, większe kółka, zwrotny, mozna w razie czego zamontować
fotelik. łatwo sie składa. Muszę ją niestety juz sprzedać, bo moj synek
bardzo urósł i nie chce zbyt dużo siedzieć w wózku. Zamierzam kupić parasolkę.
Cena do uzgodnienia. Nowe kosztują ok. 450 zł. Jakbyście były zainteresowane,
albo znały kogoś, takiego, to proszę o kontakt.
Obserwuj wątek
    • mamami5 Re: sprzedaję spacerówkę 31.03.06, 11:38
      Cześć, a za ile mniej więcej chciałabyś sprzedać tę spacerówkę? Jaki ma kolor?
      Coś więcej napisz,to może uda mi się Tobie pomóc.Acha, czy może dzieciaczek w
      niej ewentualnie spaś?Pozdrawiam Monika
      • kaya77 Re: sprzedaję spacerówkę 31.03.06, 14:15
        Wózek jest w kolorze jasny brąz z czerwonym - ładnie wygląda i dla chłopca i
        dla dziewczynki. Taki ciepły kolor. Wózek jest szczególnie dobry dla dzieci,
        które lubią duzo spać w wózku - oparcie zniżane do leżenia, taki miękki wkład,
        który powoduje że dziecku jest bardzo wygodnie, mozna go odpiąć (bo jest na
        rzepy) i wyprać. ten wkład oczywiście. Większe kółka powodują, że wózek ma
        lepszą amortyzację, nie blokuje się np. na chodniku w mieście. Ja go kupilam z
        tego względu że moj syn duzo spał na spacerze i lubil być na dworze długo, a
        Baby dreams łatwio się prowadzi, dziecku jest wygodnie i przyjemnie..
        Generalnie jestem z niego bardzo zadowolona. Ale czas przerzucic się na
        składana spacerówkę. Aha, kółka przednie są skrętne, ale mozna je zablokować.
        Ten wózeczek można obejrzeć w Bobasie na Dworcowej. Ze mna też można sie
        umówiC. A co do ceny to czekam na propozycje, nie mam pojecia. Pozdrawiam , Kaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka