emeryt21 12.04.06, 05:02 "Twierdzili,ze o ciazy nic nie wiedzieli"-mow do mnie jeszcze!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brathless Zabic nozyczkami zdrową córeczke!!!! Koszmar. 12.04.06, 08:14 Zabic nozyczkami zdrową córeczke!!!! Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
flyngirl Re: Zabic nozyczkami zdrową córeczke!!!! Koszmar. 12.04.06, 10:14 może i nie wiedzieli o ciąży... to tylko świadczy o stosunkach panujących w rodzinie... smutne prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_a_tomek Re: Zabic nozyczkami zdrową córeczke!!!! Koszmar. 13.04.06, 16:01 Jak mozna nie wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
btz_fan Re: Zabic nozyczkami zdrową córeczke!!!! Koszmar. 24.04.06, 13:24 Babki zawsze sie bardziej przejmuja. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 "matka Polka morduje własne dzieci" 12.04.06, 11:08 jak sporządzić dobre artykuły pod wspólnym tytułem ""matka Polka morduje własne dzieci" . najprościej zakazać aborcji , napiętnować młodą dziewczyną na całe zycie skutkami jej zaufania do jakiegoś meżczyzny albo skutkami przymusu , czego najczęście nie jest w stanie udowodnić , postawić ją w sytuacji bez wyjścia i szukać później morderczyń swoich własnych dzieci dla taniej sensacji czytelników . można by nadać jeden tytuł tym artykułom "matka Polka morduje własne dzieci" dodając pewne atrakcyjne szczegóły dotyczące użycia narzędzia zbrodni lub miejsca ukrycia zwłok noworodka . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 "kto jest bez winy niech rzuci w nią kamieniem" 12.04.06, 11:21 unsatisfied6 napisał: > jak sporządzić dobre artykuły pod wspólnym tytułem ""matka Polka morduje własne > > dzieci" . > > najprościej zakazać aborcji , napiętnować młodą dziewczyną na całe zycie > skutkami jej zaufania do jakiegoś meżczyzny albo skutkami przymusu , czego > najczęście nie jest w stanie udowodnić , postawić ją w sytuacji > bez wyjścia i szukać później morderczyń swoich własnych dzieci dla > taniej sensacji czytelników . > > można by nadać jeden tytuł tym artykułom "matka Polka morduje własne dzieci" > dodając pewne atrakcyjne szczegóły dotyczące użycia narzędzia zbrodni lub > miejsca ukrycia zwłok noworodka . > > "kto jest bez winy niech rzuci w nią kamieniem" . chętnie głosujemy na ugrupowania znoszące prawo kobiety do aborcji , bo to zgodne z naszym sumieniem , ale winą za skutki takiego głosowania obarczamy najbardziej pokrzywdzonych tym naszym głosowaniem zdesperowanych kobiet . wina jest ewidentna - co tutaj można w obronie tej kobiety i jej rodziny powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
paulaaa89 Re: Dzieciobójczyni przed sąd 12.04.06, 16:28 Aż trudno wyobrazić sobie co w stanie są zrobić matki z dzieckiem , które same urodziły . Dla mnie to jest niewyobrażalne i okropne :( Jak można tak postąpić? Takie osoby muszą mieć serce z kamienia bądź być pod wpływem używek (alkoholu, narkotyków) , bo nie mogę uwierzyć w to ,że tak postąpiła trzeźwa osoba. Odpowiedz Link Zgłoś