livia23 19.04.06, 20:15 Prawie dziesięć lat temu wyjechałam z Radziejowa. Znalazłam to forum i zatęskniłam za starymi znajomymi. Co się dzieje z ludźmi z rocznika 77? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia23 Re: starzy znajomi 20.04.06, 17:53 A czy to ważne...Widzę jednak, ze moi znajomi są zajęci.Skoro nikt nie pisze...Trudno, może niedługo wpadnę do Radziejowa i spróbuję odświeżyć kilka znajomości... Odpowiedz Link Zgłoś
edytap1977 Re: starzy znajomi 25.04.06, 14:02 A Ty Kolo pewnie jeszcze mleko masz pod nosem :). Nieładnie tak koleżanki obrażać, będziesz miał 29 lat to zobaczysz jaki to cudowny wiek. A gdybyś się spotkał z taką prawie trzydziestką w łóżku to zapeniam, młodszej już byś nie chciał hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
gwinter Re: starzy znajomi 25.04.06, 14:35 Edyta ma rację. Taka trzydziestka to sam miód. A Tygrysy lubią czasem miodku spróbować! Odpowiedz Link Zgłoś
livia23 Re: starzy znajomi 27.04.06, 12:56 No wlaśnie. Wcale nie czuje sie staro- może tylko jak jestem w R:) Nie chciałabym mieć mniej lat.Prawie 30- to cudowny wiek, pod wieloma względami- Ci - którzy, tyle mają pewnie mnie zrozumieją. Ale nie żartowałam z tym, że w R. czuję się staro.Teraz mieszkam w kilkaset tysięcznym mieście i dobrze mi z całkowitą anonimowością - nikt mi nie powie, że czegoś nie wypada, bo mam już 30-tkę.Albo też nie patrzy się z dezaprobatą, kiedy mam gorszy dzień i idę nieumalowana i ubrana w powyciągany dres do sklepu po bułki.Małe miasta mają to do siebie, że ludzie się znają a co za tym idzie oceniają na każdym kroku. Dlatego też czasami w R. czuję się jak na cenzurowanym- tyle lat i warkoczyki?!?,czapka z pomponami?!?całuje się na ulicy?!?skacze po kałużach?!? Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja19 Re: starzy znajomi 28.04.06, 03:17 Livio.Sprawdz poczte.Napisalem pare slow do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolo964 Re: starzy znajomi 27.04.06, 22:40 edytap1977 napisała: > A Ty Kolo pewnie jeszcze mleko masz pod nosem :). Nieładnie tak koleżanki > obrażać, będziesz miał 29 lat to zobaczysz jaki to cudowny wiek. A gdybyś się > spotkał z taką prawie trzydziestką w łóżku to zapeniam, młodszej już byś nie > chciał hihihi. Chciałbym mieć to mleko, a to że jest ,,stara dupa" to taki cytat z filmu :-) polskiego. A do 29 już tuż, tuż. A co do łoża to się zgadzam ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
livia23 Re: starzy znajomi 02.05.06, 13:57 Troszkę sennie zrobiło się na forum.Widać, że ludzie korzystają z majowego weekendu i wybywają z Radziejowa. A ja miałam właśnie do R. zajrzeć na majówkę. Ale tak się porobiło, że leżę w łóżku- zmogł mnie jakiś wirus:( albo grypa:( mam nadzieję,że nie ptasia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
edziu55 Re: starzy znajomi 02.05.06, 15:15 nie ma czego żałować, nic się nie działo, jednym słowem dno... Odpowiedz Link Zgłoś
livia23 Re: starzy znajomi 02.05.06, 16:54 Mnie by wystarczyło, żebym tam była. Ale tak już chyba jest, że pewne rzeczy zaczyna się cenić dopiero wtedy, gdy się je straci. Tak jest chyba ze wszystkim, dlatego trzeba się cieszyć tym, co się ma, tu i teraz, bo potem można tylko wspominać... Odpowiedz Link Zgłoś
livia23 Re: starzy znajomi 02.05.06, 16:57 Ale mi się filozoficznie napisało... To chyba dlatego, że jestem chora i mam wysoką temperaturę... Odpowiedz Link Zgłoś
edziu55 Re: starzy znajomi 02.05.06, 23:30 livia23 napisała: > dzięki nie ma sprawy Odpowiedz Link Zgłoś