Dodaj do ulubionych

Focus park- tandeta

21.04.06, 15:08
po bydgoskich fabrykach nastała era polomarketów. BYDGOSZCZ STAJE SIE
PROJEKTOWYM SMIETNISKIEM!!!!! przykład FOCUS PARK!!!!! TANDETNA
ARCHITEKTURA!!!!!! MOWICIE ZE TO UZDROWI MIASTO??? DOBRE SOBIE W SKALI CAŁEGO
OBSZARU BYDGOSZCZY TAKIE INWSTYCJE WRECZ SZKODZĄ.
NIE MAM NIC PRZECIWKO TEMU BY WYBUDOWAC NA MIEJSCU ZAKŁADÓW MIESNYCH COS
NOWEGO, ALE TO CO TAM POWSTAJE TO POPŁUCZYNY JAKIS GOSCI KTÓRZY CHCĄ ZAROBIC
zapomnieliscie o guscie
Obserwuj wątek
    • zepsuta.lodowka Re: Focus park- tandeta 21.04.06, 15:51
      bełkot małego kazia z dużym fąflem w nosie.
      • semeon Re: Focus park- tandeta 21.04.06, 16:45
        A co zanim zepsuła ci się lodówka może studiowałeś architekturę? Te wszystkie
        handlowe inwestycje to blaszane straszaki, lekko podkolorowane, jednym słowem
        brzydactwo do tego przynoszące nam same straty /brak wpływów z podatków
        dochodowych, podatku od nieruchomości, nędzne wynagrodzenia, generowanie
        bezrobocia itd.itd./
        • mac_byd Re: Focus park- tandeta 21.04.06, 18:55
          Masz rację, najlepiej aby w tym miejscu pozostał stary, odorem lecący, zakład
          mięsny i upadł, bo nie spełniał standardów unijnych.
          ps. jaki jest Twoj pomysł na to miejsce. Może inaczej, czy masz kasę żeby w to
          jakoś sensownie zainwestować, albo czy kogoś znalazłeś aby tam coś postawił.
          Jak nie to daj sobie spokój. W tym miejscu i tak nikt Tobie zamku nie wybuduje,
          albo kolejnego muzeum!
          • semeon Re: Focus park- tandeta 21.04.06, 19:01
            Powinniśmy zacząć od Starego Rynku i poruszając się po spirali lokalizować,
            powiedzmy co 200m jedną galerię. najwięcej zbudowałbym na Bocianowie bo tam
            największy bałagan, że się tak eufeministycznie, wyrażę. Na koniec przykryć
            wszystko jednym wielkim dachem na 100 metrowych msztach i przemianować nazwę
            mista na np Bydgoland. ŻYCZĘ powodzenia.
            • mac_byd Re: Focus park- tandeta 21.04.06, 19:12
              Ot i cały twoj pomysł. Nie masz takowego, mielisz ozorkiem byle mielic!
        • zepsuta.lodowka Re: Focus park- tandeta 21.04.06, 22:04
          wszystkie
          > handlowe inwestycje to blaszane straszaki

co bys postawil architektonicznie przeciw geantowi?

co to za smetne pierdaczenie o blaszakach? nie trzeba konczyc architektury by
          widziec roznice miedzy castorama a focus parkiem oraz miedzy smierdzaca
          masarnia.
    • oy2345xxx Mnie najbardziej wkurza ta ilosc supermarketow 21.04.06, 19:30
      Mnie najbardziej wkurza ta ilosc supermarketow i wszelakich marketow w wBydzi.
      Po co tyle???????
      • zepsuta.lodowka Re: Mnie najbardziej wkurza ta ilosc supermarketo 21.04.06, 22:02
        oy2345xxx napisał:

> Mnie najbardziej wkurza ta ilosc supermarketow i wszelakich marketow w
        wBydzi.
        > Po co tyle???????

dlaczego? sprzedajesz przeterminowana zywnosc z 50% marza i slabo idzie?
      • 0maniek0 Mnie tez to wkrzua w toruniu 21.04.06, 22:39
        na kazdym rogu lider prajsy i biedronki
        • mac_byd Re: Mnie tez to wkrzua w toruniu 22.04.06, 00:02
          Jaki klient taki sklep!
          • semeon Re: Mnie tez to wkrzua w toruniu 22.04.06, 00:07
            Jaki gospodarz takie obejście. A naprawili te świecące litery na tym geancie
            bo dawno tam nie byłem?
            • zepsuta.lodowka Re: Mnie tez to wkrzua w toruniu 22.04.06, 01:00
              zbudowali w koncu drugi most w Toruniu?
              a dworzec PKS?
              a moze chociaz polatali co wieksze dziury na Szosie Lubickiej?
              bo to troche wstyd dla takiego preznego osrodka z taka liczba mieszkancow.
              • zepsuta.lodowka Re: Mnie tez to wkrzua w toruniu 22.04.06, 01:01
                w Technikum Budowlanym podniosl sie juz na tyle poziom nauczania ze uczniowie
                nie zakladaja swoim nauczycielom w czasie lekcji kublow na smieci na glowe?
            • k.see W Toruniu za to same cuda architektoniczne 22.04.06, 01:10
              za to wasza galeria copernicus- cuuuuuuudna, cinema city-cuuuuuudo.jestescie po
              prostu zawistni i tyle, nie oszukujmy się. kazdy pozytywny wątek o Bydgoszczy
              zaraz zaśmiecacie swoimi kretyńskimi uwagami (Myślęcinek,Focus Park, Astoria
              itd.itp.)Czym wy możecie się pochwalić? chętnie posłucham. Bajki o cuuuuudnym,
              potężnym uniwerku już znamy, o cuuuuudnych piernikach też. Radzę zerknąć na
              własne podwórko i na syf we własnej zagrodzie. Nie zauważyłem zadnych
              negatywnych wpisów bydgoszczan w waszym wątku o nowym dworcu pks. wy natomiast
              potraficie tylko się przypieprzać. na forum skyscrapercity jakas koleżanka z
              Torunia zjechała BRE że brzydkie i ze wygląda jak hipermarket czy cos w tym
              stylu, kiedy przez prawie wszystkich budynek uważany jest za jeden z
              ładniejszych w Polsce.jakos mnie to specjalnie nie zdziwilo, ze to pani z
              Torunia.zostala ostro przez wszystkich pojechana i zrezygnowala z dalszej
              kariery na tym forum.niestety tutaj poziom wypowiedzi co niektorych
              forumowiczow....nawet tego nie skomentuję. tutaj link do stronki, gdzie o
              wygladzie focusa wypowiadaja sie ludzie z roznych stron Polski.dziwne bo jakos
              nie padlo tam sformuowanie "tandeta"...skyscrapercity.com/showthread.php?
              t=161722
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka