Gość: K2o IP: 213.25.33.* 03.01.03, 11:24 Pamiętacie maturę w 1993 roku? te strajki nauczycieli??? w maju minie 10 lat... spotkajmy się :-)...planujemy zlot :-) piszcie na adres: matura93@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: John' 93 (IVe) Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 01:31 No właśnie, aktywiści do dzieła. Pchnijcie stosowne info do kogo się da i B E D Z I E fajnie. A jak się sprawa "rypnie", to się IVe zmobilizuje sama i zrobimy powtórkę z Sanatorium'00. Poz z Poz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 08:28 Oczywista, w pepłni popieram projekt, ludzie wzbudźcie w sobie trochę entuzjazmu myśle ze bedzie miło zobaczyć stare mury szkolne pójść na skałki na fajeczkę itp ...może nawet zejdziedzmy do Hadesu ;-). Jeśli wszyscy się nie skrzykniemy to VIe pewnie i tak się spotka jak Johny słusznie zauważył. Ponieważ mamy juz za sobą spotkania w mniejszym gronie to mówie Wam waaatrooo !!! zobaczyć znajomych z klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podhorecki Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: 195.117.137.* 16.01.03, 09:59 IV E ORGANIZUJEMY WIELE IMPREZ NA ZIELONEJ TABLICY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: proxy / *.polkomtel.com.pl 16.01.03, 10:11 Konkurs, kto to powiedział: "Życiówka !!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 17.01.03, 18:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John IVe Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 17.01.03, 18:38 Hey Radziu,cześć Maciej, swoją drogą nie mogę sobie przypomnieć co się stało z naszym plakatem "IV e organizujemy wiele imprez", może ktoś go ma w swoim archiwum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Korzeniowska Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 14:55 Gość portalu: Mac napisał(a): > Konkurs, kto to powiedział: "Życiówka !!" Czy, aby nie ten kto nosił później taką ksywkę? Radek W. znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 10:50 nagroda Łukiego za entuzjazm ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2o Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: 213.25.33.* 16.01.03, 11:05 wspólnymy siłamy .... jakoś zdołamy się zebrać.... i nikt nie będzie wchodził butamy w nasze życie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. IVC Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 15:56 Gość portalu: K2o napisał(a): > wspólnymy siłamy .... jakoś zdołamy się zebrać.... i nikt nie będzie wchodził > butamy w nasze życie... ;-) Albo: Zebralysmy sie tu na auly. Za namy rok szkolny, przed namy lypec...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 11:08 trzeba sprawdzić czy ta "zielonka" jeszcze egzystuje ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podhorecki Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: 195.117.137.* 16.01.03, 11:20 Gość portalu: Prorok napisał(a): > trzeba sprawdzić czy ta "zielonka" jeszcze egzystuje ...? na zdjeciach ze strony www ILO niestety nie ma dobrego ujecia aby to zweryfikowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok zielonka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 11:44 Gość portalu: Podhorecki napisał(a): > Gość portalu: Prorok napisał(a): > > > trzeba sprawdzić czy ta "zielonka" jeszcze egzystuje ...? > na zdjeciach ze strony www ILO niestety nie ma dobrego ujecia aby to > zweryfikowac trzeba napisać do webmastera żeby się postarał i pokazał inne ujęcia budy, niepokazanie zielonki było poważną prowokacją ... btw to kolejny powód żeby pofatygować się tam osobiście większą grupą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucia Pytanie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 23:15 Czy ktoś oprócz mat-fizu (89-93)wie o tym forum? bo jak nie, to nie będzie zjazdu rocznika, tylko zjazd IVe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Re: Pytanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 08:06 napisałem o tym formum na 1 dużej liście zapoczątkowanej przez WOLFA. Jeżeli osoby z innych klas tam wchodzą to się dowiedzą, poza tym można się tam od czasu do czasu przypominać, że istnieje nasze "forum zjazdowe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2o Re: Pytanie IP: 213.25.33.* 17.01.03, 10:41 Guciu ;-) O zjeździe wie też prawie cała IVc - poszukujemy ludzi z pozostałych klas - chcielibyśmy się spotkać z całym rocznikiem - jeśli masz jakikolwiek kontakt z ludźmi z innych klas - to bardzo proszę o info na mail: matura93@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John IVe Re: Pytanie IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 17.01.03, 18:31 ze swej strony, puściłem info do dwóch osób z IVa, co z tym zrobią zobaczymy w czerwcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.A.Jones Re: Pytanie IP: 213.17.224.* 07.02.03, 08:44 Johnny, a do kogo jeszcze z IVa oprócz mnie ? Ja puściłem do IVb (Apacz). On ma szersze kontakty. Jones Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John' 93 (IVe) Re: Pytanie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 10:56 Gość portalu: M.A.Jones napisał(a): > Johnny, a do kogo jeszcze z IVa oprócz mnie ? > Ja puściłem do IVb (Apacz). On ma szersze kontakty. > Jones Marcin (:-o], co prawda 3,5 roku na Saperskiej i 0,5 na Górnej zobowiązują, ale nie aż tak! Nie rób scen ;-), dałem znać Magdzie Aptekarce. Magda, gdzie jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda "Aptekarka" Re: Pytanie IP: *.143.3.213.dial.bluewin.ch 24.02.03, 22:15 Gość portalu: John' 93 (IVe) napisał(a): > Gość portalu: M.A.Jones napisał(a): > > > Johnny, a do kogo jeszcze z IVa oprócz mnie ? > > Ja puściłem do IVb (Apacz). On ma szersze kontakty. > > Jones > > > Marcin (:-o], > > co prawda 3,5 roku na Saperskiej i 0,5 na Górnej zobowiązują, ale nie aż tak! > Nie rób scen ;-), dałem znać Magdzie Aptekarce. > > Magda, gdzie jesteś??? Jestem, jestem - troche dalej niz blizej... Super pomysl z tym zlotem!!! Musze jednak znac dokladnie termin coby dostac sie na czas do Bydgoszczy. Dalam znac o zlocie Karolinie A. i Ani R. z IVA.Bardzo entuzjastycznie obie zareagowaly, choc Ania raczej nie dolaczy bo mieszka w NY. Korzen - jak milo Cie "slyszec"! Co slychac? I oczywsicie cala IVE rowniez przemilo poczytac - lza sie w oku kreci! Pozdrawiam! p.s. John - Magda Aptekarka - no niezle :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia zdjęcia IP: 213.25.33.* 25.02.03, 09:18 jeśli ktoś ma dostęp do skanera, to będę wdzięczna za przesłanie zeskanowanych zdjęć klasowych (tudzież wybitnych zdjęć indywidualnych - ostrzegam będzie ostra selekcja ;-), które znajdą się na stronce www a może ma ktoś te pocztówki z Radkiem? hehehe matura93@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Korzeniowska Re: zdjęcia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 14:34 wlasnie wczoraj robiac porzadki sie na nie natknelam:) Mam tylko nadzieje, ze sentymentalizm zwyciezyl i ich przypadkiem nie wyrzucilam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Korzeniowska Re: Pytanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 14:21 Jak się cieszę, że Cię widzę kochana Aptekarko! Odezwij się do mnie koniecznie mkorzeniowska@gazeta.pl! Czekam z niecierpliwością! A tak poza tym to rozmawiałam z Klawiszem i Izą G. - nastroje entuzjastyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Korzeniowska Re: Pytanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 14:27 aaaaa, postaram sie jeszcze dorwać Makrocką z Rodem, Wyszynę oraz Karolinę K. (czy ktoś pamieta jeszcze jej ksywkę Proteza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John IVe Re: Pytanie - do Magdy "Aptekarki" IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 27.02.03, 15:59 Cieszę się że trafiłaś..., do usłyszenia i zobaczenia, pozdrowienia dla załogi ... Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podhorecki Re: Pytanie - do Magdy 'Aptekarki' IP: 195.117.137.* 17.03.03, 09:28 aptekarze sie dobrali ! ja sie na lekach nie znam ale Kogut pewnie cos wie na ten temat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John IVe Do: Radka IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 19.03.03, 13:37 Tak, zgadza się, Kogut może znać się na lekach, często miał katar chłopak, zwłaszcza podczas wyjazdu na narty do Korbielowa... Gość portalu: Podhorecki napisał(a): > aptekarze sie dobrali ! ja sie na lekach nie znam ale Kogut pewnie cos wie na > ten temat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pytanie IP: byd2:* / 192.168.1.* 29.03.03, 21:39 Witaj, Madziu!!! Jak miło Cię "słyszeć/widzieć"!. Dostałam cynk od Agnieszki W. z IVB, że szykuje się fantastyczna dżampreza/zlot/zjazd (cokolwiek to znaczy),więc już się cieszę. Pozdrawiam serdecznie! Monika Podgórska (IV A) Odpowiedz Link Zgłoś
govin Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd 17.01.03, 22:31 witajcie!! widze ze juz ruszylo dzialanie w temacie zjazdu ;-)) rozsylam wiec wiesc o planach zlotu i forum w swiat - niech poczta pantoflowa zaczyna dzialac, choc ludzie sie porozjezdzali, nie utrzymujemy juz tak bliskich kontaktow i moze byc trudno zebrac caly rocznik ... ale co do klasy IVe to szanse sa baaardzo duze. pozdrowionka dla wszystkich wiolka gosk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 09:15 trochę dyskusja "siadła" , ludzie trochę entuzjazmu proszę ...:-(((( może Mały by się odezwał, On lubi takie fora, hm wyśle mu mail-a ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Korzeniowska Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 11:16 No to swoj akces zglasza rowniez IVa - rozszerzony angielski:) Rozpoczynamy dzialania agitacyjne. Calusy dla wszystkich znajomych blizszych i dalszych:) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucia Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 21:25 No! Nareszcie ktoś spoza mat-fizu. Magda działaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 10:10 Życzę udanych zjazdów, zwłaszcza że na zjazdy i (wz)loty sezon. Ja sie nie dołączę, bom o ten roczek za stary, ale przy okazji chętnie złapalbym kontakt z Kogutem. I z Adasiem R. na winciuncio bym nostalgicznie poszedł, nie musi byc zaraz w Roztoce, Adaś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John' 93 (IVe) Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 01:29 Jacek?, o ile się nie mylę???? Koguta szukaj w Warszawie, a Rossccę znajdziesz w Poznaniu ;-))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podhorecki Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: 195.117.137.* 29.01.03, 15:38 jakby ktos mnie szukal to jestem w Gdańsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John IVe Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 31.01.03, 09:17 ... a może za chwilę założymy forum poświęcone naszej emigracji z Kujaw, co ??? Jak tam Ci Radku-Lataraniku na obczyźnie, proszę o krótką rozprawkę na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: 4.2.* / *.gdynia.mm.pl 02.02.03, 22:22 Podhorek zostral w gdansku, ja sie zabunkrowalam w gdyni ... kasuje forsunie za eksport kontenerkow, widoczek na zatoke itepe ;-)) gorzej jak sztorm szaleje a gdzioe sie rozjechala reszta towarzystwa - tylko torun i poznan?? pozdry/wiolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 00:21 Gość portalu: wiolka napisał(a): > Podhorek zostral w gdansku, ja sie zabunkrowalam w gdyni ... kasuje forsunie za > > eksport kontenerkow, widoczek na zatoke itepe ;-)) gorzej jak sztorm szaleje > a gdzioe sie rozjechala reszta towarzystwa - tylko torun i poznan?? > pozdry/wiolka ja wyemigrowałem w dalszą część Fordonu. Teraz widoczek na Wisłę i Pałacyki w Ostromecku, całkiem fajnie tylko latem pełno tu insektów, komary itp. Niedaleko mnie mieszka Buzi, ale coś ostanio nie udaje mi się Go spotkać, to pewnie dlatego,że za blisko siebie mieszkamy.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: proxy / *.polkomtel.com.pl 05.02.03, 00:00 Ja z Pdhlorem w Gdańsku (chyba mi już jod na łeb siod), choc teraz to 40% życia spędzam w Gdyni bo mi firme przenieśli (namiastka amerykańskiej mobilności:) Kasy nie liczę, za szybko przez palce przelatuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: proxy / *.polkomtel.com.pl 05.02.03, 00:04 Myślę, że najmniejszy problem to będzie z Wojakiem. Jak się nie pojawi to po prostu pożyczymy jego plakat z SusnetSuits :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John' 93 (IVe) Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 14:21 Maciej, dobre to było ...:-)))))), jakby komuś nie wystarczył plakat, to może znajdą się jakieś pocztówki z promenady nad Bałtykiem, pamietam taką: "siedzi sobie Radas, obok jakaś ostra blondyna plus czarny kot - wszysko w sepii." co za czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 16:34 A może jedank uda Mu się dotrzeć na nasz meeting, ciekawy jestem co tam u Niego ...;-) Ma ktoś z Nim jakiś kontakt lub do Niego jakiś namiar? Jak nie to zostaje jeszcze reklama FRUGO ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Korzeniowska Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 14:16 Ja mam z nim kontakt, więc nie będzie potrzeby targania plakatów i magnetowidu:) Zaraz mu zapodam informacyjnego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John' 93 (IVe) Miałem znowu ten sen... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 04:59 Miałem znowu ten sen...: "..., zima (mamy kurtki)... stoimy (Roska, Radek P i ja) koło bramy przy Gimanzjalnej... z okna sali od biologii wychyla się "Mały" i krzyczy "... możecie iść... nie sprawdzała obecności (w domysle prof. Hrycenko)". Idziemy Gimnazjalną do sklepu PSS. W sklepie wpadam na prof. Hrycenko patrzy na mnie i mówi: "... Ty nie możesz być na ten semestr klasyfikowany... (??? barnieję..), nie widziałam Cię od kilku lat na biologii!!!!! ... ...przebudzenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia spotkanie IP: 213.25.33.* 21.02.03, 11:02 Wstępne pomysły są takie: spotkanie w pierwszy lub ostatni weekend czerwca (w zależności od dostępności szkoły i lokali) piątek 20.00 - wynajęty lokal w Bydgoszczy (DJ - muzyka z pocz. lat 90 tych, catering, alkohol własny ;-) sobota 12.00 - spotkanie w szkole (dyr. Szpara, wychowawcy, nauczyciele) - 'zwiedzanie' szkoły, zdjęcia pamiątkowe, 'apel' w auli, odczytanie listy obecności (może ktoś przygotuje jakiś referacik? hehe) sobota 14.00 - wyjazd do ośrodka wypoczynkowego nad Zalewem Koronowskim - ognisko, nocleg Poszukujemy osób z klas: angieskich A i B, ogólnej D i biol-chemu - które zebrałyby adresy 'swoich' ludzi Mat-fiz i ogólna C są już prawie w komplecie ;-) czekam na wasze komentarze i sugestie matura93@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apacz Re: spotkanie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 19:16 Drżyjcie, bo IV B już się organizuje. Odwrotnie niż w czasach licealnych zaszczycimy Was wysoką frekwencją. Wysokim spożyciem nikogo nie zaskoczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka W. Re: spotkanie IP: *.dsl.telesp.net.br 27.02.03, 09:30 Ostre wejście, Apaczu. Słyszłam, że wczoraj miałeś niespodziewane spotkanie w instytucji p.t."PZU". Z rozmowy z Sylwią M.i maila zorientowałam się, że wiekszość naszej grupy już coś wie o spotkaniu. Ja przekazałam info Kasi N., a ona Beacie z drugiej frakcji.Mam kontakt z Alą. Pozdrawiam i rozumiem, że już storzyła sie jakaś "grupa treningowa" przed czerwcowym spotkaniem!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apacz Re: spotkanie IP: 62.244.143.* 27.02.03, 12:52 Sugerujesz jakieś zgrupowanie kondycyjne? Może Krówka Leśna? Jeśli kieromnik jest wciąż ten sam to z pewnością nas nie wpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka W. Re: spotkanie IP: *.dsl.telesp.net.br 27.02.03, 17:27 Podobno trening czyni mistrza, a sport to zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Re: spotkanie 3 dni IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 15:38 harmonogram spotkania uległ rozszerzeniu jak widzę, mam jednak niewielką obawę że rozłożenie tego spotkania na 3 dni może się nie udać. Ja wolałbym najpierw spotać się w szkole, odświerzyć pamięć a potem bal do białego rana... chętnie wypiję "jednego" z Apaczem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John IVe Re: spotkanie 3 dni IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 27.02.03, 15:52 Zgadzam się - 3 dni są nierealne, impreza tak, spotkanie w szkole ok, wypad za miasto marne szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy IVb Re: spotkanie 3 dni IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 16:22 Ludzie dajcie spokój raz na 10 lat chyba znajdziemy 3 dni wolnego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasiu Re: spotkanie 3 dni IP: 191.254.3.* 27.02.03, 16:43 ja budu. dawno was nie widzialem, a wiekszosci nie pamietam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka W. Re: spotkanie 3 dni IP: *.dsl.telesp.net.br 27.02.03, 17:35 Jakaś nutka sympatii do języka rosyjskiego??! ....Pewne osoby potrafią jednak na zawsze pozostać w naszej pamięci, ha,ha! ....ten niezapomniany styl....wałeczki i berecik.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apacz Re: spotkanie 3 dni IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 17:58 Z kolegami się nie spotkasz? Czyżby niewłaściwa odmiana -holizmu? Myślę, że spotkanie plenerowe z soboty na niedzielę to dobry pomysł. Wiem, że nie każdy mieszka w Bydgoszczy, ale raz na 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: spotkanie 3 dni IP: *.psi-net.pl 03.03.03, 20:15 jak miło Was "słyszeć"! Szczególne pozdro dla IVB.....przychylam się entuzjastycznie do pomysłu spotkania - 1.termin dobry, choc osobiście preferuję koniec czerwca 2. 3 dni zdeczka za dużo jak na mój gust 3.impreza KONIECZNIE! Buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: spotkanie 3 dni IP: 213.17.224.* 11.04.03, 14:20 3 dniówka to jest to!!!!!!!!!!!!!!!1 W przypadku braku lokalu - może Drzewianowo ;))))))) ?????? (Pamięta ktoś takie miejsce?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucia IVe Re: spotkanie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 21:41 Gość portalu: Kasia napisał(a): > spotkanie w pierwszy lub ostatni weekend czerwca (w zależności od dostępności > szkoły i lokali raczej pierwszy weekend czerwca, bo w ostatni nauczyciele i dyrektor mogą już mieć wakacje > piątek 20.00 - wynajęty lokal w Bydgoszczy (DJ - muzyka z pocz. lat 90 tych, > catering, alkohol własny ;-) > sobota 12.00 - spotkanie w szkole (dyr. Szpara, wychowawcy, nauczyciele) - > 'zwiedzanie' szkoły, zdjęcia pamiątkowe, 'apel' w auli, odczytanie listy > obecności (może ktoś przygotuje jakiś referacik? hehe jak najbardziej, ale w odwrotnej kolejności - najpierw spotkanie w szkole, a potem impreza, i to wszystko raczej w jeden dzień > sobota 14.00 - wyjazd do ośrodka wypoczynkowego nad Zalewem Koronowskim - > ognisko, nocleg na ten wypad podobnie jak Janusz i Marcin patrzę sceptycznie, alejeśli znajdą się chętni... niech sobie jadą Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Re: spotkanie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 00:49 pierwszy weekend czerwca mi nie pasuje, mam zjazd mojego rocznia z okazji 5 lat ukończenia studiów, może drugi weekend co ????...... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluge IVf Re: spotkanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 20:25 Hej Jestem z IVf, biol-chem- kolega Krzychu N. z IVb nadal mi ten temat na forum. Widze ze sprawa sie juz powoli toczy bo mysmy z Woda mieli podobny pomysl na to spotkanie, teraz mozemy sie przylaczyc. BTW to mysle ze 3 dniowe spotkanie to malo realna propozycja. Rozmawialem z kilkoma osobami i raczej widzimy to na gora 2 dni tzn np sobota 10.00 spotkanie w budzie, zwiedzanie, apel z dyrem itp potem ew wyjazd na impreze plenerowa. W niedziele powrot o godzinie dowolnej :)) Gdyby to mialy byc 3 dni to sie wszystko rozlezie a tak jednym ciagiem..... Jesli chodzi o nasza IVf to staly kontakt mam z jakimis 30% osob wiec nie powinno byc problemu zeby sie skrzyknac. Teraz pora na konkretne daty i ustalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woda Re: spotkanie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 22:37 cze! tu woda! tez z IVf i tez znam tak jak kluge Krzycha N. z IVb :-) sobie ostatnio rozmawiamy ze 10 lat Panie mija i coś trzeba zrobić, a tu się już taka sprawa na forum toczy... IV f powiadomimy, rozmawialem tez ostatnio z Karolina R. i Ania G. z IVa jedniodniowa sprawa chyba bardziej realna spotkajmy sie rzeczywiscie o 10 czy 11 w szkole w auli, potem w swojej klasie, kazdy w swojej ławce, a wieczorem w knajpie! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluge Re: spotkanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 22:15 Nooooooo woda to ja cie nie moge na fonie dorwac to moze chociaz na forum? Wlasnie wspominam dawne czasy np musztra u papugi, albo kiedy 95% osob dostalo paly z reanimacji gumowego luda bo papudze sie po....ly lampki...... Jak kolega X (aka sponsor szkoly) przyszedl z pistoletem na angola. Maske od Mikolaja. Z bodziem zamalowalem cala lawke probujac oddac ksztalt piersi pani od laciny...... Maiami Vice na boisku pamietasz? BTW dzisiaj widzialem Adasia K. jak zasuwal na jakas reanimacje musze tam zajsc OIOM i pogadac o tym spotkaniu.... Wino sie konczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
bodziu Re: spotkanie 24.04.03, 15:39 hehehe.... witam! Grzesiu, Woda a gdzie reszta zacnej 4F? Tak to bylo cos... pamietasz koniak wydobyty z piwnicy kolegi R (czy ma ktos moze maske dla mikolaja?) i wypity na skalkach niemal duszkiem, a pozniej ten koncert w auli :-))) Albo jak kolega R w stresie przed sp+ Ula na macie tabelke dla X=Y zaczal na tablicy rysowac... albo moj "wystep" na pomoscie w Sokolej? tego sie nie zapomina... dzieci lekarzy hehehe... Ja i Madzia na spotkanie jestesmy jak najbardziej chetni :) Pozdrawiam, J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok będzie fajnie IP: 212.122.206.* 01.04.03, 19:58 a więc będzie imprezka gościnnie wystąpi zespół WILKI lub WOLVES impreza odbędzie się w CITY lub Pod Orłem zaproszeni są również znani ludzie ... np ja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John IVe Re: będzie fajnie IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 02.04.03, 12:23 prima aprilis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOBO Re: będzie fajnie IP: 200.5.1.* 04.04.03, 13:52 Pozdrawiam wszystkich z matury 93'!!!! Wreszcie moge zidentyfikowac pare twarzy. Powiem szczerze wole ten temat forum niz poprzedni, ktory został opanowany przez roczniki typu matura 72' i wczesniejsze, które pamietaja czasy Kruszwicy za króla "Myszka". No ale dość smiechow,oczywiscie dajcie znac konkretnie kiedy bedzie wasz zjazd a postaramy sie z kolegami odwiedzic wasze mlodsze o rok towarzystwo. Mam nadzieje ze uda wam sie sfinalizowac to wszystko w przeciwienstwie do nas, czyli matury 92' Pozdrawiam LOBO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Chylewska Re: zjazd IP: *.hewitt.com 09.04.03, 12:11 Tu IVA ciag dalszy. Witam i pozdrawiam wszystkich, ktorzy mnie jeszcze pamietaja oraz tych, ktorzy nie maja pojecia kim jestem. Kontakt przekazal mi Rod, ktory pracuje ze mna w jednym budynku, wiec sie spotykamy... raz na pol roku przy windach. Ja niestety nie mam zbyt wielu kontaktow z ziomkami, tylko z Ewka Kudla (teraz Nawrocka). Ale Ewka ma jakis kontakt z Monika Kalkowska i podobno z Iza Pawlak. By the way (w koncu klasa z rozszerzonym angielskim byl:), ale kto to jest Monika Podgorska?! Albo mi juz z racji wieku bardzo na umysl padlo, albo ktoras z Monik zmienila nazwisko. Co do Wojaka (bo ktos pytal), jakis czas temu widzialam go w multipleksie (w Warszawie - to dla tych, ktorzy pracuja nad mapa emigracji). Ja go tam za bardzo nie pamietam, moze oprocz jego "performancu" na Studniowce: pamietacie? To sie chyba John Secada nazywalo (to co on wykrzyczal a capella). Apaczu Drogi! Jak ja Cie poszukiwalam! I Szwajca! I Mikolaja! Gdzie Wy sie wszyscy podziewacie??? Ostatnio przypominaly mi sie poczworne seanse w telewizorni warszawskiej (bo pogoda byla brzydka i nam sie wyjsc na zewnatrz nie chcialo). Te warszawsko-poznanskie imprezy. Alez sie rozpisalam! Kto z IVa i IVb jeszcze o tym forum wie? Co do terminu, to ostatni (i przedostatni) tydzien czerwca dla mnie odpada, bo przezywam druga mlodosc i jade na Roskilde Festival:) Ale inne weekendy - jak najbardziej! Gdyby ktos chcial do mnie napisac, to oto moj adres: joanna.chylewska@hewitt.com Zdravki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: zjazd IP: 213.17.224.* 11.04.03, 14:14 Yo Aśka !! Pamiętne spirytusowe noce i treningi zakł./zdejm. garderoby.... Taaaa... łza się w oku kręci... Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAJER Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 20:57 Mam nadzieję, że spotkanie dojdzie do skutku. Mam kontakt z Rodem i Moniką, Szulem, Gizią oraz B. Kałużnym, Madzią i Krzysiem z IV B, G. Mederem i jego Agą. Myślę, że IV a zjawi się prawie w komplecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok TERMIN ZJAZDU IP: 212.122.206.* 12.04.03, 21:54 czy termin naszego zlotu został juz ostatecznie określony? Pytam, bo nie pasuje mi 7-8 czerwiec, a bardzo chciałbym być obecny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John IVe Re: TERMIN ZJAZDU - NO WŁAŚNIE KIEDY TO BĘDZIE? IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 14.04.03, 12:57 Kwiecień sobie leci, my tu gadu gadu, a czas podjąc jakieś konstruktywne decyzje, wszyskich nie da się zadowolić, ale coś trzeba ustalić. Słowem mówiąc, CZAS NA KONKRETY. Jest to szczególnie istotne dla tych, których chcą się wybrać na nasze spotkanie, a którzy z przyczyn logistycznych nie mogą sie pozwolić na krótkie planowanie, np. jak ktoś mieszka w Szwajcarii, UK czy gdzieś tam jeszcze...:-) Z tego miejsca pozdrawiam, tych co w Szwajcarii i tych co niedługo w UK :- )) Odpowiedz Link Zgłoś
bodziu Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd 24.04.03, 15:46 No to bedziemy prawie komplecik mieli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Radek W. w nowej reklamie IP: 213.25.33.* 15.04.03, 09:06 Widzieliście już Radka W. w nowej reklamie TePsy? "This is what we call 'pisanka' " ... ech... w liceum miał więcej uroku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok TERMIN ZJAZDU??????? IP: 212.122.206.* 22.04.03, 23:57 Ponownie kieruje prosbe do osób bardzej zorientowanych ode mnie kiedy bedzie miał miejsce nasz zlot. Plany wiemy jakie były. A jak będzie oficjalnie? z pompą, czy mniej formalnie IVe mat-fiz spotka się przy piwku + może ktoś jeszcze dołączy. Przyznam, że chętnie popatrze na gębusie starych znajomych. Pozdrowienia dla Pietrka którego spotkałem niedawno w ETC na Magnuszewskiej. Kto wiedział że MTV Watcher ma córeczkę? ;-) Już nie długo maj. Jak Johny zauważył ktoś może nie zdązyć kupić biletu z RPA i innych tam krajów. mam informacje od Walka,(IVa chyba) że ma się to odbyć 7-8 czerwiec br. Czy to już naprawdę postanowione??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John IVe Re: TERMIN ZJAZDU??????? IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 23.04.03, 10:16 Marcin, odpowiadając na nurtujące Cię pytanie, "kto wiedział że MTV Watcher ma córeczkę" - ja wiedziałem, Radek Podhorecki, Kogut, Koguta siostra - Ilona, rodzice Koguta, MTV Watcher, mama córeczki MTV Watchera, rodzice MTV Watchera, jego brat, Roska, personel szpitala, w którym córeczka przyszła na świat, pracownicy USC w Trójmieście i cały sztab innych osób, które z tego miejsca przepraszam, że ich nie wymieniam. Marcin, nie pisz tylko, że Twoje pytanie miało charater retoryczny i że nie oczekiwałeś jakiejkolwiek odpowiedzi w tej materii. Maciej, pozdrawiam. John Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: TERMIN ZJAZDU??????? IP: *.hewitt.com 23.04.03, 14:54 Gość portalu: John IVe napisał(a): Ja nie wiedzialam. Ale moze jest na to wytlumaczenie, bo ja nie wiem, kto to jest MTV Watcher. A co z tym terminem? Czy jest ktos, kto sie poczul odpowiedzialny za nadzorowanie kwestii organizacyjnych? J. > Marcin, odpowiadając na nurtujące Cię pytanie, "kto wiedział że MTV Watcher ma > córeczkę" - ja wiedziałem, Radek Podhorecki, Kogut, Koguta siostra - Ilona, > rodzice Koguta, MTV Watcher, mama córeczki MTV Watchera, rodzice MTV Watchera, > jego brat, Roska, personel szpitala, w którym córeczka przyszła na świat, > pracownicy USC w Trójmieście i cały sztab innych osób, które z tego miejsca > przepraszam, że ich nie wymieniam. > > Marcin, nie pisz tylko, że Twoje pytanie miało charater retoryczny i że nie > oczekiwałeś jakiejkolwiek odpowiedzi w tej materii. > > Maciej, pozdrawiam. > > John Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John IVe Re: TERMIN ZJAZDU??????? IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 14.05.03, 11:12 Odnoszę wrażenie, że sprawa Walnego Zjazdu umarła..., czy ktoś mógłby wyprowadzić mnie z błędu lub jakoś to skomentować? Pozdrawiam zainteresowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: TERMIN ZJAZDU??????? IP: *.hewitt.com 14.05.03, 14:13 John, kilka dni temu dostalam maila od Kasi z IVe z prosba o podanie adresu korespondencyjnego, bo przygotowywane sa zaproszenia... Moze dobrze by bylo, zeby kazdy zostawil na forum swoj adres mailowy? Moj: joanna.chylewska@hewitt.com Zdravki J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucia IVe Re: TERMIN ZJAZDU? - chyba go jednak nie będzie :( IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 21:15 Coś kiepsko z tym zjazdem. Wygląda na to, ze się nie dobędzie. Organizatorzy odsyłają od Annasza do Kajfasza gdy zapytać ich o termin... Marnie to wygląda... Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woda Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 15:28 bartek wodyński - waterski@by.onet.pl, pozwolę sobie jeszcze podać grzechu meder - kluge@reporter.pl; bartek kałużny - bartka@by.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bodziu Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd 26.05.03, 16:39 To jaki jest ostateczny termin tego zjazdu??? Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organizator JEST JUŻ TERMIN IP: 213.25.33.* 28.05.03, 10:30 jest już termin spotkania - 28 i 29 czerwca wszyscy, którzy przekazali swoje adresy - dostaną maile z pełną informacją na początku przyszłego tygodnia jeśli jest ktoś, kto ma troszkę czasu i chce pomóc w organizacji impezy - bardzo prosimy o pomoc (impreza w lokalu w piątek jest już ustawiona, ale brakuje nam rąk do pracy, żeby zorganizować sobotę w szkole) zainteresowanych pomocą proszę o kontakt pod adresem matura93@gazeta.pl pozostałych proszę o sprawdzenie skrzynek mailowych w okolicy 4 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: JEST JUŻ TERMIN IP: *.dostep.pl 28.05.03, 11:54 cześć ,Tu Karolina Kwiatkowska,nie wiem czy ktoś mnie pamięta,ale mniejsza z tym.Właściwie dopiero teraz udało mi się dotrzeć to tematu zjazdu,widzę,że kręci się to swoim życiem.Proszę o jakieś info.Bardzo chętnie pomogę w organizaci,jeśli nadal potrzebne są wolne ręce.A to mój mail karolina kw@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organizator Re: JEST JUŻ TERMIN IP: 213.25.33.* 28.05.03, 12:24 Karolino - napisz proszę na adres matura93@gazeta.pl - adres, który podałaś nie działa... mail wraca z odpowiedzią ze nie ma takiego adresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donata IVC impreza i wyjazd! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 19:55 W tym tygodniu bedzie wiecej szczegolow odnosnie imprezy 27 czerwca. wszystkie pomysly mile widziane. Zastanawiamy sie nad wspolnym wyjazdem po imprezie 28/29 czerwca. Kto ma jakis pomysl na tanie i blisko od Bydgoszczy miejsce, gdzie kazdy moglby dojechac. Piszcie: donata.s@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organizator ZAPROSZENIE IP: 213.25.33.* 05.06.03, 10:47 czy wszyscy dostali już zaproszenie na imprezę? jeśli do kogoś nie dotarło - proszę o kontakt na adres: matura93@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: 213.25.33.* 12.06.03, 11:51 czy wszyscy bywalcy tego forum wyjechali już na wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donata IVC I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 16:53 Jest pomysl na biwak! Z soboty na niedziele 28/29 VI mozna pojechac do Pieczysk (osrodek ZAGIEL), nocleg dla 1 osoby w domku kosztuje 25 zł. Chetnych prosze o sygnal donata.s@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donata BIWAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 20:48 Jest pomysł na biwak! Z soboty na niedzielę 28/29 czerwca można pojechać do Pieczysk (ośrodek ŻAGIEL), nocleg dla 1 osoby w domku kosztuje 25 zł. Chętnych proszę o sygnal donata.s@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organizator ZMIANA LOKALU !!! IP: *.intrasoft.pl 24.06.03, 20:09 UWAGA - W OSTATNIEJ CHWILI ULEGŁO ZMIANIE MIEJSCE SPOTKANIA - NOWY LOKAL TO KLUB GALA, UL. Połczyńska 3, Ip. (dawny Dom Kultury na Bartodziejach)- powiadomcie proszę wszytkich znajomych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woda Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 15:26 super bylo!nastepnym razem moze szybciej niz za 10 lat!?dzieki!do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John (IVe) Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 30.06.03, 13:04 Podzielam zdanie przedmówcy, przede wszystkim CHWAŁA ORGANIZATOROM, było bardzo fajnie zobaczyć znajome "gęby" i pogadać... Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Korzeniowska Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 11:40 Woda dobrze mówi - było genialnie!!!!! To jak, w przyszłym tygodniu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTV Watcher Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.attu.pl / 192.168.7.* 01.07.03, 20:37 A może macie jakieś zdięcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia są zdjęcia IP: *.visp.energis.pl 02.07.03, 12:17 jest zrobionych około 100 zdjęć (techniką tradycyjną). Od poniedziałku bedzie je można ogladać i zamawiac w zakładzie fotograficznym na Pomorskiej (róg Gdańskiej)przy salonie Adidasa. Czy ktos ma skaner i wypalarke CD żeby zeskanować zdjecia przez weekend??? proszę o kontakt matura93@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Korzeniowska Re: są zdjęcia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 13:28 super:))) A przewidywana jest może jakaś strona www z tymi fotami i danymi z wypełnianych na imprezie "ksiąg"? W amoku imprezowym nie wzięłam nowych namiarów na co najmniej połowę ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John (IVe) Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.ey.com.pl / 10.106.73.* 03.07.03, 15:55 Gość portalu: MTV Watcher napisał(a): > A może macie jakieś zdięcia ? Nie no, skandal!!!! nie byłeś i śmiesz pytać o zdjęcia??? Gadaj co było w tym czasie w MTV? B&B? Obgadaliśmy Cię zdrowo... ;-)) P.S. Rozmawiałem właśnie z Radkiem, zasugerował mi że mam Cię "zbesztać" za nieobecność, co niniejszym uczyniłem i pozdrawiam... John. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTV Watcher Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.attu.pl / 192.168.7.* 04.07.03, 22:10 Gość portalu: John (IVe) napisał(a): > Nie no, skandal!!!! nie byłeś i śmiesz pytać o zdjęcia??? Gadaj co było w tym > czasie w MTV? B&B? Obgadaliśmy Cię zdrowo... ;-)) > > P.S. Rozmawiałem właśnie z Radkiem, zasugerował mi że mam Cię "zbesztać" za > nieobecność, co niniejszym uczyniłem i pozdrawiam... John. Johny - nie było mnie z tego samego powodu co Radasa i na pewno dobrze wiesz jakiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROROK Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: 212.122.206.* 06.07.03, 21:56 Gość portalu: MTV Watcher napisał(a): > Gość portalu: John (IVe) napisał(a): > > > Nie no, skandal!!!! nie byłeś i śmiesz pytać o zdjęcia??? Gadaj co było w > tym > > czasie w MTV? B&B? Obgadaliśmy Cię zdrowo... ;-)) > > > > P.S. Rozmawiałem właśnie z Radkiem, zasugerował mi że mam Cię "zbesztać" z > a > > nieobecność, co niniejszym uczyniłem i pozdrawiam... John. > > Johny - nie było mnie z tego samego powodu co Radasa i na pewno dobrze wiesz > jakiego :) ALE JA NIE WIEM. JAKIEGO?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John' 93 (IVe) Re: Do MTV Watcher'a IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 23:28 ale mnie rozgryzłes..., spoko spoko, nieobecność wyjątkowo usprawiedliwiona, można było Was obgadać na luzie..., w końcu się spotkamy, ... mam nadzieję ... Pozdrowienia dla tych co przy morzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.163.3.213.dial.bluewin.ch 12.08.03, 22:43 Gość portalu: K2o napisał(a): > Pamiętacie maturę w 1993 roku? te strajki nauczycieli??? w maju minie 10 > lat... spotkajmy się :-)...planujemy zlot :-) piszcie na adres: > matura93@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woda Re: I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 21:03 drodzy orgaizatorzy! co słychać w sprawie wypełnianych na spotkaniu kwestionariuszy!?pozdrowienia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Apteka&John IVe I LO w Bydgoszczy, matura 1993 - zjazd P.S. IP: *.163.3.213.dial.bluewin.ch 12.08.03, 23:14 Drodzy Zjazdowicze, niniejszym pozdrawiamy, ze wspolnych wakacji w malowniczych gorach, naszych niezastapionych znajomych. [Magda "Aptekarka"] Zaluje strasznie, ze nie moglam sie z Wami spotkac w tamten czerwcowy piatek, tesknie za Wami i mam nadzieje, ze bedzie okazaja sie z Wami zobaczyc predzej niz za kolejne 10 lat. Janusz jednak zreferowal szczegolowo kto i jak sie trzyma (ciotki z IVa - well done! :)) i milo bylo posluchac o wesolej atmosferze wieczoru. [John IVe] Potwierdzam, powyzsze. Szczegolowo przedstawilem Magdzie, przy dobrym winku, przede wszyskim to co widzialem i to co slyszalem, tj. film z matury, wystapienie dyr. Szpary, krecenie noga na parkiecie, itd... Pozdrawaimy Magda & Janusz Odpowiedz Link Zgłoś