aniagzk 19.05.06, 10:54 Jak oceniacie salon Toyoty w Bydgoszczy? Czy mieliscie z nim jakieś problemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muvon200 Re: salon Toyoty 19.05.06, 13:27 to dobra firma i nigdy nie miałem z nimi kłopotów. Solidni, terminowi itp. Service nie ma dużo roboty z wiadomych względów (dobre auta) ale przeglądy robią super. Przysyłają gazetę do domu. Super jest ta szyba do warsztatu i gra Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: salon Toyoty 19.05.06, 13:35 Własnie ta szyba, spokojnie człowiek pije kawę i widzi co robią przy jego aucie. TYLKO TOYOTA. Obsługa miła i rzeczowa. Od czasu do czasu po wizycie w stacji telefonik dotyczący jakości obsługi, gazety reklamowe, zyczenia swiateczne itp. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagzk Re: salon Toyoty 21.05.06, 02:27 to ciekawe, bo mam straszny z nimi problem. Jestem po rozmowach z rzeczoznawcą- spaprali naprawę mojego auta, nie trzymają się terminów, nie naprawiają tego wszystkiego co jest w zleceniu takze radzę aby nie dać mydlić sobie oczu kawą i miłą obsługą... Odpowiedz Link Zgłoś