Dodaj do ulubionych

homeopatia dla oszczędnych

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 23:13
Homeopata rozpoczyna działania uzyskując podstawowy produkt poprzez namoczenie
w wodzie na przykład ziaren kawy. Następnie jedną kroplę zawiesiny miesza z 99
kroplami rozpuszczalnika (wody lub rzadziej alkoholu). Uzyskuje się w ten
sposób. rozcieńczenie określane jako 1CH. Następnie jedna kropla produktu
mieszana jest z 99 kroplami rozpuszczalnika aby otrzymać 2CH. I tak dalej aż do
30CH, co jest obecnie granicą rozpuszczania preparatów homeopatycznych. W
przypadku 30CH rozcieńczenie jest rzędu 10-60. Dla tych, którzy są nieco na
bakier z matematyką, nie oznacza to nic. Dla zobrazowania można powiedzieć, że
odpowiada to rozpuszczeniu jednej łyżeczki czegoś w objętości odpowiadającej
mniej więcej basenowi o długości brzegu milion razy większej niż odległość
Ziemi od Słońca.

a teraz przepis dla oszczednych :
wez ziarenko cukru i wrzuc do wanny wody (uwaga to bedzie bardzo mocny srodek)
tak przyrzadzony lek stosuj na wszystkie dolegliwosci,
jeden warunek: musisz w to wierzyc
to dziala!, sprawdz na tesciowej
Obserwuj wątek
    • #kasia Re: homeopatia dla oszczędnych 23.10.01, 15:54
      czy na specjalne zamowienia tez podajesz recepty???

buuu nie moge sprawdzic tego wymienionego bo nie mam tesciowej :((((
      • Gość: Ted® Re: homeopatia dla oszczędnych IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 18:59
        powiedz co ci dolega, sprawdze na sobie!!!
        • da.killa Re: homeopatia dla oszczędnych 23.10.01, 19:06
          a moze bedziesz leczyl jak brian z nazaretu? przez ranienie w noge? ;-D
          • Gość: Ted® Re: homeopatia dla oszczędnych IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 19:11
            wole metody bezinwazyjne
            bede leczyl homeopatycznie przez internet (stezenie leku bedzie identyczne jak
            to z apteki)
            • da.killa Re: homeopatia dla oszczędnych 23.10.01, 19:17
              jakies oprogramowanie bedzie potrzebne?
              a moze zrobisz jakis sajcik: click to be healed!!! (www.clickheals.com 76544343
              odwiedzin dziennie z calego swiata!!!)

;-D
              • Gość: Ted® Re: homeopatia dla oszczędnych IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 19:23
                a to pech, myslalem ze to taki dobty pomysl i znow mnie ktos wyprzedzil
                moze chociaz kolo wynajde
                • da.killa Re: homeopatia dla oszczędnych 23.10.01, 19:24
                  ej... to byl tylko pomysl... (mam nadzieje, ze taka strona nie istnieje!!!!!)
                  • Gość: Ted® Re: homeopatia dla oszczędnych IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 19:30
                    a to mnie nabrales, tak ci ufom, ze nawet nie sprawdzalem
                    • da.killa Re: homeopatia dla oszczędnych 23.10.01, 19:32
                      to bylo tylko podrzucenie pomyslu.... moze zrobimy spolke? wystarczy jedna
                      strona z butonikiem i oczywiscie banerami! ruszamy jutro?
                      • da.killa Re: homeopatia dla oszczędnych 23.10.01, 19:36
                        bedziemy robic kokosy a netbitowi da sie znizke na baner... a co!
                        • Gość: Ted® Re: homeopatia dla oszczędnych IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 19:41
                          spolka mowisz, czemu nie
                          tylko czy pamietasz, ze stoimy po roznych stronach mocy
                          moja jest ta dobra, wiec to chyba ja powinienem promieniowac
                          • Gość: Ted® Re: homeopatia dla oszczędnych IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 19:43
                            www.wylecz.se
                            potrzebny szwedzki serwer
                            • da.killa Re: homeopatia dla oszczędnych 23.10.01, 19:45
                              dobre... dobre...

a co ty na to:

www.wylecz.to

serwer w tobago!
                              • da.killa Re: homeopatia dla oszczędnych 23.10.01, 19:50
                                a niech tam:
                                www.wylecz.se.to
                                • Gość: Ted® Re: homeopatia dla oszczędnych IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 20:20
                                  www.se.to/
                                  istnieje
                                  • da.killa Re: homeopatia dla oszczędnych 24.10.01, 15:53
                                    to moze zalozymy u nich konto? chyba, ze wezmimy jednak powazny adrez z .com?
                                    bedzie wiarygodniej!
                                    ruszamy? pieniazki czekaja!!!!
                                    • #kasia do oryginalnego 24.10.01, 16:00
                                      poprosze lekarstwo na dobre samopoczucie i na doly psychiczne ktore mnie
                                      strasznie nekaja, na zmiane nastrojow i zmiennosc decyzji :)))

szybko

zanim oszaleje!!
                                      • Gość: Ted® Re: do oryginalnego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 16:06
                                        jak przystalo na powazna medycyne moj lek dziala tylko na jedna chorobe
                                        jednoczesnie
                                        przykro mi trzeba bedzie kliknac 4x i 4x zaplacic

w ramach promocji wysylam gratis lek na dobre samopoczucie

uwagaaaaaa, poszlo
                                        • #kasia Re: do oryginalnego 24.10.01, 16:08
                                          a przepraszam jaka droga to wyslales? ja sie nie zgadzam.. na droge forumowo-
                                          internetowa klient placi klient wymaga... zadam indywidualnej odpowiedzi na
                                          maila ;)))) moge i 4x placic ale nie chce byc w lansuszku i moge placic tylko
                                          za siebie :)))
                                          • da.killa Re: do oryginalnego 24.10.01, 16:14
                                            proponuje ci przejscie sie do biblioteki i wypozyczenie czegokolwiek pana o
                                            nazwisku douglas adams - dobre samopoczucie gwarantowane!!!!

pozdr.

da killa
                                          • Gość: Ted® Re: do oryginalnego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 16:14
                                            po pierwsze wyslalem tylko do ciebie-trzeba sie bylo nie odwracac, nie jestem
                                            pewien czy dziala od tylu (w fazie badan klinicznych)

po drugie, jak i czym chcesz zaplacic za gratisa

kasowac bedziemy jak powstanie strona www
                                            • #kasia Re: do oryginalnego 24.10.01, 16:22
                                              nie odwracalam sie a i tak nie doszlo :))) cos na laczach wisi.. ok przyjme
                                              gratis ale na ww maila :)))
                                              • #kasia Re: do da.killa 24.10.01, 16:28
                                                odbierz slonko poczte gazetowa ale w outlooku lub innym programie pocztowym..
                                                pozdrawiam.. to mi humor poprawilo :))))
                                                • #kasia do oryginalnego2 24.10.01, 16:36
                                                  to samo co do da.killa(i)

pozdrawiam
                                                • da.killa Re: do da.killa 24.10.01, 17:50
                                                  dzieki!!! sa przeslodkie!!! uwielbiam te chomiczki, a muzyczke wstawie chyba
                                                  sobie na start systemu!!!! dzieki!!! wszystkim sie podoba!!!!
                          • da.killa Re: homeopatia dla oszczędnych 23.10.01, 19:44
                            jestes z jedi? ha ha! jedi to cieniaki! w siodmej, osmej i dziewiatej czesci
                            wygrywamy my - lordowie sith!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka