radca 10.06.06, 16:58 tą milą wiadomoscią pragne sie z Wami podzielic - drodzy uczestnicy Forum Mam nadzieje,ze bedziemy mogli wiele dokonac i oby z jak najwiekszym pozytkiem pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozilla.org Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 10.06.06, 17:19 bardzo glupia decyzja Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 10.06.06, 17:31 mozilla.org napisał: > bardzo glupia decyzja - zawsze jest cos - co sie podoba jednemu , a drugiemu nie. Tak jest zawsze i wszedzie.... i trudno,abysmy wszyscy uwielbiali to samo :} Swoja decyzje przemyslalem i mocno rozwazylem.Czuje sie wiec usatysfakcjonowany - z zapewnienia o przyjeciu mnie w szeregi PiS radca Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 10.06.06, 18:55 PiS beznadziejna partia. Ale idealnie do niej pasujesz. Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk32 Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 11.06.06, 11:33 Chłopie daj sobie spokój z tym,chyba liczysz na jakieś stanowisko,w takim razie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 11.06.06, 11:53 sympatyk32 napisał: > Chłopie daj sobie spokój z tym,chyba liczysz na jakieś stanowisko,w takim > razie powodzenia - nie licze na zadne stanowisko, wstepuje w szeregi PiS-u z przekonania ... w koncu to ja bylem jednym z wspolorganizatorow PiS w Bydgoszczy razem z Tomaszem Rega i innymi :} wiec nie dla stanowiska to robie :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Czyli.. 10.06.06, 19:09 Radca na prezydenta. :)) Stary pierdziel ciagle marzy. A swoja droga to swietnie pasujesz do tej bandy schizofrenikow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: Czyli.. 10.06.06, 19:14 Zreszta bo lobuzie Leperze to juz i tak nic gorszgo byc nie moze. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: jeszcze przemyśl 10.06.06, 20:51 jeżeli będą w tej partii tacy członkowie jak ty ,to szybko skończy tak jak SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: jeszcze przemyśl 11.06.06, 11:55 kanton2 napisał: > jeżeli będą w tej partii tacy członkowie jak ty ,to szybko skończy tak jak > SLD. - porownywanie PiS z SLD - to tak jakby porownanie dnia do nocy radca Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: jeszcze przemyśl 11.06.06, 12:55 nie porównuję PIS do SLD tylko ciebie komucha. Jesteś tak samo upierdliwy jak się do czegoś przyczepisz to tak jak komuch do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
radca kanton2 - "przyczepic sie jak komuch do koryta " 11.06.06, 16:45 kanton2 napisał: > nie porównuję PIS do SLD tylko ciebie komucha. Jesteś tak samo upierdliwy jak > się do czegoś przyczepisz to tak jak komuch do koryta. - a to wesole..." przyczepic sie jak komuch do koryta " ? masz okreslenia,ze nie wiem co :}}} radca Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: jeszcze przemyśl 12.06.06, 10:34 radca napisał: > kanton2 napisał: > > > jeżeli będą w tej partii tacy członkowie jak ty ,to szybko skończy tak ja > k > > SLD. > > - porownywanie PiS z SLD - to tak jakby porownanie dnia do nocy > > radca rozwin tę lotną mysl-ja np widze sporo podobienstw.. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: jeszcze przemyśl 12.06.06, 21:35 > > - porownywanie PiS z SLD - to tak jakby porownanie dnia do nocy > > > > radca > > rozwin tę lotną mysl-ja np widze sporo podobienstw.. - gdyby tak szukac podobienstw ?... oj trudno sie doszukac - nawet,gdyby sie chcialo za wszelka cene .... roznice sa ... i kazdy to widzi radca ps. to przeciez od samych korzeni wyrasta roslina... a korzenie SLD na krwi i cierpieniach ludzkich wyrosly - bo z PZPRowskiej rozsady powstaly Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: jeszcze przemyśl 13.06.06, 10:33 co to znaczy 'kazdy widzi'? paradoksalnie te roznice widza ci,co... nie widzą.. czaslepieni i omamieni jak ty przyjacielu! ciekawy jestem czy jako ciebie jako osobę wrazliwą czeka mocne rozczarowanie czy raczej mechanizmy obronne nie dadzą ci zwątpić w IV RP.. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: jeszcze przemyśl 13.06.06, 16:22 tytt napisał: > co to znaczy 'kazdy widzi'? > paradoksalnie te roznice widza ci,co... nie widzą.. czaslepieni i omamieni > jak ty przyjacielu! ciekawy jestem czy jako ciebie jako osobę wrazliwą czeka > mocne rozczarowanie czy raczej mechanizmy obronne nie dadzą ci zwątpić > w IV RP.. - otoz ja obserwuje bacznie i uaznie nasza scene polityczna... i to od samego poczatku naszej ukochanej i wolnej ojczyzny Jesli chodzi o czlonkowstwo w PiS - to nie powinno byc dla mnie absolutnie rozczarowania .Jestem caly czas na biezaco i wiem co i jak sie dzieje. oczywiscie mam swoje zdanie i nie lubie tanczyc - pod falszywa nute :} Wiec napewno staralbym sie ,aby wniesc tzw. ' swiezy powiew " i nadac w polityce pewnych ludzkich wymiarow oraz wprowadzic wiecej wrazliwosci . Karierowicze i manipulanci dla osiagania wlasnych korzysci materialnych - kosztem spoleczenstwa byliby napewno przezemnie nie akceptowani.... i wcale bym sie nimi nie zachwycal ... wrecz przeciwnie. Chcialby wniesc " swiezy powiew " w struktury PRAWA i SPRAWIEDLIWOSCI { PiS } i zmobilizowac sily do wspolnych dzialan dla dobra spolecznego. .. jak sie to potoczy ? ano zobaczymy :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis a co twój lekarz na to? 11.06.06, 11:13 może jeszcze ogłoś że jutro na rondzie Jagiellonów rozbierzesz się do naga, staniesz na rękach i bedziesz udawał semafor? Obydwie "czynności" sa równie głupie, dlatego do ciebie idealnie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Prawo i Sprawiedliwość 11.06.06, 13:14 Szanowny Radco,decyzja wstąpienia do PIS jest Twoją suwerenną i masz do niej prawo .Żyjemy w wolnym,demokratycznym kraju,bo o taką Polskę walczyliśmy.Wyrażam swoje poparcie i zadowolenie,że osoba tak zdecydowana w poglądach i walcząca o społeczną uczciwość będzie w tej Partii. Czy jednak postąpiłeś rozmyślnie ogłaszając to na Forum? Masz wielu wrogów i oponentów.Dołączą teraz ataki na PIS,bo przeważnie wywodzą się z kręgów lewackich i SB.A już pieski się odezwały /vide piss-on-piss/.Masz u mnie stałe wsparcie ,ale sam mimo,że o taką Polskę walczyłem do żadnej Partii nie wstąpię.Popieram w pełni PIS i budowę VI Rzeczypospolitej,bo tylko gruntowna przebudowa Polski da nam prawdziwie wolny,demokratyczny,nasz kraj. Psy szczekają a karawana idzie dalej! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: Prawo i Sprawiedliwość 11.06.06, 16:13 Tak jest, a wszyscy w domu? Moze ktoś pójdzie zrealizowac receptę? Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Prawo i Sprawiedliwość 12.06.06, 10:40 rokoman napisał: > Szanowny Radco,decyzja wstąpienia do PIS jest Twoją suwerenną i masz do niej > prawo .Żyjemy w wolnym,demokratycznym kraju,bo o taką Polskę > walczyliśmy.Wyrażam swoje poparcie i zadowolenie,że osoba tak zdecydowana w > poglądach i walcząca o społeczną uczciwość będzie w tej Partii. > Czy jednak postąpiłeś rozmyślnie ogłaszając to na Forum? > Masz wielu wrogów i oponentów.Dołączą teraz ataki na PIS,bo przeważnie wywodzą > > się z kręgów lewackich i SB.A już pieski się odezwały /vide piss-on- piss/.Masz > u mnie stałe wsparcie ,ale sam mimo,że o taką Polskę walczyłem do żadnej Partii > > nie wstąpię.Popieram w pełni PIS i budowę VI Rzeczypospolitej,bo tylko > gruntowna przebudowa Polski da nam prawdziwie wolny,demokratyczny,nasz kraj. > Psy szczekają a karawana idzie dalej! > Pozdrawiam serdecznie! stara spiewka, 'walczymy na przekor łajdactwu, walczymy mimo iz kazdy to szczekający pies ktory chce by bylo gorzej niz chce wielkie bractwo kaczęce..' och prosze cie.. pis to woda na mlyn biedy i rozpaczy tego kraju, to woda na mlyn star\zejącego sie, wychowanego w prlu spoleczenstwa, to hamulec dla zbyt szybko postepującej cywilizacji, to złuda dla szukających prostych diagnoz i prostych odpowiedzi, to wreszcie kanal dla realizacji frustratow pokroju jaroslawa k. czy teraz radcy naszego ukochanego.. tak,to suwerenna decyzja radcy, ale ze jest z niego fujara w takim razie no to chyba my tez mamy prawo do takiej oceny? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Prawo i Sprawiedliwość 12.06.06, 21:51 tytt napisał: > stara spiewka, 'walczymy na przekor łajdactwu, walczymy mimo iz kazdy to > szczekający pies ktory chce by bylo gorzej niz chce wielkie bractwo >kaczęce..' - mysle,ze troche sprawy przeinczasz - by nie powiedziec... nawet bardzo. Zastanawiam sie dlaczego takie okreslenia w stosunku do uczciwych i prawych politykow ? > och prosze cie.. pis to woda na mlyn biedy i rozpaczy tego kraju, to woda na > mlyn star\zejącego sie, wychowanego w prlu spoleczenstwa, to hamulec dla zbyt > szybko postepującej cywilizacji, to złuda dla szukających prostych diagnoz i > prostych odpowiedzi, to wreszcie kanal dla realizacji frustratow pokroju > jaroslawa k. czy teraz radcy naszego ukochanego.. - Jak widze... uderzasz w wiek i nie tylko moj - czy Pana Kaczynskiego... ale uderzasz w wiek i trudne i bolesne czasy wielu ludzi { naszych obywateli} ktorzy byli przesladowani - tylko dlatego,ze pragneli kraju wolnego i kraju takiego jak dzisiaj.Poswiecali swoje zycie i zdrowie... nie sprzedawali sie. Dzieki Takim ludziom [ ktorych tak znizasz ze wzgledu na wiek i znizasz Ich godnosc } - mozesz dzisiaj cieszyc sie,ze zyjesz w WOLNEJ POLSCE. Lecz jak widac.... mlodosc najlepiej wypedzila by i zepchnela ludzi starszych do slumsow i ustalila { jak juz tutaj ktos okreslil do lat 30 } gorna granice zaangazowania w polityce. Ciekawe, bardzo to nawet ciekawe. Podobnie mysleli dawniej nazisci - ktorzy rowniez uwazali,ze tylko " mlodosc, mlodosc i mlodosc " podobnie stawiali komunisci - gdzie mlodosc byla wykorzystywana do ochrony aparatu wladzy komunistycznej .. a nawet mlodzi donosili na swoich rodzicow , " bo oni nie nadazali z duchem i idealami tow. stalina i lenina , marsizmu itd. dziwne to, jak historia wraca i jak podobnie sie ukazuja poglady > tak,to suwerenna decyzja radcy, ale ze jest z niego fujara w takim razie no >to chyba my tez mamy prawo do takiej oceny? - ooooo... i to nawet okreslenie sie pojawilo ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Prawo i Sprawiedliwość 13.06.06, 10:39 nie zrozumiales chyba jednak.. i w tym problem! w tym,w niczym innym! w tym wlasnie,ze nei rozumiesz! w tym,ze popierasz pis! w tym wlasnie,ze nie rozumiesz cos ie do ciebie mowi! co sie dzieje! czym jest pis! czym jestes ty w tym wszystkim! w tym problem radco,ze ty nie rozumiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Prawo i Sprawiedliwość 13.06.06, 16:23 tytt napisał: > nie zrozumiales chyba jednak.. i w tym problem! w tym,w niczym innym! w tym > wlasnie,ze nei rozumiesz! w tym,ze popierasz pis! w tym wlasnie,ze nie > rozumiesz cos ie do ciebie mowi! co sie dzieje! czym jest pis! czym jestes ty w > > tym wszystkim! w tym problem radco,ze ty nie rozumiesz! - rozumie i wiem o co mi chodzi prosze o troche cierpliwosci i zrozumienia :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Prawo i Sprawiedliwość 13.06.06, 16:44 rokoman napisał: > Szanowny Radco,decyzja wstąpienia do PIS jest Twoją suwerenną i masz do niej > prawo .Żyjemy w wolnym,demokratycznym kraju,bo o taką Polskę > walczyliśmy.Wyrażam swoje poparcie i zadowolenie,że osoba tak zdecydowana w > poglądach i walcząca o społeczną uczciwość będzie w tej Partii. > Pozdrawiam serdecznie! - dziekuje za te slowa i pozdrawiam rowniez bardzo serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 PiS ---> nadzieja dla Polski 11.06.06, 13:15 Prawo I Sprawiedliwość to jedyna partia która może zreformować nasz kraj, oraz wyleczyć z wielu patologii. www.pis.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org . 11.06.06, 14:07 yaraz82 napisał: > Prawo I Sprawiedliwość to jedyna partia która może zreformować nasz kraj, oraz > wyleczyć z wielu patologii. jestes fanatykiem. twoje poglady sa niebezpieczne dla twojego zdrowia psychicznego. co musi sie stac, bys raz (nie dwa, nie trzy, nie dziesiec - tylko raz!) napisal, ze jakas decyzja pisu byla zla, ze ktos z pisu sie pomylil, zrobil zle, ze cos mu nie wyszlo? umialbys tak napisac? szczerze watpie. pis zreformuje kraj? czy powielanie patologicznego stylu rzadzenia jest proba zreformowania kraju? czy oklamywanie spoleczenstwa jest brama do iv rp? czy pycha, zarozumialstwo, polityka w stylu "teraz kur... my" jest odpowiednim narzedziem do zmiany polskiej rzeczywistosci na lepsze? czy buta omnipotentnych politykierow to sposob na radykalna zmiane? gratuluje zaslepienia i naiwnosci Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: . 11.06.06, 14:23 No tak odezwał się mozilla. Przykro mi to stwierdzić ale ja bym bardziej obawiał się o stan twojego zdrowia. Na każdym kroku ziejesz nienawiścią do PiSu, a to ktoś nic nie zrobił,a to tysiące innych problemów wynajdujesz - skoro dla ciebie największą porażką jest to że Maria Kaczyńska miała siatkę na lotnisku, albo Jarosław Kaczyński przekręcił słowa hymnu to gratuluje. Jeszcze nie dawno pisałeś że Bydgoszczy nie potrzebny jest sąd i prokuratura apelacyjna - dzięki temu widać jak kochasz nasze miasto. Czy ty nie jesteś czasem typowym hamulcowym? Byle by nie wyszlo, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: . 11.06.06, 14:30 yaraz82 napisał: > Na każdym kroku ziejesz nienawiścią do PiSu mylisz mnie z kims > skoro dla ciebie największą porażką jest > to że Maria Kaczyńska miała siatkę na lotnisku, albo Jarosław Kaczyński > przekręcił słowa hymnu to gratuluje. proponuje, bys dyskutowal uczciwie. nigdy nie twierdzilem, ze te dwa przytoczone przez ciebie fakty, sa dla mnie najwiekszym problemem. bardziej mnie smieszyly niz powodowaly odraze do pisu. > Jeszcze nie dawno pisałeś że Bydgoszczy nie potrzebny jest sąd i prokuratura > apelacyjna - dzięki temu widać jak kochasz nasze miasto. gdybys czytal moje posty ze zrozumieniem to wiedzialbys, ze pisalem o czym innym. o zlym rozpoznaniu prawdziwych potrzeb i wyzwan stojacych przed bydgoszcza. poza tym robisz bledne zalozenie, jakoby popieraie utworzenia sadu i prokuratury bylo oznaka "kochania naszego miasta". > Czy ty nie jesteś czasem typowym hamulcowym? nazywaj mnie jak chcesz. dla ciebie moge byc hamulcowym po dwakroc. szkoda, ze nie odniosles sie do mojego wczesniejszego postu wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: . 12.06.06, 10:43 chłopaku, wydaje mi sie ze mozilla jednak na troszke innym poziomie abstrahowania zagadał! wiesz, bledy PIS to nie odmowiony z bledem hymn przez jej wodza.. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: PiS ---> nadzieja dla Polski 11.06.06, 16:08 Jak tam oświadczenie, człowieczku? Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: PiS ---> nadzieja dla Polski ???? Weź pigułkę 11.06.06, 16:12 bo fanatyku pisuarowy zdecydowanie szwankujesz na umyśle. Ale lubisz Pawkę Morozowa, prawda? To twój idol z dzieciństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: PiS ---> nadzieja dla Polski !!! 11.06.06, 16:48 Pawka Morozow bardziej kojarzy mi się z twoją partią, następczynią PZPR, gdzie przewijają się tabuny różnej maści TW i agentów SB. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Niestety jesteś jego reinkarnacją. Ale tobie 11.06.06, 19:34 z tym dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: a co twój lekarz na to? 12.06.06, 14:18 Zastanawiam się czy potrafisz napisać coś nowego, budującego, wynikającego tylko z ciebie. Czy potrafisz coś stworzyć,może być coś prymitywnego na miarę twoją ale będzie to coś nowego. Potrafisz tylko pluć wookoło,zniewieściały, zgorzkniały i niekochany przez nikogo / dlatego wściekły na wszystko/ człowieku,jeżeli jeszcze mogę cię tak nazywać? Odpowiedz Link Zgłoś
radca co za wscieklosc ogarnela " piss_on_pis " 11.06.06, 16:40 az trudno to zrozumiec , jaka zawisc i obsesja ogarnia ludzi radca Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis wściekłość? ty nie masz przypadkiem kłopotów 11.06.06, 19:36 z interpretacją? Zawiść? Że niby zazdroszczę ci że będziesz pisuarem? Musiałeś zdrowo przyłożyć gdzieś dyńką. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: wściekłość? ty nie masz przypadkiem kłopotów 11.06.06, 19:41 piss_on_pis napisał: > z interpretacją? Zawiść? Że niby zazdroszczę ci że będziesz pisuarem? Musiałeś > zdrowo przyłożyć gdzieś dyńką. - tu nie o mnie chodzi - lecz o ciebie twoje teksty daja wiele do myslenia pomimo wszystko zycze zdrowia :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: wściekłość? ty nie masz przypadkiem kłopotów 11.06.06, 20:06 jasne, skrzętnie je archiwizuj, a potem zgodnie ze swoją TW mentalnością oprawione w skórkę zawieź do szczerbatego miłośnika kotów chodzącego w podartych butach. Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: wściekłość? ty nie masz przypadkiem kłopotów 11.06.06, 20:17 A moze zaloz sobie bloga i tam sie spelniaj literacko, co? Po kiego zakladasz taki watek? Wstepuj sobie gdzie chcesz, rob co uwazasz za stosowne, ale blagam Cie - nie psuj tego forum jeszcze bardziej i po prostu odpusc sobie. Juz wystarczy, ze codziennie jakis oszolom podbija watki. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: wściekłość? ty nie masz przypadkiem kłopotów 11.06.06, 20:45 coolek napisał: > A moze zaloz sobie bloga i tam sie spelniaj literacko, co? Po kiego zakladasz > taki watek? Wstepuj sobie gdzie chcesz, rob co uwazasz za stosowne, ale blagam > Cie - nie psuj tego forum jeszcze bardziej i po prostu odpusc sobie. Juz > wystarczy, ze codziennie jakis oszolom podbija watki. - miejsca na forum jest dosyc i dla kazdego tutaj miejsca starczy.Piszemy tutaj o roznych sprawach.Dla jednych sa to wazne sprawy, dla innych mniej - albo absolutnie blache. Nie ma na to reguly - co i oczym pisac nalezy.Pisza tutaj o pogodzie, o tym jakie ksiazki czytaja lub co zjedli i gdzie zjedli..... i to tez dla jednych jest wazne - a inni poprostu omijaja taki temat. wiec ataki zaleza tylko od tego - kto taki watek zalozyl ... areszta to tylko skrzykiwanie sie ... i dalej do ataku :} czyz nie jest tak ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
black_arrow Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 11.06.06, 20:45 Radco, to że wybrałeś sobie partię - to twoja sprawa. Pisać o tym na forum - to zwykła "wiocha" ! Czy Ty zawsze potrzebujesz światła , fleszy i kamer ? Czy to Ty szykujesz się na Prezydenta naszego miasta??? Mnie osobiście nie po drodze z partiami (wszelakimi). Życzę Ci szczęścia "na NOWEJ DRODZE ZYCIA" ( czy to jest spełnienie? obyś nie musiał się za jakiś czas wypisywać z tej partii ). pozdrawiam p.s. przypominam Twoje peany z 10.11.2001 po wyborach Prezydenta Miasta. I co ? Dalej je podtrzymujesz? Dalej jest to "jasna" data w historii naszego miasta? Proponuję spokojniejsze podchodzenie do róznych tematów,wyborów,ludzi....... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 11.06.06, 21:10 black_arrow napisał: > Radco, > to że wybrałeś sobie partię - to twoja sprawa. Pisać o tym na forum - to > zwykła "wiocha" ! > Czy Ty zawsze potrzebujesz światła , fleszy i kamer ? Czy to Ty szykujesz się > na Prezydenta naszego miasta??? - nie szykuje sie :} wiec skad takie sugestie ? :} > Mnie osobiście nie po drodze z partiami (wszelakimi). > Życzę Ci szczęścia "na NOWEJ DRODZE ZYCIA" ( czy to jest spełnienie? obyś nie > musiał się za jakiś czas wypisywać z tej partii ). > pozdrawiam - ja wspoluczestniczylem w powstawaniu PiS w naszym miescie.Cala nadzieje widzialem w PRAWIE I SPRAWIEDLIWOSCI..... Na kogo mozna tak naprawde liczyc w naszym ukochanym kraju ? Na SLD ? na PO ? ... > p.s. > przypominam Twoje peany z 10.11.2001 po wyborach Prezydenta Miasta. I co ? > Dalej je podtrzymujesz? Dalej jest to "jasna" data w historii naszego miasta? > Proponuję spokojniejsze podchodzenie do róznych tematów,wyborów,ludzi....... - pamietam i ja doskonale ten moment .... Zapowiadalo sie dobrze i budzilo pewna nadzieje.... ale okazalo sie,ze " dwor otoczyl sie doradcami , pochlebcami i " psami ogrodnika " poprostu to nie to jednak i wielki niewypal radca Odpowiedz Link Zgłoś
black_arrow Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 11.06.06, 21:27 radca napisał : > - ja wspoluczestniczylem w powstawaniu PiS w naszym miescie.Cala nadzieje > widzialem w PRAWIE I SPRAWIEDLIWOSCI..... > > Na kogo mozna tak naprawde liczyc w naszym ukochanym kraju ? > Na SLD ? na PO ? ... Jeżeli tworzyłeś PiS w Bydgoszczy , to dlaczego nie jesteś jej członkiem ????Na co czekałeś????? A liczyc nalezy na ludzi a nie na partie ( czy niektórzy ich członkowie pamietają w ilu juz byli partiach ??).PiS to zbawiciel(?!?). > - pamietam i ja doskonale ten moment .... > Zapowiadalo sie dobrze i budzilo pewna nadzieje.... ale okazalo sie,ze > " dwor otoczyl sie doradcami , pochlebcami i " psami ogrodnika " > > poprostu to nie to jednak i wielki niewypal > > radca Nie to nie dwór(?!), to człowiek nie był na tym miejscu gdzie powinien ( a nawiedzeni mu uwierzyli). Czy można było pracować w TVP w minionej epoce, nie będąc DYSPOZYCYJNYM ?! A gdzie te jabłka, wolne przejazdy MZK dla bezrobotnych,oświetlone ulice i sale gimnastyczne dla mieszkańców miasta ? To zależy od "dworu i doradców" ? A teraz : 3 mln mieszkań i inne ble,ble,ble,ble........(PiS). Do władzy (wszelakiej) musi dojść pokolenie urodzone po 1970r. (trzydziestolatków i młodszych). Na marginesie - najmniej partii zmienili "lewicowcy",członkowie PiS,Samoobrony,PO,LPR - mają w domach chyba stosy legitymacji partii w których byli.Tak mi się wydaje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 11.06.06, 21:52 black_arrow napisał: > Jeżeli tworzyłeś PiS w Bydgoszczy , to dlaczego nie jesteś jej członkiem ???? > Na co czekałeś????? - ja nie bylem na miejscu w Bydgoszczy.Specjalnie wzialem sobie do tego urlop { 2 tygodnie :} Przyjechalem do Bydgoszczy i pomagalem w zorganizowaniu PiS Niestety, ale musialem wyjechac i zajac sie innymi sprawami. > Nie to nie dwór(?!), to człowiek nie był na tym miejscu gdzie powinien ( a > nawiedzeni mu uwierzyli). Czy można było pracować w TVP w minionej epoce, nie > będąc DYSPOZYCYJNYM ?! A gdzie te jabłka, wolne przejazdy MZK dla > bezrobotnych,oświetlone ulice i sale gimnastyczne dla mieszkańców miasta ? To > zależy od "dworu i doradców" ? A teraz : 3 mln mieszkań i inne > ble,ble,ble,ble........(PiS). > Do władzy (wszelakiej) musi dojść pokolenie urodzone po 1970r. > (trzydziestolatków i młodszych). > Na marginesie - najmniej partii zmienili "lewicowcy",członkowie > PiS,Samoobrony,PO,LPR - mają w domach chyba stosy legitymacji partii w których > byli.Tak mi się wydaje. > pozdrawiam - tutaj nie o wiek chodzi i wcale to nie musi byc granica wieku do 30 lat. Czlowiek nie moze miec bariery wiekowej i dyskryminacji wiekowej. radca Odpowiedz Link Zgłoś
black_arrow Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 11.06.06, 22:09 radca napisał: > - tutaj nie o wiek chodzi i wcale to nie musi byc granica wieku do 30 lat. > Czlowiek nie moze miec bariery wiekowej i dyskryminacji wiekowej. > > radca Ależ nie masz racji. Facet był już w 3-4 partiach i on jest wiarygodny??? Dla Ciebie? To muszą być ludzie bez doświadczeń ( a poprzednich 3-4 partii).Jeżeli nie ma byc bariery wiekowej to musi być BARIERA POCHODZENIA ( byłeś w 3 partiach - konczysz karierę : wiem, to nie ten kraj i nie ten honor). Skończmy z tymi dobrze się zapowiadającymi 45-50 latkami wchodzącymi do polityki i po wyborach stającymi sie ( w ich mniemaniu )chodzącymi encyklopediami wszystkowiedzącymi.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 11.06.06, 22:28 black_arrow napisał: > Ależ nie masz racji. Facet był już w 3-4 partiach i on jest wiarygodny??? Dla > Ciebie? To muszą być ludzie bez doświadczeń ( a poprzednich 3-4 partii).Jeżeli > nie ma byc bariery wiekowej to musi być BARIERA POCHODZENIA ( byłeś w 3 > partiach - konczysz karierę : wiem, to nie ten kraj i nie ten honor). Skończmy - ja rowniez kiedys tak myslaem, podobnie ja mowisz :} Lecz dzisiaj inaczej na to patrze i inaczej to oceniam. Przeciez to iz ktos,kiedys nalezal do innej partii - nie moze byc szlabanem i zakazem do wstapienia w szeregi nowej partii. Nie moze tez byc powodem do "odstawienia kogos na boczny tor " Bylo juz glosno ,propagandowo i pod publike od samego Donalda Tuska - gdy tworzyl PLATFORME OBYWATELSKA - gdy puscil w obieg okreslenie "farbowane lisy ". Lecz jesli spojrzec na niego samego - to rowniez byl w kilku partiach. Tutaj nie ma normy i reguly.... czlowiek jest czlowiekiem i w wyniku zmian na scenie politycznej zmieniaja sie rowniez i ludzie To,ze w SLD lub dawnym PZPR byli najdluzej czlonkowie - to jest jak najbardziej zrozumiale.... ale to juz calkowicie z innych wzgledow... napewno nie ludzkich. > z tymi dobrze się zapowiadającymi 45-50 latkami wchodzącymi do polityki i po > wyborach stającymi sie ( w ich mniemaniu )chodzącymi encyklopediami > wszystkowiedzącymi.. > pozdrawiam - nie mam nic absolutnie przeciwko takim osobom.Gorzej jest z mlodymi, ktorzy " nie zaplacili jeszcze matce za mleko " - a juz wydaje sie im ,ze wszystkie rozumy pozjadali.Malo tego, jeszcze zycia nie poznali , ale jak stare przyslowie mowi,ze " jajko chce byc madrzejsze od kury " wiec jakby tutaj nie patrzec - to jednak nie mozna stawiac bariery wiekowej lub jak kto woli " dyskryminacji wiekowej " radca Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: www.pis.org.pl -daj spokój spamerze. Idź spać 12.06.06, 06:16 Always piss on piss_on_pis! Szczyl wie wszystko lepiej. On zna tylko prawdę! Tylko nie rozpocznij dyskusji na swoje ulubione tematy, błagam!!!!Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis masz przerwę w bieganiu po piwnicach 12.06.06, 08:18 i molestowaniu chłopców? Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: masz przerwę w bieganiu po piwnicach 12.06.06, 13:11 piss_on_pis napisał: > i molestowaniu chłopców? Jednak mimo moich próśb poruszyłeś temat, który ciebie najbardziej interesuje, Boże jaki jesteś ubogi i jaki chory, że tylko myślisz o jednym. Pewnie śnią ci się po nocach, w czasie moczenia się- hi,hi,hi, piss- on yourself, te piwnice, współczuję. Podałem ci numer telefonu, zgłoś się, pomożemy, naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis jesteś członkiem grupy terapeutycznej AP 12.06.06, 14:43 w rozwinięciu Anonimowych Pedofili? Pomożemy? Ufasz terapii grupowej-a nie powinieneś, ponieważ jesteś chodzącą wizytówką nieskuteczności tego typu leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: jesteś członkiem grupy terapeutycznej AP 13.06.06, 08:10 A ten swoje, bez wytchnienia! Ta obsesja cię nie opuszcza! Skrzywdził cię ktoś w dzieciństwie? Takie urazy pozostają na całe życie ale skutki uboczne można złagodzić! Lecz się! Pamiętaj o telefonie ! TO TWOJA OSTATNIA NADZIEJA! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: jesteś członkiem grupy terapeutycznej AP 13.06.06, 10:04 Czyżbyś chciał mnie w swojej grupie terapeutycznej? Wybacz, ale nie jestem tobą zainteresowany , pedofilu ze skłonnościami do zwierzęcej koprofagii. Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: jesteś członkiem grupy terapeutycznej AP 14.06.06, 08:55 piss_on_pis napisał: > Czyżbyś chciał mnie w swojej grupie terapeutycznej? Wybacz, ale nie jestem tobą > zainteresowany , pedofilu ze skłonnościami do zwierzęcej koprofagii. Znowu to samo! Nie możesz pozbyć się tych obsesji! Ty jesteś naprawdę bardzo chory!Nie zauważasz tego, że krążysz dookoła jednego tematu! Cokolwiekby nie napisać zawsze przejdziesz na swoje tematy, które wymieniłeś. Tak naprawdę tylo TO ciebie interesuje. Przypisujesz innym to co CIEBIE DOTYCZY!!!! Lecz się! Lecz się! Always piss on piss_on_pis. Trzymaj się szczylu bo inaczej skończysz tam gdzie się urodziłeś - w rynsztoku. Ha, ha, ha, ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Zawsze się śmiejesz z tego co piszesz? W sumie 14.06.06, 14:02 nic dziwnego, psi psychologu. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis kupomanie, nie byłeś ostatnio w Głogowie? 14.06.06, 14:04 "Zarzut doprowadzenia 17-letniego ministranta do poddania się tzw. innym czynnościom seksualnym oraz obcowania płciowego przedstawiła prokuratura księdzu z Głogowa (Dolnośląskie) - poinformowała rzecznik Prokuratury Okręgowej w Legnicy Liliana Łukasiewicz." Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis to nie o tobie? 13.06.06, 13:06 "Zarzut doprowadzenia 17-letniego ministranta do poddania się tzw. innym czynnościom seksualnym oraz obcowania płciowego przedstawiła prokuratura księdzu z Głogowa (Dolnośląskie) - poinformowała rzecznik Prokuratury Okręgowej w Legnicy Liliana Łukasiewicz." wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=35116&wid=8348981&rfbawp=1150196630.034&ticaid=11c75 Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: jesteś członkiem grupy terapeutycznej AP 14.06.06, 14:04 Szczylu!Przeczytaj wszystkie swoje posty i porównaj z moimi, sam się przekonasz ile razy wracałeś do swoich ulubionych tematów dewiacyjnych.Domyślam się, że samo pisanie o tym kręci ciebie więc nie zamierzam odpowiadać na twoje obsesje gdyż mnie to nudzi! Zostawiam cię w twoim rozkosznym rynsztoku! Jeżeli zdołasz zmarszczyć resztki swoich fałdek w mózgu i poruszysz jakiś sensowny temat to może odpiszę.Piss off! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis kretynie z demencją starczą-przypomnij sobie 14.06.06, 14:06 peany na temat psich gówien na chodnikach i dowolności ich sadzenia-i skojarz sobie kogo te gówna kręciły. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 12.06.06, 10:47 przypomnij sobie bracuie podstawowe haslow yborcze dombrowicza: jasiakiewicz zadluzyl miasto.. tymczasem inwestycje jeszcze bardziej w miescie spadly, dlugi wzrosly a do dyspozycji dombrowicza jest kasa z unii! przypomne jeszcze postulat o miescie targow hehhe.. z organizowanych na zawiszy nie ostały sie wlasciwie zadne.. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk32 Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 12.06.06, 20:30 Radco mają racje wszyscy którzy wytykają ci że nie można ciągle wchodzić do tej samej wody,i powielać w koło te same beznadziejne chasła,w tym wieku to trzeba raczej zrobić sobie rachunek za całokształt,a sposób na życie zostawić młodym,oni najlepiej wiedzą co im trzeba . Najlepiej iść na rybki,wtedy głupoty nie przychodzą do głowy Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuczna_kobieta Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 12.06.06, 23:33 szcześliwie, niebawem, po naszej ulubionym melanżu partyjnym, występującym ostatnio pod nazwą Prawo i Samoobrona Polskich Rodzin, nie zostanie kamień na kamieniu. Ci panowie mnie osaczają, czuję się upupiona i zinfantylizowana przez wszechogarniającą teorię spisku, udawane ekstazy i wypowiedzi nawiedzonych pseudomentorów. Radco, jestem bardzo przeciwko PISi i na idee miłości do IV RP ni ch.ja nabrać się nie dam. Nie można wymagać od człowieka, aby porzucił rozum, a zarazm się nim posługiwał. buzi Odpowiedz Link Zgłoś
emkop Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 12.06.06, 23:36 "Radca" ....prosty chłopak jesteś ....nie wiesz jak bardzo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 13.06.06, 16:29 emkop napisał: > "Radca" ....prosty chłopak jesteś ....nie wiesz jak bardzo!!!! - moze i jestem prosty :} ale jestem obywatelem naszego kraju i zalezy mi na tym ,aby bylo coraz lepiej radca Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 13.06.06, 17:18 >aby bylo coraz lepiej Stracilem nadzieje. Nie dlatego, ze politycy durni lecz dlatego, ze narod durny. Lobuz lepper w rzadzie nie dlatego, ze lobuz tylko dlatego, ze jego wyborcy to lobuzy. :) PIS sie sam okreslil wdajac sie w uklady z przestepcami. Nie jest juz dla mnie wiarygodny w zaden sposob. To banda lobuzow trzymajaca sie koryta a ty z nimi, liczysz na ochlapy z tego koryta. Przyznaje, ze pasujesz do tego towarzystwa bo pragniesz kamer i zamieszania wokol siebie jak Beger sexu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 13.06.06, 18:48 mudah napisała: > >aby bylo coraz lepiej > > Stracilem nadzieje. Nie dlatego, ze politycy durni lecz dlatego, ze narod > durny. Lobuz lepper w rzadzie nie dlatego, ze lobuz tylko dlatego, ze jego > wyborcy to lobuzy. :) PIS sie sam okreslil wdajac sie w uklady z przestepcami. > Nie jest juz dla mnie wiarygodny w zaden sposob. To banda lobuzow trzymajaca > sie koryta a ty z nimi, liczysz na ochlapy z tego koryta. Przyznaje, ze > pasujesz do tego towarzystwa bo pragniesz kamer i zamieszania wokol siebie jak > Beger sexu. :) - Bog mi swiadkiem...i przysiegam na pamiec mego Sp syna DAWIDA, ze nie o zadne " ochlapy z tego koryta " i nie o zadne " zaszczyty mi chodzi.... bo zaden tzw." zaszczyt czy zamieszanie kamer " nie jest w stanie zrekompensowac Tej straty - jaką jest utrata dziecka. Przysiegam na Boga i Swietą Pamiec Dawida,ze nie o zadne korzysci materialne - czy " zaszczyty i kamery " mi chodzi. Lecz chce dokonac czegos dla innych i dac innym sile , wiare i nadzieje w lepsze i bardziej SPRAWIEDLIWE jutro.Chce walczyc dla innych - zwalczac ZLO i UKLADY. radca Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 01:11 Hahaha brawo!!! Świetna decyzja... moim zdaniem jesteś chodzącym uosobieniem Pisu! Błagam nie pisz o honorze itp... mi chodzi raczej o metaforyczne rozdwojenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytt frazesy! 14.06.06, 15:46 frazesy! tym wieksze frazesy, bo z twoich ust płyną.. puste slowa, demagogia, populizm.. bezplciowe hasła.. Odpowiedz Link Zgłoś
radca powiedzcie najpierw kto to powiedzial 14.06.06, 15:57 tytt napisał: > frazesy! tym wieksze frazesy, bo z twoich ust płyną.. > puste slowa, demagogia, populizm.. bezplciowe hasła.. - czyli.. " bo z twoich ust płyną.." ? dobre sobie :}}} radca ps. i dziekuje za szczere przyznanie sie :} czyli w mysl zasady... " powiedzcie najpierw kto to powiedzial i najwazniejsze jeszcze : z jakiej partii jest " ? :}}} Odpowiedz Link Zgłoś
tytt radco drogi! 14.06.06, 16:09 wiesz w czym jest problem? w tym,ze jestes naiwny.. w tym ze zbyt latwo obdarzasz zaufaniem kogos lub cos, zbyt latwo ustosunkowujesz sie do otaczającej rzeczywistosci, chcesz ją widziec czarnobiałą a taka nie jest! prawo i sprawiedliwosc, niezaleznie od gloszonych haseł, od idei, w ktore wierzysz, nie reprezentuje sobą nic tak naprawde godnego twojego czy kogokolwiek poparcia, czyjejs wiary.. chyba ze slepej, pozbawionej refleksji.. chyba ze wynikającej z potrzeby 'wierzenia w cokolwiek' (taki troche twoj język mi sie wkradł).. tyle ze tu chodzi dropgi radco o politykę!!! partie polityczne w swoim statucie mają przede wszystkim POSIADANIE WŁADZY (znowu twoj styl:), zdobycie i utrzymanie władzy,a zatem obsadzanie urzędniczych stanowisk etc i PIS sie tu niczym nie wyroznia i nie trzeba byc lewakiem by tego nei widziec! tragizm PiSu polega na tym,ze jak zadna dotąd partia prowadzi na szeroką skalę wspanialy (wielce skuteczny) PR, wykorzystując perfidnie wszystkie słąbosci spoleczenstwa, wszystkie braki, rowniez intelektualne tzw ludu.. uchwycil istotę politykowania, jest wspanialym produktem marketingowym i jako taki latwo sie na niego skusic! ale zawsze pozostaje rozum, ktorego ty radco zdaje się uzywac nie zamierzasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: radco drogi! 14.06.06, 16:33 tytt napisał: > wiesz w czym jest problem? w tym,ze jestes naiwny.. w tym ze zbyt latwo > obdarzasz zaufaniem kogos lub cos, zbyt latwo ustosunkowujesz sie do > otaczającej rzeczywistosci, chcesz ją widziec czarnobiałą a taka nie jest! - a jednak swoja decyzje odczekalem.Przeciez moglem odrazu nalezec i byc jednym z pierwszych PiS-owcow w Bydgoszczy { bo takim tez bylem wspoltworzac pierwsze struktury PiSu }. Lecz wtedy , na samym poczatku - to wielu chcialo sie poprostu " zalapac " na afisz i plakat lub jak kto woli " na liste " .W mysl zasady oczywiscie - " wazne, aby byc ... a o co tak naprawde chodzi - to niewazne ". Powchodzili na samym poczatku rozni i bylo widac,ze tylko i wylacznie dla kariery i pieniedzy.... bo idee PRAWA I SPRAWIELIWOSCI - byly im absolutnie obojetne .. i poza ich zainteresowaniem. Dlatego tez odsunalem sie na bok i z zalem i smutkiem stanalem troche z boku - obserwujac scene polityczno-spoleczną. Potrzeba bylo czasu.Rowniez okazalo sie w miedzy czasie,ze karierowicze sie powykruszali. Chcialbym sie przyczynic { chociaz po czesci i przy wspolpracy roznych osob } do zrealizowania kilka pomyslow i planow... mam nadzieje... z pozytkiem dla naszego miasta i regionu. pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Gubisz się w swoich mętnych tłumaczeniach 14.06.06, 21:26 -raz się nie zapisałeś, bo miałeś swoje sprawy, raz się nie zapisałeś bo jak ostatni sprawiedliwy (ciekawe skąd takie podejrzenia w stosunku do jedynej prawej i sprawiedliwej partyi-niewierny Tomasz?)czekałeś aż się karierowicze wykruszą, raz nie było cię w kraju, raz cię polityka, a w zasadzie czynny w niej udział nie interesuje. Która wersja jest prawdziwa? Która osoba w twojej nie rozdwojonej, a potrójnej jaźni zapisuje się do pisuarów? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Gubisz się w swoich mętnych tłumaczeniach 14.06.06, 21:43 piss_on_pis napisał: > -raz się nie zapisałeś, bo miałeś swoje sprawy, raz się nie zapisałeś bo jak > ostatni sprawiedliwy (ciekawe skąd takie podejrzenia w stosunku do jedynej > prawej i sprawiedliwej partyi-niewierny Tomasz?)czekałeś aż się karierowicze > wykruszą, raz nie było cię w kraju, raz cię polityka, a w zasadzie czynny w nie > j > udział nie interesuje. Która wersja jest prawdziwa? Która osoba w twojej nie > rozdwojonej, a potrójnej jaźni zapisuje się do pisuarów? - nie przejmuj sie zbytnio i nie lap kogos za slowka { po swojemu i z antypatia} bo szukasz poprostu dziury w calym i nie to jest istotne.... bo kazda z tych sytuacji miala miejsce i nie ma tutaj zmyslen jakichkolwiek.... nie jestem z SLD , aby zmyslac :} nie jestem tez z PLATFORMY OBYWATELSKIEJ ,aby ludzi wprowadzac w bląd :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Łapanie za słówka? Chyba nie bardzo rozumiesz 14.06.06, 23:14 znaczenie tego zwrotu. Nie szukam dziury w całym tylko po raz kolejny stwierdzam na podstawie twoich farmazonów(a nie jestem na tym forum odosobniony) że niestety poprzewracały ci się meble pod sufitem. Kojejnym dowodem na to jest twoja psychotyczna potrzeba (jak i forma) poinformowania forumowiczów o twoim zamiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Łapanie za słówka? Chyba nie bardzo rozumiesz 14.06.06, 23:23 piss_on_pis napisał: > znaczenie tego zwrotu. Nie szukam dziury w całym tylko po raz kolejny stwierdza > m > na podstawie twoich farmazonów(a nie jestem na tym forum odosobniony) że > niestety poprzewracały ci się meble pod sufitem. Kojejnym dowodem na to jest > twoja psychotyczna potrzeba (jak i forma) poinformowania forumowiczów o twoim > zamiarze. - nie przebierasz w srodkach i obrzucaniu epitetami.... ale wcale sie nie dziwie.... czy juz ktos ci nie pisal,ze masz ulubiony temat - gdzie sie mozesz spelnic ? wiec moj watek cie poprostu drazni - bo nie ma tam twoich zainteresowanych upodoban ? przykro mi, ale nie moge ci pomoc, szukaj tematu gdzie indziej radca Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: Łapanie za słówka? Chyba nie bardzo rozumiesz 14.06.06, 23:43 Nie sądziłem, że można być tak tępym jak ty. Nie wątek mnie drażni, mądry inaczej przyszły pisuarze. Nawet ty mnie już nie drażnisz. Nawet mnie już nie śmieszysz. Na początku myślałem że twoje posty to tania prowokacja-bo nie sądziłem że można mieć tak zryty beret. Ale dzisiaj mam pewność-ty jesteś po prostu chory, a z chorych nie zwykłem żartować. Odpowiedz Link Zgłoś
romek456 Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 13.06.06, 17:33 Czlowieku ale kogo to obchodzi, jakby kazdy cymbal mial podobny temat zakladac to by niezly syf byl na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 13.06.06, 18:50 romek456 napisał: > Czlowieku ale kogo to obchodzi, jakby kazdy cymbal mial podobny temat >zakladac to by niezly syf byl na forum. - dlaczego ? Temat jak temat, jedni pisza o tym - inni o czyms innym. Rozne sa tutaj tematy i rozne opinie.... nawet o pogodzie :} pozdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman ??? 14.06.06, 00:08 Radco,"odpuść im ,bo nie wiedzą,co czynią"! Przepowiadałem niewybredne ataki na Twoją osobę.Gromada błaznów tylko czeka na okazję.PRL i lewackie układy tkwią w mentalności wielu.I na zmianę na pewno potrzeba pokoleń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bart_lex Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 16:51 Na głowę Ci padło, czy jak? Wieje tu wazeliną i porutą... AntyPiSowcy łączcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 17:05 bart_lex napisał: > Na głowę Ci padło, czy jak? Wieje tu wazeliną i porutą... - jaka wazelina ? i jaka poruta ? Myslisz,ze akurat mysle inaczej i inaczej mowie ? > AntyPiSowcy łączcie się!!! - ale w jakim celu ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
bart_lex Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 17:11 A w jakim celu mogą łączyć się AntyPiSowcy? Zaorać i zakopać to całe kacze tałatajstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 17:13 bart_lex napisał: > A w jakim celu mogą łączyć się AntyPiSowcy? Zaorać i zakopać to całe kacze > tałatajstwo! - dlaczego tak sie nieetycznie i niepolitycznie wyrazasz ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
bart_lex Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 17:16 Gdybyśmy rozmawiali o partii ludzi rozsądnych, używałbym innego słownictwa. Jednakowoż rozmawiany o bandzie nieudaczników (vide: Gosiewiski, Ziobro), oszołomów (vide: J. Kaczyński), chamów i arogantów (vide: Dorn) i masie przynależnych im wazeliniarzy. Wybacz, ale innego słownictwa na dyskusję o PiSie nie znajduję. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 17:31 bart_lex napisał: > Gdybyśmy rozmawiali o partii ludzi rozsądnych, używałbym innego słownictwa. > Jednakowoż rozmawiany o bandzie nieudaczników (vide: Gosiewiski, Ziobro), > oszołomów (vide: J. Kaczyński), chamów i arogantów (vide: Dorn) i masie > przynależnych im wazeliniarzy. Wybacz, ale innego słownictwa na dyskusję o > PiSie nie znajduję. - a to sie bardzo myslisz { tak to moze okresle } albo palisz z tzw. " bata na oslep " i chcesz poprostu obelgami zbeszczescic porzdnych ludzi.Ludzi, ktorzy chca naprawic nasze panstwo.Wyplenic ZLO. ZLO,ktore swoje poczatki zaczerpnelo z faszyzmu , stalinizmu i komunizmu. ZLO,ktre bylo powielane przez UB i dalej kontynuowane przez SB i inne sluzby. ZLO, ktore zasiane zostalo przez takie UKLADY i wyrastalo w nastepnych pokoleniach.... czyz nie jest nadal aktualne powiedzenie,ze..... " diabel boi sie swieconej wody " - tak jak dzisiaj wielu boi sie PRAWA I SPRAWIEDLIWOSCI ? ... i poprzez roznego rodzaju intrygi,wyszydzania i obelgi - za wszelka cene gotow by przypisac cale ZLO - akurat dzialajacym w strukturach PiS-u ? .. to ja sie wtedy pytam : -------------------------- jak mozna w takim razie okreslic tych,ktorzy przebieraja sie z komunistycznego odzienia w " plujaca odziez " ? ... by nie powiedziec w " szenysynską " ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
bart_lex Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 17:38 Jak czytam Twoje wypociny to tak, jakbym słuchał Kaczyńskiego. Stek bzdur, połączony z manią prześladowczą, szukaniem spisku i tworzeniem wrogów. Tak kiedys działał, o ile dobrze pamiętam, tow. Stalin... Opuszczam ten wątek raz na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 17:48 bart_lex napisał: > Jak czytam Twoje wypociny to tak, jakbym słuchał Kaczyńskiego. - dziekuje za uznanie :} Moge to jedynie poczytac sobie za zaszczyt :} > Stek bzdur, > połączony z manią prześladowczą, szukaniem spisku i tworzeniem wrogów. Tak > kiedys działał, o ile dobrze pamiętam, tow. Stalin... - jak mozesz porownywac Pana Kaczynskiego czy mnie - do mordercy i zbrodniarza STALINA ? uderz sie w piersi - bo nie wierze,ze mozesz ,az tak bardzo zanizac zbrodnicze ludobojstwa STALINA ? Jak mozesz porownywac nas do takiego zbrodniarza ? > Opuszczam ten wątek raz na zawsze... - a szkoda, moze bylbym w stanie Cie przekonac :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 20:52 Tak jest, przekonujesz-ale zwalczania z większym zapałem tego faszystowsko-stalinowskiego pomiotu o dwóch prawie identycznych twarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 21:46 piss_on_pis napisał: > Tak jest, przekonujesz-ale zwalczania z większym zapałem tego > faszystowsko-stalinowskiego pomiotu o dwóch prawie identycznych twarzach. - z jakiej to parti politycznej muszisz byc ,ze takie obelgi stosujesz ? mozna tylko ubolewac, ale wierze iz stonujesz troche te wyzywania ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 23:08 pomiot faszystowsko-stalinowski to obelga? Jak twój szczerbaty idol w podartych butach w przemówieniach wzorowanych na panu z wąsikiem wszystkim wymyśla od komuchów, przestępców, łże-cośtam, ubeków i złodzieji to też jesteś taki wrażliwy? Też wzywasz np. kurskiego do stonowania? Czy oni mogą, bo twoja wazelina na to pozwala? A bełkot płynący ze szczerbatych ust Chodzącego Dobra spijasz jak 24 letni koniak? Jesteś żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 23:19 piss_on_pis napisał: > Też wzywasz np. kurskiego do stonowania? - Kurski dziala w imie interesu spolecznego i walczy z obluda i zaklamaniem >Czy oni mogą, bo twoja wazelina na to pozwala? - a gdzie tutaj widzisz " wazeline " z mojej strony ? Ja oceniam rzeczywistosc, a jak jest ogolnie - to kazdy widzi. afera - goni afere..... i nie jest to z powodu przestepstw ze strony PiS ... tylko akurat ze strony tych - ktorzy boja sie i trzesa sie ze strachu , wiec usilnie atakuja jak tylko moga PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC. >Jesteś żałosny. - bo nie staje po stronie komunistow lub PLATFORMY OBYWATELSKIEJ ? wiec dlatego tak mnie okreslasz ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 15.06.06, 00:01 pojedziemy po twojemu: 1.dla interesu społecznego zacznę ogłaszać na podstawie mojego widzimisię że jesteś złodziejem i zoofilem, jak kurski - nazwisko tego ścierwa zawsze tak piszę, i przypomnę (a to jest akurat fakt) że pan ksiądz B. z Glinek ma pannę i dziecko-jest na tyle bezczelny, że kupił im szereg dokładnie na przeciwko swojego miejsca zatrudnienia- po to piszę,żeby parafianie wiedzieli, dlaczego niektóre usługi są drogie-wszak "rodzina" jest ważna. 2.wazelina-już objaśniam :miło ci bardzo że twoj bełkot przypomina bełkot kaczyńskiego, jesteś wręcz zaszczycony, poszukaj swojego cytatu mnie się nie chce, 3. afera aferę? nie pis? A skąd jest pan burmistrz Nakła? z SLD? albo dalej - Pragi Północ? Skąd jest Schreiber? z PO?, W Poznaniu kto załatwiał zamówienia bez przetargu? Nie wspomnę o TELEGRAFIE, PINEIRO, Glapińskim. Kto tworzy ministerstwa dla kiboli? kto nominuje na wicepremiera wielokrotnego przestępcę?Kto łamie Konstytucję? Kto zamyka uczniom gęby? Kto posyła lekarzy w kamasze? PO i SLD? Kto daje górnikom moje ciężko zarobione i opodatkowane pieniądze? 4. Żałosne jest twoje tanie włazidupstwo, populizm, nie wspomnę o formie, w jakiej przekazujesz swoje wybitne wnioski. 5. Prawo i Sprawiedliwość? ale ich prawo i sprawiedliwość, prawo przeciwko nam-zmienimy, Konstytucja zabrania-zmienimy, Trybunał Konstytucyjny-wywalić. P I E R D O L Ę takie państwo. Czerwona ideologia zmieniona na brunatną-zajebista zmiana-nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis widzę "radco" że twój populizm nie bardzo umie 15.06.06, 13:07 przetrwać w konfrontacji z argumentami. Nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 15.06.06, 11:16 Idolem piss_on_pis, równie wulgarnym i obleśnym, jest naczelny "Nie". To samo słownictwo rynsztokowe, te same obsesje i uprzedzenia. Typowe to dla kadry i bojówek lsd. Nie dyskutujcie z nim. On potrafi tylko obrażać. A w rynsztoku czuje się jak ryba w wodzie dlatego na plugastwa z nim przegracie, argumentów żadnych nie posiada więc cóż mu pozostaje. Nie odpowiadajcie na posty tego nieuka i dewianta!!!!!Faex populi! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis no i cóż słychać kupsomanie w piwnicy? 15.06.06, 13:05 A u ojca radiotelegrafisty w Toruniu? Argumenty? Co ty wiesz o argumentach? To że potrafisz im przeciwstawić swoje rojenia? Jesteś za chudy w uszach na jakąkolwiek dyskusję, wielbicielu osranych chodników. Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 23:23 A mi to Radca nie odpisze :( Odpowiedz Link Zgłoś
kstefanekus Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 14.06.06, 23:27 Boze jedyny, Nie daj Bog zrobisz kariere i pozamykasz WSZYSTKICH lekarzy wojskowych .. albo co lepsze zakazesz im wykonywania zawodu. To bedzie jadka, a nie tam jakis Lepper w rzadzie ! Wiedzialem, ze ktos mnie uprzedzi ze "zdaniem" obywatelstwa ... Co w tym kraju sie dzieje !! SZOK ! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 15.06.06, 00:14 kstefanekus napisał: > Boze jedyny, > > Nie daj Bog zrobisz kariere i pozamykasz WSZYSTKICH lekarzy wojskowych .. albo > co lepsze zakazesz im wykonywania zawodu. To bedzie jadka, a nie tam jakis > Lepper w rzadzie ! > Wiedzialem, ze ktos mnie uprzedzi ze "zdaniem" obywatelstwa ... > > Co w tym kraju sie dzieje !! > > > SZOK ! - nie taki radca straszny jak go tutaj ( co niektorzy :} malują radca Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk [...] 15.06.06, 02:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk [...] 15.06.06, 02:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: juz niedlugo stane sie czlonkiem PiS 15.06.06, 17:07 ja bym przystał dotej partii, która uwolni żyrawy na chodniki. i to stylem natychmiastowym.ave. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt radco! jeszcze jedno! 16.06.06, 09:36 moze to by ci troche otworzylo oczy-poczytaj makiavelliego, jego 'księcia', zapoznaj sie w ogóle z doktryną makiavellizmu-moze wtedy zrozumiesz czym jest PIS, jak sprawną przemyslaną machiną władzy i niczym poza tym.. manipulacje pis opanował do perfekcji! ale poczytaj po prostu, jak nie zrozumiesz-na pewno ktos ci pomoze przelozyc te rzeczy na pisowską rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś