pinka2403 12.06.06, 20:49 7-06 o 23-14 urodzilam synka zdrowiutki sliczniutki i jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie rodzilam w 2-ojce jak chcecie sie czegos dowiedziec to pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalya20 Re: urodzilam synka 12.06.06, 21:00 gratulacje i wiele pociechy z malenstwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: urodzilam synka 12.06.06, 21:08 Wszystkiego dobrego, dużo pociechy. A jak ma na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
pinka2403 Re: urodzilam synka 12.06.06, 21:17 Louis Franciszek mielismy troche problemow z aktem urodzenia przy rejestracji ale jakos poszlo Louisek spi ale zaraz go bede kapala i mam nadzieje ze bedzie spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: urodzilam synka 13.06.06, 09:03 ha ha, w pierwszym momencie przeczytałam, że śpi ale zaraz go będziesz "kopała" i przez mysl mi przeszło "a to ci matka brutalna", ale tu jednak chodziło o "kąpała". Odpowiedz Link Zgłoś
basiamroz5 Re: urodzilam synka 12.06.06, 21:12 Nareszcie jakiś chłopak. Gratuluje! Jak ma na imię? A jak Ty się czujesz? Ja też rodziłam w "dwójce", ale w 1998 - byłam zadowolona! ksantypa Odpowiedz Link Zgłoś
pinka2403 Re: urodzilam synka 12.06.06, 21:19 czuje sie bardzo dobrze nie bylam nacieta nie peklam i nie mam szwow zasluga moja i mojej poloznej calusy dla niej a synus ma na imie Louis Franciszek Louisek jest tak spokojny ze to chyba az niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
basiamroz5 Re: urodzilam synka 12.06.06, 21:24 Tylko pozazdrościć spokojnego brzdąca. Oby tak zostało jak najdłużej. Potem niech pobryka w granicach rozsadku. Mówią, że zdrowe dziecko, to głośne dziecko. Pozdrowionka ksantypa Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: urodzilam synka 13.06.06, 09:02 A tu mamy kolejną w kolejce do urodzenia dzidziusia? Odpowiedz Link Zgłoś
fiamma75 Re: urodzilam synka 14.06.06, 11:14 jusiadyk napisała: > A tu mamy kolejną w kolejce do urodzenia dzidziusia? Na to wygląda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maja0402 Re: urodzilam synka 13.06.06, 16:41 Hej gratuluje synka Ja do porodu mam jeszcze troche czasu bo 2 m-ce jesli mozesz napisz kilka szcegółów co zabrać ze sobą dla dzidzi czy warto osobny pokoj jak opieka po porodzie czy miałaś opłaconą położną itp sprawy Za wszelkie cenne informacje zx góry dziękuje Maja Odpowiedz Link Zgłoś
pinka2403 Re: urodzilam synka 14.06.06, 21:05 czesc Maja ja rodzilam na 2 bloku porodowym mialam prywatna polozna moge ja polecic z czystym sumieniem jast super dba o ciebie ja mowilam ze jest jak aniol i porod przebiegl spokojnie troche bolalo ale da sie przezyc ta polozna moge polecic jak chcesz namiary to sie odezwij na moj adres mailowy pinka1983@o2.pl a co zabrac to mozesz wziac swoje ciuszki mi na poczatku dali ciuszki firmowe a potem dalam swoje wez pamapersy i chusteczki ale daja swoje ja mialam pokoj 2 osobowy a na drugi dzien zwolnil sie prywatny i sie przenioslam z 1 pietra na dol na septyczna pokoj warto miec ja za swoj placilam 300zl tv,prysznic,moj maz spal u mnie a opieka bardzo dobra i zyczliwi m ili ludzie zycze kazdej kobiecie takiego porodu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś