radca 19.06.06, 20:43 jak zauwazylem, wygladaja bardzo mizernie.Poprostu usychaja w oczach. Mizerne takie jakies..... czy to ja mam tylko takie wrazenie ? radca ps. a szkoda, bo oczekiwalem,ze bedzie pieknie, zielono i kolorowo dookola :} Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rokoman Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umierają ? 19.06.06, 20:46 A tyle "wody się leje dookoła.Czyżby nasze,społeczne pieniądze kolejny raz wyrzucono,tym razem w usychającą zieleń? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umierają ? 19.06.06, 20:48 rokoman napisał: > A tyle "wody się leje dookoła.Czyżby nasze,społeczne pieniądze kolejny raz > wyrzucono,tym razem w usychającą zieleń? - specjalnie sie przeszedlem popatrzec i zachwycic.... ale niestety.. nikogo nie chce tutaj krytykowac, ale naprawde mizernie i szaro sie okazalo a szkoda, bo to jest " serce Bydgoszczy " radca Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umierają ? 19.06.06, 20:53 Widzisz więc radco,że nie należąc do żadnej Partii,widzisz i ujawniasz negatywne efekty "działań" "naszych" władz.Tak trzymaj ,a ja na pewno w niejednym Cię poprę.Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umierają ? 20.06.06, 16:13 czyli jest was dwóch . Mam nadzieję ,że tak już pozostanie.Swoją drogą szkoda rokmanie że się przyłączyłeś . Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.kmicic Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umierają ? 20.06.06, 17:34 kanton2 napisał: > czyli jest was dwóch . Mam nadzieję ,że tak już pozostanie.Swoją drogą szkoda > rokmanie że się przyłączyłeś . a ja to co ? tez jestem z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
troll25 Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umierają ? 20.06.06, 21:46 andrzej.kmicic napisał: > kanton2 napisał: > > > czyli jest was dwóch . Mam nadzieję ,że tak już pozostanie.Swoją drogą sz > koda > > rokmanie że się przyłączyłeś . > > a ja to co ? > tez jestem z nimi Kazdy slepy widzi ze nadal jest was dwoch... A moze jeden ??!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 21.06.06, 20:20 Dzisiaj chyba dostały sporo wody. Pytanie czy wichura je nie porwała?! Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 21.06.06, 21:10 I tak tam tych kwiatków niewiele było. Gorzej z drzewkami te mogła połamać wichura Odpowiedz Link Zgłoś
zbych57 Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 21.06.06, 23:55 mac_byd napisał: > Dzisiaj chyba dostały sporo wody. Pytanie czy wichura je nie porwała?! Masz problem, a może piesek je obkichał, ciekawe i interesujące zarazem Odpowiedz Link Zgłoś
tlss gołębie wydziobują 22.06.06, 00:04 Gołębie jak zauwazyłem wydziobują - zwłaszcza te czerwone liście od kwiatów (nie wiem jak się te rabatki nazywają - pewnie piją w ten sposób wodę). Widziałem że tam sporo osób siedzi na tych ławkach, szkoda tylko że fontanna z łabędziem i dziecmi nie jest wyczyszczona z specyficznej zieleni - to chyba tak duzo by nie kosztowało. Jak sądze przydałoby się na rynku osadzic parę sokołow czy innych drapiezników - byłby spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:16 Popatrz, jak to zawsze z tej podśwaidomości coś wyjdzie. Jak zasrany umysł to i takie teksty. ps. "ciekawe i interesujące". Gdzieś ty chłopie, od pługa, był jak mówiono o synonimach. Odpowiedz Link Zgłoś
zbych57 Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:20 co w takim razie wielki intelektualista jak ty szuka na tym forum, między chamami od pługa. To nie twoje towarzystwo,no chyba że ciągnie wilka do lasu, no ale to już twoja podświadomość, której nie kontrolujesz psychoanalityku. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:25 Ja niczego nie szukam. Moja podświadomość to nie temat dla ciebie, "przerasta" twoje zwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
zbych57 Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:27 mac_byd napisał: > Ja niczego nie szukam. Moja podświadomość to nie temat dla ciebie, "przerasta" > twoje zwoje. Twoja podświadomość już przerosła twojwe możliwości i jak zwykle w takich sytuacjach stajesz się agresywny intelektualisto Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:28 Agresja 0. Ciemność, widzę ciemność! Odpowiedz Link Zgłoś
zbych57 Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:29 mac_byd napisał: > Agresja 0. Ciemność, widzę ciemność! widzisz, za dużo wypiłeś intelektualisto Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:32 Nawet tak kultowej frazy nie znasz. Ciemność, widzę ciemność! Odpowiedz Link Zgłoś
zbych57 Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:35 widzisz, ja mam gdzieś twoje akurat frazy, tylko nie rozumiem dlaczego cały czas zmieniasz wątek rozmowy i ucieksz od meritum intelektualisto Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:40 Dobranoc.Nie ma o czym z Tobą. Niekeidy trzeba czytać między wierszami. Odpowiedz Link Zgłoś
zbych57 Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:47 mac_byd napisał: > Dobranoc.Nie ma o czym z Tobą. Niekeidy trzeba czytać między wierszami. Też Ci życzę Dobranoc ale w cudzysłowiu oczywiście, wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:48 Ja bez cudzysłowia! Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:32 Panowie dajcie sobie spokój. Po co się wymyslac od różnych. naprawdę nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: kwieciste wysepki na Starym Rynku umieraja ? 22.06.06, 00:34 Przepraszam bardzo, ale jakiś rzep się do mnie przypiął i ciągle cos do mnie pitoli! Odpowiedz Link Zgłoś