radca 05.02.03, 17:01 www.superexpress.pl/iso/Dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_3.shtml radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochman Re: Pijany Laryngolog w Toruniu 05.02.03, 18:09 Gdyby wiadomosc nie byla taka powazna, to by sie az prosilo o zapodanie zartu o dawaniu w gardlo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Pijany Laryngolog w Toruniu 05.02.03, 18:21 ochman napisał: > Gdyby wiadomosc nie byla taka powazna, to by sie az > prosilo o zapodanie zartu o dawaniu w gardlo :-))) - albo o srodku na odkazenie jamy ustnej :) lub kropelki na gardlo ? One tez sa chyba na spirytusie ? :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: Pijany Laryngolog w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 18:43 powiedz radco czy taka informacja może ciebie zaskoczyc,że w T. pijak laryn obsługiwał pacjentów? W tym kraku to normalne.Odór alkoholu oraz pospolite złodziejstwo można wyczuc wszedzie.na kazdym kroku.Mysle ,że czas juz sie z tym zjawiskiem zwyczajnie oswoic. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Pijany Laryngolog w Toruniu 05.02.03, 19:35 Gość portalu: krzyzak napisał(a): > powiedz radco czy taka informacja może ciebie zaskoczyc,że w T. pijak laryn > obsługiwał pacjentów? - przyznam sie,ze juz mnie to nie zaskakuje.Zauwaz,ze juz nawet nie komentuje i nie mam sily komentowac.Niektorzy nawet mysla,ze ja wymyslam i stroje sobie zarty - gdy wspominam o nastepnych takich przypadkach. Nie mam nic przeciwko piciu alkoholu przez ludzi - lecz niech to czynia w swoim prywatnym czasie.Lecz "Boze drogi" - nie w placowkach - gdzie nalezy ratowac zycie i zdrowie ludzkie.Niestety,ale jest to typowe "olewanie" pacjentow ( przepraszam za wyrazenie ".Jest to ignorancja pacjentow i przepisow.Lekarz pijacy alkohol w miejscu pracy - zachwuje sie jak typowy alkoholik- ktory nie motze nawet doczekac do wolnego czasu - on pije bo musi. Chyby,ze pije - bo czuje,ze tak chce ...a i tak mu nikt nic nie zrobi. Przed chwila uslyszalem slowa MIROSLAWA ROGALSKIEGO w TVN - ktory powiedzial,ze; "lekarz to zawod najwyzszego zaufania " ....... plakac sie chce- gdy nie wszyscy staraja sie tego dowiesc. > W tym kraku to normalne.Odór alkoholu oraz pospolite złodziejstwo można >wyczuc wszedzie.na kazdym kroku. - tak,nieraz sie zastanawiam - jak wejdziemy do tej Europy ? Jaki obraz ukazemy z takimi elementami ? >Mysle ,że czas juz sie z tym zjawiskiem zwyczajnie oswoic. - nie chcialbym sie z tym oswoic.Chcialbym,aby jednak srodowisko usuwalo i pozbywalo sie takich osob ze swego otoczenia.Jedna "czarna owca " psuje dobre imie wiekszosci uczciwych i porzadnych lekarzy.Zbyt czesto jeszcze wystepuje "solidarnosc zawodowa ", a szkoda. > Pozdrawiam serdecznie pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Pijany Laryngolog w Toruniu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 20:20 Oswoic to zle slowo bo do pewnych rzeczy nie mozna sie przyzwyczajac ale nie ma co sie dziwic, ze wielka afera o pijanym laryngologu nie szokuje tak jak moglaby kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś