Dodaj do ulubionych

STARZY PUNKOWCY

IP: 62.244.143.* 06.02.03, 08:39
Gdzie są starzy Punkowcy z bydgoszczy.
Czy ktoś pamięta happening na Starym Rynku - ucieczka autobusem przed
skinami.
Ekipę Amputacji, Jazon nie ma jaj.
Sokoła, Melona, Szatana, Koree i innych.
Wspólne koncerty w poznaniu........
Obserwuj wątek
    • Gość: SFEARUS Re: STARZY PUNKOWCY IP: *.dostep.pl 07.02.03, 08:43
      Ja pamiętam hepening na starym!!! Rukasa psy obiły a potem jeszcze zawinęły, w
      teleexpresie to pokazywali w migawkach, ale był raban przez tydzień cała szkoła
      o tym chuczała, co z nim się teraz dzieje nie wiem (chłopacy widzieli go w
      toruniu), a powracając do tematu to teraz przyszli nowi śmierdziel, wampir i
      cała reszta tych świruf, a tych co opisujesz to nawet nie znam po ksywach,
      młody jestem:)i tamte czasy mi obce
      • Gość: ktos Re: STARZY PUNKOWCY IP: *.ab-byd.edu.pl 08.02.03, 15:20
        Gość portalu: SFEARUS napisał(a):

>Rukasa psy obiły
        >co z nim się teraz dzieje nie wiem

no to ci powiem: rukas nie żyje, powiesił się ponad rok temu, nieważne dlaczego

ja tam pamietam taki pociag ktorym wracalismy z jakiegos koncertu i jak z niego
        wysiedlismy w bydzi i dookola pelno glin bylo :P n szczescie mnie nie zwineli
        bo o 22 mialam byc w domu :P
        • Gość: SFEARUS Re: STARZY PUNKOWCY IP: *.dostep.pl 10.02.03, 08:23
          Wiem, teraz juz wiem, w sobote spotkałem kumpele której nie widziałenm od
          dobrych paru lat, i powiedziała mi tym...
      • Gość: ktos Re: STARZY PUNKOWCY IP: *.ab-byd.edu.pl 08.02.03, 15:20
        Gość portalu: SFEARUS napisał(a):

>Rukasa psy obiły
        >co z nim się teraz dzieje nie wiem

no to ci powiem: rukas nie żyje, powiesił się ponad rok temu, nieważne dlaczego

ja tam pamietam taki pociag ktorym wracalismy z jakiegos koncertu i jak z niego
        wysiedlismy w bydzi i dookola pelno glin bylo :P n szczescie mnie nie zwineli
        bo o 22 mialam byc w domu :P
        • Gość: gp Re: STARZY PUNKOWCY IP: *.visp.energis.pl 09.02.03, 13:59
          Odbywalo się dużo koncertów w dawnych czasach np.w kinie Adria były przeglądy
          zespołów i wystEpował Kamień do ogórków i wokalista Bartek(?)miał ogromny
          krawat,śpiewali piosenkę :"legitymacja". Drugi bydgoski zespół to był Park
          sztywnych- spokojniejsza muzyka. Też byłem na koncercie w szkole drzewnej na
          Toruńskiej-nie pamiętam kto grał.Koncerty odbywały się w gdzieś na ul.Solnej
          ale to też jak przez mgłę. Lepiej pamiętam koncert w Kosmosie na Błoniu ,
          Rejestracja i Abadon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka