Dodaj do ulubionych

Ranking szkół jazdy

17.07.06, 07:42
A gdzie pelny ranking?
Obserwuj wątek
    • czag Nie idz do Perfekt Plus!! 17.07.06, 10:03
      Ja uczyłem się jeździć w szkole jazdy "Perfekt Plus". Jeśli ktoś ma zamiar
      jeżdzić "samemu" dziadek na placu idzie do koantorka i macha z daleka ręką żeby
      jezdzić dalej nic nie widzi ma wszystko gdzieś. Chcesz dokupywać kilka
      dodatkowych godzin po 40 zł to możesz tam iść taka jest ich taktyka stąd pewnie
      taka zdawalność. Jak słabo jezdzisz to Ci zaproponują dodatkowe godziny a ceny
      maja najwyższe w bydgoszczy i kursu i godzin. Ja dodatkowe godziny wykupilem w
      T&T i bylo o niebo lepiej( na placu był goś który ciągle mowil co musze zmienić
      i był bardzo miły! nie mialem obok starego dziadka mruczacego pod nosem non
      stop wysyłającego smsy na komorce ktory ma wszystko w głębokim poważaniu!!
      • boob1 T&T Buuuuueeeeehhhhhhhheeeee 18.07.06, 09:10
        CHYBA CHORY JESTEŚ!!! Moja kuzynka uczyła się w tej twojej szkółce " T&T "
        po pierwsze wwalili ja do samochodu bez zakonczonych godzin teorii, na ale cóż
        jest szybciej i można szybko odwalić 30 godzinek i mieć klienta z głowy, po
        drugie instruktor z którym jeździła w piątki żarcie na grila kupował więc
        zamiast nauki po sklepach jęździła, po trzecie wstyd chyba jest wpuścić klienta
        do zapoconego brudnegoo auta!!!
    • prin Egzaminy w Bydgoszczy 18.07.06, 08:15
      To co się dzieje na egzaminach w Bydgoszczy woła o pomstę do nieba.
      Mam dwóch znajomych, którzy po wielokrotnym oblaniu w Bydgoszczy zdawali
      egzaminy w Szczecinie i w Pile.
      Proszę mi wybaczyć ale ośmielę się postawić tezę iż bydgoscy egzaminatorzy nie
      dorastają innym do pięt pod względem podejścia do egzaminowanego. Wysoka
      kultura, brak nagminnego stresowania. Znajomi byli niezmiernie zdziwieni
      podejściem, kulturą i spokojną atmosferą egzaminu. Wiem, wiem ktoś powie, że
      jazda samochodem jest pełna stresujących sytuacji i egzaminowany powinien się
      znieczulić na takowe skupiając się na swojej bezpiecznej jezdzie. Ale chyba
      każdy pamięta jaki to szczególny rodzaj stresu doświadcza egzaminowany w trakcie
      egzaminu.
      Dochodzi jeszcze jedna sprawa, bardziej ogólna. Moim skromnym zdaniem egzaminy
      będą cechowały się znacznym stopniem niewiarygodności dopóki egzaminator bedzie
      otrzymywał jakiekolwiek pieniądze za każdy, zdany czy niezdany, a przeprowadzony
      egzamin. Jest on wtedy żywotnie zainteresowany takim prowadzeniem egzaminów, aby
      zdawało jak najmniej. Pomimo iż jest losowanie i egzaminowany będzie zdawał u
      innego egzaminatora, to przecież nasz negatywny bohater może liczyć na swoich
      kolegów. Prosty rachunek. Więcej egzaminowanych, krótszy czas każdego egzaminu
      to więcej na cyferek na koncie... Bezprzecznie układ korupcjogenny.
      Pozdrawiam
      • boob1 Re: Egzaminy w Bydgoszczy 18.07.06, 09:36
        Chłopie po prostu źle wybrałeś szkołe jazdy. trzeba było wybrać szkolke gdzie
        synalek egzaminuje a rodzinka uczy. Ciekawe że to nikomu nie przeszkadza
        i oczywiście nie widać żadnych przesłanek korupcjogennych. Może ktoś się wkońcu
        za to weźmie i skończy ten cyrk!!!!

• p_maciej Re: Egzaminy w Bydgoszczy 19.07.06, 10:27
          Ja uczyłem się w T&T i złego słowa powiedzieć o tej szkole powiedzieć nie mogę.
          Rzetelnie przeprowadzona teoria (bez jej zaliczenia nie było szansy wyjazdu na
          miasto), świetny instruktor jazdy, który zawsze radził, pomagał, wytykał błędy
          i uczył jak je eliminować. Pamiętam, że raz musiał załatwić prywatną sprawę,
          to przedłużył mi czas jazdy o odpowiednią ilość czasu. No i w dodatku bardzo
          mili właściciele szkoły.
          Co prawda nie zdałem egzaminu za pierwszym razem, ale wynikało to upierdliwości
          egzaminatora, który wyolbrzymił mój błąd (przed którym zresztą wielokrotnie
          przekonywał mnie instruktor). Coż, takie jego prawo.
          Cieszę się, że miałem miłe doświadczenia na kursie. No i cieszę się, że mam to
          za sobą.
          • latola Re: Egzaminy w Bydgoszczy 21.07.06, 00:30
            ej a jakiego instruktora polecacie na wykupienie dodatkowych godzin przed
            egzaminem, takiego ktory sprawdzi was i jesczze cos podpowie co i jak? jesli
            zancie jakiegos w porzadku to prosze piszcie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka