luca28 17.07.06, 15:26 a propos wakacji. A może ktoś nie ma planów na 2 połowę sierpnia i wybrał by się chętnie w większym gronie nad morze. My sie wybieramy z mężem i Olgą ale miejsce jeszcze nie wybrane, znany tylko kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzina Re: wakacyjne plany 18.07.06, 09:12 ja planowałam zabrac Micha nad morze, ale tak na jeden, dwa dni, sobotę i niedzielę, bo mały jeszcze morza nie widział i za każdym razem jak koło jakiejś rzeczki jechaliśmy krzyczał: m o r z e !!! a my na to, nie synku to nie morze, a ostatnio wracając z Łęgnowa zobaczył to takie duże rozlewisko (Brdy? Wisły - zabijcie mnie ale nie wiem) i stwierdził - no to, to już na pewno morze! żal mi się go zrobiło, że chłop 5 lat na karku i morza nie widział, więc koniecznie chce go zabrac i myślę, że właśnie w 2 połowie sierpnia. Napisz potem gdzie będziecie to Was odwiedzimy :) my chcemy jechac w okolice Gdyni, coby do oceanarium skoczyc i do portu statki mu pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Re: wakacyjne plany 18.07.06, 11:42 my tez w te wakacje wypadowe plany nad morze glownie weekendowe. chociaz moze dwa dni z tygodnia da sie do tego jeszcze wyłuskac. Odpowiedz Link Zgłoś