Dodaj do ulubionych

jedzenie na wynos

24.07.06, 13:58
skąd zamawiacie?

ja pizze z Da grasso lub z telepizzy. jedzenie do biura (czasami sie zdaża)
ze starego portu lub pizzerii Mario
Obserwuj wątek
    • andzina Re: jedzenie na wynos 24.07.06, 18:08
      Pizze z Tino w tesco, albo Mario. czasem chińskie w pracy, ale nie wiem skąd
      • natalya20 Re: jedzenie na wynos 24.07.06, 19:11
        ja ostatnio zamowilam chinskie z tego malego lokalu jak sie schodzi z mostu na
        mostowej. pizza z da grasoo jakos mi nie wchodzi, zawsze smakuje tak samo.
        zdazalo mi sie zamawiac z mario, musze sprobowac ze starego portu. ogolnie to
        najbardziej smakuje mi pizza w baalbeku i dolce vita(podobno otworzyli swoja
        pizzerie tylko nie wiem gdzie)
    • jusiadyk Re: jedzenie na wynos 24.07.06, 20:29
      Dobry wątek, bardzo przydatny. Pizzę (i super zupę firmową - smaczna, łagodna,
      dobra dla dzieci) zamawiam w Mario. Poza tym można zamówić ale trzeba samemu
      odebrać pyszne pierogi w Sami Swoim na Rynku. Na wynos do domu można tez
      naleśniki w Manekinie zamówić.
      • luca28 Re: jedzenie na wynos 24.07.06, 20:30
        poproszę nr tel do manekina bo nalesniki są pyszne
        • ksantypa77 Re: jedzenie na wynos 24.07.06, 21:34
          Od 1996 roku jesteśmy wierni pizzerni Capri i pizzy roma z krewetkami.
          • koka04 Re: jedzenie na wynos 25.07.06, 12:32
            My też uwielbiamy pizze roma z krewetkami, ale z Reno :)
            • natalya20 Re: jedzenie na wynos 25.07.06, 14:18
              a mi nalesniki z manekina nie smakuja:(
    • jusiadyk Re: jedzenie na wynos 17.08.06, 23:52
      Podobno w centrum jakaś firma roznosi kanapki i sałatki. Ktoś wie coś więcej?
      • andzina kanapki 18.08.06, 11:03
        U mnie w pracy często zamawiają kanapki (na wygląd to takie, że palce lizac,
        mniam mniam) - mogę zapytac sekretarki gdzie zamawia. Do domu to raczej nie zda
        egzaminu ale tak jak Jusiadyk do firmy to super sprawa.
        • jusiadyk Re: kanapki 19.08.06, 16:12
          Rzecz w tym, że własnie pracuję kompletnie poza centrum a też by mi się takie
          kanapki czasem przydały. Albo lepiej obiad.
        • andzina Re: kanapki 22.08.06, 18:46
          dowiedziałam się dziś o te kanapki (mieliśmy znowu w pracy "zlot krawaciarzy",
          czyli audit i zapytałam sekretarki) : ona zamawia w Brdzie (hotel), ale
          uprzedza, że nie jest tanio, jednak koleżanka poleciał mi Piotra i Pawła -
          market na Wyżynach - podobno lepsze i tańsze.
    • ksantypa77 Re: jedzenie na wynos 18.08.06, 08:01

> ja pizze z Da grasso lub z telepizzy. jedzenie do biura (czasami sie zdaża)
      > ze starego portu lub pizzerii Mario
      Da grasso, Mario mają u mnie dłuuuugaśnego minusa - albo czeka się 2 godziny,
      albo nie ma na pizzy tego co zamawiałam, tragedia. Podchodząc konserwatywnie do
      tematu, na Capri złego słowa nie powiem!!!
    • gerka Re: jedzenie na wynos 24.08.06, 15:26
      hmmm, a my cały czas jestesmy wierni jednak pizzy z Telepizzy, albo Collorado,
      najbardziej smakują, mniam, mniam... A co do nalesników z Manekina to jakoś nie
      bardzo mi smakują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka