luca28 24.07.06, 13:58 skąd zamawiacie? ja pizze z Da grasso lub z telepizzy. jedzenie do biura (czasami sie zdaża) ze starego portu lub pizzerii Mario Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzina Re: jedzenie na wynos 24.07.06, 18:08 Pizze z Tino w tesco, albo Mario. czasem chińskie w pracy, ale nie wiem skąd Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: jedzenie na wynos 24.07.06, 19:11 ja ostatnio zamowilam chinskie z tego malego lokalu jak sie schodzi z mostu na mostowej. pizza z da grasoo jakos mi nie wchodzi, zawsze smakuje tak samo. zdazalo mi sie zamawiac z mario, musze sprobowac ze starego portu. ogolnie to najbardziej smakuje mi pizza w baalbeku i dolce vita(podobno otworzyli swoja pizzerie tylko nie wiem gdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: jedzenie na wynos 24.07.06, 20:29 Dobry wątek, bardzo przydatny. Pizzę (i super zupę firmową - smaczna, łagodna, dobra dla dzieci) zamawiam w Mario. Poza tym można zamówić ale trzeba samemu odebrać pyszne pierogi w Sami Swoim na Rynku. Na wynos do domu można tez naleśniki w Manekinie zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: jedzenie na wynos 24.07.06, 20:30 poproszę nr tel do manekina bo nalesniki są pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: jedzenie na wynos 24.07.06, 21:34 Od 1996 roku jesteśmy wierni pizzerni Capri i pizzy roma z krewetkami. Odpowiedz Link Zgłoś
koka04 Re: jedzenie na wynos 25.07.06, 12:32 My też uwielbiamy pizze roma z krewetkami, ale z Reno :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: jedzenie na wynos 25.07.06, 14:18 a mi nalesniki z manekina nie smakuja:( Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: jedzenie na wynos 17.08.06, 23:52 Podobno w centrum jakaś firma roznosi kanapki i sałatki. Ktoś wie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
andzina kanapki 18.08.06, 11:03 U mnie w pracy często zamawiają kanapki (na wygląd to takie, że palce lizac, mniam mniam) - mogę zapytac sekretarki gdzie zamawia. Do domu to raczej nie zda egzaminu ale tak jak Jusiadyk do firmy to super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: kanapki 19.08.06, 16:12 Rzecz w tym, że własnie pracuję kompletnie poza centrum a też by mi się takie kanapki czasem przydały. Albo lepiej obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: kanapki 22.08.06, 18:46 dowiedziałam się dziś o te kanapki (mieliśmy znowu w pracy "zlot krawaciarzy", czyli audit i zapytałam sekretarki) : ona zamawia w Brdzie (hotel), ale uprzedza, że nie jest tanio, jednak koleżanka poleciał mi Piotra i Pawła - market na Wyżynach - podobno lepsze i tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: jedzenie na wynos 18.08.06, 08:01 > ja pizze z Da grasso lub z telepizzy. jedzenie do biura (czasami sie zdaża) > ze starego portu lub pizzerii Mario Da grasso, Mario mają u mnie dłuuuugaśnego minusa - albo czeka się 2 godziny, albo nie ma na pizzy tego co zamawiałam, tragedia. Podchodząc konserwatywnie do tematu, na Capri złego słowa nie powiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: jedzenie na wynos 24.08.06, 15:26 hmmm, a my cały czas jestesmy wierni jednak pizzy z Telepizzy, albo Collorado, najbardziej smakują, mniam, mniam... A co do nalesników z Manekina to jakoś nie bardzo mi smakują. Odpowiedz Link Zgłoś