anwaryl 16.08.06, 09:26 Witam. Szukam dobrego dziecięcego neurologa. Moja czteromiesieczna corcia zaciska piastki. Moze tez znacie dobrego rehabilitanta. Dziekuje bardzo zapomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzina Re: neurolog 16.08.06, 10:05 Witam Ja też byłam z małym u neurologa jak miał 4 miesiące bo bardzo się prężył. Byłam u Pani Anny Masztalerz (spec. neurologii dziecięcej pediatra) ale zabij mnie - nie pamiętam gdzie przyjmuje (nazwisko znalazłam w książeczce zdrowia małego). Byłam na raptem jednej wizycie bo wszystko było w porządku, więc nie mogę podac szczegółów, ale jakby nikt inny (bardziej sprawdzony) Ci się nie trafił to próbuj. Na pieczątce jest komórka (może byc nieaktualna bo to było ponad 4 lata temu :) jak będziesz potrzebowac daj znac - wyślę na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anwaryl Re: neurolog 16.08.06, 10:23 Jeżeli możesz to napisz mi namiary jakie masz. Niestety nie znam nikogo poleconego, a muszę iść z córeczką jak najszybciej. Wielkie dzieki Anka Odpowiedz Link Zgłoś
kaya77 Re: neurolog 16.08.06, 14:14 Polecam przychodnie rehabilitacyjna na ul. gajowej. Trzeba sie zarejestrować najpierw. tam sa dobrzy lekarze rehabilitanci od razu jest wizyta kompleksowa tzn rehabilitant neurolog a potem jak trzeba to zlecaja ćwiczenia itd które tez sa prowadzone ne miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś