zinekk 30.08.06, 00:03 Należy ulegać pokusom. Nie wiadomo, kiedy znów nadarzy się okazja. Mark Twain Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozczarowana-torunianka Re: Cytaty:) 30.08.06, 00:09 Jedyny sposób, żeby uwolnić się od pokusy to jej ulec. Show Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Cytaty:) 30.08.06, 00:27 Smutne, gdy najdrozsza istota jest dla kogos jedynie istota zagadnienia. [S.J.Lec] Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Cytaty:) 30.08.06, 00:31 widocznie oni uważają, że nie je się po to aby żyć, tylko żyje się po to aby jeść;) Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Cytaty:) 30.08.06, 00:33 Wyczytane gdzies na forum (chyba ksiazki): Czlowiek moze zniesc wszystko, oprocz jajka. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Cytaty:) 30.08.06, 00:38 ojro1 napisała: > Wyczytane gdzies na forum (chyba ksiazki): > > Czlowiek moze zniesc wszystko, > oprocz jajka. Przeludnienie świata doprowadziło do tego, że w jednym człowieku żyje wielu ludzi. Lec. Lec jest genialny. Uwielbiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Cytaty:) 30.08.06, 00:33 rozczarowana-torunianka napisała: > widocznie oni uważają, że nie je się po to aby żyć, tylko żyje się po to aby jeść;) Uwielbiam jesc. To dla mnie wrecz przyjemnosc fizyczna. Pozdrawiam w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Cytaty:) 30.08.06, 00:38 Mam cos dla Was, dla Torunianki i Zinkka: "I swit rzuca cien! - syknal zmierzch. "Ale w inna strone! - tlumaczyl swit" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Cytaty:) 30.08.06, 00:39 ojro1 napisała: > Mam cos dla Was, dla Torunianki i Zinkka: > > "I swit rzuca cien! - syknal zmierzch. > "Ale w inna strone! - tlumaczyl swit" > > :-)< sorry, zapomnialam, to oczywiscie S.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Cytaty:) 30.08.06, 00:41 Świat jest chyba stożkowaty, największe jest dno. Oczywiscie S.J. Lec. Odpowiedz Link Zgłoś