ojro1 02.09.06, 00:04 Co widzicie patrzac przez okno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojro1 Re: Mieszkanie z widokiem 02.09.06, 00:26 lew131313 napisał: > Cmentarz, niestety. Ale za to 1 listopada masz ladny widok ;-) Ja widze "Kreta shop", gdzie mozna kupic wszelakiej masci produkty greckie, a i wpasc na lampke dobrego wina. Obok stoi wielka stodola ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Mieszkanie z widokiem 02.09.06, 00:41 Szkole... brzydka... paskudna... szkole ;\ (nie moja) Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Mieszkanie z widokiem 02.09.06, 00:46 zonc napisał: > Szkole... brzydka... paskudna... szkole ;\ (nie moja) < A co to?! Szkola juz sie nie podoba?! Przeszkadza?! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: Mieszkanie z widokiem 02.09.06, 10:24 SILOS - taki kościół na kapach, dzięki Bogu bez dzwonów ale i tak się boję o zdrowie estetyczne mojego dziecka... ojro1 napisała: > Co widzicie patrzac przez okno? > Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Mieszkanie z widokiem 03.09.06, 00:42 friedmar napisał: > SILOS - taki kościół na kapach, dzięki Bogu bez dzwonów ale i tak się boję o > zdrowie estetyczne mojego dziecka... Czyzby brzydki ten kosciol? ;-) Mam tez pytanie z natur mieszczacych sie w tzw. kregu delikatnych, ale mi w glowie sie mocno wiercacego: pisales kiedys o oblesnym waleniu w dzwony, teraz piszesz, ze kosciol bez onego (?); zatem podciales sznurek, wyniosles noca onego halasnika, czy (nie!) sprzatnales dzwonnika?! Gdzie podzial sie dzwon? Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Mieszkanie z widokiem 02.09.06, 12:45 Od północy las, od południa piękny ogród, a od wschodu i zachodu domy moich sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Mieszkanie z widokiem 03.09.06, 00:34 semeon napisał: > Od północy las, od południa piękny ogród, a od wschodu i zachodu domy moich > sąsiadów.< Dobra, Semeon, to ja zakladam okulary (jestem dalekowzroczna) i teraz widze to, co blizej domu: na wschodzie - ogrod na poludniu - ogrod na zachodzie - sasiadki na polnocy - ogrod, wokol pare wysokich drzew i inne domy jednorodzinne. A tego lasu to Tobie zazdroszcze ... Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Mieszkanie z widokiem 03.09.06, 00:45 truskaweczka_0 napisała: > Zakład energetyczny < W czasach wysokich cen energii moze stac sie bardzo przydatny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Mieszkanie z widokiem 02.09.06, 21:01 Oczywiście zachody słońca i zmierzchy:) A poza tym kilka drzew, latarnie uliczne, a jeszcze kilka anten i okien. Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Mieszkanie z widokiem 03.09.06, 00:22 rozczarowana-torunianka napisała: > Oczywiście zachody słońca i zmierzchy:) > A poza tym kilka drzew, latarnie uliczne, a jeszcze kilka anten i okien. < U mnie latarnie 3 wokol domu, ale liche jakies, skape swiatlo rzucaja, ze nawet zbira w nocy nie dojrzysz, gdyby przybyl, ale mam nadzieje, ze sie nie zjawi, bo na sama mysl skora cierpnie, brrr Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Mieszkanie z widokiem 02.09.06, 21:07 Rozległą panorame na Wyżyny i Kapy w oddali EC2 (titanic) Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Mieszkanie z widokiem 03.09.06, 00:25 campenile napisał: > Rozległą panorame na Wyżyny i Kapy w oddali EC2 (titanic) < A to szczesciarz! EC2? Co to? A gdzie podzialo sie "m"? (czytam obecnie biografie A.Einsteina, wiec cala masa jestem constans ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Mieszkanie z widokiem 03.09.06, 09:25 ojro1 napisała: > EC2? Co to? Elektrociepłownia nr2, a titanic no cóż jej kominy wyglądają jak kominy titanica, gdy są oświetlone of course. Odpowiedz Link Zgłoś