unsatisfied6 04.09.06, 22:02 www.marylomania.pl/galeria/powieksz.php?i=51 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: poznajecie swojego idola ? 04.09.06, 22:03 czy to nie jest ULA ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: poznajecie swojego idola ? 04.09.06, 22:04 radca napisał: > czy to nie jest ULA ? > > radca jaka ula ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: poznajecie swojego idola ? 04.09.06, 22:05 unsatisfied6 napisał: > radca napisał: > > > czy to nie jest ULA ? > > > > radca > > jaka ula ? - Sipinska :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nie zgadłeś :)) 04.09.06, 22:06 radca napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > radca napisał: > > > > > czy to nie jest ULA ? > > > > > > radca > > > > jaka ula ? > > - Sipinska :} > > radca nie zgadłeś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: nie zgadłeś :)) 04.09.06, 22:07 unsatisfied6 napisał: > radca napisał: > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > radca napisał: > > > > > > > czy to nie jest ULA ? > > > > > > > > radca > > > > > > jaka ula ? > > > > - Sipinska :} > > > > radca > > nie zgadłeś :)) - acha :} to bedzie wtedy Ta druga :}}} radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Mryla Rodowicz 04.09.06, 22:12 radca napisał: > moze Marylka :} > > radca zgadłeś :))) - nie wiedziałem , że miała na imię Maria Antonina pl.wikipedia.org/wiki/Maryla_Rodowicz Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Mryla Rodowicz 04.09.06, 22:14 unsatisfied6 napisał: > radca napisał: > > > moze Marylka :} > > > > radca > > zgadłeś :))) - nie wiedziałem , że miała na imię Maria Antonina > pl.wikipedia.org/wiki/Maryla_Rodowicz - tez nie wiedzialem, piekne imie :} takie szlacheckie :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ano 04.09.06, 22:16 radca napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > radca napisał: > > > > > moze Marylka :} > > > > > > radca > > > > zgadłeś :))) - nie wiedziałem , że miała na imię Maria Antonina > > - tez nie wiedzialem, piekne imie :} > takie szlacheckie :} > > radca może , kto to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 podpowiem 04.09.06, 22:08 radca napisał: > > - acha :} to bedzie wtedy Ta druga :}}} > > radca podpowiem - to nie jest Ula Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ciekawe z jakiego okresu zycia pochodzi 04.09.06, 22:14 ciekawe z jakiego okresu zycia pochodzi to zdjęcie Maryli Rodowicz . może to wtedy miała na imię jeszcze Maria Antonina ? Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: poznajecie swojego idola ? 04.09.06, 22:18 a to jej kumpel Wydrzycki. www.dago.pmp.com.pl/Niemen/img.php?1962-3 Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: poznajecie swojego idola ? 04.09.06, 22:19 deltalima napisała: > a to jej kumpel Wydrzycki. > > www.dago.pmp.com.pl/Niemen/img.php?1962-3 świetne :)) nigdy go takiego nie widziałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: poznajecie swojego idola ? 04.09.06, 22:19 deltalima napisała: > a to jej kumpel Wydrzycki. > > www.dago.pmp.com.pl/Niemen/img.php?1962-3 - Czechu :}}} eeech, to byly czasy radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 i te stare piosenki 04.09.06, 22:24 radca napisał: > deltalima napisała: > > > a to jej kumpel Wydrzycki. > > > > www.dago.pmp.com.pl/Niemen/img.php?1962-3 > > - Czechu :}}} eeech, to byly czasy > > radca miały jakąś treść i przyjemne dla ucha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 może z przedszkola albo szkoły ? 04.09.06, 22:20 deltalima napisała: > a to jej kumpel Wydrzycki. > > www.dago.pmp.com.pl/Niemen/img.php?1962-3 może masz zdjęcie jakiegoś idola z przedszkola albo szkolnych lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: może z przedszkola albo szkoły ? 04.09.06, 23:11 A pewnie! ale ty też swojego pokaż! www.nataliakukulska.pl/galeria.grupa_prywatne.seria_wiek39.kartka_01 Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 super 05.09.06, 00:05 deltalima napisała: > A pewnie! ale ty też swojego pokaż! > > > www.nataliakukulska.pl/galeria.grupa_prywatne.seria_wiek39.kartka_01 super - moim ulubionym był chyba Niemen , ale nie znalazłem jego zdjęć z dzieciństwa . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 no to co 04.09.06, 22:29 a kto pamięta zespół "no to co" ? "jedzie jedzi straż ogniowa trąbka gra ".... jak mi się to podobało - słuchałem tego na okrąło . miałem taki adapter i na niej puszczałem tą piosenkę - to chyba nawet nie była normalna płyta tylko coś mniejszego , kartka grająca ?- chciałem zostać strażakiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: poznajecie swojego idola ? 05.09.06, 00:51 Jezeli ktos nie zgadl za 1 razem to... Po drugie zdjecie ze strony MARYLOMANIA PE EL ;\ Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ty byś poznał ? 05.09.06, 09:35 zonc napisał: > Jezeli ktos nie zgadl za 1 razem to... > > Po drugie zdjecie ze strony MARYLOMANIA PE EL ;\ ty zgadłbyś za pierwszym razem , gdybyś nie zwrócił uwagi na źródło pochodzenia zdjęcie ? nie przyznasz , że bez zwrócenia uwagi skąd pochodzi to zdjęcie , można się pomylić ? ja sam byłem przekonany , że M.Rodowicz jest naturalną blondynką - na wszystkich zdjęciach pozostałych zdjęciach jest blondynką i zawsze ją taką widziałem w tv . Odpowiedz Link Zgłoś