Gość: atomski IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 22:03 Ja wstaję o 7.30. Myję zęby ,piję kawę ze śmietanką ,zagryzam czekoladą i wychodzę do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: O której wstajecie we wtorek ? 05.11.01, 22:36 Tobie to dobrze atomski. Ja wstaje o 5.45 Szklanka kakao oraz buleczki z maslem i dzemem wisniowym. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: O której wstajecie we wtorek ? 05.11.01, 22:41 ja niestety jutro o 7... dla mnie to zdecydowanie za wczesnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: O której wstajecie we wtorek ? 05.11.01, 22:47 Weroniko,dlugo juz nie bylo Cie slyszec.Witaj wsrod swoich. pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: O której wstajecie we wtorek ? 05.11.01, 23:07 Hej, Radco! MI rowniez milo was widziec;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka Re: O której wstajecie we wtorek ? 05.11.01, 22:53 a ja sie lepiej nie bede przyznawac , bo wyjde na najwiekszego spiocha na swiecie Anusia Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: O której wstajecie we wtorek ? 05.11.01, 22:55 Tak,my wstajemy-a Ty dopiero zaczynasz spanie.Moze to roznica czasu ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka Re: O której wstajecie we wtorek ? 05.11.01, 22:57 radca napisał(a): > Tak,my wstajemy-a Ty dopiero zaczynasz spanie.Moze to roznica czasu ? > > radca radco, tylko szesc godzin w zasadzie jest tej roznicy , u mnie teraz jest za chwilke 17 , ale prawda wy wstajecie a niektorzy to sa juz w pracy a ja dopiero sie klade spac, po prostu musze zaczac wczesniej chodzic spac a nie nocami nad ksiazkami siedziec, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: O której wstajecie we wtorek ? 05.11.01, 22:59 To tak,jak ja z internetem.Od jutra zaczynam inny styl,zobacze czy mi sie to uda ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan Re: O której wstajecie we wtorek ? 05.11.01, 22:59 6.55 to najlepsza pora na wtorkowe wstawanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: O której wstajecie we wtorek ? 05.11.01, 23:32 Ja wstaje 0 6.30 ale to z przyzwyczajenia, bo moglbym godzinke pozniej:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: O której wstajecie we wtorek ? 05.11.01, 23:53 No ja tak za godzinke sie poloze to wstane o tej samej godzinie tylko oczywiscie w poludnie hi hi nie spox do 9 sie powinienem wyrobic ale i tak przed 6 musze wstac bo przelew w banku musze zrobic zeby byl na 11 wiec nie bedzie ze mnie taki spioch jutro-ale mam nad wami ta przewage ze poloze sie dalej spac potem hi hi. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: O której wstajecie we wtorek ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 08:39 Gdyby napisała to Bryndza wszyscy w lot zrozumieliby zgryźliwość Bryndzy :))) Tymczasem atomski to taki dobroduszny tatusiek ,co ? Jestem osłabiony !! To był zgryźliwy wątek atomskiego !! Ponieważ jednak jestem już samego rańca osłabiony ,poddaję się i płynę z prądem: Jest 08.39 i od pół godzinki jestem w pracy.Ruchu jeszcze nie ma (czyt) szefowstwa ,to sobie klikam ! Ale zaraz się zacznie... POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: O której wstajecie we wtorek ? 06.11.01, 11:34 Hm... lekko nie doceniasz chyba niektorych ewidentnie bylo widac do czego pijesz ale chyba tu sie lubujemy w takich dyskusjach dla tego tak ladnie wyszlo hi hi :-))) Pozdrawiam-KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: O której wstajecie we wtorek ? 06.11.01, 18:32 czy pociesze cie atomski jak ci powiem, ze wyczulem ironie? da ”wtorek” killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: O której wstajecie we wtorek ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 09:22 o 6.30, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: O której wstajecie we wtorek ? 06.11.01, 18:22 Jak najpóźniej. Codziennie. Prysznic, 2 łyki bardzo mocnej i bardzo słodkiej herbaty i budzę się w pracy. Radco, dzisiejsza łódzka GW wydrukowała twoje hasła promujące Łódź :)). Jeśli chciałbyś mieć tę gazetę, przyślij adres mailem - wyślę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: O której wstajecie we wtorek ? 06.11.01, 19:46 kropka. napisał(a): > Jak najpóźniej. Codziennie. Prysznic, 2 łyki bardzo mocnej i bardzo słodkiej > herbaty i budzę się w pracy. > > Radco, dzisiejsza łódzka GW wydrukowała twoje hasła promujące Łódź :)). > Jeśli chciałbyś mieć tę gazetę, przyślij adres mailem - wyślę. > Pozdrawiam Witam Kropko Dziekuje za informacje,nie moge w to uwierzyc. pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: O której wstajecie we wtorek ? 06.11.01, 18:52 Drogi atomski, ja naprawde debilem nie jestem, i zrozumialem od razu aluzje.Ale udajac, ze traktuje ten watek powaznie oslabilem jego cieta wymowe. Dodaje, ze moj watek niedzielny tez byl tylko aluzja do pustek na forum w niedzielny ranek, i to nie moja wina , ze ludzie, w tym i ty potraktowali go powaznie. Ba, niektorzy nawet wzieli na powaznie, ze jem na snidanie Grzybki:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: O której wstajecie we wtorek ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 20:13 dobre;) zostalo jeszcze 5 dni tygodnia cdn-o ktorej idziesz spac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: O której wstajecie we wtorek ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 22:11 No i mi ulżyło da killa .Serce roście. Moze rhemku i masz rację ? Ale twojego żartu z grzybkami nie pojąłem.Tak dobrze to cię nie znam :)))) ...ale jak się powiedziało "a" to: 22.03. siedzę przed kompem (co chyba widać).Jestem po randce z "towarzyszem broni" w Toruniu.Myślimy ,czy nie zapisać się do NATIONAL GEOGRAPHIC ,bo tu strasznie nudno... ...uganianie się w sieci za pannami już nie dla nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Mam nowe zajęcie na święta ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 13:07 Przed chwilą podpisałem z kadrami NATIONAL GEOGRAPHIC kontrakt .Będę tragarzem w ekspedycji do Kenii.W końcu jakaś sensowna robota Kolejny dzień w biurze ? NNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! I przywiozę sobie krokodyla... I nie będę musiał patrzeć jak NETBIT powoli zamienia się agencję towarzyską (Tedzie powoli zaczynasz mieć rację.Twa przenikliwość na którą byłem za mały zaczyna mnie przerażać). Powoli jedynym celem niniejszego staje się poznawanie nowych ludzi.Powiedziałbym,że szukanie rozrywek.Ideały ,które nas zebrały do kupy poszły sobie gdzieś... Jak powiedziałem ,ja i kilku (kilku tylko jest) "bardziej zaawansowanych wiekiem" członków mamy za sobą uganianie się za dupami (sorry za słownicwo ale nie potrafiłem się ugryźć w palec stukający w klawiaturę) i to nas zupełnie nie interesuje.Tymczasem ku temu zmierza Netbit ... ...to co nas jeszcze trzyma ? Genialnym pomysłem jest inicjatywa SDB.Może to ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do Atomskiego -pozdrowienia 07.11.01, 19:52 Witaj Atomski. Serdecznie Ci gratuluje.Masz wiele trafnych spostrzezen. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do Atomskiego -pozdrowienia 07.11.01, 20:20 Jak to jest inicjatywa SDB ? Nic o niej nie wiadomo.Czy gdzies o tym pisze ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Do radcy. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 11:19 Chodzi o pomysł na poznawanie naszych miastpodczas comiesięcznych spotkań.Teraz będziemy zwiedzać forty w Toruniu... Zadna tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Mam nowe zajęcie na święta ! 07.11.01, 21:28 Gość portalu: atomski napisał(a): > Jak powiedziałem ,ja i kilku (kilku tylko jest) "bardziej zaawansowanych > wiekiem" członków mamy za sobą uganianie się za dupami Pomijajac calkowicie inne aspekty-no moze oprocz "agencji towarzyskiej" co tez swietnie pasuje... mozesz mi pokazac te "dupy" z NetBiT'u za ktorymi sie uganiamy no i takze tych uganiaczy mlodych wiekiem-notabene sam mam od CIebie o 5 mniej wiec moze sie tez licze do tego grona??? Dla uproszczenia podam iz ja Tomcio mamy kobiety-bo to okreslenie bardziej pasuje do płci pieknej niz Twoje slowo... Zostaje Ci wtedy na pewno SDB [szkoda SDB ze tak sie pospieszyles bo miesiac wczesniej nie mogl bym o Tobie tego powiedziec ;-)))] i chyba Debett-sorry Debett ale nie wiem. XYZ raczej wygladal na zonatego. Prosze wiec o wyjasnienie lub przepraszam z gory jezeli miales cos calkowicie innego na mysli i ja ciemny tego nie spostrzeglem tak jak uganiania sie za dupami... KroTosS nie goniacy... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Mam nowe zajęcie na święta ! 07.11.01, 21:36 Co to jest za pomysl SDB ? Czy gdzies o tym pisze ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Rachunek VAT dla prezesa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 11:16 Z czerwonego wątku NETBIT : „> właśnie jestem w Łodzi.... jest makowinka i vladip (nawet gadajny) a Ciebie nie ma Znam oboje :-))) no a mnie nie bylo bo nie jestem w stalych godzinach... ale moze kiedy indziej na siebie trafimy ;-))) teraz jestem na "wszystko" tylko troche zajety ;-))))” „Gość portalu: ..... napisał(a): > atomski napisał(a): > > Dźwięcznie > też tak uważam, choć zastanawiałam się jeszcze nad Genowefą Piszczałka ale > ostatecznie zostałam przy Krzesimirze;-) Łatwo bylo znalezc :-))) mam nadzieje ze wiek choc prawdziwy ;-)))”): > a co to za roznica? :))) A juz znam prawdziwy ;p „...... zmieniaj sobie i tak katalog mi prawde powiedzial i moge Cie zapewnic ze bardzo ladny jest Twoj wiek szczegolnie dla mnie :-))) mowie to z powodu pewnej sprawy zyciowe hi hi nic osobistego do Ciebie. > szkoda... a ja już myślałam że jakiś płomienny romans się wywiąże... ale Ty nic do mnie nie masz... buuuuu czy jest na tym świecie jeszcze któś kto mnie zechce??? Mam katar i jezdem pociągająca :)))) "Hm... tez mam katar [a to drugie to trzeba ocenic ;-)] wiec moze jednka? ;- ))) w koncu nie zaczniemy od zera hi hi bo jessienna dolegliwosc nas zespala- dobre i to na poczatek :-))) :)))) więc na pierwszą randkę możesz mi przynieść listek rutinoscorbinu;-) i pójdziemy ne herbatkę z rumem:)))) „Ok teraz tylko wlacz GG to dogramy szczegoly :-)))) Ps.No i jakies chusteczki jeszcze wezme hi hi” „....... napisał(a): > mysle, ze tak.. wyraznie nam grozi... mam sie bac? W Stopce nie bylo okazji to tutaj sie wykorzystuje niecnie forum do "szpilek".. ladnie ladnie ale ja mam dobry humorek :-))) Niezła reklama NETBITU ? Z ogólnego: „Nie Weroniko jestem tu i tam :-))) ale GG mi siadlo totalnie dzis... a teraz jestem w Lodzi na czateri hi hi bo gazeta sie tez sypala. Na szczescie Omega juz wie co jest...” ”Przepraszam wszystkich za taka prywate szczegolnie atomskiego uczulonego na GG ale musze... Omego-nie dziala mi GG widze co piszesz ale ludzie nie widza moich odpowiedzi :-(((( buuuu. Ps.Jestem na czacie w Lodzi jeszcze przez chwile..” „No tak zapomnialem wczoraj-tez zycze Ci kociaku szybkiego powrotu do zdrowia szczegolnie ze nie mozesz opuszczac wiesz ;-)))” ”> pierwsza po poludniu, ale to dlatego ze czytalam do 3 w nocy, :o)) A coz takiego ciekawego do czytania mialas??? Bo musi to byc zaistne inspirujaca lektura jak do 3 nocy zajmuje :-)))” „No ja nie powiem w obliczu roznych wscipskich "jureczkow" bo przeczytaja i znow mi na czacie pokazac beda chcieli ze mnie znaja bo wiedza jak Ona ma na imie... wiec powiem ze ma na imie przeslicznie tak jak cala Ona jest przesliczna zreszta :-)))))))” „Hm... pomomo dosc luznej atmosfery w tym watku nie pozwole-szczegolnie ze dzieje sie to drugi raz-zarzucac Weronice podobnych spraw! ;-))) Weronika jest 100% kobieta na dodatek bardzo ladna zreszta... i atomski tak powinienes zachecac Canemuto do przyjazdu a nie tym ze masz 125kg wagi... no chyba ze On wlasnie taki gust ma hi hi ;-)))” „> a ............ zazdrosc zzera;) A wcale ze nie zżera i to z powodu takze Łodzi hi hi :-)))” „.weronika. napisał(a): > :) > A slyszalam, ze w Łodzi tez jakies spotkanie planujecie... Mam nadzieje ze nie ode mnie kurcze bo to troszeczke inna sprawa hi hi ale tez ma zwiazek z łódzkim czatem ale rzekłbym iz ma bardzo prywatny charakter ;-)))” „........ napisał(a): > > .....no jakos takos:)))))))))) pitku:) No nie przy ludziach bardzo prosze ;-)))” Panna pisze :dzis byl sliczny koncert (gral olejniczak) ktorego pierwsza czesc to chopin f-moll......mialam tylko dziwne wrazenie ze juz gzies slyszalam pewne motywy w jakims filmie.....:))))))))) pozdrowienia dla fanow filharmonii” „.......... to Ty tez? :-))) popatrz popatrz szkoda ze nic wczesniej nie mowilas...” „No tak niestety posypalo sie towarzystwo.. :-((( Ps.jes malo ale latwiej wylowic perełeczki ;-)))))))” „Dzien dobry forumianinom i forumiankom szczegolnie tej jednej co obiecala i nie przyszla ;-)))) (chodzi o to drugie miejsce)” „Dobranoc dzis ... i jeszcze raz pozdrowionka dla mojej ulubionej rybki z czatu- Może starczy.To pewnie i tak będzie pewnie najdłuższy post na forum.A to nawet nie połowa... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Reklamacja do faktury... 08.11.01, 12:24 Po pierwsze jakos tu tylko siebie widze nie innych wiec nie pisz jak cos NetBiT ttylko wal konkretnie do mnie-ciekawe co inni na to ktorych tu nie cytujesz... najciekawsze co na to moje "romowczynie" z powyzszych (skrzetnie zacytowanych- podziw dla atomskeigo za cierpliwosc i upor)postow ktore maja teraz chwalebne miano "dup do uganiania" zaistne piekne okreslenie dla kobiet... ja takich nie uzywam a staram sie byc dla nich mily ale jak widac razi to Ciebie. Zastanawia mnie tez fakt biorac nawet do kupy te powyzsze po czesci powyrywane z kontekstu moje posty czy tak okreslasz uganianie sie za "dupami" zaiste dziwny jest to sposob nie sadzisz??? Mi kojarzy sie taka "czynnosc" raczej z pewnymi rzeczami w realu i bylem w sumie przekonany iz pijesz wlasnie do spotkan NetBiT'u ale jak widac nie-i na szczescie bo chyba zadna kobieta by nie przyjechala na nastepne spotkanie... a reakcja z mojej strony w stosunku do Ciebie tez nie nalezala by do milych. Ale ok jest jasna sytuacja-wkurzaja Cie moje (mam nadzieje ze tylko tego typu jak cytowales) wypowiedzi na forum-niestety nic na to kolego nie poradzisz-JA PISZE TO NA CO MAM OCHOTE-i wobec moich 2225 postow masz prawo znalez rozne rzeczy i na ten sposob co powyzej mozesz mi zarzucic gadanie np. tylko o religii,żużlu czy samochodach. Tylko co Tobie do tego??? Na koniec pare cytatow ktore tu naprawde nie pasuja (tak w gwoli scislosci zeby bylo jasno-sadze tez ze nie znajdziesz wiele weicej niz zacytowales-ale mniejsza z tym): "Dobranoc dzis ... i jeszcze raz pozdrowionka dla mojej ulubionej rybki z czatu" To słowa do oszołoma "jureczka" z czatu a slowo rybka mialo symbolizowac sprawy z ryba o nazwie leszcz... "No tak niestety posypalo sie towarzystwo.. :-((( Ps.jes malo ale latwiej wylowic perełeczki ;-)))))))" Chodzilo o zmniejszenie sie ilosci piszacych na forum-i przez to latwiej jest dostrzec ciekawe posty... „.......... to Ty tez? :-))) popatrz popatrz szkoda ze nic wczesniej nie mowilas...” I co nie mozna okazac zdziwienia iz ktos w pewnym wieku chodzi do filharmonii??? „Hm... pomomo dosc luznej atmosfery w tym watku nie pozwole-szczegolnie ze dzieje sie to drugi raz-zarzucac Weronice podobnych spraw! ;-)))Weronika jest 100% kobieta na dodatek bardzo ladna zreszta... i atomski tak powinienes zachecac Canemuto do przyjazdu a nie tym ze masz 125kg wagi... no chyba ze On wlasnie taki gust ma hi hi ;-)))” TU TO JUZ PRZESADZILES MOZE BYS ZACYTOWAL I SWOJE POSTY Z TEGO WATKU CO ???????????????????? Z Twoich postow w tamtym watku wylania sie Ciekawy obraz Ciebie-ale ja tak nie sadze bo przymykam oko na niektore rzeczy napisane na forum szkodaze Ty tak nie potrafisz... "A coz takiego ciekawego do czytania mialas??? Bo musi to byc zaistne inspirujaca lektura jak do 3 nocy zajmuje :-)))” Tego to naprawde nie rozumiem... czy nie mozna byc zaciekawionym tym co kogo tak wciagnelo przy czytaniu??? Wczesniej widzialem ze cytujesz posty w ktorych pojawilo sie choc jedno mile slowo ale tu nic takiego nie ma... a moze Ty uwazasz ze nie powinno sie wstawiac "buziek" przeciez to w stosunku do kobiet taki nagane... ”Przepraszam wszystkich za taka prywate szczegolnie atomskiego uczulonego na GG ale musze... Omego-nie dziala mi GG widze co piszesz ale ludzie nie widza moich odpowiedzi :-(((( buuuu." No comments...(vide pierwsze zdanie) „No ja nie powiem w obliczu roznych wscipskich "jureczkow" bo przeczytaja i znow mi na czacie pokazac beda chcieli ze mnie znaja bo wiedza jak Ona ma na imie... wiec powiem ze ma na imie przeslicznie tak jak cala Ona jest przesliczna zreszta :-)))))))” TO MOJA ODPOWIEDZ NA WATEK: "jak ma na imie wasza ukochana" I DOTYCZYLO TO MOJEJ KOBIETY!!!! I PROSZE(NA RAZIE UPRZEJMIE) WEICEJ TEGO NIE ROBIC BO JA TWOJEJ ZONY TAKZE NIE OBRAZAM WIEC NIE ZYCZE SOBIE ZEBY KTOS MOJA KOBIETE WKLADAL DO WLASNEJ SZUFLADKI "dupy do uganiania" POMIJAJAC WSZELKIE ASPEKTY TEGO POSTU MOWIE CI KOLEGO ZWAZAJ ABYS WIECEJ TAKIEJ GAFY NIE STRZELIL JAK TA... KroTosS Ps.Mala konkluzja-w stosunku do kobiet staram sie byc mily a takze nie pozwole zeby szczegolnie moja kobiete ktos obrazal... OVER(czekam na odp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Poprawka faktury IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 13:40 krotoss napisał(a): ) Po pierwsze jakos tu tylko siebie widze nie innych wiec nie pisz jak cos NetBiT Zgadza się ! ) ttylko wal konkretnie do mnie-ciekawe co inni na to ktorych tu nie cytujesz... ) najciekawsze co na to moje "romowczynie" z powyzszych (skrzetnie zacytowanych- ) podziw dla atomskeigo za cierpliwosc i upor)postow ktore maja teraz chwalebne ) miano "dup do uganiania" zaistne piekne okreslenie dla kobiet... ja takich nie ) uzywam a staram sie byc dla nich mily ale jak widac razi to Ciebie. Czyżby przyznanie się do winy ? Tylko nie wiem co to romowczynie. Prezesie ,a może byś tak coś zrobił dla NETBITU.Na twojej kulejącej stronce napisałeś ,ze jesteś prezesem.To zachowuj się jak prezes. Do tej pory jedyną troskę jaką przejawiałeś w stosunku do Netbitu to strach i zazdrość o "przywództwo". Zachowuj się więc jak 100 %prezes!Masz pewne obowiązki: 1.Gdzie jest idea NETBIT na stronie Netbitu? 2.Dlaczego strona odkąd pamiętam jest obiektem kpin i żartów.Jak nie umiesz,jesteś zajęty ,to poprośmy da killę.Ta strona to żadna reklama,raczej antyreklama NETBITU.Prezes jest od rozdzielania prac.Nie musi wiedzieć i umieć wszystkiego. 3.Prezes powinien mieć coś mądrego na temat swojego "przedsiębiorstwa".Tymczasem prezes traktuje wszystkie spotkania czysto towarzysko. Na wszelką krytykę się obraża,na pomysły reaguje w stylu :"nie,bo nie !" 4.Co z pomysłem naklejek.Mogę pomóc.(To tylko przykład)Wszystkie inicjatywy za Twojej prezesury się rozmyły ,lub zaginęły.Został już tylko element towarzyski i ten się rozwija świetnie.Między innymi dzięki wyżej cytowanym wypowiedzią. Ale jezeli NETBIT taki jest ,to mnie nie interesuje.Jeżeli jednak celem wyższym są jednak idee,które nas połączyły ,to czemu udajemy kogoś innego innego niż jesteśmy (agencję towarzyską wg Teda)? Ja nie uważam,ze nasze spotkania to ma być jakiś apel i biznesplan.Przeraża mnie tylko dramatyczne zachwianie równowagi w drugą stronę ! I ponownie chwała SDB za pomysł ! ) Zastanawia mnie tez fakt biorac nawet do kupy te powyzsze po czesci powyrywane ) z kontekstu moje posty czy tak okreslasz uganianie sie za "dupami" zaiste ) dziwny jest to sposob nie sadzisz??? Mi kojarzy sie taka "czynnosc" raczej z ) pewnymi rzeczami w realu i bylem w sumie przekonany iz pijesz wlasnie do ) spotkan NetBiT'u ale jak widac nie-i na szczescie bo chyba zadna kobieta by nie ) przyjechala na nastepne spotkanie... a reakcja z mojej strony w stosunku do ) Ciebie tez nie nalezala by do milych. Zapewniam,że czytałem kontekst i w niczym by ci nie pomógł.Chyba tylko mógłbyś nieco głośniej krzyczeć ,co na to twoje rozmówczynie !!! ) Ale ok jest jasna sytuacja-wkurzaja Cie moje (mam nadzieje ze tylko tego typu ) jak cytowales) wypowiedzi na forum-niestety nic na to kolego nie poradzisz-JA ) PISZE TO NA CO MAM OCHOTE-i wobec moich 2225 postow masz prawo znalez rozne ) rzeczy i na ten sposob co powyzej mozesz mi zarzucic gadanie np. tylko o ) religii,żużlu czy samochodach. Tylko co Tobie do tego??? Poproszę o jakość prezesie,nie ilość.Większe zainteresowanie swoim przedsiębiorstwem. Ja też piszę to na co mam ochotę.A teraz mam ochotę wieszać psy na prezesie NETBITU ,który ma czelność na moje delikatne sugestie i krytykę ,coraz mniej delikatne sugestie i krytykę ,drażnić się zemną :)))). Nie dociera ? To z grubej rury ! Można było tego uniknąć,ale wygląda na to ,ze sam tego chciałeś ... Masz ! ) Na koniec pare cytatow ktore tu naprawde nie pasuja (tak w gwoli scislosci zeby ) bylo jasno-sadze tez ze nie znajdziesz wiele weicej niz zacytowales-ale ) mniejsza z tym): ) ) "Dobranoc dzis ... i jeszcze raz pozdrowionka dla mojej ulubionej rybki z czatu ) " ) ) To słowa do oszołoma "jureczka" z czatu a slowo rybka mialo symbolizowac sprawy ) z ryba o nazwie leszcz... Być może.Ale skoro ja odniosłem takie wrażenie,że pasuje,to znaczy ,ze inni też mogli takie wrażenie odnieść. ) "No tak niestety posypalo sie towarzystwo.. :-((( ) Ps.jes malo ale latwiej wylowic perełeczki ;-)))))))" ) Chodzilo o zmniejszenie sie ilosci piszacych na forum-i przez to latwiej jest ) dostrzec ciekawe posty... OK tu masz rację.To twoja reputacja .... :))))))))) ) „.......... to Ty tez? :-))) popatrz popatrz szkoda ze nic wczesniej nie ) mowilas...” ) ) I co nie mozna okazac zdziwienia iz ktos w pewnym wieku chodzi do filharmonii?? ) ? Przytoczyć wszystkie twoje zagajania (cały kontekst) w stosunku do tej panny ? ) „Hm... pomomo dosc luznej atmosfery w tym watku nie pozwole-szczegolnie z ) e ) dzieje sie to drugi raz-zarzucac Weronice podobnych spraw! ;-)))Weronika jest ) 100% kobieta na dodatek bardzo ladna zreszta... i atomski tak powinienes ) zachecac Canemuto do przyjazdu a nie tym ze masz 125kg wagi... no chyba ze On ) wlasnie taki gust ma hi hi ;-)))” ) ) TU TO JUZ PRZESADZILES MOZE BYS ZACYTOWAL I SWOJE POSTY Z TEGO WATKU ) CO ???????????????????? Z Twoich postow w tamtym watku wylania sie Ciekawy ) obraz Ciebie-ale ja tak nie sadze bo przymykam oko na niektore rzeczy napisane ) na forum szkodaze Ty tak nie potrafisz... Nie kłam .Na nic nie przymykasz,tylko wszędzie się teraz czepiasz.Potraktowałeś od początku sprawę ambicjonalnie i personalnie .I to kolejny dowód właśnie .Ten post powyżej.Odpowiedź na mój. Nie musisz być o mnie zazdrosny.Nie chcę być prezesem.Ja sobie zdaję sprawę z wynikających w związku z tym powinności.O krawacie ,o tym ,ze mimochodem ,wszędzie gdzie się jest reprezentuje się sobą NETBIT. Służę za to pomocą w penych sprawach.Tyle. ) "A coz takiego ciekawego do czytania mialas??? Bo musi to byc zaistne ) inspirujaca lektura jak do 3 nocy zajmuje :-)))” ) ) Tego to naprawde nie rozumiem... czy nie mozna byc zaciekawionym tym co kogo ) tak wciagnelo przy czytaniu??? Wczesniej widzialem ze cytujesz posty w ktorych ) pojawilo sie choc jedno mile slowo ale tu nic takiego nie ma... a moze Ty ) uwazasz ze nie powinno sie wstawiac "buziek" przeciez to w stosunku do kobiet ) taki nagane... ) ) ) ”Przepraszam wszystkich za taka prywate szczegolnie atomskiego uczulonego ) na GG ) ale musze... Omego-nie dziala mi GG widze co piszesz ale ludzie nie widza moich ) ) odpowiedzi :-(((( buuuu." ) ) No comments...(vide pierwsze zdanie) Masz rację .Ja dodam : I tak nie pomogło. Tak dodałem bo piszę ,co chcę... ) „No ja nie powiem w obliczu roznych wscipskich "jureczkow" bo przeczytaja ) i ) znow mi na czacie pokazac beda chcieli ze mnie znaja bo wiedza jak Ona ma na ) imie... wiec powiem ze ma na imie przeslicznie tak jak cala Ona jest ) przesliczna zreszta :-)))))))” ) ) TO MOJA ODPOWIEDZ NA WATEK: "jak ma na imie wasza ukochana" I DOTYCZYLO TO ) MOJEJ KOBIETY!!!! I PROSZE(NA RAZIE UPRZEJMIE) WEICEJ TEGO NIE ROBIC BO JA ) TWOJEJ ZONY TAKZE NIE OBRAZAM WIEC NIE ZYCZE SOBIE ZEBY KTOS MOJA KOBIETE ) WKLADAL DO WLASNEJ SZUFLADKI "dupy do uganiania" POMIJAJAC WSZELKIE ASPEKTY ) TEGO POSTU MOWIE CI KOLEGO ZWAZAJ ABYS WIECEJ TAKIEJ GAFY NIE STRZELIL JAK TA.. I jeszcze mnie strasz :)))))))))) Bu ! Bu ,ha,ha ! To teraz spytaj się,czy ktoś z tych hieroglifów wysnół wniosek,że jest o Twojej ukochanej !Może jedna osoba ,ta do której pisałeś.Reszta pewnie zrozumiała to tak jak ja !!!! W ogóle proszę o mniej hieroglifów.Już pisałem o twojej zabójczej taktyce na polemikę ze mną,co to musiałem do wróżki się udać by dojść o co autorowi chodziło. Wróżka nie potrafiła... ) ) Ps.Mala konkluzja-w stosunku do kobiet staram sie byc mily a takze nie pozwole ) zeby szczegolnie moja kobiete ktos obrazal... OVER(czekam na odp.) Chyba już na wszystko wyżej odpisałem .Nie ma potrzeby komentować p.s. ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Poprawka faktury 08.11.01, 15:30 Na wstepie do winy sie przyznanie??? Jak mam to rozumiec-uwazasz iz dzieki Twoim cytatom nagle nazywac zaczne takie rzeczy "uganianiem sie za dupami"??? Radze skorygowac swoje poglady na niektore sprawy bo adekwatne to nie jest ani do formy ani miejsc w ktorym to sie dzieje... atomski a moze bys tak cos zrobil dla NetBiT'u??? Dla czego tylko innych do tego zachecasz??? Na mojej kulejacej (nie jest ona moja tylko w miare mozliwosci i pomocy innych staram sie zrobic www NetBiT'u, w sumie przykro mi jest iz nie zauwazasz ze wobec braku czlonkow ktorzy chcieli by sie tym zajac stwierdzilem ze na te potrzeby naucze sie tego i tamtego i moze to jakos bedzie- nie wyszlo to za dobrze ale teraz z pomoca da.kill wyglada moim zdaniem super szkoda ze tego nie zauwazasz jak i mojej dobrej checi..) stronce jak to okresliles nie zauwazyles jednej rzeczy ktora odpowie Ci na 1 pytanie- mianowicie napisalem tam prosbe do tych ktorzy potrafia pisac takie rzeczy jak idea itp. o zrobienie czegos takiego bo sam nie za bardzo widze sie w tej roli. Moze Ty tak chetnie ponaglajacy i piszacy tak cudowne posty przy moich hieroglifach zabral bys sie za to zamiast wytykac innym??? W koncu mowisz o celach itd. wiec mysle ze masz na to czas/pomysly/ no i talent do pisania takich rzeczy. Innymi slowy krytykujac najpierw spojrz na siebie co zrobiles do tej pory... Pytanko nr2 odp: nie wiem kiedy byles ostatni na stronce-moim zdaniem i wielu innych ktorzy pisza do mnie na meil i forum teraz www wyglada calkiem calkiem brak tylko "literatury"-ale o tym pisalem powyzej. Nomen omen dzieki da.killi wlasnie ktorego to proszenie o pomoc mi polecales... Pytanko nr3 i cytat: "Do tej pory jedyną troskę jaką przejawiałeś w stosunku do Netbitu to strach i zazdrość o "przywództwo"." odp: troszeczke sie pogubiles mysle prezes tak i jak caly NetBiT ma charakter nieformalny wielokrotnie powtarzalem tak na forum jak i na spotkaniu ze trzeba to zlikwidowac lub zmienic w formie-o nazwie prezes mowie. A troski o przywodztwo nie przejawialem mysle ze dosc opisalem na ten temat przy pamietnej dyskusji z Radca na ten temat-jedyna rzecz ktora mi nie odpowiadala to forma w jakiej Radca chcial to zrobic, bo mi naprawde nie zalezy na "tytule" prezes i nie traktuje tego jako jakies przywodztwo czy cos. Mysle ze zdajesz sobie sprawe ze nikt nie ma checi na takie fanaberie jak prezwesi itp. we wlasciwym tego slowa znaczeniu. A na stronce napisalem obok nicku na liscie prezes prz Jacku napisalem skarbnik, czemu np. jemu nie zarzucasz zbierania skladaek??? Od razu powiem NetBiT nie robi takich rzeczy jak zbieranie skladek czy poddawanie sie "rozkazom" czy dyspozycja prezesow i v-ce prezesow. I nazywamy sie: NetBiT-towarzystwo przyjazni bydgosko-torunskiej (to takze w kwest "agencji towarzyskiej" wiec chyba nie ma w tym czegos czym mogli bysmy udawac.. no nie wiem co masz na mysli wlasnie) polecam 1 i 2 slowo po nazwie przemyslec. pytanko nr4 odp: Pomysl jest duuuuuuuuuzo wczesniejszy niz NetBiT i jakbys nie zauwazyl angazowalem sie w niego a ze pozostalo to bez echa szczegolnie ze strony GW ktora by mogla powiedziec w koncu NIE-choc pamietasz jak mowili na spotkani z nimi ze mysla o tym... To w kweti przykladu-inne inicjatywy np. pomysl Adka o żużlu jakbys nie zauwazyl podalem w Stopce jednak nikog nie zainteresowal on wiec co mam wstac i powiedziec ze: "jestem prezesem i macie mnie sluchac-musimy ten pomysl zaktywizowac" itp. itd. ??? "Zapewniam,że czytałem kontekst i w niczym by ci nie pomógł.Chyba tylko mógłbyś nieco głośniej krzyczeć ,co na to twoje rozmówczynie !!!" Slabo czytasz jakos albo tylko lowisz posty gdzie jest weicej buziek czy milsze slow.. przynajmniej w wiekszosci-ale jak juz pisalem nic Ci do tego pisze co i jak chce jezeli nikogo to nie obraza to nic Ci do tego. "Poproszę o jakość prezesie,nie ilość.Większe zainteresowanie swoim przedsiębiorstwem." Wiec jeszcze raz pisze co chce i jak chce i nic Ci do tego!!! A ilosc postow pokazalem zeby uswiadomic CI ze jak maly procent stanowia te wypowiedzi ktore raczyles zacytowac... "Ja też piszę to na co mam ochotę.A teraz mam ochotę wieszać psy na prezesie NETBITU ,który ma czelność na moje delikatne sugestie i krytykę ,coraz mniej delikatne sugestie i krytykę ,drażnić się zemną :)))). Nie dociera ? To z grubej rury ! Można było tego uniknąć,ale wygląda na to ,ze sam tego chciałeś ... Masz !" Au mam ale boli hlip :-((( a pisz sobie co chcesz tylko uwazaj jak czynisz to tak jak teraz personalnie zebys nie przesadzil-to w kwesti obrazania kogos jego rodziny czy bliskich(na razie 1 blad masz w tej kwesti ale raz jeszcze moge to zniesc z uwagi na nasza znajomosc)-sam zreszta wiem iz takze tego nie lubiles u pewnej "rybki" wiec zobaczymy jak sie teraz zachowasz bedac z drugiej strony "barykady"... "Nie kłam .Na nic nie przymykasz,tylko wszędzie się teraz czepiasz.Potraktowałeś od początku sprawę ambicjonalnie i personalnie .I to kolejny dowód właśnie .Ten post powyżej.Odpowiedź na mój. Nie musisz być o mnie zazdrosny.Nie chcę być prezesem.Ja sobie zdaję sprawę z wynikających w związku z tym powinności.O krawacie ,o tym ,ze mimochodem ,wszędzie gdzie się jest reprezentuje się sobą NETBIT. Służę za to pomocą w penych sprawach.Tyle." CZlowieku nie klamie nigdy przynajmniej robie tak zeby swiadomie tego nie czynic no ale "non omna possumus omnes" wiec moze mi jakas sprzecznosc kiedys sie wkradla... A przymykam oko na Twoje gadaki o owlosionym pempku Weroniki itp. bo wiem ze to sa dyrdymaly dla zabawy-mniej wiecej tak samo traktuje wiekszosc z cytowanych przez Ciebie moich wypowiedzi. I sprawy nie potraktowalem ambicjonalnie bo wzgledem kogo/czego??? Natomiast personalnie tak tylko czemu sie dziwisz??? Mialem to pozostawic bez odpowiedzi??? Hi hi zazdrosny nie jestem na 100% mozesz byc pewny ja takze nie zabiegalem o to "stanowisko" i chetnie przyjme wraz z calym NetBiT'em jakies postanowienie rozwiazujeace ten kolacy w oczy wiekszosc osob problem... A obowiazki hm... nie widze takowych na mojej umowie zatrudniajacej mnie jako prezesa ;-) Ale wszystko do ustalenia szkoda ze zamiast otworzyc usta w Stopce siedziales cicho, bo mysle ze w Stopce byl czas i miejsce w sam raz na taka burze mozgow... ale lepiej widac wychodzi Ci pisanie i czepianie sie innych. "Masz rację .Ja dodam : I tak nie pomogło. Tak dodałem bo piszę ,co chcę..." Szkoda iz nie doceniles mojej checi popraw w kwest GG itp. wtedy akurat musialem... ale dalej i wczesniej-po Twoim poscie jednym mialem zamiar sie baaaaaardzo pilnowac z takimi sprawami gdyz po co mam robic pod gorke jezeli az tak Cie to draznilo-jednak z braku Twojej obiektywnej oceny itd. chec ta minela mi ale moze nie bezpowrotnie zobaczymy jak sie to dalej wszystko potoczy. "W ogóle proszę o mniej hieroglifów.Już pisałem o twojej zabójczej taktyce na polemikę ze mną,co to musiałem do wróżki się udać by dojść o co autorowi chodziło. Wróżka nie potrafiła..." Bo kolega atomski nie mogl zrozumiec iz w watku o zagryzieniu przez psa wlascicielki bronie rottweilerow ktore jak sie okazalo mialy z tym faktem b.malo wspolnego... coz drogi swiatly atomski jak prosisz to sie postaram bo chamem nie jestem ale nigdy nie twierdzilem ze jestem pisarzem itp. dla tego prosilem na www ludzi z talentem literackim o napisanie tego i owego... "I jeszcze mnie strasz :)))))))))) Bu ! Bu ,ha,ha ! To teraz spytaj się,czy ktoś z tych hieroglifów wysnół wniosek,że jest o Twojej ukochanej !Może jedna osoba ,ta do której pisałeś.Reszta pewnie zrozumiała to tak jak ja !!!!" Od konca: watek z pytaniem w tytule: "jak ma na imie wasza ukochana?" to Twoim zdaniem pisalem o czym????????????????? i co znacza slowa Ona ma na imie itp. tu akurat bylo naprawde jasne wszystko... wiec nie rozumiem Twojego zachowania- moze lep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Poprawka faktury IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 15:35 Gość portalu: atomski napisał(a): jesli pozwolisz to zloze rowniez swoj podpis pod petycja (wygumkuj tylko fragment o agencji towarzyskiej) az korci zeby dopisac cos od siebie ale to bylby juz sadyzm z powazaniem (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® faktura VAT IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:29 a czy ja tez moge prosic o fakture, tylko na poste restante bom zonaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: faktura VAT do Teda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:52 NIE MA !!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))) Bądź dobrej myśli... Jak zasłużysz Tedzie ,jak zasłużysz.... Jak będziesz udawał kogoś innego niż jesteś -w szczególności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski errata:wysnuł,wypowiedziom (ntxt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 13:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Kolejna (druga )poprawka do rachunku dla prezesa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 14:59 Prezes: "hm... ja wiem odrzucic zawsze mozna ;-) ale czy trzeba... Ps.1 Omego nie czytaj Ps.2 moze Ci wyjasnie pozniej ale raczej bys nie chciala wiedziec o co chodzi ;-) Ps.2 Ten post dedykuje w szczegolnosci mojemu koledze atomskiemu... :-D" To ma być manifest jakiś? Powstało -to coś -pół godziny temu.Więc chyba ma sygnalizować postawę prezesa NETBITU na zarzuty członka NETBITU ? Gratuluję postawy.Zaiste dojrzała... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Kolejna (druga )poprawka do rachunku dla prezesa 08.11.01, 15:35 Gość portalu: atomski napisał(a): > To ma być manifest jakiś? > Powstało -to coś -pół godziny temu.Więc chyba ma sygnalizować postawę prezesa > NETBITU na zarzuty członka NETBITU ? > Gratuluję postawy.Zaiste dojrzała... Odpowiedz jest tez juz na poprawke... a co do tego to ma byc pokazanie iz nie mam zamiaru przestac pisac tego co i sie podoba!!! I tak ma zasygnalizowac moja postawe na Twoje absurdalne zarzuty-cos Ci jednak z bryndzuni w prawdziwym charakterku zostalo-uwazasz sie za sumienie tego forum nadal?, myslisz ze bedziesz mi mowil co mam pisac a czego nie bo to sie Tobie podoba a tamto nie i masz jeszcze nadzieje ze sie ktos temu bedzie podporzadkowywal??? Zaiste ciekawe ambicje a sam mi ambicjonalizm zarzucales... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Kolejna (druga )poprawka do rachunku dla prezesa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 15:41 A zajrzyj parę postów wyżej Kroti ? Wiem,że moje uwagi traktujesz jak traktujesz.Nic nie dociera.Ale wyżej coś naskrobał Ted. Może to Cię skłoni do przemyśleń ? NETBIT czeka na przemyślenia prezesa... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Kolejna (druga )poprawka do rachunku dla prezesa 08.11.01, 15:50 Gość portalu: atomski napisał(a): > A zajrzyj parę postów wyżej Kroti ? > Wiem,że moje uwagi traktujesz jak traktujesz.Nic nie dociera.Ale wyżej coś > naskrobał Ted. > Może to Cię skłoni do przemyśleń ? > NETBIT czeka na przemyślenia prezesa... Ty takrze to zrob bo jest tam moja odpowiedz spora :-)))) a jarzyc jarz kolego o co chodzi w watku "czym jest NetBiT" napisalem do Radcy i Adka iz tez widze ze niektorzy traktuja NetBiT jako spotkania czysto towarzyskie itp. jak masz taka cierpliwosc w cytowaniu mnie przeczytaj tam moje wypowiedzi i zobaczy ich date to moze sie okazac iz zauwazylem te sprawy wczesniej niz Ty... a traktuje Twoje posty jak traktuje bo boli mnie to iz uwazasz iz nie mam praawa pisac rzeczy podobnych tym jakie cytujesz itd. a ma to malo wspolnego z tym do czego mam chec zrobic w NetBiT ale jak mawiaja "do tanga trzeba dwojga" i jakbys nie zauwazyl wszelkie pomysly prosby i sugestie przemijaja na forum praktycznie bez echa... wiec aj nic na sile robic nie bede. KroTosS Ps.W moim pamietnym watku do Radcy glownie w czerwonym dziale sa moje przemyslenia-jest to bardzo sugestywny watek ze slowami: "pare przemyslen prezesa" w swoim tytule. Mozesz sobie go poczytac jezeli tak oczekujesz moich przemyslen bo nie lubie sie powtarzac. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Do atomskiego wazne!!! 08.11.01, 16:00 Pozwolilem sobie na osobny post w tej sprawie bo ucieknie pewnie gdzie indziej: otoz tak wobec Twojego "talentu pisarskiego" czy zgodzisz sie napisac "literature" do www??? chodzi o idee itp. Jak sam napisales prezes jest od rozdzielania zadan-to tak z przymrozeniem okabo nigdy nie chce byc odbierany jako dowodzacy i nakazujacy majac an uwadze ze wielu to drazni jak i ja nie mam takich ambicji szczegolnie do przesympatycznych czlonkow NetBiT'u-daje Ci takie zadanie jezeli oczywiscie si zgodzisz bo jak widzisz zawarlem problem w formie pytania nie rozkazu. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Kolejna (druga )poprawka do rachunku dla prezesa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 22:38 Gość portalu: atomski napisał(a): > > Ps.1 Omego nie czytaj Ps.2 moze Ci wyjasnie pozniej ale raczej bys nie chciala > wiedziec o co chodzi ;-) > Jako strona w sprawie czuję sie zobowiązana do złożenia oświadczenia następujacej treści: Wykorzystanie cytowanego postu "Do Omegi' jako przykładu nawiązywania przez KroToSsa kontaktów poprzez GG w celu, chyba, uwodzenia uważam za nadużycie, ponieważ był to przypadek, niestety, jednorazowy,którego celem było ustalenie którą Omegą z GG jestem ja, bo na liscie kontaktów Omeg jest sporo.Ponieważ były kłopoty z siecią, zaistniała potrzeba porozumienia się w sposób, który tu został zacytowany.Za poważne potraktowanie mnie KroToSsowi dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Kolejna (druga )poprawka do rachunku dla prezesa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 23:00 Zajrzałam do czerwonych wątków NetBit i widzę dlaczego KroToSS miał wątpliwości i odezwał się do mnie na GG.Nie wiem czy Atomski również zwrócił uwagę, że omega z Torunia i Omega z Bydoszczy to dwie różne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Kolejna (druga )poprawka do rachunku dla prezesa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 11:05 Gość portalu: Omega napisał(a): > Zajrzałam do czerwonych wątków NetBit i widzę dlaczego KroToSS miał wątpliwości > > i odezwał się do mnie na GG.Nie wiem czy Atomski również zwrócił uwagę, że > omega z Torunia i Omega z Bydoszczy to dwie różne osoby. mhm... ... a co to miało wspólnego z Netbitem ? Co to miało wspólnego z tytułem wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Kolejna (druga )poprawka do rachunku dla prezesa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 19:56 Gość portalu: atomski napisał(a): > mhm... > ... a co to miało wspólnego z Netbitem ? > Co to miało wspólnego z tytułem wątku ? > Z tytułem wątku miało to tyle wspólnego, ile wszystko inne, co nie bylo odpowiedzią na pytanie "O której wstajecie we wtorek? Z tematem miało to związek taki, że było uwagą do cytatu w nim zamieszczonego.Cytat ten pochodził z czerwonego wątku NetBiT. O ile potrafię troszkę wyciagać jakieś wnioski z tego, co czytam, to cytaty miały służyć potwierdzeniu, że Krotoss na Forum i poprzez GG zajmuje się głównie "zaczepianiem" kobiet w celach towarzyskich /nie będę cytować jak to zabrzmiało po przejęzyczeniu-przepalcowaniu się/. Wyjaśniłam jaki charakter miał nasz kontakt na GG- związany był z ustaleniem która Omega jest która /dwie osoby o tym samym nicku-Omega i omega/. Celem tego oświadczenia jest zasygnalizowanie, że w świetle tego wyjaśnienia cytat, do którego się odnoszę nie powinien być obciażajacy dla Krotossa. Nie jestem członkiem NetBit, ale chyba mi wolno zaglądać do wątków z tym związanych.. Pozdrawiam z nadzieją na zrozumienie moich wyjasnień. Omega z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: O której wstajecie we wtorek ? 08.11.01, 15:58 krotoss.. mozesz to potraktowac jako atak personalny nic na to nie poradze bo jest to atak personalny.. cierpliwie siedzialam i czytalam bylam bardzo cierpliwa.. wiesz, ze generalnie mnie to.. ale nie moge pozwolic na naduzywanie zaufania.. kilka osob zaufalo Tobie jako prezesowi NetBiT-u a Ty szczerze mowiac zawiodles je.. tyle jesli chodzi nasze lobby.. sprawa druga jest Twoja postawa "bede pisal co chce"... tutaj chyba masz mi cos do powiedzenia prawda?? chyba moge Cie poprosic o wyjasnienie???? pisz sobie co chcesz ale wolalabym, zeby wiadomosci ktore przekazywalam Ci w czysto prywatnej rozmowie (gg) nie byly przekazywane dalej.. mam tu na mysli np. spotkanie w Stopce.. wiesz dlaczego nie bylo "szpilek"??? bo po co? dyskusja wydawala mi sie niepotrzebna.. jak pytalam sie Ciebie dlaczego przeciwstawiasz sie "POGADUCHOM" Twoja odpowiedz brzmiala tak jak przytoczyl atomski "nie bo nie" zadnych argumentow zadnego powodu... nic.. po prostu NIE.. jak male zacietrzewione dziecko.. przyjmujac czyjes priorytety trzeba je umiec zachowac w oryginale lub calkowicie przerobic na "wlasna" filozofie..a co zrobiles Ty.. przyjales i zaczales sie nabijac z pierwowzoru (jesli pozwolisz, ze tak to okresle).. w tym momencie tez mam na mysli spotkanie w Stopce.. nie uszlo to mojej uwadze.. wiesz co do mnie powiedziales? "ze nie powinnam sie wypowiadac na dany temat bo przeciez mnie to gila".... wszytsko dobrze ale to sa zachowania plytkie.. niegodne prezesa forum internetowego.. jak on moze oceniac czy ktos powinien czy nie powinien sie wypowiadac na forum... a sam niby dziala na zasadzie "NIECH KAZDY PISZE CO CHCE"... atomski nie ma zamiaru byc sumieniem chce tylko pewnej systematyki i troszke ladu w NETBiT-e ktory nie jest Twoja wlasnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: O której wstajecie we wtorek ? 08.11.01, 16:14 Hm.. zawiodlem szkoda ze nikt nie powiedzial jakie ma oczekiwania itp. tak bylo by jasniej nie uwazasz??? Nikt nie chce sie zabrac za stworzenie lub zebranie razem naszych zadan manifestu itp. to wobec czego mam sie zachowywac/postepowac jak prezes??? O GG nie bardzo rozumiem co tak naprawde prywatnego tam przekazalem jezeli jednak to zroblem to nieswiadomie i przepraszam nie mialem zamiaru robic tego i nie mialem swiadomosci iz jest to az tak prywatne. Prosil bym wtedy o wyjasnienie o co konkretnie chodzi moze byc i na GG-zreszta pewnie tak wolisz. Bo nie za bardzo moge sie polapac w tych "szpilkach" itp. Co do mojego "nie bo nie" byl to z mojej strony zart zreszta wiesz co bylo na stole i wobec tego nie mialem checi na glebsza dyskusje-szkoda ze nie bylo to na poczatku spotkania-sluze rozmowa na ten temat na nastepnym spotkaniu lub tutaj-przedstaw swoje argumenty to i ja to zrobie... "ze nie powinnam sie wypowiadac na dany temat bo przeciez mnie to gila".... wszytsko dobrze ale to sa zachowania plytkie.. niegodne prezesa forum internetowego.. jak on moze oceniac czy ktos powinien czy nie powinien sie wypowiadac na forum... a sam niby dziala na zasadzie "NIECH KAZDY PISZE CO CHCE"..." "wiesz, ze generalnie mnie to.. " To nie pierwszy raz gdy uzywasz tych slow z luboscia i dla tego tak powiedzialem takze z przymrozeniem oka.. szkoda ze potraktowalas to jako zabranianie Tobie wypowiedzi na ten temat... "atomski nie ma zamiaru byc sumieniem chce tylko pewnej systematyki i troszke ladu w NETBiT-e ktory nie jest Twoja wlasnoscia..." Przykro mi iz jest to tak odczuwane z jednejstrony zarzucana mi jest bezczynnosc w tej materii a sami takze to robicie, z drugiej ze traktuje NetBiT jaka swoja wlasnosc-czyli jednak cos robie tak bo samo sie nie wyssalo z palca to zdanie-ciekawi mnie tylko coz takiego robie ze tak to wyglada... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: O której wstajecie we wtorek ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 16:23 krotoss napisał(a): > "atomski nie ma zamiaru byc sumieniem chce tylko pewnej systematyki i troszke > ladu w NETBiT-e ktory nie jest Twoja wlasnoscia..." > > Przykro mi iz jest to tak odczuwane z jednejstrony zarzucana mi jest > bezczynnosc w tej materii a sami takze to robicie, z drugiej ze traktuje NetBiT > > jaka swoja wlasnosc-czyli jednak cos robie tak bo samo sie nie wyssalo z palca > to zdanie-ciekawi mnie tylko coz takiego robie ze tak to wyglada... > oj z palca sie nie wyssalo nie bede podawal konkretow bo bylby to atak personalny i bardzo osobisty ale zapewniam cie, ze chyba "cos robisz nie tak" przespij sie z tym, nie zacietrzewiaj, pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: O której wstajecie we wtorek ? 08.11.01, 16:29 Oki doceniam Twoja szczerosc i wychodzi w ogole ze ja jestem wszystkiemu winien... poprosze wiec o te konkrety na meila-adres znasz. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: O której wstajecie we wtorek ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 16:29 „Na wstepie do winy sie przyznanie??? Jak mam to rozumiec-uwazasz iz dzieki Twoim cytatom nagle nazywac zaczne takie rzeczy "uganianiem sie za dupami"??? Radze skorygowac swoje poglady na niektore sprawy bo adekwatne to nie jest ani do formy ani miejsc w ktorym to sie dzieje... „ -Znowu muszę lecieć po wróżkę. Nie rozumiem ni w ząb .Czy to jeszcze język polski ? „atomski a moze bys tak cos zrobil dla NetBiT'u??? Dla czego tylko innych do tego zachecasz???” -Mylisz się. Zresztą ja jestem zwykłym członkiem ,ty prezesem. Ja ani razu nie słyszałem byś próbował coś od członków NETBIT wydębić: Prezes mówi : Trzeba coś z tą stronką zrobić ,popytajcie bo wstyd. Zacytować jak charkternie dbałeś o przedsiębiorstwo ? Powiedziałbym delikatnie: „dla formy” nie jak człowiekowi któremu zależy.Prezesowi powinno zależeć !!! „odp: troszeczke sie pogubiles mysle prezes tak i jak caly NetBiT ma charakter nieformalny wielokrotnie powtarzalem tak na forum jak i na spotkaniu ze trzeba to zlikwidowac lub zmienic w formie-o nazwie prezes mowie. A troski o przywodztwo nie przejawialem mysle ze dosc opisalem na ten temat przy pamietnej dyskusji z Radca na ten temat-jedyna rzecz ktora mi nie odpowiadala to forma w jakiej Radca chcial to zrobic, bo mi naprawde nie zalezy na "tytule" prezes i nie traktuje tego jako jakies przywodztwo czy cos. Mysle ze zdajesz sobie sprawe ze nikt nie ma checi na takie fanaberie jak prezwesi itp. we wlasciwym tego slowa znaczeniu. A na stronce napisalem obok nicku na liscie prezes prz Jacku napisalem skarbnik, czemu np. jemu nie zarzucasz zbierania skladaek??? Od razu powiem NetBiT nie robi takich rzeczy jak zbieranie skladek czy poddawanie sie "rozkazom" czy dyspozycja prezesow i v-ce prezesow. I nazywamy sie: NetBiT-towarzystwo przyjazni bydgosko-torunskiej (to takze w kwest "agencji towarzyskiej" wiec chyba nie ma w tym czegos czym mogli bysmy udawac.. no nie wiem co masz na mysli wlasnie)" Słowa to jedno ,a czyny to drugie. Oceniam po czynach nie słowach. Jesteś totalnym zazdrośnikiem ,walka z radcą była żenująca także za Twoją sprawą ( to jeżeli chodzi o słowa). Co z tego,ze się odżegnywałeś od tego oficjalnego ,jak w duszy uzurpujesz sobie to prawo !!!! A co z obowiązkami ? Moje pomysły ? Miałem pomysł na „POGADUCHY” by Tobie i innym ulżyć i byście nie musieli znosić moich wtrąceń ! Pomysł raczej się na spotkaniu w Stopce podobał .I co ? Prezezes burknął NIE,BO NIE !Koniec ! Nie chciał o tym dyskutować. Co uniosłeś sie dumą ?To już drugi pomysł nie Twój ?Pierwszym był pomysł SDB ? Ostatecznie dlaczego na stronie www jest przy twoim nicku : (prezes) Nawet słowa świadczą przeciw. „polecam 1 i 2 slowo po nazwie przemyslec” Polecam przeczytać wątek założeniowy Yanko na którego definicję wszyscy się zgodzili wstępując do NETBITU. I co z tego zostało ,prezesie ????????????????? Po drugie: Jaką to świetlaną przyszłość widzisz prezesie przed NETBITEM ? Twoje zachowanie wpływa na przypływ coraz młodszej rzeszy ludzi (nie będę tu może już wracał jak to nazwać).Rychło będzie miało też wpływ na odejście "ekipy starszej" .Fajnie ? Ty piszesz co ci się podoba.Ja piszę co mi się podoba.Tyle... „ zazdrosny nie jestem na 100% mozesz byc pewny ja takze nie zabiegalem o to "stanowisko" i chetnie przyjme wraz z calym NetBiT'em jakies postanowienie ... Co za jaja ! Niech no radca się tu gdzieś nawinie .Zapytamy ,jak sam przyjmowałeś to stanowisko. Zenujące ! „Od konca: watek z pytaniem w tytule: "jak ma na imie wasza ukochana?" to Twoim zdaniem pisalem o czym????????????????? i co znacza slowa Ona ma na imie itp. tu akurat bylo naprawde jasne wszystko... wiec nie rozumiem Twojego zachowania- moze lep Nie mam chyba obowiązku wiedzieć co to „lep” ? Tego typu historie +” ...” spowodowały , ze Twoje posty są niezrozumiałe dla przeciętnego śmiertelnika. Trzeba im poświęcić trzy-cztery czytania i dopiero na podstawie domysłów co autor sklecił -snuć wnioski. A jest jedynie wynik niechlujstwa i braku szacunku dla forumowiczów. Tylko dlatego dałem sobie spokój z wątkiem o psach. Granica tego typu dziwolągów-a mojej cierpliwości została przekroczona. Ale możesz czuć się zwycięzcą. Proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Cofam ten list wyżej (mój ) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 16:36 Nie widziałem tego co wyżej napisał Ted ! Widzę,ze Kroti w końcu zrozumiał ! Przepraszam więc za ten mój list pod nimi. Cholera wyjdzie,ze jestem nieużytkiem jakim i się pastwię ! Sorry ! Szkoda,ze trzeba było takiej burzy... ufffffffffffffff ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Cofam ten list wyżej (mój )-stój IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 16:54 Gość portalu: atomski napisał(a): > Nie widziałem tego co wyżej napisał Ted ! > Widzę,ze Kroti w końcu zrozumiał ! > Przepraszam więc za ten mój list pod nimi. > Cholera wyjdzie,ze jestem nieużytkiem jakim i się pastwię ! > Sorry ! > Szkoda,ze trzeba było takiej burzy... > ufffffffffffffff ! nie spiesz sie tak, poczekaj na przemyslenia do krotiego nic nie bede pisal, to tak osobisty uraz, ze klawiatura by zamokla nawet gdyby napisal to przeciez nie chodzi o moj bol tylko o caloksztalt dajmy mu czas, nie jest proste wyciaganie wnioskow, zwlaszcza jesli ja i drugie ja ma to samo zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: O której wstajecie we wtorek ? 08.11.01, 16:35 krotoss napisał(a): > Hm.. zawiodlem szkoda ze nikt nie powiedzial jakie ma oczekiwania itp. tak bylo > > by jasniej nie uwazasz??? Nikt nie chce sie zabrac za stworzenie lub zebranie > razem naszych zadan manifestu itp. to wobec czego mam sie zachowywac/postepowac > > jak prezes??? wobec NetBiT-u przeciez o nim mowimy, wobec czlonkow stowarzyszenia.. byly idee ale niezauwazalnie umieraly smiercia naturalna.. wiesz.. prezes jest wzorem do nasladowania a co ja mam nasladowac jezli nic nie ma???? z prywatnymi rozmowkami sama sobie radze (i chyba mi to wychodzi).. > > > O GG nie bardzo rozumiem co tak naprawde prywatnego tam przekazalem jezeli > jednak to zroblem to nieswiadomie i przepraszam nie mialem zamiaru robic tego i > > nie mialem swiadomosci iz jest to az tak prywatne. Prosil bym wtedy o > wyjasnienie o co konkretnie chodzi moze byc i na GG-zreszta pewnie tak wolisz. > Bo nie za bardzo moge sie polapac w tych "szpilkach" itp. to nie Ty powiedziales mi prywatnych rzeczy tylko ja Tobie a Ty ja wyciagnoles kilkakrotnie.. > > Co do mojego "nie bo nie" byl to z mojej strony zart zreszta wiesz co bylo na > stole i wobec tego nie mialem checi na glebsza dyskusje-szkoda ze nie bylo to > na poczatku spotkania-sluze rozmowa na ten temat na nastepnym spotkaniu lub > tutaj-przedstaw swoje argumenty to i ja to zrobie... > > "ze nie powinnam sie > wypowiadac na dany temat bo przeciez mnie to gila".... wszytsko dobrze ale to > sa zachowania plytkie.. niegodne prezesa forum internetowego.. jak on moze > oceniac czy ktos powinien czy nie powinien sie wypowiadac na forum... a sam > niby dziala na zasadzie "NIECH KAZDY PISZE CO CHCE"..." > > "wiesz, ze generalnie mnie to.. " > > To nie pierwszy raz gdy uzywasz tych slow z luboscia i dla tego tak > powiedzialem takze z przymrozeniem oka.. szkoda ze potraktowalas to jako > zabranianie Tobie wypowiedzi na ten temat... trudno bylo potraktowac to inaczej jezeli zostalo wypowiedziane prosto w twarz w srodku "dyskusji" (Ty jak widze teraz a czego nie dostrzeglam wtedy nie dyskutowales bo miales cos na stole).. w trakcie ptzytaczania argumentow.. na dany konkretny temat... tak sie bronia slabi ludzie.. > > "atomski nie ma zamiaru byc sumieniem chce tylko pewnej systematyki i troszke > ladu w NETBiT-e ktory nie jest Twoja wlasnoscia..." > > Przykro mi iz jest to tak odczuwane z jednejstrony zarzucana mi jest > bezczynnosc w tej materii a sami takze to robicie, z drugiej ze traktuje NetBiT > > jaka swoja wlasnosc-czyli jednak cos robie tak bo samo sie nie wyssalo z palca > to zdanie-ciekawi mnie tylko coz takiego robie ze tak to wyglada... traktujesz wlasnosciowo.. strona NEtBiT-u, skrzynka NetBiT-u (przyznaje Ci razje, ze zainteresowanie ze strony czlonkow bylo znikome) ale mysle, ze powinna Cie interesowac opinia innych,, nie dajesz sobie rady popros o pomoc to nie ujma to przejaw charakteru.. > > KroTosS > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: O której wstajecie we wtorek ? 08.11.01, 17:07 Pogodcie sie, i razem zastanowcie co zrobic z netbitem. Co prawda kroti troche rzeczywiscie go sobie zawlaszczyl, ale to przez to ze nikomu innemu nic robic sie nie chcialo. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: O której wstajecie we wtorek ? 08.11.01, 17:08 Do atomskiego na wstepie porobil sie metlik rzeczywiscie i trzeba troche czasu zeby to rozgryzc... nie zauwazyles chyba tez moich co najmniej 3 postow ale zalezy mi abys przeczytal 2: 8-11-2001 15:50 i do Ciebie adresowany z 16:00 naprawde zalezy mi zebys to(bez zadnych cytatow zreszta kazdy je uzywa szczegolnie tu a zarzucasz to mi tylko- szkoda...) przeczytal jak i dwa watki do ktorych tam odsylam bo wiele to Tobie uswiadomi co ja mysle o NetBiT. Jezeli nie masz ochoty na to juto przygotuje fragmenty z tamtych watkow na ktore masz zwrocic uwage, bo czytanie calych watkow rzeczywiscie sie nie kalkuluje chyba-prosze o informacje czy chcesz "dlubac" sam czy ja mam Ci to przeslac. Do #kasi: racja tylko akurat wiem co Ty myslisz na temat tego-o spotkaniach mowie i NetBiT'em w ogole wiec potraktuje Twoje slowa o prezesie-wzorze ajko ogolne dywagacje. A tak w tej kwesti prezesowstwa, to ustalmy najpier o co nam chodzi co robimy itp. wtedy bede do tych celow dazyl i wtedy bede moze dobrym wzorem do nasladowania-jezeli nie sam odejde a jak na razie robie to co inni, i nikt nie wydaje mi sie (na spotkaniach) z tego faktu niezadowolony ze swojego postepowania. Co do strony NetBiT'u i skrzynki to przepraszam bardzo traktuje je wlasnosciowo???? CHcesz sama zamieszczac artykuly czy zdjecia na strone czy co? Dostalem chaslo dostepu do ftp i prowadze w miare wlasnych skromnych mozliwosci ta strone przesylam medi itd. jezeli masz jakis pomysl i chcesz to umiescic an tej stronie NIE MA SPRAWY przeslij to mi a to tam zamieszcze-jezeli wykonanie tej funkcji jest objawem traktowania www na wlasnosc to zaistne dziwne spostrzezenie masz. Powiem wiecej wielokrotnie prosilem zeby ludzie przesylalai materialy czy pomysly co do strony www. Jedynie CHewie zrobil logo Ted® byl bardzo pomocny i jest nadal (vide fotki) no i da.killa ktory zrobil caly projekt www. Reszta nic w tym Ty-nawet sugestii-ale pozniej ze traktuje to jako swoja wlasnosc. Dla jasnosci: JESTEM OTWARTY NA SUGESTIE MATERIAL POMYSLY ITD. CO DO STRONY WWW NetBiT'u I BARDZO CHETNIE JE TAM ZAMIESZCZE. I to nie w ambicji iz jest to moja stronak tlko ze podjalem sie temu zadaniu i bede to robil mam nadzieje coraz lepiej. Na koniec zeby obalic mit iz traktuje www jako swoja sa moje posty z prosbami o material www z tekstem iz prosze o to bo nie jest to moja stronka tylko www NetBiT'u-jest ten fakt do sprawdzenia-wiec naprawde prosze mi podobnych rzeczy nie zarzucac. A skrzynka nadaje sei jak ulal dla przyjmowania zgloszen czlonkow itd. itp. a jezeli trafi na nia cos dla konkretnego czlonka-przekaze dalej. Zreszta musze Cie poprawic zainteresowanie "przetargiem" na skrzynke nie bylo znikome tylko ZEROWE nikt nie chcial jej wziac wiec an 10min zdaje sie przed koncem "przetargu" pomyslalem ze jak nikt nie chce to przyda sie na potrzeby www i listy czlonkow ktora prowadze. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: O której wstajecie we wtorek ? 08.11.01, 17:12 Co do netbitu... Niedlugo sa wybory samorzadowe, i zamiast sie klocic moglibysmy wykorzystac poparcie i sprobowac przejac naprawde wladze w bydgoszczy i toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: O której wstajecie we wtorek ? 08.11.01, 17:00 Do krotossa i atomskiego tego rodzaju klotnie urzadzajcie sobie w mailach a nie na forum ogolnym, bo nikt nie ma zamiaru tego czytac. Ponadto chyba zabardzo zawlaszczyliscie sobie forum. To nie jest wasza prywatna knajpa, tylko wspolne dobro, na ktorym kazdy moze napisac co chce. Jak ci sie atomski to nie podoba, to tu nie zagladaj.poziom waszej klotni jest zenujacy, a atomski zdecydowanie przesadzil. Kroti ma racje, odpierajac jego zenujace zarzuty. Powinniscie sie spotkac i pogadac. Co do netbitu, to ostatnio nikt za duzo tam nie dziala. Kroti, proponuje zebys odstapil stanowisko geniuszowi atomskiemu, niech sie wykarze w czyms innym poza atakami i kpinami z forumowiczow. Bo widac jak rozpala go niesporzyta energia. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: O której wstajecie we wtorek ? 08.11.01, 17:05 sorry atomski. Po prostu za bardzo sie zdenerwowalem. Nie chcialem cie atakowac. wybacz moj sarkazm:))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: O której wstajecie we wtorek ? 08.11.01, 17:20 Moze i sie zdenerwowales Rhemku ale bardzo dobrze ze pokazales tu swoj obiektywny! glos z boku sprawy niejako. KroTosS Ps.Niech atomski w koncu przeczyta moje posty do niego hi hi. Ps.2 Ted® przemyslec to sobie przemysle ale sporo sie tu nastuklao i osob i spraw poprobilo wiec moze byc ciezko, mam w takim razie jeszcze raz prosbe o to zebys jednak wyslal mi meil z tym co Cie boli-oglonie co osobiscie to wiem... ale reszte lepiej wyjasnic chocby dla tego zeby nie popelniac bledow w przyszlosci. A pozostawienie sobie tego tak samemu sobie nic nie da-zmocz wiec klawiature i naskrob mi tego "ciezkiego" miela kiedys ;-D KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Do rhemka sarkastycznego :))))))))))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 21:53 rhemek napisał(a): > sorry atomski. Po prostu za bardzo sie zdenerwowalem. Nie chcialem cie > atakowac. wybacz moj sarkazm:))))))))))))))))))))))))) Załóż wątki :"O której wstajecie w środę","O której wstajecie w czwartek" . "O której wstajecie w piątek" i "O której wstajecie w sobotę". Wtedy to Ty zdominujesz forum i nie będziesz się denerwował i musiał być taki sarkastyczny.(Nie zauwazyłem sarkazmu,zdenerwowanie -tak ) Ja też piszę ,co chcę. To czemu chcesz mi tego zabronić ? Ja pisząc obecnie zwiezyłem się ze swoich wątpliwośći na forum ( to była ostatnia już deska ratunku dla nawiązania dialogu -owocna ,dodam). Ty zwierzyłeś się ze swoich wobec mnie.To o co chodzi rhemku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: O której wstajecie jutro? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 17:36 i starla sie lewica z prawica, i grzmialo, i blyskalo stary beton partyjny w natarciu, lecz mlode wilki odpieraja atak i przechodza do kontrofensywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® wersja pesymistyczna IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 18:03 a potem wybuchla wojna atomowa i wszystko obrocilo sie w niebit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: wersja pesymistyczna :)))))))))))))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 21:45 Wszystko jednak wskazuje na to ,że trawka jeszcze tu jednak porośnie :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: wersja pesymistyczna :)))))))))))))) 08.11.01, 21:56 trawka? cannabis indica znaczy sie? ;-) da ”mj” killa Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: wersja pesymistyczna :)))))))))))))) 08.11.01, 21:58 Porosnie trawka,tak mi sie wydaje.Dobrze,ze sie odwazyles napisac to co widzisz. Widze,ze przejawia sie wola zyczliwosci dla NetBiT-u.Przejawia sie to u wielu osob.Tylko powinno sie juz dokonac tzw. REORGANIZACJI. Proponuje by zaproponowac reprezentowanie NetBiT-u jednej z plci zenskiej. Bedzie sprawa pogodzona i powstanie rowniez pewna elegancja.Powstanie elegancja polaczona z kultura. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® wersja optymistyczna IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 22:04 a potem wybuchla wojna biologiczna i powstalo nowe zmutowane zycie szczegolnie trawa wysoko porosla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: wersja optymistyczna,gorzej byc już nie może IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 23:36 Gość portalu: Ted® napisał(a): > a potem wybuchla wojna biologiczna i powstalo nowe zmutowane zycie > szczegolnie trawa wysoko porosla >a potem przyszli żniwiarze,skosili trawę i wszystko zaczelo rosnąc od początku,ale nie była to już ta sama trawka.Tym razem plon zapowiadał sie znacznie ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Ponieważ trochę bałagan -spadam na koniec IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 23:42 rhemku,tobie odpowiedziałem jeszcze wyżej,ale omega ma jednak nadal wątpliwości i drugi raz może zrobię to na końcu ? Omega: "Z tytułem wątku miało to tyle wspólnego, ile wszystko inne, co nie bylo odpowiedzią na pytanie "O której wstajecie we wtorek? Z tematem miało to związek taki, że było uwagą do cytatu w nim zamieszczonego.Cytat ten pochodził z czerwonego wątku NetBiT. O ile potrafię troszkę wyciagać jakieś wnioski z tego, co czytam, to cytaty miały służyć potwierdzeniu, że Krotoss na Forum i poprzez GG zajmuje się głównie "zaczepianiem" kobiet w celach towarzyskich /nie będę cytować jak to zabrzmiało po przejęzyczeniu-przepalcowaniu się/. Wyjaśniłam jaki charakter miał nasz kontakt na GG- związany był z ustaleniem która Omega jest która /dwie osoby o tym samym nicku-Omega i omega/. Celem tego oświadczenia jest zasygnalizowanie, że w świetle tego wyjaśnienia cytat, do którego się odnoszę nie powinien być obciażajacy dla Krotossa. Nie jestem członkiem NetBit, ale chyba mi wolno zaglądać do wątków z tym związanych..Pozdrawiam z nadzieją na zrozumienie moich wyjasnień. Omega z Bydgoszczy " Omego posłuchaj (popatrz raczej): 1.Prezes Krotos w imieniu NETBIT (czy jakos tak)prosi redakcję o przyznanie czerwonego linku "NETBIT " na potrzeby nowopowstałego towarzystwa przyjaciół Bydgoszczy i Torunia. 2.Redakcja przyznaje taki wątek,Podoba jej się inicjatywa i idee przyświecające NETBITOWI.To spora nobilitacja dla NETBIT-u. Reszta forum się cieszy ,bo przestalismy dominować i "zaśmiecać" forum ogólne swoimi sprawami organizacyjnymi. 3.Przybywają nowi forumowicze.Odchodzą starzy.Srednia wieku przeciętnago forumowicza obniża się.Dawne rozważania polityczne zastępują luźne pogaduchy. Pojawia się pomysł ,że może znowu zrobić link "POGADUCHY" i oddzielić od forum ogólnego.Mało tego połączyć go z Toruniem ? Zanim pomysł miał szansę się rozwinąc prezes go zignorował,bo nie miał ochoty o tym dyskutować: NIE BO NIE ! (jako prezes + NETBIT przy wprowadzeniu dyscypliny partyjnej hi,hi byłaby szansa cokolwiek wskórać w redakcji). Co się dzieje potem ? Ja nie wytrzymuję i wygarniam tutaj na forum (skoro inaczej nie można). Co robi prezes ? Jakby nigdy nic kontynuuje luźne pogaduchy w samym sercu NETBITU : w czerwonym linku NETBIT ,w wątku :NETBIT - co to jest ? Taki oto manifest ! Potem się dziwi ,że członkowie (nie ja tym razem), ze zawłaszczył na swoje prywatne potrzeby ,cos co nie dokońca jest tylko jego i co zostało nam dane w innym celu. Czy już rozumiesz omego ? Jeżeli chodzi o brak nawiązania w postach do tematu wątku to wielokrotnie tłumaczyłem: Nie uniknie się odejscia od tematu .Zawsze tak jest.Jakies wtrącenia,prywatne porachunki.Na to nie ma recepty. I ten powyzszy też taki jest . Tymczasem dramaturgia wątku ,który Ty bronisz jest zupełnie inna ! Po wtóre : On tylko i wyłącznie w tytule dotyczył NETBITU. Cała reszta od początku nie miała z nim nic wspólnego ! Nie mam zupełnie pojęcia po co taki,nie inny tytuł i w takim miejscu ? Po co omego ? Czemu nie w linku Jak kręci się żużel ? Tak samo by pasował ,prawda ? "Pozdrawiam z nadzieją na zrozumienie moich wyjasnień." atomski z tegoż samego grodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Ponieważ trochę bałagan -spadam na koniec IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 10:26 Gość portalu: atomski napisał(a): > > > Omego posłuchaj (popatrz raczej): > > > > Jeżeli chodzi o brak nawiązania w postach do tematu wątku to wielokrotnie > tłumaczyłem: > Nie uniknie się odejscia od tematu .Zawsze tak jest.Jakies wtrącenia,prywatne > porachunki.Na to nie ma recepty. > I ten powyzszy też taki jest . No właśnie. > Tymczasem dramaturgia wątku ,który Ty bronisz jest zupełnie inna ! Ja nie bronię Krotossa jako Prezesa NetBit, ale ustosunkowuję się do tego, co dotyczyło osobiście mnie, aby zwrócić uwagę, że pozory czasami mylą /w kontekście celów towarzyskich/.Nie jestem członkiem NetBit i nie jest to mój Prezes i dlatego na temat prezesowania się nie wypowiadam. > Po wtóre : > On tylko i wyłącznie w tytule dotyczył NETBITU. > Cała reszta od początku nie miała z nim nic wspólnego ! > Nie mam zupełnie pojęcia po co taki,nie inny tytuł i w takim miejscu ? > Po co omego ? > Czemu nie w linku Jak kręci się żużel ? Tak samo by pasował ,prawda ? Przecież to nie ja zaczęłam ten temat w tym wątku.Skoro się tam znalazł, to odpowiedż również się tam pojawiła.Przecież jest napisane Re:...., prawda ? Pozdrawiam z nadzieją, że takie wymiany zdań nie spowodują odpływu kolejnych forumowiczów z trochę starszego pokolenia. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Ponieważ trochę bałagan -spadam na koniec IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 16:59 omega: "Przecież to nie ja zaczęłam ten temat w tym wątku.Skoro się tam znalazł, to odpowiedż również się tam pojawiła.Przecież jest napisane Re:...., prawda ?" To ciekawe: "NetBiT- a co to jest? Gość portalu: omega, 20-10-2001 09:17 " To niby kto założył ten wątek ? Wiesz ... ... w moim małym rozumku mieści się już myśl,by o tak strategicznych i ważnych dla Netbitu sprawach jak wiek omegi i która jest która i o czacie i Jurku ,rozmawiać właśnie tam. Masz rację.Już mi nie tłumacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Ponieważ trochę bałagan -spadam na koniec IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 19:20 Gość portalu: atomski napisał(a): > omega: > "Przecież to nie ja zaczęłam ten temat w tym wątku.Skoro się tam znalazł, to > odpowiedż również się tam pojawiła.Przecież jest napisane Re:...., prawda ?" > > To ciekawe: "NetBiT- a co to jest? Gość portalu: omega, 20-10-2001 09:17 " > To niby kto założył ten wątek ? > Wiesz ... > ... w moim małym rozumku mieści się już myśl,by o tak strategicznych i > ważnych dla Netbitu sprawach jak wiek omegi i która jest która i o czacie i > Jurku ,rozmawiać właśnie tam. > Masz rację.Już mi nie tłumacz. > > > Widzę, że moje próby tłumaczenia na nic sie zdały. Wyglada na to, że Atomski w dalszym ciągu nie rozumie, że piszę o tym, że tamta omega to nie ja i niczego więcej nie bede tłumaczyć bo to nie ma sensu. Życze więcej zrozumienia dla poważnych spraw NetBitu, niz dla mojej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® jutro wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 20:35 wiec powiedzcie sobie omego i atomski o ktorej wstajecie i zmiencie watek na srode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: jutro wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 21:43 Gość portalu: Ted® napisał(a): > wiec powiedzcie sobie omego i atomski o ktorej wstajecie i zmiencie watek na > srode Świetny pomysł.Ja planuję wstać o 7 , aby zdążyc do pracy na 9. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Dzisiaj wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 09:36 dzisiaj wtorek i znowu wstałam o 6.30. Jak dobrze wstac skoro świt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Dzisiaj wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 12:22 No prosze.Na atomskiego spłynęło światło i wkońcu zaczął coś rozumieć. Fajnie,że zniżyłaś się do mojego poziomu omego i w końcu powiedziałaś prosto z mostu ,że tamta omega to nie ty ,bo ty jesteś inna omega i ty nie zaczęłaś roztrząsanego wątku.Dziękuję,bo mózgownica już mi dymiła z wysiłku i gdyby nie Twój ostatni post ,do końca życia bym nie wpadł,że omega broniąca krotossa i z nim gaworząca to dwie różne omegi. Dziwne,nie ? A oto Twoje cytaty wcześniejsze ,które miały mi to uzmysłowić: Czy mogłabyś mi zaznaczyć w którym miejscu powinienem wpaść na to by nie wychodzić na przygłupa ? Mojej inteligencji to niewiele pomoże,ale spróbuje sobie wykuć na pamięć :)) "> Z tytułem wątku miało to tyle wspólnego, ile wszystko inne, co nie bylo odpowiedzią na pytanie "O której wstajecie we wtorek? Z tematem miało to związek taki, że było uwagą do cytatu w nim zamieszczonego.Cytat ten pochodził z czerwonego wątku NetBiT. O ile potrafię troszkę wyciagać jakieś wnioski z tego, co czytam, to cytaty miały służyć potwierdzeniu, że Krotoss na Forum i poprzez GG zajmuje się głównie "zaczepianiem" kobiet w celach towarzyskich /nie będę cytować jak to zabrzmiało po przejęzyczeniu-przepalcowaniu się/. Wyjaśniłam jaki charakter miał nasz kontakt na GG- związany był z ustaleniem która Omega jest która /dwie osoby o tym samym nicku-Omega i omega/. Celem tego oświadczenia jest zasygnalizowanie, że w świetle tego wyjaśnienia cytat, do którego się odnoszę nie powinien być obciażajacy dla Krotossa. Nie jestem członkiem NetBit, ale chyba mi wolno zaglądać do wątków z tym związanych.. Pozdrawiam z nadzieją na zrozumienie moich wyjasnień. Omega z Bydgoszczy " "Ja nie bronię Krotossa jako Prezesa NetBit, ale ustosunkowuję się do tego, co dotyczyło osobiście mnie, aby zwrócić uwagę, że pozory czasami mylą /w kontekście celów towarzyskich/.Nie jestem członkiem NetBit i nie jest to mój Prezes i dlatego na temat prezesowania się nie wypowiadam" "Przecież to nie ja zaczęłam ten temat w tym wątku.Skoro się tam znalazł, to odpowiedż również się tam pojawiła.Przecież jest napisane Re:...., prawda ? Pozdrawiam z nadzieją, że takie wymiany zdań nie spowodują odpływu kolejnych forumowiczów z trochę starszego pokolenia" Czy mógłbym z pewną taką nieśmiałością zaproponować na przyszłość szanownej koleżance zalogowanie w celu ,by nikt się nie podszywał,lub zmianę nicka na alfa,zeta,czy coś tam (też zaklepać najpierw zakładając konto na GW) ? Będziesz miała wtedy z głowy zawirowania z zupełnie niekumatym atomskim ? Może warto ? dziś wstałem o 7.30. Włączyłem TVN24 i przyglądałem się wywiadom z najmądrzejszymi ludźmi w Polsce spekulującymi na temat katastrofy Airbusa. Zamach czy wypadek ? Całkiem zabawne to było.Następnie zacząłem iść w kierunku parkingu ,ale pech chciał,że zajrzałem do skrzynki pocztowej (08.45)... Pozdrawiam i życzę bardziej udanych poranków :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Dzisiaj wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 16:48 Gość portalu: atomski napisał(a): > A oto Twoje cytaty wcześniejsze ,które miały mi to uzmysłowić: > Czy mogłabyś mi zaznaczyć w którym miejscu powinienem wpaść na to by nie > wychodzić na przygłupa ? Myślę, że wystarczył ten fragment: > Wyjaśniłam jaki charakter miał nasz kontakt na GG- związany był z ustaleniem > która Omega jest która /dwie osoby o tym samym nicku-Omega i omega/. Dodam, że nie zaglądam często do wątków zwiazanych z NetBit i dlatego nie zauwazyłam wcześniej, że jest jakaś inna omega, chociaż tamta konsekwentnie pisała swój nick przez małe o. Pozdrawiam, Omega "> > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Dzisiaj wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 17:24 > > > dziś wstałem o 7.30. Włączyłem TVN24 i przyglądałem się wywiadom z > najmądrzejszymi ludźmi w Polsce spekulującymi na temat katastrofy Airbusa. > Zamach czy wypadek ? Całkiem zabawne to było.Następnie zacząłem iść w kierunku > parkingu ,ale pech chciał,że zajrzałem do skrzynki pocztowej (08.45)... > > Pozdrawiam i życzę bardziej udanych poranków :))))))))) Kolega Atomski sobie życzy bardziej udanych poranków , bo ja na poranek nie narzekałam ? A to faktycznie pech, że mój post zakłócił ranek. A kto to są najmądrzejsi ludzie w Polsce ? Co było zabawne - ta wiadomość w skrzynce ?- bo chyba nie rozważania o wczorajszej katastrofie Airbusa. Pozdrawiam,Omega Zycie składa sie z drobiazgów, ale one też są wazne. > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Dzisiaj wtorek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 18:44 Naprawde działamy na bardzo różnych falach.Szczególnie jak patrzę na te warkoczyki z symboli ">" To szyfr jakiś ? Taki internetowy wąglik pod moim adresem ? No dobra,wychodząc z założenia ,że ktoś mógł pomyśleć jak ty, śpieszę tłumaczyc co miałem na myśli: > > dziś wstałem o 7.30. Włączyłem TVN24 i przyglądałem się wywiadom z > > najmądrzejszymi ludźmi w Polsce spekulującymi na temat katastrofy Airbusa. > > Zamach czy wypadek ? Całkiem zabawne to było. -Katastrofa ta jest zjawiskiem strasznym.Gdybym chciał trywializować fakt zaistnienia katastrofy nie użyłbym słowa katastrofa ,lecz np szopka z fajerwerkami .Nie uczyniłem tego jednak.Tymczasem... Rano podano,że to jednak maszyna zawiodła. Chwile później pokazali natomiast (chyba wczorajsze) wywiady ze wszystkimi byłymi i obecnymi ministrami obrony i innymi geniuszami z branży.Bardzo mnie rozśmieszyły (to taki śmiech przez łzy)ich domysły i spekulacje.Czuli się tacy elokwentni i ważni z tymi mikrofonami pod nosem.Tymczasem tak naprawdę gówno oni wszyscy znaczą i nikt się ich zdaniem i opiniami nie przejmuje (na świecie).To było takie śmieszne... > >Następnie zacząłem iść w kier > unku > > parkingu ,ale pech chciał,że zajrzałem do skrzynki pocztowej (08.45)... -Skrzynka pocztowa na klatce schodowej (nie w internecie-zwykle jak idę na parking nie mijam skrzynek internetowych) powitała mnie dość dramatycznym listem.Ale to sprawa osobista.Trzeba uwierzyć mi na słowo. > Kolega Atomski sobie życzy bardziej udanych poranków , bo ja na poranek nie > narzekałam ? -Dziękuję !! > A to faktycznie pech, że mój post zakłócił ranek. -Takiego efektu nikt jeszcze w pisaniu do mnie nie osiągnął .Kulałem się po podłodze przez 15 minut (pomijam czas spadania z fotela).Gratuluję :))))))))))))))) > Zycie składa sie z drobiazgów, ale one też są wazne. -Zgadza się ! "> > > > > > > > > > > > > > > > > " Tego nie potrafię skomentować( to Twoje ?) . Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Dzisiaj wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 19:54 Gość portalu: atomski napisał(a): > Naprawde działamy na bardzo różnych falach.Szczególnie jak patrzę na te > warkoczyki z symboli ">" Zakres częstotliwości fal jest dość szeroki, więc może sę zdarzyć, że spotkają się dwie osoby nadające na skrajnych częstotliwościach z tego zakresu. Co do "warkoczyków", to w przyszłości postaram się dokładnie usuwać skopiowane treści, aby nie zostawały denerwujace niektórych symbole. > -Takiego efektu nikt jeszcze w pisaniu do mnie nie osiągnął .Kulałem się po > podłodze przez 15 minut (pomijam czas spadania z > fotela).Gratuluję :))))))))))))))) A jak to się ma do poniższego fragmentu /cytatu/: > -Skrzynka pocztowa na klatce schodowej (nie w internecie-zwykle jak idę na > parking nie mijam skrzynek internetowych) powitała mnie dość dramatycznym > listem. Wydaje mi się, że jeśli ktoś pisze, że ocenia coś jako dramatyczne, to jednak to wydarzenie ma jakiś wpływ na odczucia.A w skrzynce była chyba informacja pisana /list/. Więc nadal uważasz, że jeszcze nigdy nikt nie napisał do Ciebie czegoś takiego, co zakłóciłoby Ci ranek? Mam nadzieję, ze upadek z fotela nie spowodował za dużych obrażeń. Omega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Dzisiaj wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 13:49 To było moje: dziś wstałem o 7.30. Włączyłem TVN24 i przyglądałem się wywiadom z najmądrzejszymi ludźmi w Polsce spekulującymi na temat katastrofy Airbusa. Zamach czy wypadek ? Całkiem zabawne to było.Następnie zacząłem iść w kierunku parkingu ,ale pech chciał,że zajrzałem do skrzynki pocztowej (08.45)... Pozdrawiam i życzę bardziej udanych poranków :))))))))) A to Twoje duża omego: "Kolega Atomski sobie życzy bardziej udanych poranków , bo ja na poranek nie narzekałam ? A to faktycznie pech, że mój post zakłócił ranek." To spowodowało mój upadek z krzesła i kulanie się ze śmiechu po podłodze. Chyba widać o której to cudo zobaczyłem ?Czyli poprawiło mi humor na wieczór. Więcej !!!! :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Dzisiaj wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 17:27 > A to Twoje duża omego: > "Kolega Atomski sobie życzy bardziej udanych poranków , bo ja na poranek nie > narzekałam ? > A to faktycznie pech, że mój post zakłócił ranek." > > To spowodowało mój upadek z krzesła i kulanie się ze śmiechu po podłodze. > Chyba widać o której to cudo zobaczyłem ?Czyli poprawiło mi humor na wieczór. > Więcej !!!! > :)))))))))))))))))))))))))))) Witaj kolego Atomski.Jak cudownie Ty jesteś duzy, to się okaże. Nie wiem o której spadłes z krzesła, ale chyba Ci to zaszkodziło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Dzisiaj wtorek 14.11.01, 18:01 Sluchajcie moi drodzy. Mysle,ze sobie juz tak duzo wyjasniliscie,ze czas na czyny.Zaprasza Was do udzialu w dyskusji odnosnie NetBiT-u.Ja juz zaczynam ukazywac troche pomyslow. Tak wspaniali ludzie jak Wy-napewno moga mnie bardziej uzupelnic. Bardzo Was Prosze-POMOZCIE MI W TYCH POMYSLACH.Sprobojcie je przeanalizowac,czy moga byc realne ??? Ciekawy jestem Waszej Opini ? pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Dzisiaj wtorek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 18:39 radca napisał(a): > Sluchajcie moi drodzy. > Mysle,ze sobie juz tak duzo wyjasniliscie,ze czas na czyny.Zaprasza Was do > udzialu w dyskusji odnosnie NetBiT-u.Ja juz zaczynam ukazywac troche pomyslow. > Tak wspaniali ludzie jak Wy-napewno moga mnie bardziej uzupelnic. > Bardzo Was Prosze-POMOZCIE MI W TYCH POMYSLACH.Sprobojcie je przeanalizowac,czy > > moga byc realne ??? Drogi Radco, Ja muszę jeszcze trochę odczekac, bo kolega Atomski po przeczytaniu mojego postu może znów spaść z krzesła , co mogłoby być niebezpieczne dla jego zdrowia.Niech się ma jak najlepiej.Może kiedyś przyjdzie po rozum do głowy. Myślę, że niedługo się odezwę w sprawie idei NetBit.W tym celu muszę zapoznać się z historią i prześledzić również czerwone wątki.Do tej pory nie zagłębiałam się w to. Dziękuje za podjęte kroki w celu załagodzenia konfliktu. Pozdrawiam, Omega > Ciekawy jestem Waszej Opini ? > > pozdrawiam serdecznie > radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Dzisiaj wtorek 14.11.01, 20:34 Droga Omego. Bardzo sie ciesze,ze podejmiesz sie wspoltworzyc NetBiT.Teraz widze,ze slonce rozjasnia coraz bardziej.Tak samo,mam nadzieje,ze u atomskiego rowniez slonce swieci.Mysle,ze smialo mozesz analizowac idee i pomysly NetBiTu.Na krzesla- juz nie warto czekac-ile ich w koncu moze byc ? Za chwile znowu cos dopisze do dzialu NetBiT.Piszcie-co Wam tylko na POMYSL przyjdzie.Zawsze sie cos wybierze i przetworzy na real. Mysle,ze zacznie sie wreszcie cos dziac-napewno bedzie ciekawie. pozdrawiam serdecznie Was oboje. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Dzisiaj wtorek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:47 Omego kocham Cię. Robiłem to tylko i wyłącznie z miłości do Ciebie ,najsłodsza i najmilejsza . Mój promyku.Czekam na Twe listy z utęsknieniem.Są one dla mnie teraz niczym powietrze.Bez Ciebie i tych listów nie umiem już oddychać.Pisz do mnie .Proszę ! Bo się uduszę ... ... ze śmiechu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Do Atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 18:30 Gość portalu: atomski napisał(a): > Omego kocham Cię. > Robiłem to tylko i wyłącznie z miłości do Ciebie ,najsłodsza i najmilejsza . > Mój promyku.Czekam na Twe listy z utęsknieniem.Są one dla mnie teraz niczym > powietrze.Bez Ciebie i tych listów nie umiem już oddychać.Pisz do mnie .Proszę > ! > Bo się uduszę ... > ... ze śmiechu? Właśnie tak mniej więcej wyobrażałam sobie Twoją wielkość, o której pisałam w poprzednim poście.Nie musisz się zaraz dusić.Wystarczy czasami się zastanowić nad tym, co się mówi drugiemu człowiekowi.Z chamstwem nie trzeba się zaraz afiszować, chyba,że myśli są wyprzedzane przez czyny.Ale praktyka czyni mistrza. Ciekawe, czy powtórzyłbyś to samo , gdybyśmy spotkali się w rzeczywistości ? Kończę tę sympatyczną wymianę zdań i życzę więcej miłości do innych uczestników Forum i Netbit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Do Atomskiego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:35 Mój poprzedni post, kochana Omego ,był z mojej strony dość paskudnym podstępem. Testem na inteligencję adwersarza. Widzisz pod przykrywką gładkich słówek ukryłem coś w rodzaju figury Eshera (mam nadzieję ,że dobrze to napisałem,jak nie- trudno,Ten Esher-matematyk ,wymyślał figury niemożliwe.Wymyślił np .schody,które na rysunku wyglądały jakby się wchodziło,ale wcale się nie wchodziło . Nie zauważyłaś ,że to ,co napisałem się wyklucza ,tak bardzo chciałaś mi dołożyć ? W szachach podobna sytuacja mogłaby być nazwana poświęceniem piona... :)))))))))))))) Czy mam tłumaczyć dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do Atomskiego 18.11.01, 22:37 Witaj atomski-po dluzszym czasie. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Do Atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 15:23 Witaj .Teraz Ty będziesz omegą,Omegą czy coś ? Cieszę się.W końcu jakaś konstruktywna wymiana zdań... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Atomskiego 19.11.01, 18:31 Gość portalu: atomski napisał(a): > Witaj .Teraz Ty będziesz omegą,Omegą czy coś ? "czy coś" atomski??? Boze... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Do Atomskiego IP: *.adsl.highway.telekom.at 19.11.01, 18:38 Czy atomski chce zniechecac do uczestnictwa na forum ? Czy jest to chorobliwa obsesja ? Juz na forum Lodz zaczal atakowac Kropke.Tam rowniez Kropka dala do zrozumienia,ze "atomski zniecheca".Co kieruje atomskim,ze uwaza sie za ZANDARMA FORUM ? Czy "zjadl wszystkie rozumy,tylko nie swojego" ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Do Atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 21:00 Gość portalu: radca napisał(a): > Czy atomski chce zniechecac do uczestnictwa na forum ? Czy jest to chorobliwa > obsesja ? Juz na forum Lodz zaczal atakowac Kropke.Tam rowniez Kropka dala do > zrozumienia,ze "atomski zniecheca".Co kieruje atomskim,ze uwaza sie za ZANDARMA > > FORUM ? Czy "zjadl wszystkie rozumy,tylko nie swojego" ? Dziękuje za wsparcie .Widać moje odczucia w odniesieniu do wypowiedzi kolegi Atomskiego nie są odosobnione. On chyba powinien zmienić Forum, jeżeli ma takie mniemanie o jego uczestnikach. Ja z Escherem nie mam zamiaru ścigać i wcale nie mam z tego powodu kompleksów. Pozdrawiam serdecznie. > radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Do Atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 21:11 Przepraszam, mój poprzedni post miał wyglądać tak: > Dziękuje za wsparcie .Widać moje odczucia w odniesieniu do wypowiedzi kolegi > Atomskiego nie są odosobnione. > On chyba powinien zmienić Forum, jeżeli ma takie mniemanie o jego uczestnikach. > Ja z Escherem nie mam zamiaru się ścigać i wcale nie mam z tego powodu kompleksów. > Pozdrawiam serdecznie. Omega Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Omegi i atomskiego rowniez (a raczej glowni 19.11.01, 21:27 Omego: bylo widac iz podpis ">radca" to cytowany post ;-)))) A zeby bylo jasno to wyjasnie (bo chyba w zbyt slabym stylu wyrazilem swoje niezadowolenie z pewnego cytatu ktory zrobilem..) Poperam to co napisal Radca i to co Ty piszesz... widac jak na dloni iz atomski nie potrafi sie przyznac do bledu. Bo taki zrobil podciagajac cytaty naszej polemiki do swojego worka pt. "uganianie sie za dupami" i myslal ze moze zagadac ta sprawe nie przyznajac sie do bledu. A dalsza jego polemika z Toba doszla do punktu drwin kpin i nasmiewania sie... i tak jest to CHAMSTWO! kologo atomski w szczegolnosci w stosunku do kobiety, ktora notabene broni sie jeszcze przed absurdalnymi zarzutami jako by byla takze... i tu nawet nie wypada powtorzyc nazwy Twojego "worka" do ktorego raczysz wrzucac sporo osob. I na 100% popelniles blad przynajmniej w dwoch wypadkach: z osoba Omegi i jeszcze jedna, ale to juz kwesti aprywatnego wyjasnienia ze mna... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Do Kro 2 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 13:13 krotoss napisał(a): > to co Ty piszesz... widac jak na dloni iz atomski nie potrafi sie przyznac do > bledu. Bo taki zrobil podciagajac cytaty naszej polemiki do swojego worka > pt. "uganianie sie za dupami" i myslal ze moze zagadac ta sprawe nieprzyznajac > sie do bledu. -Mylisz się Krotoss.To nie był bład.Popatrz na każdą z tych zacytowanych wypowiedzi jak na całość.Szerszy kontekst.Nie mam zamiaru roztrząsać każdego cytatu ,bo to do niczego nie prowadzi. Całość za to już o czymś świadczy... Gdybym uznał to ,co Ty widzisz ,za mój błąd bez ociągania bym się przyznał.Wielokrotnie już to robiłem na forum i to bez zbędnego ociągania. Tym razem jednak nikt mnie nie przekonał,że tak nie jest ,a Omega wręcz swoimi dziecinnymi zaczepkami utwierdziła w moim przekonaniu. >A dalsza jego polemika z Toba doszla do punktu drwin kpin i > nasmiewania sie... i tak jest to CHAMSTWO! A ja myślałem ,że na drwiny odpowiadam drwinami (jeśli chodzi o Omegę ) Jeśli pijesz do mojego stylu zarzutów wobec Ciebie ,to już wczesniej napisałem,ze wszelkie sugestie z mojej strony jawnie miałeś "gdzieś".Trzeba było ,aż takiego dymu,byś zechciał ze mną porozmawiać ( i tylko dlatego,że okazało się ,ze inni się przyłączyli-sam mógłbym jeszcze i pół roku ,prawda ?) To kto tu kogo ignoruje ? >kologo atomski w szczegolnosci w > stosunku do kobiety, ktora notabene broni sie jeszcze przed absurdalnymi > zarzutami jako by byla takze... i tu nawet nie wypada powtorzyc nazwy > Twojego "worka" do ktorego raczysz wrzucac sporo osob. I na 100% popelniles > blad przynajmniej w dwoch wypadkach: z osoba Omegi i jeszcze jedna, ale to juz > kwesti aprywatnego wyjasnienia ze mna... > Już tłumaczyłem wyżej: Czy omega jest Twoim adwokatem ? Jeśli tak to bardzo kiepskim.Jej pomoc po Twojej stronie jeszcze bardziej mnie utwierdziła w przekonaniu,ze się jednak nie myliłem. Mówiłem także ,ze nie mam zamiaru roztrząsać każdego Twojego cytatu osobno. One jako całość źle wpływały na wizerunek prezesa,który ma gdzieś swoje ( tak to wyglądało)"przedsiębiorstwo" (miast być jego wizytówką). Tymczasem teraz próbujecie mi z omegą wcisnac,że się myliłem ,bo omega,to nie Omega ,omega jest inna ,bo Omega jest madra i urażona i że rozmawialiście o wąznych nie cierpiących zwłoki tematach w samym sercu Netbitu ? A Ty nawet z kimś dla Ciebie bardzo ważnym ? Jaja sobie robicie ,co ? To czemu ja nie mogę ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do atomskiego... 20.11.01, 13:31 Na wstepie parokrotnie zarzucales mi cytowanie postow i podpisywanie sie pod nimi (znaczy komentarza dopisywanie)bo podobno jest to lekcewazenie forumianinow zaciemnia obraz czy cos... sam jednak namietnie to stosujesz.. czy ja tu czegos nie rozumiem??? I ja sie atomski nie myle (o ten przypadek z cytatami chodzi) bo kolego zebrales cytaty z calego forum... wiec jak mam patrzec na to jak na calosc, skoro zarzucasz mi robienie sobie jaj z czerwonym dziale NetBiT'u??? A w czerwonym dziale NetBiT'u byl tylko jeden watek z tymi cytatami... wiec jak to jest??? Moze i co do czerwonego masz racje nie bylo moze 100% na miejscu tam takie pisanie i zeby nie draznic Ciebie i innych przestalem to tam robic, natomist na forum "zwyklym" sie nie czepiaj bo NIC! Tobie do tego... co do bledow to dzis pierwszy raz zauwazylem iz latwo si eprzyznales do niego... ale to zostawmy w spokoju bo ja i tak nie zmienie zdania iz nie potrafisz sie do bledow przyznawac, szczegolnie jedna sprawe olales-gdzie wytykalem Ci blad, dotykajacy mnie osobiscie i to Ty to zignorowales. Powyzsze zdanie takze w kwestii kto kogo ignoruje... A sugestie... hm... nie mialem gdzies tylko po prostu ich nie widzialem! ale ok przyjmijmy ze to z powodu mojego-czyli nie przeczytalem jakiegos watku czy cos... W kwesti kpin ze strony Omegi doswiadczasz kpin??? Zaiste ciekawe spojrzenie ale to chyb Twoje kpiny i drwiny po czesci odbily sie od monitora i obrzuciles blotem samego siebie-mysle ze stad takie odczucie, bo inaczej nie moge sobie tego wyjasnic. A Omega i omega to dwie inne osoby kolego jedna jest z Bydzi druga z Trounia i jakby nie patrzec ma to znaczenie co? Na koniec maly cytacik: "Jeśli tak to bardzo kiepskim.Jej pomoc po Twojej stronie jeszcze bardziej mnie utwierdziła w przekonaniu,ze się jednak nie myliłem." Czyli co atomski wie iz bylo jednak inaczej ze umowilem sie z Omega przez forum potem na GG umowilismy sie w realu i... czy jak moze napisz co myslisz kolego??? KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Do atomskiego... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 14:00 krotoss napisał(a): > Na wstepie parokrotnie zarzucales mi cytowanie postow i podpisywanie sie pod > nimi (znaczy komentarza dopisywanie)bo podobno jest to lekcewazenie > forumianinow zaciemnia obraz czy cos... sam jednak namietnie to stosujesz.. czy > > ja tu czegos nie rozumiem??? Już Ci mówiłem ,że trudno Cię rozpędzić,trudno wyhamować.Masz straszną bezwładność. Dokładniej ? Na początku tak odbierałem cytowanie moich wypowiedzi ,ale po 1500 cytatach moich w czyichś postach doszedłem w końcu do wniosku ,ze widać taka jest specyfika forum. > I ja sie atomski nie myle (o ten przypadek z cytatami chodzi) bo kolego > zebrales cytaty z calego forum... wiec jak mam patrzec na to jak na calosc, > skoro zarzucasz mi robienie sobie jaj z czerwonym dziale NetBiT'u??? A w > czerwonym dziale NetBiT'u byl tylko jeden watek z tymi cytatami... wiec jak to > jest??? To ,co znowu mam cytować ???? >Moze i co do czerwonego masz racje nie bylo moze 100% na miejscu tam > takie pisanie i zeby nie draznic Ciebie i innych przestalem to tam robic, > natomist na forum "zwyklym" sie nie czepiaj bo NIC! >Tobie do tego... Mylisz się ! Jesteś osobą publiczną .Wykorzystujesz to jednak jedynie dla swej przyjemności.Czy rozumiesz ???????? A co z obowiązkami ,prezesie Netbit-u? Co z pracowaniem nad wizerunkiem Netbitu ? >co do > bledow to dzis pierwszy raz zauwazylem iz latwo si eprzyznales do niego... ale > to zostawmy w spokoju bo ja i tak nie zmienie zdania iz nie potrafisz sie do > bledow przyznawac, Bryndzo -błąd. Walka z Łodzią -błąd i prośba o usunięcie moich postów. Szukać dalej ? Znowu mam cytować ? Mi bedzie łatwiej ,bo mam połowę mniej do przejrzenia :))))) >szczegolnie jedna sprawe olales-gdzie wytykalem Ci blad, > dotykajacy mnie osobiscie i to Ty to zignorowales. Powyzsze zdanie takze w > kwestii kto kogo ignoruje... Nie rozumiem. Znowu jakieś hierogliwy ? Chciałeś mi dokuczyć teraz ? Udało Ci się .Nie wiem co odpisać ! > A sugestie... hm... nie mialem gdzies tylko po prostu ich nie widzialem! ale ok > > przyjmijmy ze to z powodu mojego-czyli nie przeczytalem jakiegos watku czy > cos... > > W kwesti kpin ze strony Omegi doswiadczasz kpin??? Zaiste ciekawe spojrzenie > ale to chyb Twoje kpiny i drwiny po czesci odbily sie od monitora i obrzuciles > blotem samego siebie-mysle ze stad takie odczucie, bo inaczej nie moge sobie > tego wyjasnic. A Omega i omega to dwie inne osoby kolego jedna jest z Bydzi > druga z Trounia i jakby nie patrzec ma to znaczenie co? Tak szczególnie w wątku: NETBIT co to jest ? Gratuluję Kro systemu wartościowania !!!! Czy mam cytować wypowiedzi Omegi,kiedy to czepiała się każdego mojego słówka i przeinaczała sens moich postów .Moim zdanie to kpina. Tyle. > Na koniec maly cytacik: > > "Jeśli tak to bardzo kiepskim.Jej pomoc po Twojej stronie jeszcze bardziej mnie > > utwierdziła w przekonaniu,ze się jednak nie myliłem." > > Czyli co atomski wie iz bylo jednak inaczej ze umowilem sie z Omega przez forum > > potem na GG umowilismy sie w realu i... czy jak moze napisz co myslisz kolego?? > ? > > KroTosS Zlituj się.Chcesz mnie zabić,czy ze mną jeszcze przed moją śmiercią wyjaśnić coś ? O co Ci chodzi ? Nic tylko "..." i " ..." Kto to ma zrozumieć ? Jeżeli chodzi o moją pomyłkę -lub nie to: Nie było i nie jest istotne w sprawie czy omega to Omega czy jeszcze ktoś inny. Zrozum to w końcu !!!! "Kłótnia" o taką bzdurę zajęła tymczasem sporo czasu i zakończyła się jak zakończyła-moim zniesmaczeniem wobec dziecinady uprawianej przez Omegę! Czyli utwierdziła mnie w przekonaniu,ze nie można jej traktować poważnie -więc rozmawialiście sobie (na forum,czacie w Netbicie)fajnie,ale o niczym poważnym ,czy istotnym dla Netbitu . Rozumiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do atomskiego...do widzenia jak na razie tutaj 20.11.01, 15:05 Wiec tak atomski powialu nuda z Twojej (bac co badz bardzo ciekawej osoby) i widze ze nic dalej nie rozumiesz a uwazasz iz to Ty masz swita racje w tym- mowie o tym watku. Po takim zachowaniu poznaje sie fanatykow. I mysle ze nie ma co dalej z Toba dyskutowac w obliczu takiego traktowania sprawy i z takim Twoim podejsciem. Myslsle takze ze Omega dobrze zrobila konczac rozmowe z Toba w tym watku co ja rowniez czynie, chyba ze wymyslisz cos ciekawszego albo staniesz troszeczke z boku i popatrzysz na to inaczej, jak nie nic sie nie stanie. KroTosS Ps.Jezeli Omega jest dziecinna to wtedy kim Ty jestes??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Do atomskiego...do widzenia jak na razie tutaj IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 15:16 krotoss napisał(a): > Wiec tak atomski powialu nuda z Twojej (bac co badz bardzo ciekawej osoby) i > widze ze nic dalej nie rozumiesz a uwazasz iz to Ty masz swita racje w tym- > mowie o tym watku. Po takim zachowaniu poznaje sie fanatykow. I mysle ze nie ma > > co dalej z Toba dyskutowac w obliczu takiego traktowania sprawy i z takim Twoim > > podejsciem. Myslsle takze ze Omega dobrze zrobila konczac rozmowe z Toba w tym > watku co ja rowniez czynie, chyba ze wymyslisz cos ciekawszego albo staniesz > troszeczke z boku i popatrzysz na to inaczej, jak nie nic sie nie stanie. > > KroTosS Mistrzu nie sądzisz,ze ja mogę mieć dokładnie takie samo zdanie o Tobie ?????? Tak samo cierpię (bardziej )z powodu,ze nie mogę Cię do niczego sam przekonać,że trzeba woła,by Cie do czegokolwiek ruszyć i armii by nieco naruszyć twą postawę ,zachwiać ? Tobie także życzę na przyszłość częstsze "bycie z boku." > Ps.Jezeli Omega jest dziecinna to wtedy kim Ty jestes??? Ja jestem atomski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do atomskiego...do widzenia jak na razie tutaj 20.11.01, 17:29 Gość portalu: atomski napisał(a): > > Ps.Jezeli Omega jest dziecinna to wtedy kim Ty jestes??? > Ja jestem atomski !!! Tak to dobre okreslenie :-)))) strzalka jak na razie (i tylko tutaj of corbs) mistrzuniu "ping-ponga". KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Do omegi 1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 12:49 Gość portalu: Omega napisał(a): > Dziękuje za wsparcie .Widać moje odczucia w odniesieniu do wypowiedzi kolegi > Atomskiego nie są odosobnione. > On chyba powinien zmienić Forum, jeżeli ma takie mniemanie o jego uczestnikach. > > Ja z Escherem nie mam zamiaru ścigać i wcale nie mam z tego powodu kompleksów. > Pozdrawiam serdecznie Rybko ! Przez cały czas na wszelkie sposoby próbujesz ze mną walczyć.Piszesz o jakimś konflikcie nawet ? Czemu się dziwisz,że ja na Twoje ataki odpowiadam ?To jest forum ? Masz prawo to robić ,choć z tego co pamiętam to raczej Krotoss powinien się bronić nie Ty ! Takim forumowym adwokatem jesteś ? Tylko czemu ja na bezsensowne zaczepki słowne z Twej strony (które nic nie wnoszą moim skromnym zdaniem) nie moge odpowiadać po swojemu ? Nie mogę ich traktować poważnie ,bo w moim odczuciu są pogadanką na siłę,żartem jakimś .Niestety na dłuższą metę tego typu żarty mnie nie śmieszą i wręcz nudzą. Powyzszym dałem więc wyraz swemu zniecierpliwieniu. Skutek ? Przybyło "nam dyskutantów " :)))))))))))))))))))) Nikogo nie zamierzam zniechęcać do uczestnictwa w forum.Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jaką drogą doszedł do takich wniosków ? Na moje mniemanie o forumowiczach ,forumowicze sami sobie "zapracowują". To chyba normalne i Ty z radcą ,też niniejszym dzielicie się swoim mniemaniem o mnie,prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do omegi 1 20.11.01, 13:10 No i dalej atomski kpisz sobie z Omegi i prubujesz ja zdyskredytowac... KroTosS Ps.A ja sie bronilem wczesniej podajac jak absurdalne jest wrzucenie czesci z cytatow do worka "uganianie sie za dupami" i mysle ze Omega ma tez prawo bronic SIEBIE! (bo broni tu siebie) jako ze byla postacia wymieniona w tamtych cytatach... Ps.2 Ja mysle ze posty Omegi niesa na sile i wnosza bardzo duzo chocby to iz ukazaly Twoje zachowania pewne.. nie bede sie tu powtarzal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® do radcy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 21:13 czy mi sie wydawalo, że ze strony atomskiego to byl komplement jakos agresywnie reagujesz na pochwaly ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: do radcy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 21:33 Gość portalu: Ted® napisał(a): > czy mi sie wydawalo, że ze strony atomskiego to byl komplement > jakos agresywnie reagujesz na pochwaly ;( Ja myślę, że Ci się wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do radcy 19.11.01, 21:36 Gość portalu: Ted® napisał(a): > czy mi sie wydawalo, że ze strony atomskiego to byl komplement > jakos agresywnie reagujesz na pochwaly ;( Kazdy ma swoje odczucia... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Teda 19.11.01, 22:30 Gość portalu: Ted® napisał(a): > czy mi sie wydawalo, że ze strony atomskiego to byl komplement > jakos agresywnie reagujesz na pochwaly ;( Kazdy ma swoje odczucie-jak pisal Krotoss.To prawda.To wszystko rowniez zalezy,kto jakie slowa wypowie.Tutaj akurat atomski wielokrotnie wykazal sie pod roznymi nickami,ze usilnie stosuje walke.Kpi i prowokuje do roznych wasni. Podprowadza dana osobe coraz blizej i naraz kosi ja jak brzytew.Jego taktyka,to nie stosowanie krytyki lub ukazywanie pewnych zjawisk.To kpiny i zlosliwosci. Ze zlosliwosci przechodzi do przecukrzonej slodyczy i lukru.Ze sztucznej grzecznosci stosuje ciecia w stylu jakiegos tam eksperymentatora.Wciela sie w jakas "bryndze" -by pokazac innym,ze znalazl sie jakis wyszydzacz "bryndzowy". Bierze sie za lby na prawo i lewo. Czy to mozna nazwac tzw."zdrowym rozsadkiem" ?.Czy mozna dyskutowac spokojnie ? Mowisz Tedzie o komplemencie -z jego strony ? Ja go pozdrowilem uczciwie i po ludzku-a on ? On walczyl z Omega.O kazde slowo sie scinal-jak "chlopiec z podworka" .To ma byc ten kulturalny czlowiek-stojacy PONAD WSZYSTKIMI ? Ciagle zaczepki do Omegi ? Mnie postawil jako nastepna "Omege"? Mysli,ze "poszukal sobie chlopca do bicia"? Koles atomski - NIE ZEMNA TE NUMERY ! radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do Teda 19.11.01, 22:50 Radca napisal: > Kazdy ma swoje odczucie-jak pisal Krotoss.To prawda.To wszystko rowniez > zalezy,kto jakie slowa wypowie.Tutaj akurat atomski wielokrotnie wykazal sie po > d > roznymi nickami,ze usilnie stosuje walke.Kpi i prowokuje do roznych wasni. > Podprowadza dana osobe coraz blizej i naraz kosi ja jak brzytew.Jego taktyka,to > > nie stosowanie krytyki lub ukazywanie pewnych zjawisk.To kpiny i zlosliwosci. > Ze zlosliwosci przechodzi do przecukrzonej slodyczy i lukru.Ze sztucznej > grzecznosci stosuje ciecia w stylu jakiegos tam eksperymentatora.Wciela sie > w jakas "bryndze" -by pokazac innym,ze znalazl sie jakis wyszydzacz "bryndzowy" > . > Bierze sie za lby na prawo i lewo. > > Czy to mozna nazwac tzw."zdrowym rozsadkiem" ?.Czy mozna dyskutowac spokojnie ? > Mowisz Tedzie o komplemencie -z jego strony ? Ja go pozdrowilem uczciwie i po > ludzku-a on ? On walczyl z Omega.O kazde slowo sie scinal-jak "chlopiec z > podworka" .To ma byc ten kulturalny czlowiek-stojacy PONAD WSZYSTKIMI ? > > Ciagle zaczepki do Omegi ? Mnie postawil jako nastepna "Omege"? > Mysli,ze "poszukal sobie chlopca do bicia"? > > Koles atomski - NIE ZEMNA TE NUMERY ! Pierwszy raz widze ze Radca sie tak uniosl (choc zachowujac dobry styl) ale mial do tego prawo no i jak to Radca czesto racje :-)))) Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: do radcy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 23:28 nie wnikam w meritum sporu atomskiego i omegi, nie chce mi sie radco chyba nie zrozumiales tego zakamuflowanego komplementu i twoja agresywna reakcja mnie mocno zdziwila, jesli pamietasz to z atomskim (vel bryndza) mialem nieraz potyczki slowne ale nigdy jak w twoim przypadku nie posunalem sie do "walki na szabelki" atomski powiedzial, cytuje: "Cieszę się.W końcu jakaś konstruktywna wymiana zdań..." i w moim mniemaniu znaczylo to, ze dyskusja z toba bylaby bardziej konstruktywna niz z omega nie byl to z pewnoscia majstersztyk uprzejmosci w stosunku do bialoglowy (pozdrawiam) ale niewatpliwie komplementowanie ciebie i druga sprawa: czy nie uwazasz, ze bez odrobiny pieprzyku byloby tu przerazliwie nudno pozdrawiam zlosliwy ale mimo to nadal zyczliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: do radcy IP: 194.204.138.* 20.11.01, 08:59 pod tym moge sie podpisac... pozdrawiam wszystkich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do radcy 20.11.01, 11:29 Gość portalu: #kasia napisał(a): > pod tym moge sie podpisac... > > pozdrawiam wszystkich :))) A ja sie nie podpisze tylko dodam iz nie chodzilo tu o ten konkretny post atomskiego do Radcy... gdyby tak bylo nie smial bym wyzej pisac tego co napisalem... Ale i tak rowniez nie poskapie jak #kasia i pozdrawiam wszystkich :-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski do radcy 2 (chyba już sie pogubiłem w numerkach) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 13:37 > Kazdy ma swoje odczucie-jak pisal Krotoss.To prawda.To wszystko rowniez > zalezy,kto jakie slowa wypowie.Tutaj akurat atomski wielokrotnie wykazal sie po > d > roznymi nickami,ze usilnie stosuje walke.Kpi i prowokuje do roznych wasni. > Podprowadza dana osobe coraz blizej i naraz kosi ja jak brzytew.Jego taktyka,to > > nie stosowanie krytyki lub ukazywanie pewnych zjawisk.To kpiny i zlosliwosci. > Ze zlosliwosci przechodzi do przecukrzonej slodyczy i lukru.Ze sztucznej > grzecznosci stosuje ciecia w stylu jakiegos tam eksperymentatora. Radco kochaniuteńki.Czyżbyś oceniał mnie aż tak monoschematycznie ?? Zlituj się !!! Moim zdaniem opisałeś tu jedynie moją "historię" z Omegą (omegą) i naszą najnowszą dyskusyjkę w pajacyku,a piszesz ,jakbym zawsz tak robił.To nie prawda. Myślę,ze najbardziej Cię boli ( i dlatego tu teraz taki ton wyrazków ) ,że np śmiałem się przeciwstawić Twojej kocepcji działania względem Netbitu.Jeszcze konkretniejszym i świeższym przykładem będzie nie zgodzenie się z Tobą na to by kogoś zmuszać do zajęcia się pajacykiem w tym wątku.Moim zdaniem jak ktoś mówi :kasia zajmij się pajacykiem ,to jest to manipulowanie ludźmi i już. Ty najpierw podniosłeś rwetes niesłychany ,a potem się obraziłeś. No cóż. A moim zdaniem jaja sobie urządzasz.Chcesz byśmy byli tacy jak sobie wymarzysz, w niczym jednak bezpośrednio nie biorąc udziału.Nic tylko : Ty zrób to ,ty tamto ,krotos to dobrze ,ze zrezygnowałeś itp. Co ,jak będziemy już po Twojej myśli to przyjdziesz w chwale ? Póki co nie zasługujemy ? O co mi chodzi ,radco ? O zmianę tonu z pryncypialnego na przypuszalnie optymistyczny ! >Wciela sie > w jakas "bryndze" -by pokazac innym,ze znalazl sie jakis wyszydzacz "bryndzowy" > . > Bierze sie za lby na prawo i lewo. > > Czy to mozna nazwac tzw."zdrowym rozsadkiem" ?.Czy mozna dyskutowac spokojnie ? > Mowisz Tedzie o komplemencie -z jego strony ? Ja go pozdrowilem uczciwie i po > ludzku-a on ? On walczyl z Omega.O kazde slowo sie scinal-jak "chlopiec z > podworka" .To ma byc ten kulturalny czlowiek-stojacy PONAD WSZYSTKIMI ? Punkt widzenia znowu zależy od punku siedzenia :)))))) Ale niezły dramat nam tu napisałeś. "Zawsze lepiej jest wywoływać niezdrowe emocje niż nie wywoływać wcale" -Marylin Manson. > Ciagle zaczepki do Omegi ? Mnie postawil jako nastepna "Omege"? > Mysli,ze "poszukal sobie chlopca do bicia"? Coś chyba,źle zrozumiałeś,radco .Oj zupełnie nie tak. > Koles atomski - NIE ZEMNA TE NUMERY ! Jak już to : NIE ZE MNĄ TE NUMERY BRUNNER ! :)))))))))))))))))) "Pozdrawiam i życzę niedoszukiwania się w moich postach czegoś czego w nich nie ma" -Lous Armstrong Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do radcy 2 (chyba już sie pogubiłem w numerkach) 20.11.01, 13:57 A fe atomski wykrecasz sie sianem... po pierwsze w polemice z Kropka miales tyle racji co i sie myliles... a ze Ona jest kobieta to dostales talerzem w glowe i koniec ;-) no ale to doswiadczenie nie przyszlosc zeby z na Kropke uwazac... po drugie (co do Radcy) to nieladnie piszesz do niego myslisz ze On chce robic tak jak to opisujesz??? Pamietaj iz On jest w Austrii wiec ma ograniczone pole manewru dla tego PROPONUJE!!! powtarzam PROPONUJE!!! innym zajecie sie tym czy tamtym widzac iz samemu nikomu nie chce sie ruszyc pupy z miejsca-jest to zle wg. Ciebie??? I pachnie zara jakas teoria spiskowa w glowie Radcy ktory juz mam wizje poustawiana NetBiT'u i chce nami rzadzic czy cos w tym stylu...??? KroTosS Ps. Jak to na forum mam prawo uczestniczyc w dyskusji-to w kwesti jakbys chcial mi zarzucic iz odpowiadam na post skierowany do Radcy... ale to tak bardzo profilaktycznie bo pamietam jak kiedys pisales ze takie jest forum wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: do radcy 2 (chyba już sie pogubiłem w numerkach) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 14:31 krotoss napisał(a): > A fe atomski wykrecasz sie sianem... po pierwsze w polemice z Kropka miales > tyle racji co i sie myliles... a ze Ona jest kobieta to dostales talerzem w > glowe i koniec ;-) no ale to doswiadczenie nie przyszlosc zeby z na Kropke > uwazac... Uważać bo jest niepoczytalna ? Nieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Już wolę dostać talerzami :))))))))))) I może zacytuję początek mojej polemiki z Łodzi : • Kropka ! Podejdź no do płota ! adres: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl Gość portalu: atomski 09-11-2001 15:25 Jako członek NETBIT-u Internetowego Towarzystwa Przyjaciół Bydgoszczy i Torunia prostestuję przeciw szerzeniu poniższych stereotypów na teranie kraju: • Re: Zakompleksiona Polska B kropka.@poczta.gazeta.pl 25-10-2001 01:26 Kurcze, wpadam do Poznania, bo się na herbatę wprosiłam, idę do Torunia, do Bydgoszczy, do Warszawy, bo ciekwska ze mnie baba - gdziekolwiek jestem - wszędzie to samo! Kurwy jak motylki latają! I tylko dlatego, że jeden jest z Poznania, a drugi z Katowic! Też mi powód do awantury! Czy wy nie macie innych zmartwień? Pozazdrościć, naprawdę (...) Przykład Bydgoszczy i Torunia już dawno jest nieaktualny. Wszelkie konflikty w necie na tle "miastozawistnym" mamy już za sobą !! Wszelkie wątpliwości na bieżąco korygujemy (od tego tam jesteśmy -my ludzie z Torunia i z Bydgoszczy) ! Porównywanie i powoływanie się na B. i T. w aspekcie tego co się dzieje na forum poznańskim to li tylko gra pod publikę,mająca na celu mnożenie przykładów... P R O T E S T U J Ę ! ! ! I żądam darmowego piwa z sokiem :))))))))))) Re: Atomski! Podejdź no do płota ! kropka.@poczta.gazeta.pl 09-11-2001 20:06 odpowiedz na list odpowiedz cytując Podeszłam. I co? A sprawdź posty z 25.10. We wszystkich tych miastach bluzgi szły równo! Może u was nie na Toruń i odwrotnie, to na jakieś inne miasto! Wszędzie jest tak samo! W Łodzi tak BYŁO, ale poradzilismy sobie. To znaczy, że można, jak się chce! A wtedy byłam wkurzona, bo u nas już wszyscy spali, nie było z kim pogadać, więc latałam po całej Polsce. Ale też nie było z kim gadać. Tylko z innych powodów. Trudno. Mam fatalny charakter i nie cierpię, jak mądrzy ludzie dają się podpuszczać i terroryzować mniejszości idiotów! A mniej więcej w tym czasie w Bydgoszczy żarliscie się miedzy sobą. I o co? Po co? Wie ktoś? Poza tym ten post był chyba na wątku poznańskim, nie? No to zajrzyj i zobacz jak z Wrocławiem miło rozmawiają!!! Od tamtej pory siedzę w Łodzi i nosa nie wyściubiam. Poza Bydgoszczą :)) Bo mi się niedobrze robi, jak zaglądam na inne fora. Herbaty w Poznaniu też nie dali :( Ale masz rację. Obiecuję, więcej nie będę się wtrącać w sprawy innych miast.Ich brocha. Na piwo i tak pójdziemy :P Pozdrawiam" Koniec cytatu .Moim zdaniem kropka nieco się przyznała ,nieco zeszła z tematu i rozmydliła sedno. Czy Ty Kro widzisz to inaczej ???? > po drugie (co do Radcy) to nieladnie piszesz do niego myslisz ze On chce robic > tak jak to opisujesz??? Pamietaj iz On jest w Austrii wiec ma ograniczone pole > manewru dla tego PROPONUJE!!! powtarzam PROPONUJE!!! 1.Krotoss zrób dziś na obiad jajecznicę -propozycja w mniemaniu radcy (i krotosa ?) 2.Czy jest ktoś chętny by zając się pajacykiem,Ja nie mogę bo w Austrii.Bardzo proszę ! - tak sobie wyobrażam propozycję ( i muszę przyznać,że w końcu radca zmienił ton - z pryncypialnego na właściwy !!!) >innym zajecie sie tym czy > tamtym widzac iz samemu nikomu nie chce sie ruszyc pupy z miejsca-jest to zle > wg. Ciebie??? I pachnie zara jakas teoria spiskowa w glowie Radcy ktory juz mam Czy mnie pamięc nie myli ,czy to właśnie Ty wietrzyłeś wszędzie spisek radcy w celu przejęcia władzy ? Ja tylko nie chciałbym mieć wrażenia ,ze jestem popychadłem,a ton postów radcy do niedawna takie u mnie wrażenie wywoływał.Nic nie poradzę. Po drugie: Czy mi się wydaję ,czy prezes powinien najbardziej "ruszać tyłkiem",pomagać "ruszać" i motywować świtę do działania.Co robił ,każdy widział. > Ps. Jak to na forum mam prawo uczestniczyc w dyskusji-to w kwesti jakbys chcial > mi zarzucic iz odpowiadam na post skierowany do Radcy... ale to tak bardzo > profilaktycznie bo pamietam jak kiedys pisales ze takie jest forum wlasnie... Ke ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do atomskiego 20.11.01, 18:37 Gość portalu: atomski napisał( .Moim zdaniem jak ktoś > mówi :kasia zajmij się pajacykiem ,to jest to manipulowanie ludźmi i już. > A moim zdaniem jaja sobie urządzasz.Chcesz byśmy byli tacy jak sobie wymarzysz, > w > niczym jednak bezpośrednio nie biorąc udziału.Nic tylko : Ty zrób to ,ty > tamto ,krotos to dobrze ,ze zrezygnowałeś itp. > Co ,jak będziemy już po Twojej myśli to przyjdziesz w chwale ? > Póki co nie zasługujemy ? > O co mi chodzi ,radco ? O zmianę tonu z pryncypialnego na przypuszalnie > optymistyczny ! Pokaz atomski fragment (jestes dobry w wyszukiwaniu cytatow) -gdzie ja "kazalem Kasi" ? Gdzie ja komukolwiek cos "kazalem robic" ? Gdzie ja "kazalem lub nakazywalem "? atomski ! mowisz,ze napisalem ;" Kasia zajmij sie pajacykiem " -pytam sie : GDZIE TO PISZE ? Ja nigdy nikomu nie wydaje polecen - ty atomski natomiast tak. radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do atomskiego 20.11.01, 18:40 radca napisał(a): > Gość portalu: atomski napisał( .Moim zdaniem jak ktoś > > mówi :kasia zajmij się pajacykiem ,to jest to manipulowanie ludźmi i już. > > A moim zdaniem jaja sobie urządzasz.Chcesz byśmy byli tacy jak sobie wymar > zysz, > > w > > niczym jednak bezpośrednio nie biorąc udziału.Nic tylko : Ty zrób to ,ty > > tamto ,krotos to dobrze ,ze zrezygnowałeś itp. > > Co ,jak będziemy już po Twojej myśli to przyjdziesz w chwale ? > > Póki co nie zasługujemy ? > > O co mi chodzi ,radco ? O zmianę tonu z pryncypialnego na przypuszalnie > > optymistyczny ! > > Pokaz atomski fragment (jestes dobry w wyszukiwaniu cytatow) -gdzie ja "kazalem > > Kasi" ? Gdzie ja komukolwiek cos "kazalem robic" ? Gdzie ja "kazalem lub > nakazywalem "? > > atomski ! mowisz,ze napisalem ;" Kasia zajmij sie pajacykiem " > -pytam sie : GDZIE TO PISZE ? Ja nigdy nikomu nie wydaje polecen - > ty atomski natomiast tak. > > radca > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski do radcy 1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 12:28 Gość portalu: radca napisał(a): > Czy atomski chce zniechecac do uczestnictwa na forum ? Czy jest to chorobliwa > obsesja ? Juz na forum Lodz zaczal atakowac Kropke.Tam rowniez Kropka dala do > zrozumienia,ze "atomski zniecheca".Co kieruje atomskim,ze uwaza sie za ZANDARMA > > FORUM ? Czy "zjadl wszystkie rozumy,tylko nie swojego" ? Kochany radco.Jeśli tak będzie Ci łatwiej mnie zrozumieć,to niech będzie ,że "chorobliwa obsesja". Dla tych ,którzy jeszcze w to nie wierzą ,spieszę zauważyć ,ze mój "atak" na kropkę był w tonie żartobliwym. Chodziło ,o to ,że na forum poznańskim kropka napisała,że gdzie się nie ruszy to zawiść między miastami.Powołała się na Bydgoszcz i Toruń. Problem w tym ,że to nie prawda. Napisałem jej,że to nie prawda i jako członek NETBIT czuję się w obowiązku to kropce wytknąć (że jakieś stereotypy o nienawiści między Bydgoszczą i Toruniem).Zażądałem za karę piwo z sokiem (które zresztą i tak sobie wczesniej obiecaliśmy :). Ona się przyznała.Potem ktoś coś napisał o kropce i jej puściły nerwy i z tego wszystkiego się wycofała rzucając talerzami.Ot ,cała historia z forum łódzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka Re: Do Atomskiego 20.11.01, 18:13 Gość portalu: radca napisał(a): > Czy atomski chce zniechecac do uczestnictwa na forum ? hehe mnie zniechecil Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do Atomskiego 20.11.01, 19:20 zlotarybka napisał(a): > Gość portalu: radca napisał(a): > > > Czy atomski chce zniechecac do uczestnictwa na forum ? > > hehe mnie zniechecil Dodatkowo z Forum Lodz- temat;" Kropko podejdz do plota" 10.11.01 godz; 12.52 atomski do Kropki :"nie,nie zamierzam cie zniechecac do wsciubania nosa w inne fora" ( sam wymyslil te prowokacyjne pytanie) Kropka odpowiedziala; " Skutecznie to zrobiles " pozdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do Atomskiego IP: *.klimatair.gr 20.11.01, 20:15 zlotarybka napisał(a): > Gość portalu: radca napisał(a): > > > Czy atomski chce zniechecac do uczestnictwa na forum ? > > hehe mnie zniechecil a na jaka przynete bierzesz, rybak ze mnie nietegi ale z mala podpowiedzia moze udaloby sie ciebie czyms zanecic Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka Re: Do Atomskiego 20.11.01, 20:39 Gość portalu: Ted® napisał(a): > zlotarybka napisał(a): > > > Gość portalu: radca napisał(a): > > > > > Czy atomski chce zniechecac do uczestnictwa na forum ? > > > > hehe mnie zniechecil > > a na jaka przynete bierzesz, rybak ze mnie nietegi ale z mala podpowiedzia moze > > udaloby sie ciebie czyms zanecic na dobre jedzonko hahahaha, zwlaszcza teraz ps. to zart, na zadna nie biore , mam juz swojego rybaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do Atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:58 zlotarybka napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > zlotarybka napisał(a): > > > > > Gość portalu: radca napisał(a): > > > > > > > Czy atomski chce zniechecac do uczestnictwa na forum ? > > > > > > hehe mnie zniechecil > > > > a na jaka przynete bierzesz, rybak ze mnie nietegi ale z mala podpowiedzia > moze > > > > udaloby sie ciebie czyms zanecic > > na dobre jedzonko hahahaha, zwlaszcza teraz > > > > > > ps. to zart, na zadna nie biore , mam juz swojego rybaka coz za grzeszne mysli (powiem rybakowi!), chcialem cie zachecic do forum i tylko tyle i az tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka Re: Do Atomskiego 20.11.01, 21:13 Gość portalu: Ted® napisał(a): > zlotarybka napisał(a): > > > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > > > zlotarybka napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: radca napisał(a): > > > > > > > > > Czy atomski chce zniechecac do uczestnictwa na forum ? > > > > > > > > hehe mnie zniechecil > > > > > > a na jaka przynete bierzesz, rybak ze mnie nietegi ale z mala podpowi > edzia > > moze > > > > > > udaloby sie ciebie czyms zanecic > > > > na dobre jedzonko hahahaha, zwlaszcza teraz > > > > > > > > > > > > ps. to zart, na zadna nie biore , mam juz swojego rybaka > > coz za grzeszne mysli (powiem rybakowi!), chcialem cie zachecic do forum i tylk > o > tyle i az tyle a ja chcialam cos zjesc, w koncu trzeba sie dobrze odzywiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Do Krotossa 1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 12:33 krotoss napisał(a): > Gość portalu: atomski napisał(a): > > > Witaj .Teraz Ty będziesz omegą,Omegą czy coś ? > > "czy coś" atomski??? Boze... > > KroTosS Racja Kro ! Przesadziłem ! Przepraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Krotossa 1 20.11.01, 12:39 Gość portalu: atomski napisał(a): > krotoss napisał(a): > > > Gość portalu: atomski napisał(a): > > > > > Witaj .Teraz Ty będziesz omegą,Omegą czy coś ? > > > > "czy coś" atomski??? Boze... > > > Racja Kro ! > Przesadziłem ! > Przepraszam ! No pierwszy raz widze ale to dobry prognostyk :-)))... tylko ze to nie mnie powinnienes przeprosic tylko Omege ktora sprowadziles do takie roli... KroTosS Ps.Ciekawe kogo to metoda jest... bo jak sadze po liczbie porzadkowej 1 przy ktorej zastosowales polubowny ton i uspiles moja czujnosc ;-) teraz prz nr 2 nastapi pewnie atak z pelna furia i zmieciesz moje cienkie dygresje razem ze mna z powierzchni tego forum ;-D Ps.2 No ale pozdrowie i tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do Teda -pierwsza odpowiedz 20.11.01, 18:17 atomski odpisal na moje pozdrowienie. cytuje; " Witaj.Teraz Ty bedziesz omega.Omega czy cos? " -tutaj nie potrzeba byc bieglym,o co chodzi.Wystarczy poczytac posty i atakowanie Omegi na Forum.Jesli nie zamierzal tego czynic-to straszyl. Uwazam,to za forme bezczelna. Za kogo sie uwaza ten atomski ? Moze odpowiedzi nalezy sie dopatrzec w poscie atomskiego do Kropki na forum Lodz ? temat:"Kropko ! Podejdz do plota" z dnia 13.11.01 godz; 9.51 -gdzie napisal: cyt: " Rozchmurz sie.Badz sprytna jak polityk.POwodzenia !!! " Czy moze zaczyna sie sam juz czuc politykiem ? Dlatego wpaja innym,aby byli "sprytni jak politycy" ? Kropka dala sie poznac w roznych tematach,ze posiada ludzkie cechy. Jest w Niej wielka doza CZLOWIECZENSTWA. U atomskiego podoba sie "spryt polityka"-dlatego chce walczyc przeciwko wielu uczestnikow forum. ---------------------------- Odnosnie tego sformulowania;"Ciesze sie,ze w koncu jakas konstruktywna wymiana zdan" Zadnej wymiany zdan nie bylo; byly tylko pozdrowienia z mojej strony. Natomiast atomski -zastosowal "wymiane zdan" -odpowiadajac grozbami i straszeniem- zastosowal rodzaj szantazu. radca ps. szerszej analizy dokonam w odpowiedzi do samego atomskiego Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do atomskiego-druga odpowiedz 20.11.01, 19:06 Napoczatku informuje,ze nie zamierzam "numerowac atomskiego" -jak to czyni z "radca 1" i "radca 2",oraz "kroToss 1" itd. W stosunku do osoby atomskiego trudno byloby mi wyszukac liczbe-nie chcialbym pozostac przy zerze. Odnosnie twoich sugestii atomski z "ta jajecznica do KroTossa" -to juz samo to swiadczy o twoim obsesyjnym mysleniu.Tworzysz sam pewne wymysly -jak stara dewotka. Odnosnie twojej wymyslonej propozycji,"abym poprosil kogos-poniewaz sam niemoge,gdyz jestem w Austrii" itd. ? - pytam sie ; aczym jest otwarte pytanie w temacie ;"Akcji" Przeczytaj sobie rowniez dyskusje z Rhemkiem -czy ja wlasnie tak nie prosilem ? atomski czepiasz sie kogo tylko mozesz i lapiesz kazdego za slowko. Czy to ty wlasnie nie byles tym najbardziej walczacym z redakcja Gazety ? Gdzie byl twoj takt ? Dlaczego wtedy ? nie umiales sobie sam odpowiedziec ? Ty masz prawo popelniac bledy ? Lecz innych sie czepiasz o wszystko. Piszesz,ze piszac do mnie o tym,ze "bede Omega i czy chce nia byc ? -ppelniles blad niby niezamierzony ? Wynika,ze wiesz,ze popelniasz bledy-lecz twoje bledy nalezy traktowac z przymrozeniem oka ? Innych natomiast mocno atakujesz za nie. radca ps. pytam sie jeszcze raz; gdzie "kazalem Kasi zajac sie pajacykiem " ? ukaz ten cytat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do atomskiego-druga odpowiedz IP: *.klimatair.gr 20.11.01, 20:05 radca: "Napoczatku informuje,ze nie zamierzam "numerowac atomskiego" -jak to czyni z "radca 1" i "radca 2",oraz "kroToss 1" itd. W stosunku do osoby atomskiego trudno byloby mi wyszukac liczbe-nie chcialbym pozostac przy zerze." fiu, fiu, chyba cie ponioslo, z tej strony cie nie znalem masz ciagoty wodzowskie i to jest fakt ktory nie tylko atomski zauwazyl jednym to nie przeszkadza, a innym tak (w tym w.w. podpisanemu) lecz spokojnie, za to sie nie rozstrzeliwuje, przynajmniej w polsce wiec poluzuj troche i zachowaj granaty na lepsza okazje pozdrawiam anarchista Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do atomskiego-druga odpowiedz 20.11.01, 20:08 A ja nie lubie wciskania ludzia w oczy wydumanego kitu (np. religii) i dla tego nie podoba mi sie taka ocena Radcy. KroTosS antyklerykał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do atomskiego-druga odpowiedz 20.11.01, 20:10 krotoss napisał(a): > A ja nie lubie wciskania ludzia w oczy wydumanego kitu (np. religii) i dla tego > > nie podoba mi sie taka ocena Radcy. > > KroTosS > antyklerykał ;-) Znaczy zeby bylo jasne nie podoba mi sie to ze Ty czy kto inny ma takie zzarzuty wobec Radcy-teraz juz chyba bez niedomuwien. KroTosS pogromca ciemnogrodu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do atomskiego-druga odpowiedz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:25 krotoss napisał(a): > Znaczy zeby bylo jasne nie podoba mi sie to ze Ty czy kto inny ma takie zzarzut > y > wobec Radcy-teraz juz chyba bez niedomuwien. > > KroTosS > pogromca ciemnogrodu ;-) alez kroti to nie zarzuty, sa tacy ktorzy wydaja polecenia i tacy ktorzy je wykonuja, to jest cecha charakteru co by to bylo gdyby wszyscy chcieli rzadzic albo gdyby nikt nie chcial a ja jestem z tych ktorzy sami sobie sterem i okretem, i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do atomskiego-druga odpowiedz 20.11.01, 21:07 Gość portalu: Ted® napisał(a): > alez kroti to nie zarzuty, sa tacy ktorzy wydaja polecenia i tacy ktorzy je > wykonuja, to jest cecha charakteru > co by to bylo gdyby wszyscy chcieli rzadzic albo gdyby nikt nie chcial > a ja jestem z tych ktorzy sami sobie sterem i okretem, i tyle > I ja do tego nie mam zadnych obiekcji, mam je tylko w stosunku do takiego surowego oceniania Radcy. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do atomskiego-druga odpowiedz 20.11.01, 20:26 Gość portalu: Ted® napisał(a): > radca: > "Napoczatku informuje,ze nie zamierzam "numerowac atomskiego" -jak to czyni > z "radca 1" i "radca 2",oraz "kroToss 1" itd. W stosunku do osoby atomskiego > trudno byloby mi wyszukac liczbe-nie chcialbym pozostac przy zerze." > > fiu, fiu, chyba cie ponioslo, z tej strony cie nie znalem > > masz ciagoty wodzowskie i to jest fakt ktory nie tylko atomski zauwazyl > jednym to nie przeszkadza, a innym tak (w tym w.w. podpisanemu) lecz spokojnie, > za to sie nie rozstrzeliwuje, przynajmniej w polsce > wiec poluzuj troche i zachowaj granaty na lepsza okazje > > pozdrawiam > anarchista Odpowiedz: To jest Twoja ocena,nic na to nie poradze.Lecz jesli,ktos obraza i tnie sie z uczestniczka Forum (przyklad z Omega i Kropka) -chelpiac sie przy tym (przyklad ze schodami) -to JEST OK ??? Jesli taki atomski-obraza na prawo i lewo-to jest OK ? Jesli ktos wystapi w obronie takich osob -to juz jest nie OK ? Z tym uspokajaniem mnie ,ze "sie jeszcze nie rozstrzeliwuje w Polsce " - przypomina mi to prowokacyjne powiedzonka atomskiego. Pytanie co ma wspolnego Ted z atomskim,ze mowia poobnym glosem ? Jedno napewno tak; "widza wodzowskie ciagoty radcy "? Tylko pytanie; gdzie mialyby te "wodzowskie ciagoty sie spelniac" ? Czy nie pomyslales Tedzie,ze sa pewne osoby,ktore chcialyby byc w czyms POMOCNE ? Chyba,ze tak jak piszesz ; "za to sie w Polsce nie rozstrzeliwuje " - oczywiscie. Czy nie latwiej i prosciej byloby Ci powiedziec; "dlaczego sie tu do nas wtracasz"? MY TU JESTESMY - TY BADZ TAM. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do atomskiego-druga odpowiedz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:51 radca napisał(a): drogi radco albo czytasz miedzy wierszami (nic tam nie bylo) albo co drugi wiersz nie mam twojej elokwencji, moje posty sa bardzo "tresciwe", wiec tym bardziej nie rozumiem jak mogles w tak malej ilosci slow znalezc tyle tresci odpowiadam > > Odpowiedz: To jest Twoja ocena,nic na to nie poradze.Lecz jesli,ktos obraza i > tnie sie z uczestniczka Forum (przyklad z Omega i Kropka) -chelpiac sie przy ty > m > (przyklad ze schodami) -to JEST OK ??? to nie jest o.k., ale to chyba nie powod aby rowniez obrazac > > Jesli taki atomski-obraza na prawo i lewo-to jest OK ? to nie jest o.k. > > Jesli ktos wystapi w obronie takich osob -to juz jest nie OK ? to jest o.k > > Z tym uspokajaniem mnie ,ze "sie jeszcze nie rozstrzeliwuje w Polsce " - > przypomina mi to prowokacyjne powiedzonka atomskiego. > > Pytanie co ma wspolnego Ted z atomskim,ze mowia poobnym glosem ? > Jedno napewno tak; "widza wodzowskie ciagoty radcy "? > mam nadzieje, ze poza tym czyms sie jednak roznimy, dwoch takich samych trudno byloby zniesc > Tylko pytanie; gdzie mialyby te "wodzowskie ciagoty sie spelniac" ? > > Czy nie pomyslales Tedzie,ze sa pewne osoby,ktore chcialyby byc w czyms POMOCNE > ? > Chyba,ze tak jak piszesz ; "za to sie w Polsce nie rozstrzeliwuje " - oczywisci > e. aby cie jakos ulagodzic zamienmy "wodzowskie ciagoty" na "lubiacego wskazywac" czy tak lepiej? > > Czy nie latwiej i prosciej byloby Ci powiedziec; "dlaczego sie tu do nas > wtracasz"? MY TU JESTESMY - TY BADZ TAM. > > radca a tego z moich wypowiedzi nie mogles wyczytac wiec nie bede komentowal Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do atomskiego-druga odpowiedz 20.11.01, 21:11 Tedzie napisales; "lubiacego wskazywac". Bardziej moze pasuje okreslenie " - lubiacego podpowiadac. Nigdy nie uzywam w kontaktach systemu ;"musisz tak zrobic " lub " zrob tak,bo tak najlepiej " itd. Zawsze mowie,ze np." ja bym tak zrobil " lub "gdybym mial wybor-to zrobil bym w ten sposob " itp. Jest to ukazanie mego sposobu oceny sytuacji.Wybor jednak nalezy do osoby,ktora ma o tym zdecydowac.Jesli podejmnie decyzje -bedzie to SUKCES llub PORAZKA. Nigdy nie krytykuje po czasie.Ukazuje swoj punkt widzenia-przed dokonaniem czegos. Uwazam,ze po czasie -kazdy moze udawac madrego.Jak w przyslowiu : "madry Polak po szkodzie". Te "wodzowskie ciagoty" - wygladaja jednak troche inaczej w praktyce. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do atomskiego-druga odpowiedz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 21:16 no niezupelnie, moze tobie sie wydaje ze "podpowiadasz", ja to odbieram w bardziej kategorycznej formie Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do atomskiego-druga odpowiedz 20.11.01, 21:26 Tedzie. Byc moze to jest za sprawa slowa pisanego ? Inaczej napewno sie rozmawia na zywo.Mozna wtedy pewne sprawy akcentowac.Mozna mowic rowniez tonem lagodnym. Mozna rozmawiac szybko lub powoli.Sa wymowy ciele i mile.Sa rowniez wymowy gwaltowne,szybkie i nerwowe.Rozmowa bezposrednia napewno ma inna wymowe. Tutaj nalezy stukac,nalezy sie koncentrowac i czekac,az zakonczymy zdanie. Nie zawsze wychodzi ukazanie sprawy-tak ja bysmy tego chcieli. Nieraz mozna kogos roznie odebrac. radca ps. no ale to w niczym nie przeszkadza-bys mnie tak spostrzegal. Nie zamierzam Cie przekonywac.Ty mnie tak oceniasz,ja oceniam atomskiego- akurat ;tak. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do atomskiego-druga odpowiedz 20.11.01, 21:40 radca napisał(a): > Tedzie. > > Byc moze to jest za sprawa slowa pisanego ? Inaczej napewno sie rozmawia na > zywo.Mozna wtedy pewne sprawy akcentowac.Mozna mowic rowniez tonem lagodnym. > Mozna rozmawiac szybko lub powoli.Sa wymowy ciele i mile.Sa rowniez wymowy > gwaltowne,szybkie i nerwowe.Rozmowa bezposrednia napewno ma inna wymowe. > Tutaj nalezy stukac,nalezy sie koncentrowac i czekac,az zakonczymy zdanie. > Nie zawsze wychodzi ukazanie sprawy-tak ja bysmy tego chcieli. > Nieraz mozna kogos roznie odebrac. > > radca > > ps. no ale to w niczym nie przeszkadza-bys mnie tak spostrzegal. > Nie zamierzam Cie przekonywac.Ty mnie tak oceniasz,ja oceniam atomskiego- > akurat ;tak. Musze sbie chyba Twoje slowa Radco wydrukowac :-))) BRAWO! Pozdrawiam-KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do atomskiego-druga odpowiedz 20.11.01, 21:50 Widzisz i juz mi sie wkradl blad. Mialo byc;"sa slowa cieple i mile " a wyszlo; "sa slowa ciele i mile" (chodzi o poprzedni post) Tak jak kiedys pisales KroToss - to z powodu stukania w klawiature. pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Na wyraźną prośbę radcy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:23 Z powodu wyraźnej prośby radcy niniejszym cytuję go mając na celu udowodnienie,że przesadza ze swoim pryncypialnym tonem i narzucaniem konkretnych pomysłów radcy konkretnym osobom: „Wszelkie nazwy-takie jak prezes i inne,powinny stac sie nieaktualne. Krotoss prowadzilby strone NetBiT-u.Powinna byc to grupa 2 lub 3 osob. Nastepne to osoba,ktora zajela by sie sprawami bydgoskimi. „ „Atomski ma racje,to nie jest duzo-to grosze.Moze warto by cos dac od NetBiT-u ? Niech to bedzie troche,ale zawsze.Zawsze wiecej niz te groszaczki. Atomski czy moglbys sie tym zajac ? Ja juz jestem drugi Dobrze sie z Toba dyskutuje na rozne luzne tematy. Lecz do "prezesostwa" powinienes jednak, jeszcze poczekac.Moim zdaniem moglbys zajac sie strona NetBiT-u.Tak jak prosiles ; dajcie jakies artykuly i (...)” „ ps.Rhemku napisales,ze dopisujesz sie.Czy moglbys zajac to miejsce nr 1 ? Mysle,ze znajda sie tacy,ktorzy Ci w tym pomoga. Tak,wiec pierwsza Akcja NetBiT-u ?” „ Poprosmy wiec Redakcje GAZETY o uruchomienie konta na czas zbiorki pieniedzy- przez Forum ; Gazety-Bydgoszcz.” -My poprosimy ? I już za chwile wiadomo kto : „ps. ja mam zaufanie,do kilku osob,nie musza to byc czlonkowie NetBiT-u. „ -Tak wygląda „my” w wydaniu radcy . „Drogi Tedzie.Masz racje,niewatpliwie.Tylko zawsze rodzi sie pytanie;co dalej ? Zaproponowac kogos ? Kto to ma zrobic ? Ja sie dostosuje do kazdej decyzji. Zaapelowalem w tytule postu i co ? Moze Ty Ted bys sie podjal tego ?” „Nasze posty zbiegly sie prawie jednoczesnie.Mielismy podobne rowniez propozycje. Cenie Ciebie za otwartosc i odwage.Rowniez mialem na mysli Kasie. Lecz po Twoim ukazaniu nasunal mi sie jeszcze jeden pomysl.Przeciez moglbys to poprowadzic we dwojke np. z Kasia ? Pytanie tylko czy wyrazi zgode ?” I tak też wygląda „my” w wydaniu radcy. Radco pomysł z pajacykiem jest fantastyczny ale takie personalne wciskanie „robienia Twoich pomysłów „ powoduje w pierwszym momencie odrzucenie. Rozumiesz ? Ktoś sobie spokojnie pisze, aż tu radca wali go po łbie jakimś pomysłem i tak spokojnie siedzący w bamboszach internauta z powodu życzeń radcy zostaje wolontariuszem np ? Zdaję sobie sprawę z tego ,ze piszesz z daleka i nie możesz się wszystkim zając ( na razie to niczym się nie zająłęś –byłeś np taki chętny by rejestrować Netbit.Wałkowałeś to kilka miesięcy .Rozumiem,ze to też pozostawiasz nam ? O dobrotliwy :)))))))))))) W takiej sytuacji ,kiedy samemu nic się nie robi ,nie powinno się narzucać innym robienia czegoś ??? I znowu przypominam: Twoje pomysły są cenne, wizje mądre ,to nie w nich jest problem... ...moim skromnym zdaniem. I nie ma co się unosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Kolejne wyjaśnienia dla radcy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:40 Cytuję w całości wypowiedź moją do radcy,o którą tak się piekli: Re: Do Atomskiego adres: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl Gość portalu: atomski 19-11-2001 15:23 Witaj .Teraz Ty będziesz omegą,Omegą czy coś ? Cieszę się.W końcu jakaś konstruktywna wymiana zdań... Koniec cytatu. Ted i kasia doskonale zrozumieli ,co autor miał na myśli. Specjalnie wycinasz moją wypowiedź z całości ,bo nie chcesz uwierzyć ? OK. Niniejszym ,jako autor spornego listu: 1.Przepraszam ,że skojarzyłem Omegę z "czymś" nie z "kimś" . 2.Chciałem dokuczyć Omedze . 3.Moja wypowiedź jest czystym komplementem w kierunku radcy. Możesz mi radco uwierzyc,ze gdybymm chciał ci dokuczyć ,wtedy ,to nie tłumaczyłbym się teraz.Jestem dość stały w "uczuciach" i łatwo zdania nie zmieniam. p.s. W tym olbrzymim uniesieniu radca napisał coś o numerkach i zerach. Tak się podniecić tak prozaiczną przyczyną : Kiedy zauważyłem,zę tyle ludzi napisało postanowiłem ,że będę odpowiadał na każdą wypowiedź pod tą wypowiedzią .Nie czytając kolejnych.Taki eksperyment. Zauważyłem jednak,że osoby się powtarzają.Pomyślałem,ze pod pierwszą wypowiedzią np radcy dopisze mój komentarz z numerem 1. Taki był zamysł,ale kro mnie namierzył i szybko zaczął odpisywać u góry.Serwer zaś część wypowiedzi i tak zamiast pod postami komentowanymi wywalił na koniec. Zrobił się niezły bałagan chronologiczny .Wcale się nie zdziwie jak większość nie zrozumie o co chodzi ... :)))))))))) "Więcej słońca radco.Nie każde nie wyglada na atak frontalny" - Mahomet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Do atomskiego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 21:06 Gość portalu: atomski napisał(a): > Niniejszym ,jako autor spornego listu: > 1.Przepraszam ,że skojarzyłem Omegę z "czymś" nie z "kimś" . > 2.Chciałem dokuczyć Omedze . Co prawda post był kierowany do Radcy, ale zastanawiam się: 1.Kogo przeprasza atomski /bo za to już przepraszał KroTossa/ 2.Czy przeprasza Radcę, że chciał mi dokuczyc,czy tylko informuje ? Brak komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Na wyraźną prośbę radcy 21.11.01, 12:47 Zauwazylem atomski,ze moje pytania-dla ciebie staja sie tzw."nakazami" Przeciez w tych twoich cytatach pojawia sie wiele pytan z moich strony. Jesli np. ja pisze ; "moze Ty bys sie tym zajal"? ty uwazasz,ze sa to "nakazy radcy" ? Tutaj wyczuwam u ciebie,ze jakas antypatie i weszenie spisku.Jesli ja ukazywalem troche pomyslow lub pytalem sie czy moglibysmy sie zajac " tym -lub tamtym "-ty atomski odrazu traktujesz w ten sposob jak napisalem wczoraj do Teda. w stylu ;" TY JESTES TAM - I SIE TU NIE MIESZAJ DO NAS " Tak wlasnie wyczuwam to od ciebie. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Na wyraźną prośbę radcy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:06 radca napisał(a): > Zauwazylem atomski,ze moje pytania-dla ciebie staja sie tzw."nakazami" > Przeciez w tych twoich cytatach pojawia sie wiele pytan z moich strony. > Jesli np. ja pisze ; "moze Ty bys sie tym zajal"? > ty uwazasz,ze sa to "nakazy radcy" ? Tutaj wyczuwam u ciebie,ze jakas > antypatie i weszenie spisku.Jesli ja ukazywalem troche pomyslow lub pytalem sie > czy moglibysmy sie zajac " tym -lub tamtym "-ty atomski odrazu traktujesz w ten -Widzisz radco,problem w tym,ze nie tylko ja mam takie wrażenie i nie tylko Ted... Wolałbym natomiast ( ja atomski) zamiast :"moze Ty bys sie tym zajal"? - Ja radca to załatwię !!. Jest różnica czy nie ? Więc moze zmiast zadawania swego rodzaju pytań do nas ,poprosilibyłbym Cię o rzucanie pomysłów , zdanie się na nasze dobre chęci i czas lub samemu .... ??? > sposob jak napisalem wczoraj do Teda. > w stylu ;" TY JESTES TAM - I SIE TU NIE MIESZAJ DO NAS " > Tak wlasnie wyczuwam to od ciebie. Możesz tak wyczuwać. Przy założeniu,że : JESTEŚ TAM-oznacza -nic nie robisz ! "Jeżeli nie czujesz ,ze tak mogę odczuwać ,to znaczy ,że nie powinieneś ode mnie nic wyczuwać"-Jan Suzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: O której wstajecie we wtorek ? IP: 194.204.138.* 21.11.01, 15:05 jasno i wyraznie pisze: ATOMSKI MOIM ZDANIEM NIE MIAL NIC ZLEGO NA MYSLI, TO BYL PEWNEGO RODZAJU (WYSUBLIMOWANY-TO FAKT) KOMPLEMENT.. moze jestem dziwna bo ja bym sie ucieszyla jak by mi cos takiego napisal.. hmmm.. co do Omegi.. trudno nie zauwazyc, ze jej wypowiedzi sa tak samo zlosliwe i chyba probowala wygrac z atomskim potyczke slowna (konsekwencje tego sa oczywiste) no i sie w oncu obrazila... ale wcale nie byla mu dluzna tez jej posty byly zlosliwe.. i troche bez charakteru.. bo jezeli ktos komus zyczy milego ranka to sie przyjelo, ze wypada podziekowac (ach te konwenanse) a Ona na to, ze ona nie potrzebuje zyczen bo ma mily poranek... hmm.. cos sie tu nie zgadza prawda? pewnie zaraz napisze, ze byl to zart czy cos w tym rodzaju a ja jej na to, ze atomski tez zartowal... ludzie charakteryzuja sie tym, ze kazdy jest inny a co za tym idzie maja tez rozne poczucie humory i takie tam inne cechy.. na niektore rzeczy trzeba spojzec przez palce (to samo dotyczy Kropki.. tak sie zlozylo, ze doskonale wiem co atomski chcial osiagnac tym postem.. a kropka sie oburzyla).. forum to pewnego rodzaju spoleczenstwo.. oczywiscie nie wszyscy maja obowiazek sie lubic ale chyba nie warto bic sie po ryju (sorrki) i jezeli ma sie zamiar pozostac na dluzej (do czego serdecznie zachecam) to czasami powinno sobie zadac trud i poznac swego "przeciwnika" a nie oceniak na podstawie jednego czy dwoch postow.. to swiadczy o szacunku dla drugiej osoby.. co do atakow atomskiego i czepianiu sie slowek.. czasaminiepotrzebnie a czasami otrzebnie to dodaje pikanteri i wciaga w dyskusje.. miesem nie rzuca (chyba, ze ktos widzial??).. ...tak wiec zycze wszystkim wiecej humoru (dobrego) wiekszej elastycznosci.. i milosci do bliznich.. amen ps. koniec kazania ps1. no chyba, ze mi sie cos przypomni ps2. caluski dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: O której wstajecie we wtorek ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 09:18 Dziś w środę ,wstałem sobie o 7.30. Pogoda paskudna .Kawa.Buzi rodzinie i wypad. Tym razem nic nie było w skrzynce POCZTOWEJ NA KORYTARZU ! 8.45. Jestem w pracy. (zapomniałem ,że nie jadam śnoiadań :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: O której wstajecie we wtorek ? 23.11.01, 03:50 Jezu, ale bełkot!!! Ponieważ w pewnym momencie tego wątku zostałam wywołana do tablicy, a widzę, że do atomskiego nic nie dotarło, więc wyjaśniam powoli i własnymi słowami: W Łodzi zacytowałeś fragment mojego postu z Poznania. FRAGMENT podkreślam. W dalszej części dałam propozycję ogólnopolskiej czy ogólnoforumowej akcji ignorowania wątków i osób zachęcających, czy prowokujących do "nawalanek". I to była właściwa wymowa mojego poznańskiego postu. I tak została odebrana tam. Ty wybrałeś fragment sugerujący, że kropka. ta niby walcząca i tępiąca chamstwo i głupotę - sama prowokuje. I to zarzuciłam ci w swojej pierwszej odpowiedzi. Zrozumiałam jednak, że użycie przykładu Torunia i Bydgoszczy mogło urazić oba miasta. Nieświadomie użyłam tych miast właśnie, na zasadzie "Kowalskiego i Malinowskiego", ale w porzo. Ktoś poczuł się urażony, przeprosiłam i sprawę uważałam za zamknietą. nawet chyba piwo dodałam. Ale tyś uczepił się jak pijany płotu. I wtedy dopiero dotarło do mnie, o co ci chodzi. O rozrubę. No to dostałeś talerzem w łeb, jak to ładnie określił Krotoss, inni cię zignorowali, jak na to zasłużyłeś i spokój. Nie udało ci się biedaku. Coś ci się jednak powiodło - przestałam odwiedzać inne fora. Uznałam, że nie ma sensu wtrącać się w nie swoje sprawy - nie znam ludzi, nie znam problemów, a może tak lubią? Zresztą na łódzkim forum mamy tyle roboty, że trzeba się nieźle uwijać, żeby nadążyć. Czego i wam życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: O której wstajecie we wtorek ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 10:12 Jezu, ale bełkot!!! Ponieważ znowu zostałem wywołany do tablicy, a widzę, że do kropki nic nie dotarło, więc wyjaśniam powoli i własnymi słowami: W Łodzi zacytowałem fragment Kropki postu z Poznania. FRAGMENT podkreślam. W dalszej części kropka dała propozycję ogólnopolskiej czy ogólnoforumowej akcji ignorowania wątków i osób zachęcających, czy prowokujących do "nawalanek". I to była właściwa wymowa kropki poznańskiego postu. I tak została odebrana tam (chyba). Ja wybrałem element sugerujący, że kropka w swej argumentacji (by argumentacja była bardziej dobitna) w walce w słusznej sprawie jest nierzetelna !!!! Kropka: > chamstwo i głupotę - sama prowokuje. I to zarzuciłam ci w swojej pierwszej > odpowiedzi. Mylisz się,zupełnie Ci tego nie zarzucałem.Chodziło mi tylko i wyłącznie o przytaczanie nierzetelnych danych.Tylko tyle.Nic więcej.Naprawdę :)))) Zresztą zrobiłem to w sposób półżartobliwy.To było chyba widać ? Nie ? "Łyżka na to niemożliwe !!!" >Zrozumiałam jednak, że użycie przykładu Torunia i Bydgoszczy mogło > urazić oba miasta. Nieświadomie użyłam tych miast właśnie, na > zasadzie "Kowalskiego i Malinowskiego", ale w porzo. Ktoś poczuł się urażony, > przeprosiłam i sprawę uważałam za zamknietą. nawet chyba piwo dodałam. To jednak ciągle piwo ( z sokiem ) jest aktualne ? Bosko !!! >Ale tyś > uczepił się jak pijany płotu. I wtedy dopiero dotarło do mnie, o co ci chodzi. > O rozrubę. Mylisz się.Od początku ściemniałaś w kierunku brzmienia całości Twojej wypowiedzi. Sugerowałaś ,ze czepiam się całej Twojej wypowiedzi ,a przytaczam tylko przykład naszych miast.A to nie prawda :))) > No to dostałeś talerzem w łeb, jak to ładnie określił Krotoss, inni cię > zignorowali, jak na to zasłużyłeś i spokój. Wątek brzmiał: "Kropka podejdź no do płota ",nie "Inni podejdzcie do płota !" Znowu coś fantazjujesz :))) Nie poczułem się więc zignorowany (wręcz przeciwnie ,ktoś tam nawet jeszcze wystąpił :))) >Nie udało ci się biedaku. Ale co ? Bo mam paskudne wrażenie,że to co chciałem jednak osiągnąłem ? > Coś ci się jednak powiodło - przestałam odwiedzać inne fora. > Uznałam, że nie ma sensu wtrącać się w nie swoje sprawy - nie znam ludzi, nie > znam problemów, a może tak lubią? No nie następny dramat... Myślałem ,ze mam do czynienia z rozsądną kobietą z niemałym poczuciem humoru. > Zresztą na łódzkim forum mamy tyle roboty, że trzeba się nieźle uwijać, żeby > nadążyć. > Czego i wam życzę. > Pozdrawiam Obecnie też chyba nie narekamy :))) Dzięki i nawzajem KaFeLki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: O której wstajecie we wtorek ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 14:22 Omega: "Co prawda post był kierowany do Radcy, ale zastanawiam się: 1.Kogo przeprasza atomski /bo za to już przepraszał KroTossa/ 2.Czy przeprasza Radcę, że chciał mi dokuczyc,czy tylko informuje ? Brak komentarza." Cieszę się ,że się zastanawiasz .Szkoda jednakże ,że do niczego to nie prowadzi.Pomogę więc kolejny raz ,dobrze ? ad.1.atomski przeprasza nie krotossa i nie radcę . atomski więc przeprasza Omegę.Przeprasza za to ,że użył w słowa "coś" zamiast "ktoś" . Ponieważ wytknął mi to Kroti ,w odpowiedzi i dalszej polemice do niego umieściłym przeprosiny dla Ciebie. Proste ? Przypadek z radcą -rozpatrywać w podobny sposób. Ad. 2 Tylko informuje.Wyjaśnia zaistniałe nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipssa Re: O której wstajecie we wtorek ? 18.12.01, 17:17 A ja wstaje o 7.50, by na 8.50 zdazyc do szkoly.Musze sie jeszcze ubrac itp,a to jest bardzo czasochlonne.Pozniej jestem w domu dopiero o 19.30, dzien ten jest nieciekawy i wspolczuje innym, ktorzy sa w podobnej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: O której wstajecie we wtorek ? 29.12.01, 15:28 Noooo ? ten wtorek to bedzie WTOREK -co ? pierwszy wtorek 2002 roku Niejeden wstanie,ale ? pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś