Dodaj do ulubionych

Trudne początki pracy nowego szefa Zawiszy S.A....

12.09.06, 18:46
WIDZE ZE TROSZECZKE ZAMIESZANIE SIE ROBI W HYDROBUDOWIE... WCZESNIEJ TACY
CHETNI DO POKAZYWANIA SIE W MEDIACH KAZDA GAZETA NIE MUSIAŁA SIE NAWET STARAĆ
ZEBY SIE Z NIMI SPOTKAC A TERAZ Z ŁASKĄ MAILEM PREZESIK ODPOWIADAM... TOJUŻ
JEST KONIEC I NIE MA JUŻ NIC...ŻEGNAMY WAS HYDROPANOWIE
Obserwuj wątek
    • mac_bakos Re: Trudne początki pracy nowego szefa Zawiszy S. 12.09.06, 19:59
      Jak juz chcesz by ktos czytał Twoje głupoty to chociaz wyłącz CAPS LOCK.
      Polecam zajecie sie SP bo mimo, ze im takze kibicuje to wyniki maja niezbyt
      ciekawe.

Zawisza - Jagiellonia

Sobota 19.00

Lider kontra vice-lider - tradycyjnie sztuczne swiatlo i prawdziwe swieto
      pilki.
      Zespol potrzbuje dopingu w tym waznym meczu!Zapraszamy.
      • fordoniak-z Re: sztuczne wszystko 12.09.06, 23:38
        tak wlasnie, mecz tradycyjnie przy sztucznym swietle. mecz sztucznego twory z
        Jagiellonią, na trybunach sztuczna publicznosc, sztuczni kibice i jeszcze do
        niedawna by było sztuczny wynik, czyli kupiony.
        precz z drugoligowymi bandytami i żulerstwem!!!
        • mozilla.org Re: sztuczne wszystko 12.09.06, 23:50
          > precz z drugoligowymi bandytami i żulerstwem!!!

nie zapomnij polozyc raczek na kolderce. zdaje sie, ze pora na ciebie
    • akff idziemy na mecz 12.09.06, 20:09
      dobrze, że kolegów Dacha nie widzę na meczach Zawiszy S.A. Bydgoszcz
      • dozorcazdworca1 Re: też mam kilka pytań :) 12.09.06, 21:40
        Też mam kilka pytań moze prezes odpowie niekoniecznie mailem ;)

1) Ile zainwestowaliście w infrastrukturę ? gdzie obiecane sztuczne boisko czy
        podgrzewana murawa
        2) Gdzie znajduje sie pomnik Brończyka bo z tego co pamiętam podczas przenosin
        obiecywaliście
        3) Ilu wkońcu tych bydgoszczan i uzdolnionej młodzierzy z regiona występuje w
        zespole
        4) Ile zarabia Kogut
        5) Czy bedą jakies starania o wyeliminowanie pijaństwa na stadionie
        6) Czy Wojciech K. nie był pana współpracownikiem co za tym idzie i pan być
        może jest zamieszany w aferę korupcyjną. Działaliście przecież razem.
        7) Przenosiny Kujawiaka do Bydgoszczy to była transakcja wiązana - co lub ile
        dało wam miasto Bydgoszcz (może pan podac przybliżoną ilość wygranych
        przetargów)
        8) Kiedy się wyniesiecie ze swoją drużyną z Bydgoszczy

Jak coś mi przyjdzie do głowy to jeszcze dopisze :)
        Czekam na odpowiedzi :)

po[Z]dro
        • akff Re: też mam kilka pytań :) 12.09.06, 21:46
          > Jak coś mi przyjdzie do głowy to jeszcze dopisze :)
          > Czekam na odpowiedzi :)

odpowiadam:
          woda sodowa

• geigers Re: też mam kilka pytań :) 12.09.06, 21:50
          Ja też mam parę pytań:
          1. Ile postępowań czeka jeszcze w sądzie w Brodnicy na rozstrzygnięcie.
          2. Czy na wyjazdy do sądu w Chełmży też będziecie się skrzykiwać przez stronę
          internetową.
          3. Jak wam się kibicuje w 200 na 20-tysięcznym stadionie.
          4. Co z panami, którzy kupili mecz w Grudziądzu.
          5. Kto zapłacił za zniszczony tartan.
          6. Czy będą jakieś starania o wyeliminowanie pijaństwa na stadionie.
          7. Co cię obchodzi ile zarabia Kogut. Ty płacisz?
          8. Kiedy poprosisz kolegów żeby się złożyli na słownik ortograficzny dla ciebie.
          • dozorcazdworca1 Re: też mam kilka pytań :) 12.09.06, 22:08
            Myślisz, że Krasicki ci odpowie hehehe

Dawajcie śmiało ;)

...cd.

9) Jak się czujecie w prawie 400 tyś mieście gdzie przychodzi prawie za darmo 2
            tyś ludzi a reszta kibicowskiej polski ma na was zlewkę
            10) Jakie kary przewidujecie za korupcję (czy tylko ujemne punkty czy też moze
            degradację do 4 ligi)
            11) Czym dla was jest sportowa rywalizacja
            • geigers Re: też mam kilka pytań :) 12.09.06, 22:44
              Ja wcale nie oczekuję odpowiedzi - znam je. Sam sobie odpowiedz, jeśli
              potrafisz i ci się chce mielić ten temat.
            • akff do Swiecia 12.09.06, 22:52
              Proponuję jechać do Świecia i troszkę podleczyć mózg.
              Taki to element kibicuje IV ligowemu Zawiszy (aluminium Konin)
              • bartodzieje Re: do Swiecia 12.09.06, 22:58
                kolego jestes prymitywny,teksty "do swiecia" były dobre w podstawówce widze albo
                jestes na tym poziomie albo chodzisz jeszcze do niej:) po co sie tak napinasz
                trąbke wez i idz na hydro.
            • roberto53 Dozorca-Kibicu??? 13.09.06, 10:33
              "RESZTA KIBICOWSKIEJ POLSKI" Człowieku obudź się.Żyjesz też w Matrixie IV liga
              vel Kujavia-Mazovia... Jaka reszta. chyba nie mówiesz o tych sierściach czy
              bandytach w szalikach,z tego co wiem LECH ,Legia,ARKA i inni poważni są z
              Zawiszą S.A. a nie leszcze. Ci niech sobie krzycza kto o nich (was) będzie
              koapcza pamiętał za 2 lata..?
              • kibicccc Re: Dozorca-Kibicu??? 13.09.06, 18:38
                roberto53 napisał:

> "RESZTA KIBICOWSKIEJ POLSKI" Człowieku obudź się.Żyjesz też w Matrixie IV
                liga
                > vel Kujavia-Mazovia... Jaka reszta. chyba nie mówiesz o tych sierściach czy
                > bandytach w szalikach,z tego co wiem LECH ,Legia,ARKA i inni poważni są z
                > Zawiszą S.A. a nie leszcze. Ci niech sobie krzycza kto o nich (was) będzie
                > koapcza pamiętał za 2 lata..?

Lech, Legia i Arka sa z hydropotworem? buahahahahahaha
                Gosciu jestescie posmiewiskiem wsrod wszystkich ekip w Polsce.

A tu zdjecia
                -Lech
                www.hydro-protest.kibice.net.pl/zdjecia/lech-plock.jpg
                -Arka
                www.hydro-protest.kibice.net.pl/zdjecia/arka-gks.jpg
                -Legia
                www.hydro-protest.kibice.net.pl/zdjecia/legia-gks.jpg
                Teraz widzisz jak kibice tych klubow sa z hydropotworem?:)
          • bartodzieje do geigers czy jakos tam 12.09.06, 22:54
            a co złego widzisz w mobilizowaniu sie na wyjazd przez strone internetowa?? bo
            nie rozumie twojego pytania??co tym pytaniem chcesz udowodnic. a ja mam pytanie
            co zrobisz jak wiadomosc o odejsciu wisniewskiego sie potweirdzi i spólka nie
            awansuje i zostanie bez sponsora myslsiz ze wystartuje?? nie sadze miasto nie ma
            kasy zeby kolejny klub sponsorowac gdzie wtedy bedziesz chodził??na jakie mecze?
            • akff Re: do geigers czy jakos tam 12.09.06, 22:56
              bartodzieje napisał:
              gdzie wtedy bedziesz chodził??na jakie mecze
              > ?
              Nigdy z bandziorami IV ligowego Zawiszy.
              Pogram sobie z synem w piłke na działce.
              Teraz z przyjemnością zabiera syna na mecze Zawiszy S.A.
              Dobrze, że Was tam nie ma. Oj dobrze.
              • bartodzieje Re: do geigers czy jakos tam 12.09.06, 23:06
                nie wrzucaj wszystkich do jednego worka nie wszyscy sa chuliganami,czyli wedlug
                ciebie kazdy na legii cracovii wisle lechu to chuligan tak??na 4lige z synem
                tez mozesz przyjsci nie musisz siedziec na trybunie b jak sie boisz masz drugi
                sektor ale lepiej mowic ze chuligani itp ze boisz sie o syna sa tez bezpieczne
                sektory ale ty o tym nie wiesz bo mowisz to co ci te zaklamane bydgoskei gazety
                pisza czyli w SPÓŁCE JEST CACY A ZAWISZA TO BANDZIORY 4LIGOWE. A CO SYNUSIOWI
                POWIESZ JAK ZAPYTA
                • akff Re: do geigers czy jakos tam 12.09.06, 23:10
                  bartodzieje napisał:
                  A CO SYNUSIOWI
                  > POWIESZ JAK ZAPYTA
                  • bartodzieje Re: do geigers czy jakos tam 12.09.06, 23:16
                    dlaczego na pytanie nie odpowiesz??mało inteligentne jest odpowiadanie pytaniem
                    na pytanie.a w brodnicy bylo tak ze spisali tyle osob za nielegalne zgromadzenie
                    a wiesz o co chodzilo zlapali jednego młodego i nie chieli go wypuscic wiec sie
                    ludzie skrzykneli i nie opuscili stadionu i tych co spisali zalozyli im sprawe o
                    nielegalne zgormadzenie po meczu na stadionie to jest solidarnosc kibicowska
                    wiesz o co w tym chodiz?? a wiec co powiesz synowi na pyt ze prezes kupił
                    30meczy?? ze to czysty sport?? a sprawe brodnicy znasz z gazet jezeli masz
                    chociaz troche honoru to musisz przyznac ze prasa bydgoska jest jednostronna i
                    zawsze napisze zle o ZAWISZY a KOLORYZUJE SPRAWY HYDRO
                    • mozilla.org Re: do geigers czy jakos tam 12.09.06, 23:48
                      bartodzieje napisał:

> dlaczego na pytanie nie odpowiesz??mało inteligentne jest odpowiadanie pytaniem
                      > na pytanie.

nie ty wyznaczasz standardy inteligencji.

> to jest solidarnosc kibicowska wiesz o co w tym chodiz??

wiem. tzw. solidarnosc kibicowska w wykonaniu bandytow jest wtedy, gdy 3 idiotow
                      bije slabszego na oczach 50 innych idiotow, ktorym nie przyjdzie do glowy stanac
                      w jego obronie.
                      jesli znasz dobrze srodowisko, w ktorego obronie stajesz, to musisz wiedziec o
                      czym pisze.

> a sprawe brodnicy znasz z gazet

a ty niby skad znasz sprawe korupcji w II lidze?
                      • bartodzieje Re: do geigers czy jakos tam 12.09.06, 23:55
                        akurat z toba nie rozmawialem wiec co sie udzielasz:)a sprawe korupcji znam nie
                        tylko z gazet:) wiec uwierz mi znam srodowisko pilkarskie i dawno bylo wiadomo
                        kto rozdaje karty.
                        • bartodzieje Re: do geigers czy jakos tam 12.09.06, 23:58
                          akurat nie popieram bójek ktore odbyly sie na meczu kadry,ale czy wiesz ze
                          chuligani nie zostali wymysleni na ZAWISZY kazdy klub ma taka grupe wiec
                          argumenty ze ktos kogos pobił nie maja sensu bo jak wytłumaczysz zadyme w
                          warszawie po mistrzostwie polski takich przykladow jest wiele JEST PILKA NOZNA
                          SA CHULIGANI ani ty ani ja tego nie zmienie.
                          • mozilla.org Re: do geigers czy jakos tam 13.09.06, 00:05
                            > JEST PILKA NOZNA SA CHULIGANI

i wlasnie dlatego nie ma porozumienia miedzy toba a mna. ja mysle inaczej. dla
                            mnie przemoc nie wynika ze sportu. fakt, ze sie pojawia, nie moze jej
                            usprawiedliwiac! nie mam zamiaru tlumaczyc zadnych zadym, bo kazda jedna jest
                            zaprzeczeniem tego, co w sporcie lubie najbardziej.
                            • bartodzieje Re: do geigers czy jakos tam 13.09.06, 00:09
                              madrzejsi ludzie odemnie i do ciebie chcieli to zmienic i nie zmienili to mozna
                              zmiejszyc ale nie zwalczyc! cały swiat chcesz zmienic.dla mnie pisanie ze
                              ZAWISZA TO CHULIGANI to nie jest argument z waszej strony bo kazdy klub to
                              chuligani no oprócz HYDROBUDOWY ktora jest posmiewiskiem pilkarskiej polski
                              teraz po aferze to jzu w ogole
                              • mozilla.org Re: do geigers czy jakos tam 13.09.06, 00:17
                                bartodzieje napisał:

> madrzejsi ludzie odemnie i do ciebie chcieli to zmienic i nie zmienili

zmienili. wysun nos poza iv ligowe oplotki

> ZAWISZA TO CHULIGANI to nie jest argument z waszej strony

jestem jeden i pisze wylacznie we wlasnym imieniu

> oprócz HYDROBUDOWY ktora jest posmiewiskiem pilkarskiej polski

posmiewiskiem nie jest to, o czym dyskutuje 100 osob.
                                to, ze jakas grupa ludzi jest glosna (glownie netowo) i potrafi namowic jakichs
                                innych ludzi do wywieszenia na meczu brudnej szmaty z glupim napisem nie jest
                                wyczynem powalacym z nog. troche pokory.
                                cala polska ma was w dupie i nie ma pojecia o co wam chodzi
                                dobrej nocy
                                • bartodzieje Re: do geigers czy jakos tam 13.09.06, 00:26
                                  jezeli dla ciebie jest to 100 osób napinajacych sie internetowo to zycze
                                  powodzenia poprostu ja widze ze ZAWISZA nie jest idealna ale ty JESTES TAK
                                  ZAPATRZONY W TĄ HYDROBUDOWE JAKBY CI PŁACILI ZA TAK DOBRA OPINIE NA ICH TEMAT my
                                  jestesmy zli u was wszystko jest idealna prawda?
                        • mozilla.org Re: do geigers czy jakos tam 13.09.06, 00:00
                          bartodzieje napisał:

> akurat z toba nie rozmawialem wiec co sie udzielasz:)

udzielam sie, bo jestesmy na forum publicznym, gdzie kazda rozmowa jest niejako
                          otwarta dla wszystkich ;)

>a sprawe korupcji znam nie tylko z gazet:)

czyzby?
                          podasz jakies konkrety, szczegoly, czy schowasz sie za takim wymyslonym na
                          szybko zwrotem retorycznym?
                          • bartodzieje Re: do geigers czy jakos tam 13.09.06, 00:02
                            ale co mam ci podac imie nazwisko sedziego ktorego znam?czy dzialacza chyba
                            jestes nie powazny ze bede ci mowił z kim rozmawialem.mam ci napisac ze sedzia X
                            POWIEDZIAŁ.... przeciez dla ciebie i tak bede zwykłym chuliganem bandytom 4ligi
                            • mozilla.org Re: do geigers czy jakos tam 13.09.06, 00:07
                              bartodzieje napisał:

> ale co mam ci podac imie nazwisko sedziego ktorego znam?czy dzialacza chyba
                              > jestes nie powazny ze bede ci mowił z kim rozmawialem.mam ci napisac ze sedzia
                              > X
                              > POWIEDZIAŁ....

oczywiscie, ze mi nie musisz. wystarczy, ze zrobisz to na policji (istnieje taka
                              instytucja)

> przeciez dla ciebie i tak bede zwykłym chuliganem bandytom 4ligi

raczej czlowiekiem, ktory broni smierdzacej sprawy
                              • bartodzieje Re: do geigers czy jakos tam 13.09.06, 00:14
                                smierdzacea sprawa?? a HYDROBUDOWA I TA CAŁA OTOCZKA WOKÓŁ TEGO KLUBU NIE
                                SMIERDZI?? prosze cie najpierw spojrz w swoje bagno i a potem wytykaj błedy
                                innym.kiedys na poczatku waszego isntinia pisaliscie ze ZAWISZA kupował mecze
                                dostalismy kare finansowa i pkt teraz ten argument wam odebrano poprzez
                                aresztowanie prezesika.poprostu jestescie sztucznym tworem ktory długo nie
                                bedzie istniał w bydg.do wyborów i potem koniec
                                • kibic35 Re: do geigers czy jakos tam 13.09.06, 00:17
                                  Bartodzieje to słynny bn z forum Astorii zwany jako Blant a ja powiem tylko
                                  tyle: "kończ waść,wstydu oszczędz" jesteś żałosny jak całe twoje SP,którego
                                  niebawem koniec.
                                  • bartodzieje Re: do geigers czy jakos tam 13.09.06, 00:22
                                    niestety nie wiem o czym piszesz ale okej jestem jakis blant czy bn. ZOBACZYMY
                                    KOGO PIERWSZY NASTAPI KONIEC:)
    • roberto53 Do Fordoniaka+"Bartodzieje" 13.09.06, 10:27
      chcielibyście NIEUDACZNICY z MATRIXA pt "Sp Z............a".Nie wymieniajcie
      słowo z......a bo wstyd panowie. Zawisza S.A. ma normalną strukturę spółki S.A.
      a wy z tym swoim stowarzyszeniem ha,ha.Smiać mi się chce.Zyjcie w Matrixie
      kopacze a ja ide na JAGE."Sztuczni kibice", śmieszne NORMALNI Ludzie chodzą na
      Zawisze i tak już bedzie. Za to wy jesteście "NORMALNI" nie sztuczni,śmiać mi
      sie chce i nikt was poważnie nie traktuje.Jeddzcie lepiej na meszc do GNOJNIKA
      z Gnojna.,..itd. VIVA ZAWISZA (prawdziwy WKS II liga i tyle)
      • dozorcazdworca1 Re: Korupcyjny klub S.A. 13.09.06, 11:50
        Dla tych co twierdzili, że Klatt kupował w Kujawiaku i sprawa S.A. z bydgoszczy
        nie dotyczy polecam artykuł z expresu.

krótko...

Wczorajsze zatrzymania sędziów 2 ligowych (Macieja H i Adama K) mają związek z
        meczami i Kujawiaka i S.A. !!

sezon 2004/2005
        Piast Gliwice-Kujawiak 1:1 (od 60 minuty Piast gra w 10)

sezon2005/2006
        Kujawiak-Szczakowianka 2:0 (pierwsza bramka z karnego)
        S.A. Bydgoszcz-Piast 3:1 (przy stanie 2:1 karny dla S.A. i czerwona dla Piasta)
        S.A. Bydgoszcz-Kszo 3:1 (47 min. przy stanie 1:1 karny dla s.A.)

Dlaczego uważam, że te mecze były kupione ?
        Bo zatrzymani sędziowie byli zaraz po przesłuchaniu Klatta, który za zeznania
        obciążające został zwolniony z aresztu za kaucją.

Dodam tylko, że to są 4 mecze prowadzone przez ową 2 sędziowską a sędziów jest
        jeszcze sporo :)
        Zresztą wiadomo, że korupcja była już w 3 lidze jak Kujawiak awansował.

Jest super mamy 2 ligę idziemy na 1 to nic, że po trupach zabierając drużynę z
        Włoclawka i kupując mecze zawsze to lepsze niż bandyci w 4 lidze

Gdzie są te głosy co po aferze korupcyjnej w 4 lidze domagały się degradacji
        Zawiszy czy też rozwiązania no gdzie jesteście krzykacze ?!
        Teraz jest cacy ?!
        Hipokryci z klapkami na oczach !!
        Mam nadzieję, ze kara was nie ominie i zamiast odejmowania wam punktów
        zdegradują klub niżej !!
        • a_creep Re: Korupcyjny klub S.A. 13.09.06, 12:05
          > po trupach zabierając drużynę z Włoclawka

Nikt nikomu nic nie zabrał.

> kupując mecze zawsze to lepsze niż bandyci w 4 lidze

Racja, jeden były działacz oskarżony o bycie zamieszanym w aferę to lepiej niż
          zorganizowana grupa przestępcza na stadionie (demolująca nie tylko stadion, ale
          i resztę miasta).

> Teraz jest cacy ?!

Tak.

• dozorcazdworca1 Re: Korupcyjny klub S.A. 13.09.06, 12:27
            Jak nikt nikomu nic nie zabrał to odpowiedz mi na 2 pytania:
            Gdzie graliście rok temu i czemu Włocławek nie ma 2 ligi ?

Chociaż jeden przyznaje otwarcie, że po trupach do celu :)
            oni kupowac mecze to zlikwidowac i zaorać
            my kupowac mecze jest extra i z duchem sportowym

a co :)
            • a_creep Re: Korupcyjny klub S.A. 13.09.06, 12:31
              > Gdzie graliście rok temu i czemu Włocławek nie ma 2 ligi ?

Ja nigdzie nie grałem.

Nie ma drugoligowej drużyny we Włocławku, gdyż właściciel (!) postanowił ją
              przeniść do Bydgoszczy. Takie prawo właściciela, że może decydować o swojej
              własności. Dla niektórych to dziwne, dla innych normalne.
              • pawson Re: Korupcyjny klub S.A. 13.09.06, 12:49
                Panie Klatt nic się nie stało, tu się kupiło, tam się sprzedało !!!
              • dozorcazdworca1 Re: Korupcyjny klub S.A. 13.09.06, 12:52
                Dlatego dla mnie nie bedzie dziwne jak po tej rundzie zabierze klub do innego
                miasta i tyle się naoglądasz piłki - idąc twoim poczuciem humoru pooglądasz w
                tv :)
                • a_creep Re: Korupcyjny klub S.A. 13.09.06, 13:03
                  > dla mnie nie bedzie dziwne jak po tej rundzie zabierze klub do innego miasta

Takie prawo właściciela. Nie wpadnę jednak na to by kibiców z innego miasta lub
                  samego właściciela nazywać za to złodziejami. Nie obrażę się nawet na cały świat
                  za to. Nie uznam, że w związku w tym trzeba pobić kibiców wywieszających polskie
                  flagi na meczu reprezentacji. Przyjmę to spokojnie. :)
                • mat-76 Re: Korupcyjny klub S.A. 13.09.06, 13:07
                  dozorca a jest gdzieś na necie info, że hydro kupiło na wiosnę?
                  • dozorcazdworca1 Re: Korupcyjny klub S.A. 13.09.06, 14:27
                    Prosze Mat to link do expresu

www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=396&NrSection=2&NrArticle=42638&IdTag=17

Narazie chodzi o 2 sedziów, zresztą tak naprawde "dla dobra śledztwa" nikt nie
                    poda faktów. To są daleko idące podejrzenia ale nawet ktoś kto średnio zna się
                    na sporcie wyciągnie wnioski po tym artykule.
                    Klatt - sypie nazwiska - wychodzi na wolność - zatrzymanie 2 sedziów - proste :)
      • zbalo Re: Do Fordoniaka+"Bartodzieje" 13.09.06, 15:07
        >Zawisza S.A. ma normalną strukturę spółki S.A.
        >
        > a wy z tym swoim stowarzyszeniem ha,ha.Smiać mi się chce.Zyjcie w Matrixie
        > kopacze
        --------------------------------------
        Skoro jestes prawdziwym kibicem to powinienes wiedziec, iz zeszloroczny
        triumfator Ligi Mistrzow(Barcelona jakbys byl naprawde prawdziwym kibicem)
        jest...czym? Spolka akcyjna? Nie...Spolka zoo? Tez nie... No to czym?
        ...stowarzyszeniem?....Tak stowarzyszeniem(tzn. po hiszp. pewnie inaczej;))...
        Czyli Stowarzyszenie Pilkarskie rowna do najlepszych, w przeciewienstwie do
        hydrokoruptora.
    • daki1000 Jak ja nie nawidzę IV ligowego SP !! 13.09.06, 14:34
      Jak ja nie nawidzę IV ligowego SP !! Chodziłem na prawdziwego Zawisze ale już
      go nie ma i nie będzie i z tym się pogodziłem ! Ale zastanawia mnie po co jest
      ten twór SP ta banda bandziorów. Każdy z nich ma kartotekę na Policji! Dlaczego
      wszyscy prawdziwi kibice musimy się wsydzić ! Naszczęście jest nowy ZAWISZA SA
      i mam nadzieje, że tak to pozostanie. ! A S.Chmara to jest świnia obiecał mi,
      że do końca sierpnia już nie będzie tej zorganizowanej grupy przestepczej SP i
      co oszukał mnie !
      • bartodzieje do daki1000 13.09.06, 16:45
        zwolnij chmare bo sie nie wywiazał z umowy.on nie ma szans na rozwiazanie ZAWISZY!!!
        • a_creep Re: do daki1000 13.09.06, 17:14
          > on nie ma szans na rozwiazanie ZAWISZY!!!

Ale wywalić Stowarzyszenie Piłkarskie z miejskich stadionów to mógłby... :)
          • bartodzieje Re: do daki1000 13.09.06, 17:16
            teraz sie sra zrobic jakis ruch bo wybory sie zblizaja i ta pała chce startowac
            laluś pie..ny,
            • fordoniak-z Re: do daki1000 13.09.06, 18:24
              chmara predzej wywali bandycką spółkę
            • fordoniak-z Re: do daki1000 13.09.06, 18:25
              CAŁA POLSKA NAS POPIERA
              www.hydro-protest.kibice.net.pl/zdjecia.php
              PRECZ Z DRUGOLIGOWYMI BANDYTAMI I ZŁODZIEJAMI Z BYDGOSZCZY, NIE CHCEMY WIECEJ
              WSTYDU!!
              • oesgie Re: do daki1000 13.09.06, 22:15
                daki1000 jesteś pewny z tymi kartotekami?to powazne oskarżenia!HYDRO JAK SZYBKO
                PRZYSZŁO TAK SZYBKO PÓJDZIE!!!Sezonowcy ubzdurali sobie nagle, że Zawisza to
                Kujawiak w drugiej lidze, grający w Bydgoszczy!Jesteście żałośni!Jestem pewien,
                że prawdziwy Zawisza Nigdy nie zginie w przeciwieństwie do hydro i jej
                omamionych ludków!Przetrwaliśmy 60 lat, przetrwamy następne!PODSZYWAJĄCYM SIĘ
                ZŁODZIEJOM MÓWIMY STANOWCZE NIE!!! p.s. Zadajcie sobie jedno zajebiście ważne
                pytanie-KTÓRY ZAWISZA TO TEN PRAWDZIWY, A KTÓRY UDAWANY??? a po odpowiedzi na
                nie nazywajcie więcej tego S.A - ZAWISZĄ!
              • a_creep Re: do daki1000 13.09.06, 22:27
                Widać, że oprócz trudności z obsługą klawisza Caps Lock, masz też trudności ze zrozumieniem
                niektórych słów. Z klawiaturą musisz poradzić sobie sam, ale z trudnymi wyrazami postaram się ci
                pomóc.

> PRECZ Z DRUGOLIGOWYMI BANDYTAMI

Bandyta (za słownikiem języka polskiego wydawnictwa Wilga) to "przestępca dokonujący napadów z
                bronią w ręku, zabójstw innych ludzi; opryszek". Opryszek natomiast to (tym razem za słownikiem
                PWN) "drobny przestępca lub chuligan".

Nie wiem, czy pobicie sponsora lub kibica, zdemolowanie stadionu, zdewastowanie wielu rzeczy i tym
                podobne to drobne przestępstwa. W razie czego, drobne też się pewnie znajdą wśród czynów kibiców
                Stowarzyszenia Piłkarskiego.

> ZŁODZIEJAMI Z BYDGOSZCZY

Złodziej (za PWN, ale definicja wydaje się oczywista) to "ten, co kradnie", czyli "zabiera coś komuś po
                kryjomu" bądź "ogranicza coś, sprawia, że czegoś jest mniej".

Za kradzież uważa się też dla przykładu wtargnięcie na mecz przez płot, późniejsze bijatyki to już tylko
                bandytyzm.

Przy kolejnym poście, polecam lekturę słownika. Zapoznanie się z netykietą też nie zaszkodzi.
                • fordoniak-z Re: do daki1000 14.09.06, 00:32
                  BANDYCI I KRYMINALISCI Z DRUGIEJ LIGI WON Z BYDGOSZCZY!!
                  DOSYĆ JUZ WSTYDU NA CAŁY KRAJ!!
                  • a_creep Re: do daki1000 14.09.06, 07:44
                    Dalej sobie nie radzisz z Caps Lockiem...

> BANDYCI I KRYMINALISCI Z DRUGIEJ LIGI WON Z BYDGOSZCZY!!

Szczęśliwie nie mamy w Bydgoszczy "bandytów i kryminalistów z drugiej ligi". Pewnie ci się pomyliło ze
                    zorganizowaną grupą przestępczą pseudokibiców czwartoligowego Stowarzyszenia Piłkarskiego.

> DOSYĆ JUZ WSTYDU NA CAŁY KRAJ!!

To zależy w dużej mierze od ciebie, bo to ty i twoi koledzy robicie rzeczy, których należy się wstydzić.
                    Gdy ludzie sobie dyskutują, jak to pewni debile pobili sponsora drużyny na której mecze chodzili, albo
                    kibica na meczu reprezentacji za to, że wywiesił flagę, to ja, podobnie jak prawie wszyscy mieszkańcy
                    Bydgoszczy, nie mam się czego wstydzić (no może tego, że władze miasta w którym mieszkam tolerują
                    jeszcze Stowarzyszenie Piłkarskie).
                    • fordoniak-z Re: do daki1000 14.09.06, 18:26
                      daj spokoj dziewczynko, nic nie poradzisz ze jesli chodzi o przenosiny
                      kujawiaka do bydgoszczy nasuwa się jedynie jedno słowo - KOMPROMITACJA. Na tej
                      kompromitacji traci Bydgoszcz, traci Włocławek, traci cały region. Sprowadzili
                      tu bandytów normalnych, ciezko to zrozumiec? Zapewniam ze to jeszcze nie koniec
                      afer zwiazanych z tą zorganizowaną grupą przestepczą. Jeszcze nie was zaskoczą,
                      nas nie bo my to wiemy od początku i od początku mielismy racje, nasze słowa
                      się tylko potwierdzają.
                      WON Z PRZESTĘPCAMI DRUGOLIGOWYMI!!
                      i tyle
                      • fordoniak-z Re: do daki1000 14.09.06, 18:26
                        nie raz was zaskoczą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka