27czerwiec 21.09.06, 20:46 Czy powstanie w Bydgoszczy jakiś wieżowiec?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czwarty.wymiar Pytanie do zonca, ale odpowiem ja... 21.09.06, 20:51 Tak. 500 metrowy - budowa rozpocznie się ok. 2023 roku. Po co zakładasz kolejny wątek na ten sam temat? Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_zaraza Zonc to nie wyrocznia... 21.09.06, 22:01 Wiele jego "pomyslow", "niby-pewnych" wiesci sie nie sprawdzilo. Widac ma slabe uklady w UM, ktore tak nawiasem urwa sie po wyborach... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=47009919&a=47080264 Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Odpowiedz... 21.09.06, 22:18 ehhh wiem juz jedno! Nie warto Wam mowic o kazdej planowanej inwestycji. Nie mam zresztą zamiaru publicznie dzielić się już takimi wiadomościami... patrzcie Warszawa: powstaje 1 na 4 zwizualizowane wiezowce. Inwestycje Wolf'a stoją, PKO stoi... a wydaje się, że poważni inwestorzy. Takie zycie... inwestor prywatny, jego kasa, on robi co chce! Gospodarka rynkowa... Co do Bydgoszczy... nie powstanie nic nowego, ale zmodernizują pewnie (Duńczycy) Famor... dobudują od 2 do 4 pięter. Słaby wieżowiec, ale zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_zaraza Re: Odpowiedz... 21.09.06, 22:29 Tak... a miasto sprzedaje Torbyd... tylko ze dzialka nie nalezy do miasta, ale co tam... Przeciez miasto moze wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Odpowiedz... 21.09.06, 22:33 kacza_zaraza napisał: > Tak... a miasto sprzedaje Torbyd... tylko ze dzialka nie nalezy do miasta, ale > co tam... Przeciez miasto moze wszystko... tam pewnie powstania kolejna Biedronka , jak przy stadionie Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_zaraza Re: Odpowiedz... 21.09.06, 22:40 Bydgoszcz w rekach Dombrowicza jest skazana na niepowodzenie. Prezydent nie podjal zadnych krokow przeciw torunskiej krucjacie szpitalnej a takze nie przeszkodzil przejeciu Akademii Medycznej przez UMK... wiedzac ze niedlugo powstanie UKW... Odpowiedz Link Zgłoś