coooler1 25.09.06, 21:05 Widzę już te komentarze Babbików i Mylady1 jakie to miasto jest złe, niedobre... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Sanepid: mamy epidemię HIV 25.09.06, 21:23 coooler1 napisał: > Widzę już te komentarze Babbików i Mylady1 jakie to miasto jest złe, > niedobre... - a jest to podstawa do dumy i zadowolenia ? czy jest zle o tym mowic ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Sanepid: mamy epidemię HIV 25.09.06, 21:39 a czy ja gdziekolwiek napisałem o dumie i zadowoleniu ? Pomyśl trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Sanepid: mamy epidemię HIV 25.09.06, 21:41 coooler1 napisał: > a czy ja gdziekolwiek napisałem o dumie i zadowoleniu ? Pomyśl trochę. - ale juz obawiasz sie krytyki :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Sanepid: mamy epidemię HIV 25.09.06, 21:42 Poprostu napisałem o tym co i tak się wydarzy. Nie obawiam się żadnej krytyki. Bo ci ludzie to nie krytyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Sanepid: mamy epidemię HIV 26.09.06, 01:08 A powód do wstydu?A jest to epidemia? Odpowiedz Link Zgłoś
p3int Re: Sanepid: mamy epidemię HIV 26.09.06, 01:19 Tak, to na pewno ufoludki przed wyborami zarażają :)i w żyły wstrzykują lub w ... A ktoś nie pomyslał, że dostęp do badań zwiększa ilość rozpoznań? Pani Narolska nie wie o tym? A może by tak porozmawiać o epidemii żółtaczki typu C, którą leczy się w szpitalu zakaźnym silimarolem? Ilu mieszkańców jest zarażonych i ilu można wyleczyć? A nie udawać idiotów? Taak krew w szpitalu przetacza się pediatryczną bo brakuje - a czy wreszcie jakiś IDIOTA lub GENIUSZ nie pomyśli, że można ją zamrażać w azocie i trzymać 100 lat a nie 21 dni? Ale po co to! Lepiej robić wodę z mózgu dawcą! P.S> A Krew w stacji krwiodawstwa jak się sprawdza? 1000 próbek na hiv czy 100 się bierze? Jak to jest według standartów światowych ( czy ZSRR)? Proszę o odpowiedź znafcóf ! Odpowiedz Link Zgłoś
thauramarth Re: Sanepid: mamy epidemię HIV 26.09.06, 06:36 A moze ktos po prostu stara sie uderzyc w srodowiska homoseksualistow. Moze to jakis tajny plan LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Sanepid: mamy epidemię HIV 26.09.06, 09:28 LPR nie LPR a pedzie powinny wiedzieć że rozpowszechnienie sie tej choroby w Polsce własnie im zawdzięczamy. Teraz to już problem wszystkich niestety, a szczególnie osób którym transfuzje są niezbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
bruner Re: Sanepid: mamy epidemię HIV 26.09.06, 13:40 Uważam, że problem nie polega na tym czy ktos jest homoseksualista czy nie, ale na tym że brakuje komuś wyobraźni i może wiedzy o tym że seks bez zabezpieczenia moze sie skonczyc zarazeniem. Nasz narod nie jest najlepiej uswiadomiony w tym wzgledzie. Problem ten dotyczy wszystkich a nie tylko homoseksualistów i narkomanow Odpowiedz Link Zgłoś
metan85 Re: Sanepid: mamy epidemię HIV 26.09.06, 13:52 w RPA to by taka epidemie z ucałowaniem w ręke przyjeli ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu ilu z zarazonych to ksieza? 26.09.06, 20:42 tak apropos to zanim sie wezmie w dupala to trzeba gumke zalozyc. Odpowiedz Link Zgłoś