Dodaj do ulubionych

Michnik tonie

04.02.11, 18:44
a wraz z nim epoka klamstwa i polprawd.
biznes.interia.pl/gieldy/news/kolejny-cios-dla-gazety-wyborczej-rynek-slabnie,1593139
Obserwuj wątek
    • Gość: Michnik Re: Michnik tonie IP: 213.210.58.* 04.02.11, 19:26
      Aaaa, eee, aaa ppppooomyślaaałeeś ddd deee deeeebiluuu o tym, że jaaak jjjjjja utoo utoooonę, ttttooooo nie bębbbbędziesz mmiał gggggdzie pisać swwwwwwoich deeeee deeeeebi dddebbbbi debilizmów?
      • matula-tutka Re: Michnik tonie 04.02.11, 20:18
        Dddoobre.
    • venus99 Re: Michnik tonie 04.02.11, 20:46
      zapisał się do PiSu?
      • matula-tutka Re: Michnik tonie 05.02.11, 09:13
        Masz tutaj kapusiu przykład czym różnią się normalne media od faszystowskich. Umieściłeś ten wątek na stronie GW i nikomu nawet do głowy nie przyszło go skasować. Jak myślisz ile minut byłby dostępny wpis pt "Rydzyk tonie" na stronie Naszego Dziennika? A ty zachowujesz się jak ktoś kto przyjechał w gości żre i śpi za darmo i cieszy sie że gospodarzowi pękła rura i zalało podłogę a na koniec jeszcze sra w sypialni żeby śmierdziało. Typowy polski katolik- narodowiec.
        • lechowski51 Re: Michnik tonie 05.02.11, 13:45
          Po tatusiu sbeku masz to ze wszystkich co nie kochaja socjalizmu "z ludzka twarza" Michnika,nazywasz faszystami?.Po tatusiu sbeku masz rowniez przekonanie ze wszystkich mozna zlamac i swiat dzieli sie na porzadnych sbekow i ich donosicieli?
          Niestety musze Cie zmartwic!.W przeciwienstwie do Michnika nie bylo w mojej rodzinie uneckich dygnitarzy,stalinowskich prokuratorow ani falszerzy polskiej historii.Nie bylo tez w mojej rodzinie kapusiow.
          Wracajac do tematu.Mam nadzieje ze doczekam sie dnia gdy GWprawda jak Trybuna Ludu wyladuje w muzeum socjalizmu a wszystkim co brzydza sie brac do reki ten antypolski szmatlawiec polecam co sobote Rzeczpospolita wraz ze swietnym dodatkiem Plus Minus a od nastepnego tygodnia kupuje nowy tygodnik
          www.rp.pl/artykul/605382-W-poniedzialek-debiut--Uwazam-Rze-.html
          • Gość: :) Re: Michnik tonie IP: *.przemysl.hypnet.pl 05.02.11, 13:50
            w twojej rodzinie nie było kapusiów, to prawda. oczywiście oprócz ciebie złamasie mielecki :)
          • matula-tutka Re: Michnik tonie 05.02.11, 14:06
            Jak już kupisz konfidencie ten nowy tygodnik to napisz na forum czy długo trzeba miąć papier żeby nadawał się do użycia.
            • fanka_online Re: Tutka nie truj 05.02.11, 14:09
              Skąd wiesz, że Lechowski był konfidentem? Twój dawca genów był jego prowadzącym?
              • Gość: :) Re: Tutka nie truj IP: *.przemysl.hypnet.pl 05.02.11, 14:25
                znalazła się obrończyni kapusiów i psiarzy. jak sprawa nie dotyczy ciebie to się nie wp....alaj srańska.
                • fanka_online Re: Tutka nie truj 05.02.11, 14:31
                  Ach, to ty byłeś prowadzącym Lechowskiego, Mykoła?
                  Jeśli tak, to OK....;)

Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, czym grozi publiczne pomówienie kogokolwiek o współpracę z SB, ale bez względu na stan twojej wiedzy n/t prawa i świadomości/trzeźwości, zalecam wstrzemięźliwość w obrażaniu kogokolwiek tutaj i obrzucaniu oszczerstwami tzw niewygodnych(!)
                  • matula-tutka Re: Tutka nie truj 05.02.11, 14:36
                    A gdzie Basiu te twoje zapowiadane pozwy ? O ile mnie pamięć nie myli to jobrave miał już z dziesięć razy siedzieć.
                  • Gość: :) Re: Tutka nie truj IP: *.przemysl.hypnet.pl 05.02.11, 15:10
                    lechowski to tylko nick, nie jest znany z imienia i nazwiska. skoro mi wmawia różne rzeczy (chociaż tak naprawdę nie wie kim jestem), to ja też mogę. i tak samo ty jak i on możecie mi skoczyć :)
                    • matula-tutka Re: Tutka nie truj 05.02.11, 15:17
                      W przeciwieństwie do fanki która jest znana z imienia i nazwiska w niektórych kręgach. Bardzo się np udziela na NK
                    • fanka_online Re: Tutka nie truj 05.02.11, 15:17
                      Pytałam, czy byłeś jego prowadzącym? Jeśli potwierdzasz i jesteś gotów to samo powtórzyć w sadzie to pisz sobie dalej cokolwiek o swoich, własnych podopiecznych.

"Skocz sobie" sam....na piwo!
                      Pomimo twoich wszelakich ( i nie tylko twoich) wysiłków żaden z was nie zasługuje na moją uwagę. Radzę zmienić obiekt zainteresowania.
                      • Gość: :) Re: Tutka nie truj IP: *.przemysl.hypnet.pl 05.02.11, 15:28
                        ja niby miałbym być tobą zainteresowany? nie pochlebiaj sobie :)))
                        • fanka_online Re: Tutka nie truj 05.02.11, 15:30
                          ość portalu: :) napisał(a): ja niby miałbym być tobą zainteresowany?

Czas najwyższy....
                          • Gość: :) Re: Tutka nie truj IP: *.przemysl.hypnet.pl 05.02.11, 15:41
                            ty jakaś obłąkana jesteś? ja nie gustuję w starszych kobietach od siebie. sorry, na mnie nie licz :)
                            • fanka_online Re: Tutka nie truj 05.02.11, 15:45
                              Przy odpowiednich okolicznościach, mógłbyś być moim ojcem, Mykoło.
                              I co miał znaczyć ten uśmieszek? Schowaj nadzieję w kieszeń i rozejrzyj się jutro na mszy za nowym obiektem zainteresowania.
                              • Gość: :) Re: Tutka nie truj IP: *.przemysl.hypnet.pl 05.02.11, 15:55
                                dla ciebie to ja mogę być nawet i Mykoła. chociaż wątpię, że kiedykolwiek go widziałaś :)
    • fanka_online Re: ;))) 05.02.11, 17:24
      www.youtube.com/watch?v=w_xzziT19VE&feature=related
    • fanka_online Re: Michnik tonie 05.02.11, 18:15
      "Adam Michnik, znany z obyczaju reagowania na negatywne opinie o nim pozwami sądowymi, jakoś nie znalazł podstaw do procesowania się o tekst, z którego jasno wynika, iż praca, której jako redaktor naczelny przywodzi, nic nie ma wspólnego z dziennikarstwem, i przypomina raczej trudy peerelowskiego aparatu propagandy, które towarzysz Maciej Szczepański definiował jako „codzienne wbijanie miliona gwoździ w milion desek”. Choć w tekście mowa jasno, że „Wyborcza” w swych kampaniach, czy to obliczonych na uzyskanie społecznego przyzwolenia dla wątpliwych działań władzy, czy na pozbawienie kogoś czci i dobrego imienia tudzież pozbawienie go publicznej funkcji bez skrupułów sięga po kłamstwo i przeinaczania faktów, mecenas Rogowski nie przysłał mi żadnego pozwu ani nawet pisma przedprocesowego. Dudy w miech."
      blog.rp.pl/ziemkiewicz/
    • wampir-wampir Re: Michnik tonie 05.02.11, 19:50
      "Rozpowszechnianie płatne razem "Gazety Wyborczej" wyniosło w grudniu 2010 r. 328 511 sztuk (...) rozpowszechnianie płatne razem "Rzeczpospolitej" w grudniu wyniosło 139 095"

Cieszcie się prawicowe głupki :P
      • fanka_online Re: Michnik tonie 05.02.11, 20:12
        wampir-wampir napisał: Cieszcie się prawicowe głupki :P

Czyli kto? O ile mi wiadomo, jedynym sympatykiem prawicy/ pisu jest tutaj Lechowski.
        Pisz więc w liczbie pojedynczej.
        • wampir-wampir Re: Michnik tonie 05.02.11, 20:14
          Jak to jedynym, a matołek?
          • fanka_online Re: Michnik tonie 05.02.11, 20:20
            wampir-wampir napisał:

> Jak to jedynym, a matołek?

Koziołek?!
            Wciąż jesteś na etapie Makuszyńskiego?;)
            • wampir-wampir Re: Michnik tonie 05.02.11, 20:23
              Pewnie, mój syn jest w koziołkowym wieku, a cała Polska czyta dzieciom, ja też ;-)))
              • lechowski51 Re: Michnik tonie 05.02.11, 20:35
                Tobie fanka za psychoterapie placa ,czy robisz to -Za Bog zaplac?.
                • wampir-wampir Re: Michnik tonie 05.02.11, 20:38
                  A tobie co do tego świniopasie? Wypad, trzodę karmić :P
                • fanka_online Re: Michnik tonie 05.02.11, 20:48
                  echowski51 napisał:

> Tobie fanka za psychoterapie placa ,czy robisz to -Za Bog zaplac?.

Zawsze miałam dobre serce dla wariatów....;)
                  • wampir-wampir Re: Michnik tonie 05.02.11, 21:00
                    fanka_online napisała:

> Zawsze miałam dobre serce dla wariatów....;)

I do tego umiesz gotować. Ideał ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka