keruzamk 02.10.06, 22:22 czy znacie może jakies fajne lumpeksy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campenile Re: jakieś fajne lumpeksy? 02.10.06, 22:33 Nie znamy bo nienawidzimy lumpeksów :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: jakieś fajne lumpeksy? 02.10.06, 22:38 chyba juz nie ma lumpeksow.. sa teraz " ciucholandy " :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
keruzamk taaa.. 02.10.06, 22:47 jak nie znacie to nie piszcie, nie interesują mnie wasze inne odpowiedzi, bo oczekuje konkretnych postów. Nie pytam się Was Moje Drogie czy je lubicie czy nie:))) Pytam się czy znacie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: taaa.. 02.10.06, 22:50 Nie jesteśmy Drogie tylko Drodzy. No a że jesteśmy facety to na lumpeksach się nie znamy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
keruzamk Re: taaa.. 02.10.06, 22:52 tak? możliwe:)dlatego zwracam się do Pań ktore czasme zaglądają do takich miejsc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
keruzamk czytać proszę 02.10.06, 22:55 dlatego pytam czy KTOŚ ZNA, ZAGLĄDA!a uja NIE to mnie to nie bardzo interesuje bo nie o to pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: czytać proszę 02.10.06, 22:56 no właśnie czytam to i odpowiadam, a jak kogoś nie interesuje moja odpowiedź to niech nie czyta;) Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: czytać proszę 02.10.06, 22:59 Ale nie denerwuj się tak. My chcemy tylko pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: czytać proszę 02.10.06, 23:00 rozmawiać możemy, tylko nie wszystko czytać będziemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czytać proszę 02.10.06, 22:58 a moze to te lumpeksy - co stoja na osiedlach {blaszane boksy z czerwonym krzyzem }? .... chyba samoobslugowe jak sie nie myle :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: czytać proszę 02.10.06, 22:59 radca napisał: > a moze to te lumpeksy - co stoja na osiedlach {blaszane boksy z czerwonym > krzyzem }? .... chyba samoobslugowe jak sie nie myle :} Tak własnie te :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czytać proszę 02.10.06, 23:00 campenile napisał: > radca napisał: > > > a moze to te lumpeksy - co stoja na osiedlach {blaszane boksy z czerwonym > > > krzyzem }? .... chyba samoobslugowe jak sie nie myle :} > > > Tak własnie te :) -:}}} i ponoc najlepsze zaopatrzenie jest poznym wieczorem ? :}}} radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: heh... 02.10.06, 23:04 -:}}} nie przejmuj sie, lumpeksow jest do " zatrzesienia " :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: heh... 02.10.06, 23:04 no dobra... w Toruniu, jak przejdziesz ulicą Mickiewicza to obok b. redakcji Nowości (i w tymże budynku także) jest tego co Cię interesuje co krok.... To oni zrujnowali przemysł lekki w Polsce:( Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: heh... 02.10.06, 23:06 cala ul. Dworcowa w Bydgoszczy :} sa tez na targowiskach, sa poprostu wszedzie i na kazdym osiedlu - gdziekolwiek sie tylko znajdziesz -:} radca Odpowiedz Link Zgłoś
keruzamk Re: ale ja to wiem:) 02.10.06, 23:17 za szybko ENTER:) ja to wiem, tego jak mrówków:)ale chodzi mi o jakieś fajne, gdzie nie ma "szmat" ale ciuchy z których naprawdę coś mozna wybrać:) nie często chodzę dlatego pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: ale ja to wiem:) 02.10.06, 23:30 no to wiesz więcej od nas;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: dziwne:) 02.10.06, 23:33 więcej wiary w swoje możliwości!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
keruzamk może nie wiary ale sil w nogach i cierplowości, 02.10.06, 23:38 żebym choć polowę tego dobytku przeszla :D Zastanawiam się nad kursem flamenco (i odpowiedni strój jest mi potrzebny) :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: może nie wiary ale sil w nogach i cierplowośc 02.10.06, 23:40 a to lepiej pojechać do Hiszpanii;) Odpowiedz Link Zgłoś
keruzamk Re: może nie wiary ale sil w nogach i cierplowośc 02.10.06, 23:47 a no jasne że lepiej, ale w Polsce taniej :D tylko na sukienke wydam;p na więcej mnie nie stać (chyba że prezes zaszaleje i podwyżkę mi da:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: może nie wiary ale sil w nogach i cierplowośc 03.10.06, 23:30 podwyżka absolutnie niezbędną jest! Prezes powinien to zrozumieć. W końcu nie w kazdym zespole jest ktoś, kto flamenco zna;) Odpowiedz Link Zgłoś
izka2407 Re: jakieś fajne lumpeksy? 04.10.06, 07:35 pod rondem jagiellonów a także przy dworcu pkp tam gdzie kiedyś byl yssk a tak na marginesie to nie wszytskich stać na nowe markowe ciuchy dobrej jakości po za tym chodzenie po lupexach pewexach czy ciucholandach jest teraz w modzie nazywa się vintage i robia tak największe gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
keruzamk Re: jakieś fajne lumpeksy? 04.10.06, 18:27 wiesz, ale mnie to raczej na lumpexy dla gwiad nie bylo by stac:) ale zawsze cos fajnego znalesc mozna;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: jakieś fajne lumpeksy? 04.10.06, 19:23 no wreszcie jakaś kompetentna osoba się znalazła:) Odpowiedz Link Zgłoś
keruzamk dlaczego tak degradujecie H&M? 04.10.06, 23:44 fakt że może nie są takiej jakości jak za granicą(bo mimo wszyustko tam materialy są lepsze=trwalsze) ale wybaczcie nie są to lumpeksy. Czy wy wszyscy jak jeden mąż kraczecie że to tandeta? mnie osobiście bardzo podobaja się kroje ciuchów, można znaleść normalne ubrania, a nie jakieś dziwadla i do tego jest ludzka rozmiarówka;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
one_slip Re: dlaczego tak degradujecie H&M? 05.10.06, 13:44 W fordonie masz tego od groma - wszędzie coś się znajdzie, ja akurat uwielbiam vintage i oldschool, więc czasami zaglądam po jakieś paski albo coś, czasem uda mi się też ciucha przydybać jakiegoś, ale to naprawdę trzeba selekcjonować mimo wszystko :-) pozdrawiam i życzę owocnego drążenia korytarzy. Odpowiedz Link Zgłoś