lucy34 10.10.06, 15:40 Hej jestem z poza Chełmży i właśnie spodziewam się dziecka. Rozważam mozliwość porodu właśnie w Chełmży. Jak tam jest z opieką i warunkami. Dzięki za wszelkie info. Aha jakiego lekarza z tego szpitala polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha0071 Re: Szpital w Chełmży 20.09.07, 17:54 czesc!Mieszkam aktualnie w Toruniu ale jak rodziłam 2 i poł roku temu mieszkalam w Kamionkach i własnie rodzilam w Chełmzy.Chwale sobie ten szpital.Jest mniejszy niz w toruniu,pielegniarki mile i ok.Poza tym jesdt spokuj.O szpitalu w Toruniu słyszalam kilka plotek albo i nie plotek.Nie wiem moze to prawda ze tam jest ciezko.Kuzynka rodzila w lipcu w toruniu i opowiadala tylko tyle ze przychodza pielegniarki do pokoju,myja dziecko nad zlewem.Jak jest z ubieraniem nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.live Re: Szpital w Chełmży 22.01.08, 12:11 Bardzo polecam porodowke w Chelmzy. Niedawno tam rodzilam i naprawde jestesmy z mezem zadowoleni. Rodzilismy razem. Lekarz jest obecny przy porodzie caly czas, polozne super. No i caly porod jest "zorganizowany" tak ze jest milo i przyjemnie. Jedyna chyba wada ( albo kolejna zaleta) oddzialu gin-pol jest to ze rodzina nie wejdzie na oddzial by Cie odwiedzic.Mozesz wyjsc na spotkanie na korytarz. Mi to bardzo odpowiadalo- nie jest krepujaco gdy na sali sa tylko mamy z dzidziusiami- po co ma sie gapic maz sasiadki jak karmisz czy np: poplamila Ci sie koszula...itp Podaje Ci strone szpitala www.szpitalchelmza.vc.pl Jesli chodzi o lekarzy - moja ciaze prowadzil Maciej Kaatz i jestem zadowolona. Super jest tez ordynator- Lech Mizarewicz Zycze powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysimonia Re: Szpital w Chełmży 11.03.08, 11:55 Ja tez mam zamiar tam rodzić i mam pare pytań. Czy przypadkiem nie jest tam przepełnione? Szpital stał się bardzo popularny a ja z męzem wolałabym nie rodzić razem z kilkoma innymi kobietami:/ Odpowiedz Link Zgłoś