0700160759kujawiak Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 16.10.06, 20:41 Jeżeli fryzjer ,to Pan Janiak.Innego nie znam.Obcinały mnie Panie fryzjerki ,ale nigdy nie byłem pewny końcowego efektu.Jestem facetem i chcę wyglądać jak facet. Odpowiedz Link Zgłoś
aga7411 Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 16.10.06, 21:42 PISZĄC FRYZJER MIAŁAM NA MYŚLI NIE TYLKO FACETÓW ALE NP. PANIE MARKIEWICZ KAMIŃSKA,GRANCZEWSKA I PAULINA NIE ZNAM WIĘCEJ Odpowiedz Link Zgłoś
alias5 Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 10:24 Nie mieszkam w Radziejowie, więc ciężko mi wybierać, ale moja koleżanka od wielu już lat jeździ do fryzjerki do Torunia. Próbowała kiedyś robic coś z włosami u "radziejowskich specjalistek" ale źle na tym wyszła, a jej włosy jeszcze gorzej:( A ja pamiętam Małgosię Mikołajczak, taka młodziutka blondynka, kiedys u niej byłam, nawet całkiem, całkiem jej poszło ale nie wiem czy ma jeszcze swój zakład. Odpowiedz Link Zgłoś
staszek-boryna Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 10:54 Najlepszy Fryzjer Radziejowa już niestety nie żyje. Był nim Pan Kaziu Wesołowski. Jego zakład mieścił się przy ul.Dolnej naprzeciwko Przychodni.To był FRYZJER - ARTYSTA! Odpowiedz Link Zgłoś
manson3 Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 11:11 BA!!! Staszek masz rację to był fryzjer wręcz jak to mawiają teraz młodzi robił on Cool DESING na głowach:) Był po prostu świetny pamiętam jak przy strzyżeniu klienta żona podała mu obiad i chłop jadł i pracował 2 w1 to był poprostu SZOKKK!!;) Ja się strzygę u Kminskiej taka miła w (miarę) obsługa, przedewszystkim dobre warunki (czysto, schludnie), no i drogo 12 zeta, ale ja lubię być mile obsłużony A moja koleżanka z Dobrego to jeździ do fryzjera do Krakowa, bo nikt w okolicy jak i w województwie nie może sprostać zadaniu („wszędzie partacze”). Cóż nieźle ją to kosztuje, ale ten, co ją strzyże, to strzyże aktorów, i aktorki i wszelakie gwiazdy krakowskie!. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczekkk Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 11:14 A ja mojego chłopa sama strzygę kupiliśmy za 100 maszynkę Philipsa i Daje radę nic trudnego Nie mam zamiaru dorabiać tych Radziejowskich partaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
piccobello Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 15:12 Kaziu Wesołek był zajebisty: ostrzygł, pogadał z klientem, zjadł posiłek i jeszcze pogłaskał psa. Jak był na cyku a klient płci męskiej miał dłuższe włosy to potrafił z kobitą pomylić. Wesoły był chłop. Szkoda, że już tego zakładu niema. Odpowiedz Link Zgłoś
tabula-rasa1 Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 21:02 .. tylkokoni żal... Odpowiedz Link Zgłoś
tabula-rasa1 Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 21:04 w magistracie w kotłowni za sikacza też elegancko ostrzygą i co za oszczędność i jeszcze szklanę siary z fryzjerem można było wlnąć Odpowiedz Link Zgłoś