Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE

16.10.06, 19:36
j.w
Obserwuj wątek
    • 0700160759kujawiak Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 16.10.06, 20:41
      Jeżeli fryzjer ,to Pan Janiak.Innego nie znam.Obcinały mnie Panie
      fryzjerki ,ale nigdy nie byłem pewny końcowego efektu.Jestem facetem i chcę
      wyglądać jak facet.
    • aga7411 Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 16.10.06, 21:42
      PISZĄC FRYZJER MIAŁAM NA MYŚLI NIE TYLKO FACETÓW ALE NP. PANIE MARKIEWICZ
      KAMIŃSKA,GRANCZEWSKA I PAULINA NIE ZNAM WIĘCEJ
      • alias5 Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 10:24
        Nie mieszkam w Radziejowie, więc ciężko mi wybierać, ale moja koleżanka od
        wielu już lat jeździ do fryzjerki do Torunia. Próbowała kiedyś robic coś z
        włosami u "radziejowskich specjalistek" ale źle na tym wyszła, a jej włosy
        jeszcze gorzej:(
        A ja pamiętam Małgosię Mikołajczak, taka młodziutka blondynka, kiedys u niej
        byłam, nawet całkiem, całkiem jej poszło ale nie wiem czy ma jeszcze swój
        zakład.
        • staszek-boryna Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 10:54
          Najlepszy Fryzjer Radziejowa już niestety nie żyje. Był nim Pan Kaziu
          Wesołowski. Jego zakład mieścił się przy ul.Dolnej naprzeciwko Przychodni.To
          był FRYZJER - ARTYSTA!
          • manson3 Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 11:11
            BA!!!

Staszek masz rację to był fryzjer wręcz jak to mawiają teraz młodzi robił on
            Cool DESING na głowach:)
            Był po prostu świetny pamiętam jak przy strzyżeniu klienta żona podała mu obiad
            i chłop jadł i pracował 2 w1 to był poprostu SZOKKK!!;)

Ja się strzygę u Kminskiej taka miła w (miarę) obsługa, przedewszystkim dobre
            warunki (czysto, schludnie), no i drogo 12 zeta, ale ja lubię być mile obsłużony

A moja koleżanka z Dobrego to jeździ do fryzjera do Krakowa, bo nikt w okolicy
            jak i w województwie nie może sprostać zadaniu („wszędzie partacze”). Cóż
            nieźle ją to kosztuje, ale ten, co ją strzyże, to strzyże aktorów, i aktorki i
            wszelakie gwiazdy krakowskie!.

• kociaczekkk Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 11:14
              A ja mojego chłopa sama strzygę kupiliśmy za 100 maszynkę Philipsa i Daje radę
              nic trudnego

Nie mam zamiaru dorabiać tych Radziejowskich partaczy!

• piccobello Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 15:12
                Kaziu Wesołek był zajebisty: ostrzygł, pogadał z klientem, zjadł posiłek i
                jeszcze pogłaskał psa. Jak był na cyku a klient płci męskiej miał dłuższe włosy
                to potrafił z kobitą pomylić. Wesoły był chłop. Szkoda, że już tego zakładu
                niema.
                • tabula-rasa1 Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 21:02
                  .. tylkokoni żal...
                  • tabula-rasa1 Re: NAJLEPSZY FRYZJER W RADZIEJOWIE 17.10.06, 21:04
                    w magistracie w kotłowni za sikacza też elegancko ostrzygą i co za oszczędność
                    i jeszcze szklanę siary z fryzjerem można było wlnąć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka